6
maj
Seneste opdatering: 8/5-20 kl. 1248
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

257 bombesprængninger i 2019 – 21.4 om måneden

Danmark havde EN i 2019. Vi har altså rigeligt plads til importeret forværring fra  Bumfuckistan.

“Nu skal kontrollen blive bedre”. Hvilken kontrol? Politikere og myndigheder har tabt kontrollen over den indvandrede kriminalitet forlængst. Svensk politi tjener nu mest som en Potemkinkulisse for folket. Dele af retsstaten er forvundet, når man ikke efterforsker voldtægter fordi der er for mange mord, andre dele helliger sig at lege politistat over for svenskeren, der forstyrrer den multikulturelle idyl med lidt virkelighed. Sverige er forlængst ingen retsstat mere.

I Malmø tabte politiet grebet om byen for tyve år siden (efter eget anonymt udsagn), og det har nu bredt sig over hele landet. Grafik fra SVT Rapport 6.5. kl 19:30. – Gängkriminella sprängdåd ökar – regeringen lägger skulden på byggbranschen.

Se også dagens “særligt udsatte område,” nemlig udsat for svenske politikere: Video visar skottlossning i ’särskilt utsatt område’.

Thomas Larsen forstår mere end han har godt af

Af: Hans Rustad

Volden minder om Libanon og Syrien

Almindelige mennesker står magtesløse overfor råheden fra Mellemøsten. Det gælder også Folketinget og regeringen.

Vi aner ikke hvad vi skal stille op. Vi bliver ligesom forældrene til Aya Bonde Jensen, der blev tæsket til døde foran øjnene på sine børn. Hvis vi ikke finder ud af det vil volden brede sig mere og mere. Den har allerede nået et alarmerende niveau.

En 18-årig blev slået ihjel på parkeringspladsen i Gentofte af en 15-årig. Vi ser samme tendens i alle de nordiske lande. Sverige er værst. Søndag blev en kvinde brændt til døde i sin lejlighed i Kristinehamn. Mandag blev en 60-årig fundet død i en udbrændt bil. Brændt levende?

Volden minder om Libanon og Syrien. Man ønsker at påføre maksimal smerte. Vi har ikke engang et sprog for denne råhed. Om den er kulturel, gangsterkriminalitet eller islamisk – råskaben er den samme.

Tesfayes afmagt

Den holdning Mattias Tesfaye lægger for en dag overfor Hussein Abbas, der dræbte sin kone og deres søn, er den totale afmagt. Det er en slags kapitulation; Han kan intet gøre. Morderen vil alligevel få sine penge fra den danske stat, så hvorfor er han minister?

Men de bør ikke få hjemrejsepengene, hvis de begår alvorlig kriminalitet, mener udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), efter at en syrer ifølge Kristeligt Dagblad skal have cirka 100.000 kroner udbetalt fra Danmark til februar, selv om han er sigtet for at slå sin kone og søn ihjel.

– Jeg synes, det virker fuldstændig vanvittigt, hvis den danske stat skal betale penge til folk, der dømmes som mordere i andre lande. Det bliver vi nødt til at finde en løsning på, siger Mattias Tesfaye.

Den syriske mand sidder i øjeblikket varetægtsfængslet i Syrien. Han har over for det kurdiske politi tilstået at have dræbt sin kone og deres otteårige søn. […]

Volden som dræbte Huda og hendes søn, er den samme som udfoldede sig i Gentofte:

To stridende grupper havde aftalt at ordne en uoverensstemmelse ved et organiseret slagsmål. Børn ned til 13 år mødte sammen med unge mænd på 18-19 år op til et opgør, hvor der blev brugt slagvåben, knive og små økser.

I midten af ugen blev en 15-årig dreng varetægtsfængslet. Politiet mener, at den 15-årige førte kniven, som kostede den 18-årige livet. Indtil han blev fremstillet i retten, havde den 15-årige dreng været indlagt med kraniebrud efter et slag, som en af rivalerne formentlig havde tildelt ham med et baseballbat.

Straf hele klanen

På Borgen tør man ikke træffe vedtagelser, der virkelig ville betyde en forskel. Hvis man vil det, skal man skele til Israel. Israelerne lader straffen ramme hele familien, ganske enkelt fordi det er et klansamfund. Individuel straf betyder ingenting. I stedet jævnes familiens hus med jorden.

I Danmark er den eneste effektive straf at udvise hele familien. Det er den eneste straf, der er respekt for, og derfor tør Mattias Tesfaye, Nick Hækkerup eller Mette F. ikke foreslå den.

