9
maj
Seneste opdatering: 11/5-20 kl. 1721
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En velfærdsstat i frit fald og danske politiske anholdelser

Hvor meget der spares? Ringer man til Färdtjänsten (sygetransporten) sidder telefonpasserne i –  Senegal. Dens chauffører er afrikanere, foragter kvinder, svaghed og sygdom og ævler løs om koranen. Dette er globalisering.

Der er ikke længere nogen svensk nation andet end i sproget, fantasien og erindringen. Jeg kommer der hellere ikke mere, som jeg skrev her. Jeg var der første gang i 1957, og nu er det slut. Jeg besøger gerne døende, det er en pligt, men ikke selvmordere. Hvis man vil begå nationalt selvmord, som Sverige vil,  er man per definition alene. Selvmord er et ensomt foretagende, der findes ikke noget tilregneligt  fællesskab om at forlade dette korte liv andet end i bindegale sekter.

I dag er det ét år siden, jeg blev raidet af dansk politi kl. 6:30. ““Vi har ikke noget politiseret retsvæsen.” Ikke det?

“Det hele er politisk, du ved,” sagde en afhørende betjent til Jeppe Juhl samme dag på Bellahøj, men jeg skåner betjentens navn, for hæderlighed skal ikke straffes. Vist var anholdelserne politiske, det har jeg aldrig tvivlet et sekund på. Det er evident, at anholdelserne 8 maj 2019 var politisk forfølgelse mod det frie ord i Danmark. PET ville formentlig kulegrave hele mit liv og alle mine kontakter, men jeg er fuldstændig gennemsigtig i forvejen. Alt hvad jeg mener og alle jeg kender, står her, så hvad er det den danske stat har gang i?

Der var tre motiver til at sige sandheden om jihad mordene i Marokko: Islams motiver, sensationalisme og vores: At skrive sandheden, alle medier fortav, men som kunne læses i enhver udenlandsk avis. Nu er sandheden altså strafbar i Danmark. Dette er et af diktaturets kendetegn. Det er ikke en statsmagt, jeg kan støtte.

Jeg vil gerne møde den person oppe i systemet, der har startet disse sager, men han gemmer sig og sine motiver. Men hvis han læser med, skal han vide, at jeg vil lede efter ham, og hvis jeg finder ham, vil jeg eksponere ham, for at anvende retsvæsnet til at gå efter politiske modstandere, er misbrug og svineri. Også imod systemet selv.

Hvis retsstaten vil bekæmpe sandheden, så vil vi bekæmpe den

Vi var nogle, der intet andet motiv havde end sandheden. Vi  havde ikke et islamistisk eller sensationalistisk motiv, vi ville bare tale sandt om mordene i Marokko. Vi accepterer ikke, at sandheden nu skal være strafbar. Hvis retstaten vil bekæmpe os, så vil vi bekæmpe den. Den vil miste legitimitet ved det, og hvem er interesseret i det? Ikke jeg.

Jeg vidste det under afhøringen, og jeg tog den aldrig alvorligt, jeg gad end ikke kræve, at en advokat var til stede, skønt jeg fik tilbuddet. Poltibetjent Isabella på Bellahøj, der skriver dårligere dansk end jeg gjorde i tredje klasse, blev meget fornærmet over beskyldningen. “Vi har ikke noget politisk politi.” Ikke det? Jeg gav ikke en fløjtende fis for den afhøring, paragraf 264 var en søgt, sølle camouflage for politisk forfølgelse. Den er ren sminke over beskidte hensigter.

Stik-i-rend-kvinden Isabella på Bellahøj uden efternavn

Jeg kan ikke gøre for, at hun enten er uhæderlig, har gået i en dårlig skole eller ikke kan tænke. Politiet rekrutterer uundgåeligt nyttige, tanketomme idioter. Måske er det de fleste, fordi der ikke er nogen mangel på tåber og analfabetiske ignoranter i dansk politi, som bare bøjer sig for magten uanset hvad den siger.

