7
maj
Seneste opdatering: 9/5-20 kl. 1424
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg tager altid i Dyrehaven den første dag skoven er sprunget ud og det er varmt og solrigt. Bymennesker må ud i naturen med mellemrum, især når en lang vinter slutter. Jeg er der også, når året går på hæld, for det er den nærmeste skov, når man kun er bilist via el-bil app. Deres område går akkurat til Klampenborg.

Det faldt sammen i dag den 7 maj. Turen skal markere, at vinteren definitivt er forbi. Jeg går en tur rundt om Fuglesangssøen, op til Eremitagen eller igennem til Rådvad, og får et glas vin på Peter Liep. I år dog kun ved en udendørsbod med spritflasker og afstandsmarkeringer.

Jeg går verdens ældste, eksisterende forlystelsespark Bakken (1583) igennem og ser dem gøre parat til sæsonen. Det siges, den må åbne om en måned, men man ser, den står i starthullerne. Jeg tager lidt billeder, nu mobilt. Grøn er vårens hæk, sang af Poul Martin Møller og Niels W. Gade, som alle skolebørn sang engang. (Fotos © Snaphanen.dk, klik for helskærm.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Ikke mange muslimer i Dyrehaven, lader det til. Måske er de ikke de store naturelskere…

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Nej, det er de ikke, men de kommer i meget stort antal på Bakken.

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  TOM

Tom underdriver. Der er ikke til at spytte for muhamedanere. Oplevelsen er jo gratis.

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  Bastardo

Det var ikke med vilje. 🙂

Ole Madsen
Ole Madsen
1 year ago

Disse billeder illustrerer det Danmark, som jeg gerne ville give videre til mine børn og børnebørn. Men mærkeligt nok et de ret ligeglade med islamiseringen af Danmark og går mere op i klimaændringerne, som for dem er den store trussel mod menneskeheden.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Ole Madsen

“Men mærkeligt nok et de ret ligeglade med islamiseringen af Danmark”

Når man ikke vil høre, må man føle! Nyd du billederne med god samvittighed.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Ole Madsen

Det samme her. De forstår slet ikke, hvad der er ved at ske lige for øjnene af dem. De lukker øjnene og råber bare la la la la la la, for ikke at få informationer. De er sgu synd for de intetanende børnebørn, men de opdager det nok, når de en dag bliver voldtaget. 🙁

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Du skal blive ved med at så frø. Pludselig en dag opstår der en hændelse i deres liv, og så popper det op i hovedet på dem, hvad du har sagt. Det møder modstand nu, men erkendelsen kommer senere. Husk også at stille aktive spørgsmål, der fungerer som en eksaminering. Det kan være: “Kan du nævne mig navnet på bare et land, hvor muslimerne har slået sig ned og ikke er endt med at tage magten eller skabe en tilstand af kronisk krig?” Man kan jo hjælpe lidt på vej ved at nævne skæbnen for Afghanistan, Indonesion, det tidligere kristne… Read more »

tavsen
tavsen
1 year ago

Tak for skønne billeder. gid pigekoret vil bestå.

Denne ville næppe være lovlig i dag, hvis man lytter til teksten.

Velkommen i det grønne Erik Grip
https://www.youtube.com/watch?v=0PqAupaDWo0

Voldposten
Voldposten
1 year ago
Reply to  tavsen

For hulen da osse, Tavsen – nu har du lige fået alarmeret PET, Redox, hele Sandhedsministeriet (DDR, Pølletiken o.s.v.), Joy Mogensen, Pernille Rosenkrants-Theil samt den nyslåede censor hos Fjæsbog (Helle Thorning Schmidt), så nu er det med at få downloaded sangen – og mange andre af Grundtvig – inden de forsvinder fra Internettet. Jeg slog lige efter på Spotify, og her findes den – endnu. Skynd dig!

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Voldposten

Ja, det er forfærdeligt 😉
Vi kan ikke have en sådan væmmelig nationalist til at beskrive fremmede folkeslag på den måde. UFF

Men underligt, der gives negativt til dit indlæg, jeg kan ikke like 2 gange.

Sabotører findes alle steder.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  steen

Det anså jeg også ham for, derfor undrede det mig, han ville synge en sådan tekst, men indspilningen er fremragende. Indspillet i 1982, den famøse Udlængelov, Danmarks gravskrift kom året efter.

Producer: Peter Abrahamsen, der også var ansat på musikbladet Beat. Der blev chefen Erik Haaest fyret, så skete der det forundelige, alle gik med Erik Haaest til hans nye blad Børge. Også Peter Abrahamsen. Solidaritet fandtes dengang.

https://grip.dk/discografi/grundtvig-grip-levendes-land/

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Vildt flotte billeder!!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x