De er, som harerne, fanget i lyskeglen og formår ikke at rykke sig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

Folketinget og regeringen er bestemt ikke “magtesløse”. De er blot selvfede hyklere og indifferente kujoner, som malker det danske folk for alt hvad det ejer.
Politikerne på Christiansborg er alene ansvarlige for den islamiske svøbe og alle dens ofre i Danmark. Og de er totalt ligeglade.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Anders

De politisk korrekte praler meget af deres empati, men den empati er fraværende for alle deres ofre. Dårlig samvittighed over manglende evne til at forudse konsekvenserne af deres handlinger?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  tavsen

Det eneste de folkevalgte skal er at træffe en beslutning, nu inden Folketinget rejser på sommerferie, de folkevalgte skal end ikke selv i arbejdstøjet føre en sådan beslutning ud i livet, det har vi militær – politi og diverse embedsmænd som garant for, at når Folketinget vender tilbage efter sommerferien er Danmark ryddet for muhammedanere. Folketinget kan ånde et lettelsens suk starte på en helt frisk, et fredeligt et frit Danmark, hvor alle problemer relateret til Islam forsvandt som dug for solen, tidligere så store økonomiske byrder forsvinder med Islam, vil istedet komme det danske folk til gode, at vi… Read more »

TOM
TOM
1 year ago

Nogen tror, at Dannmark er det vilde vesten, og at hvis politikerne kalder, kommer John Wayne med kavaleriet, mens de selv fejer resten ind under gulvtæppet.

Det er en herlig drøm, som giver points hwe på stedet, men så heller ikke mere. Det havde været mere hensigtmæssigt i tide at gå hårdt til DF og undgå stemmespild og .tab.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  tavsen

Den rendyrkede “empat” deler en meget kedelig karakterbrist med psykopater.
Begge er uden samvittighed.

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Anders

De er kun totalt ligeglade med etniske danske. For politikerne eksisterer danskerne kun som anonymt stemmekvæg, som kan manipules/trues/lokkes til hvadsomhelst; selv at omgås muslimer. Politikere rangerer på niveau med taskenspillere, platugler, dilettantskuespillere, bilsælgere, hussælgere, telefonsælgere og muslimske troldmænd. Hvis jyder kaldes koprangere, kan man kalde imamer koranprangere.

nigger
nigger
1 year ago

aldrig mere nazisme, aldrig mere totalitarisme , aldrig mere folkemord, ALDRIG mere krige i Europa ……velkommen islam.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, udvis hele klanen, SAMTIDIGT. Jeg mener at dansk politik efterhånden har udviklet sig til noget som minder om et kadaver, som har ligget så længe, at det er faldet helt sammen. DF, inkl.
Årsag, EU og konventionerne, som vi skal have et opgør med, helst ud.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nu vil jeg ikke kalde de ansvarlige politikere, med Danmarks blod på hænderne, for harere fanget i en lyskegle. De kunne stoppe det svineri i morgen, hvis de ville. Men det vil de ikke. Der er vilje bag. Ikke skræmte dyr. De er adelen i Versailles. Intet rager dem mindre end danskernes skæbne. Se blot coronanedlukningen – lige bortset fra en nedlukning af den muslimske invasion over grænsen. Nej du. De skal huskes som de viljefaste bødler, de er, og intet andet.

William
William
1 year ago
Reply to  Margrethe

“Ansvarlige politikere” er en selvmodsigende betegnelse. Det er lissom at sige “islam – fredens og kærlighedens religion”.

William
William
1 year ago

islam: International Spiteful League Against Mankind.

koran: Kooky Oriental Rant Ad Nauseam.

Gustav
Gustav
1 year ago

Beretningen om drengen og islam: Der var engang en p.c. avis, som vogtede danskerne på Nørrebro. En dag, da avisens redaktør kedede sig rigtig meget, fandt han på at lave lidt sjov med folkene hjemme i Nørrebro. Han proklamerede på forsiden med fede typer: – Moderat islam kommer! Moderat islam kommer! Folk slap, hvad de havde i hænderne og kom løbende for at glædes. Men der var ingen Moderat islam; de fandt bare redaktøren fra p.c. avisen, som lo og lo, så tårerne trillede ham ned ad kinderne. På den måde narrede han dem flere gange. Så en dag kom… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

På Borgen tør man ikke træffe vedtagelser, der virkelig ville betyde en forskel. Hvis man vil det, skal man skele til Israel. Lige præcis: vi bør kopiere Israels immigrationspolitik og kun give statsborgerskab til folk af etnisk dansk afstamning og – igen ligesom Israel – tage DNA-tests hvis der er tvivl om ansøgers etnicitet. Israelerne lader straffen ramme hele familien, ganske enkelt fordi det er et klansamfund. Individuel straf betyder ingenting. I stedet jævnes familiens hus med jorden. I Danmark har vi heldgivis mindre radikale værktøjer der ville virke ligeså godt: fratagelse af forældremyndigheden samt langvarig fængselsstraf efterfulgt af udvisning,… Read more »

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Er det sandt, Felix Krull? Størstedelen af Israels indvandrere har mig bekendt en asiatisk eller afrikansk baggrund, og nogle af dem ser for eksempel ud som afrikanere.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  TOM

Er det sandt, Felix Krull?

https://bit.ly/2yrr4Ul

William
William
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Prøv at slå “falasha” op på nettet.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  William

Hvorfor? Etiopiske jøder er, efter israelsk definition, well, jøder, så hvad er din pointe?