Måske skal de bare adlyde ordrer, der kommer  fra højere placerede bureaukrater, der gemmer sig bag deres skriveborde. Formentlig er Isabella fra Bellahøj Politistation bare en stik-i-rend-kvinde for politiske kræfter, hun end ikke forestiller sig. Dårligt uddannet men lydig. Fast arbejde. Desværre for os allesammen repræsenterer hun den danske stat.

Ingen ytring er gratis

Jeg ved det ikke, jeg har ikke haft brug for at have dem at gøre i 68 år bortset fra at min teknikker her i ti år var politimand indtil jeg en dag afslørede noget, han ikke kunne lægge navn til. Jeg forstod ham fuldt ud, alt kommer med en prislap.

Ingen ytring er gratis, selvom man tror det, når man siger den. Omkostningen kan komme fra det mest uventede hold, man skal ikke regne med, at noget er gratis, og man skal ikke blive fornærmet over, at det ikke er. Jeg er ikke fornærmet, jeg er vågnet til den desværre alt for menneskelige virkelighed. Man kunne sige, det var på tide.

Sverige har ikke nogen loyal, national regering

Sverige har ikke en national regering, det har en forsamling af marionetter for storbankerne, som folket er løjet til at stemme for af de samme finansinteressers medier. Reinfeldt og Bildt, to forhenværende statsministre, lever nu fedt med tocifrede millionindtægter fra deres globalistforbindelser.

“Folkestyre” min bare røv! Enten har vi demokrati, eller også er vi ærlige om, at vi ikke har det. Vi må som minimum forlange en gennemsigtig styreform, hvad enten den er folkelig eller ej. Magten burde ikke slippe afsted med at spille teater, men det gør den. Magten bør give sig til kende, ellers bør ingen støtte den.

Er jeg virkelig  farlig ?

Jeg støtter ikke længere den magt, vi har, og idag er det et år siden den sendte politiet efter mig for at sige noget, der var sandt. Den har endnu ikke tiltalt mig eller leveret det tilbage, den har stjålet for at spionere på alle, jeg har haft forbindelse med i tyve år. Den stat vi lever under, ønsker lige så fuld kontrol over sine borgere, som gangster-kommunistpartiet i Kina, gør jer ingen illusioner af den sukrede retorik.

Er jeg virkelig farlig ? Én enkelt mand med en laptop, en fotograf der kan lidt flere sprog end andre, der skriver? Jeg er personligt ligeglad med, om jeg bliver dømt. Det gør mig kun ondt for retsstaten, hvilket turde være nok så vigtigt som min egen person.

Hvis retsstaten gør sine støtter til fjender, er den helt galt afmarcheret

Denne magt terroriserer borgere, der bruger deres grundlovssikrede ytringsfrihed. Jeg kan ikke længere betragte den som legitim. Hvis den dømmer mig, har jeg kun foragt til overs for den. Det ville jeg som ustraffet ikke have haft tidligere.

Jeg ville ikke have skrevet offentligt om min “kriminalitet,” jeg ville have følt skam,  men jeg kan ikke føle skam over at blive dømt af et politiseret retsvæsen, jeg ikke længere respekterer. Det er snarere en æresbevisning, og det er dårligt nyt for retsstaten Danmark. Hvis den gør sine støtter til sine fjender, er den seriøst  galt afmarcheret.

Vores ledere er bestukne med fantasilønninger

Dagens elite har NUL tillid til dets folk, hvilket desværre er delvist velbegrundet, men de er ikke ærlige om det, de fedter for folket med kvalmende populisme, for én gang hvert fjerde år er de desværre mere end symbolsk afhængige af dem. Derfor hører jeg ikke på dem mere, hvilket i praksis betyder, at jeg ikke har TV og ikke hører på deres propagandasender DR.

Globalistpolitikerne er akkurat som det såkaldte “EU parlament” bestukne med fantasilønninger for intet andet,  end at være en demokratikulisse. Parlamentarikerne spilder deres tid, men de bliver millionærer imens. Politiassistent Bendt Bendtsen spildte ti år af sit korte liv i “parlamentet”, men han blev millionær og lærte måske engelsk i processen. Meget nyttig mand. For Bendt Bendtsen.

