5
maj
Seneste opdatering: 6/5-20 kl. 0745
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ytringsfrihed eksisterer ikke, hvis den går ud over magthavere, der har for meget at miste

David Wood og Tommy Robinson. Det er langt, men det er vigtigt.  Videoen må forventes at blive censureret. Jeg har sørget for, at den bliver uploadet et sted, hvor der hersker ytringsfrihed. Denne samtale handler i forvejen mest om den censur, vi nu lever under i “det fri Vesten,” så dens vigtighed strækker langt ud over ‘grooming gangs.’

Tommy Robinson: “Vi lever i en efterytringsfrihedstid”

Friheden eksisterer ikke, hvis den går ud over magthavere, der har for meget at miste. Ligegyldigt hvordan de magthavere ellers portrætterer sig selv, og hvilke høje idealer de påstår sig at repræsentere. Dette er en tommelfingerregel.

Information er magt, og magten tager i øjeblikket informationsmagten tilbage til sig selv fra det tidligere frie internet. Dette er, hvad der foregår i øjeblikket, og i Europa er EU drivende i denne afdemokratisering. Friheden må skræmme europæerne, for en majoritet af dem støtter stadig EU. At denne post ikke kan lægges på Facebook, beviser hvad jeg skriver. Der vil komme en dag, hvor den ikke engang kan ligge her.

Hatun Tash, der interviewer, har levet under islam i 27 år, bor nu i England og leder DCCI Ministries (Defend Christ Critique Islam.)

Nigel Farage fik besøg af politiet

Efter at have rapporteret om strømmen af illegal indvandring til England

Brexit leader Nigel Farage was visited by police officers Monday, warning him to observe the “essential travel” rules after he reported on illegal boat migrants arriving in Dover. Yet after continuing his work as a politician-turned-journalist to expose the “scandal” of Britain’s borders remaining open at a time where the rest of the country is closed, Mr Farage said that “two police officers just knocked on my door to advise me on essential travel.” ‘Lockdown Lunacy’: Nigel Farage Visited by Police Officers After Reporting on Illegal Boat Migrants

Se også Australian Lawmakers of all political stripes Call to Slash Mass Immigration in Post-Coronavirus World

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Derfor Britain stemte sig ud af EU, også derfor Danmark må ud af EU for at slippe islamisk masseindvandring! Merkel – EU – Von den Leyens NGO’er Frontex arbejder 24/7 for en islamisk magtovertagelse af Europa! Når nu denne islamiske masseindvandring alligevel fortsætter ind i Britain, var det hele brexit show for ingenting komplet ligegyldigt, giver overhovedet ingen mening! Nu tyder det endda på at Britain oven i købet får genetic frankenfood ind fra USA, meget kan man finde sig i for at slippe for en islamisk masseindvandring, Britain må derfor finde på noget der er 100% effektivt imod muhammedanere,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Danmark har jo stadig retsforbeholdet, selv om LLR påstår vi er internationale mafiapædofile!

Det bliver straks værre, hvis Euro-Føderationen gældsætter hinanden uden FASTE aftaler, om hvordan der skal afdrages – OZZ hvis enkelte lande forlader Euroen!

Resultatet af nedenstående kan også blive HELT “Spændende & Interessant”!!!

https://finans.dk/okonomi/ECE12119089/forfatningsdomstol-ecbs-opkoeb-af-statsobligationer-er-ulovligt/?ctxref=ext

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Kommer i tanke om Støvring, der beskriver katastrofen EU ganske præsist:

“Med det nuværende system får vi kaos!”

“Først nu begynder vi at forstå hvad grænser er for noget!”

“EU er uden folkelig legitimitet!”

“Formålet må være at forhindre at der kommer masseindvandring til Europa, asylbehandling skal ske udenfor Europa!”

“Vi skal bygge et fort Europa!”

https://www.youtube.com/watch?v=8i_mgg9G2Uc

Støvring henviser her også til Uffe Østergårds ide, hvor det eneste rigtige, en effektivt grænsemur imod Tyskland
“Store voldsomme grimme, og med lyskastere, et effektivt grænseværn!”

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Anders Bo

EU obligationer er ikke andet end beskyttelsespenge, opkrævet gennem EU af de sydeuropæiske mafia organisationer. Mangler Italien penge, kan italienerne sælge ud af de kunstskatte, som paverne i tidens løb er betalt af de nordeuropæiske lande. Den islamiske Pave må sidde på hundreder milliarder af værdifuldt guld og marmor. De dovne katolikker må tage sig sammen og begynde at arbejde for andre end deres muslimske migranter; som noget nyt og spændende.

Poul
Poul
1 year ago

Jeg tror jeg har fået slettet omkring 20 kommentarer på youtube gennem den sidste måned, på trods af at de aldrig indeholder angreb eller opfordringer til noget ulovligt. Det er ganske rigtigt typisk når ens indlæg bliver lidt mere analyserende og retter anklagerne imod dem der skabte problemerne at de forsvinder derinde. Hvis du eksempelvis går ind på rasmus paludans kanal og skiver “alle muslimer er dumme” så bliver det stående da det kan bruges af youtube til at vise hvor slemme de der paludan-støtter er. Skriver du derimod “der er uden tvivl opstået nogle kulturelle konflikter i samfundet, men… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Poul

“jeg har fået slettet omkring 20 kommentarer på youtube gennem den sidste måned”

Det kan du såmænd også opleve i modstandsbevægelsens kommentarfelteter. Det er set utallige gange, at uønskede kommentarer bliver slettet og kommentatoren ender med at blive en ikke-person.

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Ork ja, og ingen er værre end Trykkefrihedsselskabet af 2004.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

I Storbritannien er det fuldstændigt som i Danmark, landet lukkes ned, og grænsen lukkes! Kun for migranter og asylansøgere holdes den åben. En trafik må for Guds , eller er det for Allah, skyld ikke stoppes, importen af muslimer!

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Allahs muslimer er ikke alle ofre – alle muslimer er Allahs ofre. Når europæerne opdager, at vejskiltene står på arabisk, kirkernes kors udskiftet med en seglformet måne og hættemåger overalt – så må europæerne spørge, hvorfor mon det? Hvis de gider.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x