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Religion skal ikke forveksles med etnicitet og kan ikke konstateres vha. en DNA-test. Dette var min pointe. Lars Hedegaard siger, at han er jøde, men hans DNA må formodes at være meget forskelligt fra for eksempel en østafrikaners.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  TOM

Nu var mit svar til William, men at være jøde er både en religion og en etnicitet, ligesom det at være dansk både er en etnicitet og en kultur.

https://bit.ly/2zYzAu7

Hvad angår etiopierne, er de en slags æres-jøder; jeg kan ikke redegøre for detaljerne – det må du google dig til – men det har eet eller andet med deres bronzealder-legender at gøre.

Hertil kan så tilføjes, at importen af negre til Israel ikke har været nogen succes: det viser sig at kultur er nedstrøms fra gener, og at negre er negre, uanset hvilket spaghettimonster de beder til.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  TOM

Og så kan det tilføjes, at du p.t. ikke er på Politikens hjemmeside – Snaphanen er selverklæret nationalkonservativ, og det er ikke en kritik, når jeg fremhæver Israels stramme indvandringspolitik, det er en kompliment.

Der er derfor ingen grund til at gå i forsvarsposition og “forsvare” Israel med at de har importeret negre i stor stil. Tvært imod har det været en gigantisk fejltagelse forårsaget af religiøse fanatikere, en fejltagelse som jeg mener Danmark bør undgå.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Lige så kritisk, jeg er over for jødernes ageren i Vesten, lige så stor forståelse har jeg for deres opførsel i eget land, Israel. Vil man overleve som et lille folk og en lille nation, kræver det hårde linjer. Pladdarballehumanisme vil en milliard kinesere nok kunne overleve, hvis de nogensinde forfaldt til den slags. Men det gør vi ikke. I øvrigt er danskerne et betydeligt mindre folk en jøderne. Uden at det dog har udlløst samme hysteriske omsorg fra antiantisemitternes side.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Felix Krull. Fortæl, fortæl. Jeg er heller ikke bekendt med, at Snaphanen er et erklæret nationalkonservativt ekkokammer, som ikke ønsker diskussion. Den slags plejer ikke at have “rigtige arbejderdrenge” som helte.

Hvad Politiken angår, læser jeg den aldrig.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Jeg er ikke bekendt med, at Snaphanen er et erklæret nationalkonservativt ekkokammer, som ikke ønsker diskussion.

Du kan selv være et ekkokammer – jeg tillod mig blot at påpege det besynderlige i, at man “forsvarede” Israel med at de havde importeret et stort antal afrikanere, som om jeg havde ytret kritik af Israels invandringspolitik.

Hvad Politiken angår, læser jeg den aldrig.

Jeg snakkede heller ikke til dig.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Alene det med homoseksuelle ægtepar burde være nok til at sætte en stopper for ALT hvad islam angår.

Good one 😉

ino
ino
1 year ago

Jeg forstår ikke hvorfor Thomas Larsen optræder i overskriften?

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  ino

@Ino. Jeg forstår heller ikke hvorfor Thomas Larsen optræder i overskriften.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Vi er ved at være i samme situation i Danmark, blot nogle år bagud! Men magtesløse? Vi ville kunne normaliserer situationen igen, dvs. som før 1983, hvis vi havde viljen! Sverige derimod, der ville jeg være i tvivl om udfaldet, de er blevet for mange og de er for voldsparate! Jeg er meget bekymret for Sverige og på længere sigt også for Danmark!

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

“Almindelige mennesker står magtesløse overfor råheden fra Mellemøsten. Det gælder også Folketinget og regeringen.”

Der var den igen!

Hvem er de almindelige mennesker, som Rustad altid skriver om?

Vi har forlængst forstået, at det i han verden er disse “almindelige”, der definerer normerne, som alle andre mennesker bør rette sig efter.