EU er pengemagtens interesseorganisation

Hvorfor er det oprindeligt interessante nyhedsmedie CNN degenereret til ren, politisk propaganda? Svaret ligger hos ejerne, Warner Media, en 33 mia dollars virksomhed. Der er interesser, der er større end sandheden og Europas folk, nemlig pengene. EU er pengemagtens interesseorganisation. Her forenes liberalisters og kommunisters sande interesser.

Når kapitalens prioriteter erstatter nationens fællesskab, så rammer det først syge, gamle, fattige og børn. Det rager den formuende liberalist-postkommunistklasse en papskid. Med ‘kommunist’ menes selvfølgelig Miljöpartiet, Enhedslisten og Alternativet, men også tilgrænsende partier som de Radikale. Formentlig Danmarks mest skadelige parti gennem hundrede år. (Se Hinsides det politiske af Kasper Støvring.)

Johanna Carsbrant blev blind som vuxen

Mikael Willgert samtalar med Johanna Carsbrant för att höra hur hennes situation har utvecklats sedan inspelningen ett halvår tidigare. Johanna blev blind för sex år sedan, då trettiotre år gammal. Blindheten uppstod genom en ovanlig sjukdom, LHON. Eftersom hon blev blind som vuxen menar hon att det är svårare att anpassa sig till att inte kunna se än om det vore en medfödd åkomma.

Sveriges Radio har idag en dokumentar om Swebbtv, jeg ikke har hørt endnu. Jeg aner naturligvis hensigten: SwebbTV:s grundare om egna kanalen: “Liknar en Ding Ding Värld”. Michael Wilgert svarer:

Idag är Swebbtv med i Sveriges Radios Medierna. Mikael Willgert recenserar programmet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Nu begynder det at gå rigtigt hurtigt med de corona-relaterede dødsfald i Sverige 😢 – de er nu ved at overhale selv det allerede hårdt ramte Holland i dødsfald pr. mio. Hvor mange flere groft uansvarlige løgnehistorier fra svenske politikere, “eksperter” og de såkaldte “mainstream” medier skal vi mon høre på? Hvor længe skal dette vanvidsteater have lov at fortsætte, før den hårdt prøvede svenske befolkning sætter foden ned for alvor? Senaste dygnet: 1 coronadöd i Norge – 135 döda i Sverige Publicerad 8 maj 2020 kl 18.54 INRIKES. Sverige fortsätter vara överlägset värst i Norden när det kommer till… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

45 nya dödsfall – 3220 totalt [ DK 526, +4 !]
PUBLICERAD IDAG 14:09

Folkhälsomyndighetens senaste statistik visar att totalt 3 220 personer har avlidit i sviterna av covid-19 i Sverige.

[ og det er endda et “weekend”-tal! – mandag banker det i vejret igen til et 2-3 gange højere niveau ]

Det är en ökning med 45 personer det senaste dygnet.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/45-nya-dodsfall-3-220-totalt

– Vi ligger mycket på samma nivå och har gjort det under lång tid, säger statsepidemiolog Anders Tegnell. [ 🙄🙄🙄 ]

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Har fulgt alla hans uttalelser i Expressen, og lurer på om han selv har fått corona som har angrepet hjernen for flere uker siden. Hans siste gjentatte uttalelser som har fått meg/oss virkelig å undre stort igjen er hans “munbind er så otrevliga”..han anbefaler ikke å bruke det..han vil ju ha alla svensker coronasjuka..og de eldre døde. Det ikke har noe effekt for å unngå bli smittet..selv om over halve verden gjør det. De som bruker det o har viruset hindrer at andre blir smittet,men de som ikke har det og bruker det..ingen hensikt blir konsekvensene av det han sier.… Read more »

