4
maj
Seneste opdatering: 6/5-20 kl. 1159
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kina er en slyngelstat og kommunistpartiet er en forsamling af gangstere

Et dossier fra The Five Eyes Intelligence Alliance (et anglofont efterretningssamarbejde mellem USA, England, Australien, Canada og New Zealand) afslører at Kina er direkte skyld i 247.838 døde og en kvæstet verdensøkonomi, og hvor mange flere endnu i de følgende år? De ikke bare skjulte, at Corona var sluppet ud af et Wuhan laboratorium, de spredte aktivt vira over hele verden ved ikke at advare, samarbejde eller standse flyvninger fra landet.

De standsede indenrigsflyvninger, men ikke udenrigs. De løj om smittemåden og støvsugede markedet for masker, samtidigt som de løj om faren. De låste whistleblowers inde eller slog dem ihjel. Man ved endnu ikke, om Corona er helt menneskeskabt eller ej, og man ved ikke, om den er spredt med vilje.

WHO kørte længe med på det kinesiske kommunistpartis bedrag af verden. De har begge blod på hænderne, og det kommer til at få alvorlige konsekvenser for dem. Japan vil trække al essentiel produktion ud af Kina, og andre vil følge trop.

At stole på denne bande, der plager deres eget folk mest, har været en stor brøler. Coronavirus NSW: Dossier lays out case against China bat virus program, Spy dossier claims China lied about coronavirus and silenced whistleblowers og Storbritannias regjering visste at Kina løy om korona­utbruddet.

Der måtte komme gode ting ud af Corona også: Australian Lawmakers Call to Slash Mass Immigration in Post-Coronavirus World

“Kommunistpartiet vil blive draget til ansvar ved en Nürnberg-proces”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

kina løj, snød og bedrog resten af verden vad at undlade at komme med de rette oplysninger i tide. Vi kan ikke længere stole på at kina vil arbejde sammen med resten af verden til fælles bedste så derfor burde Vi alle gøre som Japan og USA. Vi skal trække, i første omgang, Vores livsvigtige produktioner hjem og derefter kan vi regulere hvilke der kan være i kina og , ikke mindst, under hvilke betingelser. Her tænker jeg især på arbejdsvilkår for kinesiske arbejdere. kina skal undersøges, og findes de skyldige, skal de pålægges erstatningsansvar om enhver anden forbryder. Det… Read more »

William
William
1 year ago

Udenlandsk kapital bundet i udenlandsk ejede fabrikker i Kina er vel solide gidsler i Kinas hænder – og dermed garanter for prokinesisk politik?

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg vil ikke lægge mig 100% fast på om corona viren stammer fra et laboratorium eller et såkaldt wet marked i Wuhan i Hubei provinsen, men jeg er overbevist om at smitten stammer fra Kina.
Jeg mener at disse Wet markeder bør undersøges for manglende hygiejne.
Alene det at man samler vilde, eksotiske, dyr i små bure, oven på hinanden uden viden om evt. smitsomme sygdomme er i sig selv alvorlig trussel mod sundheden og bør ses efter i sømmene af WHO, og forbydes. Det er også dyrplageri med den måde som dyrene behandles på.

Poul
Poul
1 year ago

“og det kommer til at få alvorlige konsekvenser for dem.” Det skriver du tit, men sker det også i virkeligheden? Hvor mange politikere med blod på hænderne er blevet straffet indtil nu? Og tror du at firma A vil vælge at få sine varer produceret i vesten for 100 kr pr stk, hvis firma B kan få et identisk produkt produceret i kina til 20 kr pr stk? Det kommer ikke til at ske, slet ikke når dem der er vredest over det bruger al deres tid på at brokke sig over 1.000 forskellige ting på internettet og dermed har… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Du efterlyser noget fint og dyrt, et dansk Fox news. Der med får du et fint og dyrt ekkokammer. Hvis man er i stand til at fornemme noget er riv ravende galt, søger man efter informationer andre steder end MSM. Så er det ligegyldigt om de relevante informationer er trykt i en spritduplikator. Er man der i mod tilfreds med tingenes tilstand, er ingen masse-mennesker interesseret i at blive hevet ud af deres komfortzone. Så kan du lave alle de dyre, fine ekkokamre, du vil. Mennesker, som de er flest, opsøger ikke frivilligt ubehag. De fornægter og lyver for sig… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Margrethe

“hvilket man så kan undre sig over, at du gider med den diagnose, du selv har stillet”

Det er nemlig rigtigt, og er man ikke uddannet meteorolog kan man ikke tillade sig at have en mening om vejret.

William
William
1 year ago
Reply to  Poul

“Trykopbygning > Prut > Videre til næste emne > Glem alt om det forrige. Gentages i det uendelige.. ”

Denne udmærkede forklaring passer perfekt til islamisternes modus operandi:
trykopbygning=”muslimer er altid ofre”. Prut=”danskere er racister”. Videre=”Indfør sharia”. Glem alt=”glem demokratiet”.
Islam og alle andre religioners kerne er Gentagelsen ad nauseum af tomme idiotiske fysiske ritualer – numsen i vejret – ned på knæ – fold hænderne etc.. Islam er bare 1000 gange værre end kristendommen i den totalt debile ritualisering af tilværelsen.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Men hvorfor skulle producenterne trække sig fra kina? Det lyder som om du tror at de baserer deres forretningsmodel på moral, hvis de gjorde det ville de aldrig have startet en produktion i kina.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Poul

Det hedder international boycott. Med en hel verdens imod sig er der ikke meget man kan gøre. kina kan ikke brødføde sig selv ( endnu ). de er afhængig af verdens største rederier for at få deres vare til Vesten, Osv…

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg så, for nogle år siden, på TV, hvordan det foregik på et såkaldt WET marked hvor man tog et dyr ud af buret, slog det på hovedet med et stumpt instrument medens det skreg af smerte, hvorefter det blev flået i mens det endnu bevægede sig. Kan være nervesammentrækninger, men kan også være at dyret ikke var ordentligt aflivet, i hvert fald er det, efter min mening, dyrplageri.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x