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Almindelige mennesker er dem der tager på arbejde og bidrager til samfundet. De er ikke voldelige kontra de “ualmindelige”. Et bandemedlem er ikke almindelig. Omar Hussein er ikke almindelig. Hustruvold er ikke almindeligt, og slet ikke i det omfang vi ser. Hvad er det du ikke forstår? Har du overhovedet læst teksten? “Vi har forlængst forstået, at det i han verden er disse “almindelige”, der definerer normerne, som alle andre mennesker bør rette sig efter.” Normer såsom; man må ikke stjæle, man må ikke dræbe, man må ikke udøve vold eller true. Du må ikke tæve din hustru eller kontrollere… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Realist2

Realist2, jeg har læst Hans Rustads tekst to gange, fordi jeg ikke forstår, hvad en Thomas Larsen i overskriften har med den at gøre. Hvis det er Berlingske journalist, der henvises til, fremgår det intet sted i teksten. Det, der støder mig, er at “evangeliet” om de “almindelige mennesker” minder mig så meget om socialismens og fascismens kæft trit og retning og især om Hitlers hyppige omtale af “masserne” i “Mein Kampf”, der jo hanler om, hvordan man kan få folk til at marchere i takt, fordi de ikke tænker selv eller er for dumme til at gøre det. Rustad… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

”På Borgen tør man ikke træffe vedtagelser, der virkelig ville betyde en forskel.” Jo, det tør man, og i øjeblikket sker det hver dag. ”Hvis man vil det, skal man skele til Israel. Israelerne lader straffen ramme hele familien, ganske enkelt fordi det er et klansamfund. Individuel straf betyder ingenting. I stedet jævnes familiens hus med jorden.” Nå, skal man det. Nu forholder det sig sådan, at Danmark ikke er beliggende i Mellemøsten, og i den vestlige verden har vi ikke klansamfund. Aktuel lovgivning og diverse internationale konventioner er desuden baseret på individers rettigheder og kan ikke skrottes af hverken… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Nu forholder det sig sådan, at Danmark ikke er beliggende i Mellemøsten, og i den vestlige verden har vi ikke klansamfund”

Er det virkelig feset helt hen over hovedet på dig, hvad der ligger bag den såkaldte ghettodannelse? Jeg skal da lige love for vi har fået klansamfund. Og nu er majoriteten af meningsdannere jo fuldstændig besatte af, at “vi skal respektere deres kultur”. For en gang skyld er jeg enig. Jeg synes vi skal respektere deres klankulturs tradition med at straffe klanen kollektivt. Ud med hele bærmen.

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Margrethe

Dig deep enough into the fabric of reality and you eventually hit a core of pure numbers: Udgangspunktet for alle samfundsspørgsmål er altid “antallet”. For marxisterne som overtog Hegels “ændringer i kvantitet slår altid over i ændringer i kvalitet”: Når plebejerne bliver mange nok, ændres samfundets struktur og organisering. Det har vist sig at være rigtigt; jvnf. USSR, Kina og de socialdemokratiske lande. Ligeledes vil det hurtigt voksende antal af muslimer automatisk resultere i en kvalitetsændring af de vestlige lande. Ændringen i kvalitet vil desværre gå i den gale retning. Vestligt civiliserede befolkninger bliver erstattet med menneskemasser af ringe teknologisk… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Margrethe

Margrethe og Realisten2, det gælder for jer begge, at I er indstillet på at lade jer koste rundt af klaner og at godtage den muslimske tankegang om, at landet allerede er erobret og vestlig tankegang passé. Dete gavner den islamkritiske debat lige så meget, som når Paludan udråber sine sjofelheder, smider om sig med skatteydernes millioner, og Uwe Max Jensen fjoget grinende endnu en gang freviser sin tissemand og kalder det kunst. I skriver og stemmer udelukkende ud fra følelserne, men som jeg skrev i forleden, er politik nu en gang det muliges kunst, og medmindre Stram Kurs får flere… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Himmelblå: Du pådutter folk meninger og sammenhænge, nok mest for at skabe en form for sammenhæng inde i dit eget mærkværdige hoved. For andre steder findes den ikke. Himlen er faktisk blå. Gå du ud og få lidt ilt til hjernen i det gode vejr.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Margrethe

Nuvel Margrethe, ingen forhindrer dig i at smide din stemme ud ad vinduet også til næste valg. Der er heller ingen, der forhindrer dig i at sympatisere med Israels behandling af muslimer i eget land. Som du kan læse flere steder og fx hos Lars Hedegaards på facebook. giver den israelske hær i øjeblikket muslimer en fornem særforplejning og udviser dermed nationens respekt og forståelse for den islamiske fejring af ramadanen. Denne metode er for længst afprøvet i Danmark med dårligt resultat Vi kommer ingen steder med at lefle men heller ikke med at tabe hovedet. Og nu må du… Read more »

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Året er 2020, vesten er fuld af klansamfund. Alle kan se det, især hvis man fjerner hænderne fra øjnene.

Hvorfor kan man ikke nægte morderen hans 100.000 kr. politisk? Ville det ikke være et stærkt signal at sende. “Du må ikke tage dine børn og kone med til udlandet og slå dem ihjel med sten”.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x