Lene Betzer
Lene Betzer
1 year ago

Har man tal på hvor mange der er etniske svenske og hvor mange der er anden etnisk? Der skal jo også der skelnes imellem smittede og døde. I DK tales der jo om at smittede blandt anden etnisk er væsentligt højere end blandt danskere. Det tilskrives adfærdsmønstre , flere generationer samboende mm. Hvis alle de mange døde i Sverige er fx mange gamle etniske svenskere på plejehjem , er det så deres plejepersonale de smittes af? Hele coronahistorien har for mig yderligere tynget på et argument om IKKE at blande befolknings grupperne , som jo er “integrations strategien” fra bestemme… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Lene Betzer

Man flytter til de med flere lag afspærrede områder jeg har tilrådet mindst gennem ti år.
Mennesker og gods kan komme ind til andet lag læsses af og videre transport overlades andet personel når folk har været gennem test og eventuel karentæne respektivt godset konstateret smittefrit.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det var dog trist læsning. Desværre sandt! Sverige er tabt, og Danmark ændre ikke kurs! Mette Frederiksens “stramme udlændingepolitik” er en narresut! Kun retorik ingen handling og danskerne tror på hende! De glemmer at hun skal danse tango med Pernille Skipper, Morten Østergaard og desværre også Jacob Ellemann! Godt nok kommer der færre flygtninge, men næste bølge i form af familiesammenføringer kommer, og indvandrene føder mange, rigtig mange børn! Gadaffi havde ret: Vi behøver ikke tanks for at erobre Europa, vi kan gøre det med barnevogne! Jo flere de bliver jo mere politisk indflydelse vil de få og den indflydelse… Read more »

Morten Holgersen
Morten Holgersen
1 year ago

Godt skrevet! Og desværre så sandt..

Günther
Günther
1 year ago

“Sverige har ikke en national regering, det har en forsamling af marionetter for storbankerne, som folket er løjet til at stemme for af de samme finansinteressers medier…”

Den svenske Riksdag burde hedde “Banksvinefarmen”. Det dækker ligesom bedre, hvad der reelt indeholdes i partiernes banksvinebåse.

Corona virus är en virussjukdom hos tambanksvin och viltlevande banksvin som kan få allvarliga socioekonomiska konsekvenser.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Dette er globalisering når den er værst- ville jeg nok have foretrukket. Såfremt man er i humør til nærlæsning og tolkning af hvert et ord, hver en vending. For begyndere starter kapitalen med Øresundstold lokalt. Egne og navnlig andres, fremmedes gods kunne der tappes mange penge ud af. Penge kunne investeres i nye varer, og kendte lokale produkter der kunne skaffes billigere andre steder. Tænker vi eksempelvis på de fire årstal: 1720, 1820, 1920 og 2020, er der ikke alene enorme forskelle på viden, vareudbud, og teknik men i høj grad den hastighed hvormed mennesker kan komme fra a til… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Peter Buch

De Radikale har alle dage været tyskervenlige! Den Radikale Statsminister Erik Scavenius blev slået af beundring over de tyske sejre i første halvdel af anden verdenskrig!
Det undre mig at folk ikke kan se at der er en lige linje fra Scavenius samarbejdspolitik under både 1. Verdenskrig, hvor vi holdt os ude af krigen, og 2. Verdenskrig, hvor vi under radikal ledelse næsten var allierede med NationalSocialisterne, til i dag hvor de radikale lefler i den grad for EU. alias Tyskland, som nu bestemmer alt efter briternes Brexit!

frank mathiesen
frank mathiesen
1 year ago

Jeppe Juhl.
Hvor er institut for men rettigheder henne i denne sag eller er de kun aktive på vegne muslimer…??

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Bortset fra Absurdistan nyhederne, holder jeg helt med dig, din anholdelse var begrundet i dine antisocialistiske holdninger. Og naturligvis i, at du frasiger dig fredens relegion.

der Adler
der Adler
1 year ago

En ting undrer mig Steen. Vil du og din advokat bare lade tiden gå? Man må da på den ene eller anden måde reagere over politiet. De har da konfiskeret (stjålet) dit grej! Har du fået en kvitering for det beslaglagte?
For mig, virker det helt grotesk. Man kan da ikke bare vade ind hos folk, og så bare tage for sig af retterne. Hvad med en ny advokat?

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Desværre tror jeg, at forholdene i Danmark er værre eller de samme. Det er ganske almindeligt, at de bistandspersoner, der skulle hjælpe, viser sig at være fordomsfulde og politiske mennesker, der hellere end gerne vil fortælle folk, hvordan de bør leve, og hvad det må koste. Alle synes de at stemme på SF, og hvis du forsøger at fortælle dem, at du har andre prioriteringer, end de har, bliver de forargede og fornærmede og nægter at tage hensyn til det. Vi har flere forfærdelige tilfælde at henvise til blandt vor families gamle, og vi er ikke så lidt nervøse for,… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Ja en egentlig ansvarsfølelse for problemernes løsning, og de pågældende patienters situation møder man efterhånden sjældent.
De passer deres job, og passer rigtigt godt på det.

Hansen
Hansen
1 year ago

Der burde skrives en børnebog om Isabella fra Bellahøj. Så små piger havde noget at leve op til.

tavsen
tavsen
1 year ago

Lite nyfiken på hur mycket en “institution” får av skattepengarna för att skriva “COVID-19” på en dödsattest? Läkarna förutsätter jag inte går i dessa tankar!

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  tavsen

Gad vide, hvornår jeg har lært svensk?

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Der er adskillige politikere i det danske Folketing som godt ved at de ikke gør den store forskel, men som primært er i systemet fordi det er en vellønnet karrierevej: Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance søgte ind i politik fordi han efter sin offentlige karriere i Vild med Dans ikke rigtig kunne se sig selv arbejde i den lokale gymnastikforening. Henrik Dahl ligeså fra LA søgte vel også ind i Folketinget efterhånden da han kørte sur i hans karriere som offentlig forelæser. Senest søgte hende der journalist-damen fra Weekendavisen ind i Folketinget for Venstre.. – Hvorfor? – Fordi hun… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Mest af alt, drømmer jeg dog om en dag at valse ind i Folketinget med en 15-20 officerer bag mig, og en to-tre hærbataljoner ventende uden for”

Hvis det er dine drømme er det nok fordi dine politiske argumenter generelt er for dårlige.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Det er de tydeligt nok, Hjelmer. Morten er gennemgående meget lidt realistisk og foretrækker ondskabfuldheder. Joachim B. Olsen deltog otte gange i finalerne ved Ol, i Beijing var han fanebærer (bar Dannebrog med en hånd), desuden har han studeret historie i fire år i USA. Henrik Dahl skriver modigt og smaddergodt og har også en flot karriere bag sig. Det samme gælder Anna Libak, der bl.a. er uddannet russisk sprogofficer. Når hun er i Deadline, føler jeg mig bedre informeret end i mange andre tilfælde. At Anna Libak ikke blev valgt for Venstre, er for mig et tegn på, hvor… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Morten er gennemgående meget lidt realistisk”

Jeg tror, at Morten/Realisten er en rigtig syg stodder, som har alvorlige problemer med demokrati.

I hans egen foretrukne samfundsmodel, vil han blive sendt i genopdragelseslejr.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“I hans egen foretrukne samfundsmodel, vil han blive sendt i genopdragelseslejr.”

Eller brugt som forsøgsdyr.

Jeg fortsætter promoveringen af Laurence Fox og hans oprørssang. Nok er jeg ikke ryger, men også jeg insisterer på at sige min mening og blæse på dem, der mener at kunne kommandere med mig.

https://www.youtube.com/watch?v=E0NrIEt8rrw

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Det er flot som du skriver med dig selv Himmelblå/Hjelmer.
Anna Libak, som jeg har haft fornøjelsen af at køre fra kæmpevillaen ved Carksberg til DDR-Byen, er en skøn kvinde med ben i næsen, som burde have stillet for Nye Borgerlige i stedet for islamofile Venstre.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Træt

“Det er flot som du skriver med dig selv Himmelblå/Hjelmer”

Klaphat Træt har rigtig regnet den ud. Gab…

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Jeg rister mine kasser..

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Træt

“Jeg rister mine kasser”

Og lukker fælden.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x