9
maj
Seneste opdatering: 9/5-20 kl. 1215
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Drokles

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra”

Trumps tidligere nationale sikkerhedsrådgiver, general Michael Flynn, er med det amerikanske justitsministeriums beslutning grundlæggende blevet frikendt for det justitsmord, FBI fabrikerede, som et improviseret led i deres forfejlede forsøg på et statskup.

Antagelsen hvilede på en erkendelse om at Trump og hans hold nok var gode til at læse det politiske landskab, når det drejede sig om at give vælgerne, det de ville have (den rigtige kandidat til den rigtige politik), men var uvidende om, hvor sinistert magt blev udøvet bag kulisserne. Bortset altså fra Flynn, der kendte efterretningstjenesterne indefra.

Flynn blev i sin tid gået fra den amerikanske udgave af Forsvarets Efterretningstjeneste, dels fordi han havde arbejdet på at få CIAs hemmelige operationer til audit og dels fordi han havde kritiseret Obama regeringens politik i Afghanistan.

Flynn var manden, der ville rense ud i den stadigt mere korrupte kultur, som spredte sig fra den stadigt mere politiserede efterretnings-elite, i et uskønt samspil med politikerne.

“Meneds-fælden”

Så FBIs daværende direktør, den enormt høje James Comey, så sit snit til at udnytte den nye administration, som den organiserede sig i Det Hvide Hus, og, som han pralede med i sin bog, med den lige dele afslørende som selvhenførende titel ‘I En Højere Sags Tjeneste’ og til adskillige bog promoveringer. Han sendte “et par fyre derover” for at tale løst med Flynn omkring samtaler Flynn havde haft med Ruslands daværende ambassadør, noget som FBI allerede vidste alt om i forvejen. A perjury trap, som det hedder. For pludselig var en løsere samtale, hvor Flynn var forsikret om at han på ingen måde behøvede en bisidder i form af sin advokat, for alle var jo venner og på samme hold, forvandlet til en afhøring.

“What is our goal? Truth/admission or to get him to lie, so we can prosecute” funderede en højstående FBI leder i sine personlige notater, fra et møde med andre højtstående kollegaer. Og svaret på spørgsmålet var at meningen var at begå højforræderi og ikke bare almindelig kriminalitet.

Flynn blev hurtigt ruineret

Skønt de to FBI fyre Comey sendte over til det Hvide Hus fandt Flynn ganske ærlig og troværdig, sammenholdt man sine på forhånd indsamlede oplysninger med Flynns svar og fandt at der var nogle datoer for nogle møder, der ikke stemte og pludselig blev Flynn anklaget for at have løjet til FBI. En farce, som medierne udlagde som bevis for, at Trump omgav sig med kriminelle. FBIs uendelige juridiske og økonomiske ressourcer fik hurtigt ruineret Flynn, der måtte sælge sit hus og til sidst erklære sig skyldig i at have løjet. Det var ganske ironisk at FBI selv havde løjet for Kongressen om, hvorledes man tilbage fra 2009 ulovligt samlede informationer på alle amerikanske statsborgere, delte dem med et par private organisationer, der igen delte dem med hidtil nu, ukendte trediepart.

Men operationen var nødvendig, fordi man ellers ville blive afsløret i at have Trumps ‘wires tapped’, som man også havde sendt spioner ind i Trumps valgkamps-organisation. Alt sammen som en udløber af Operation Crosfire Hurricane, en efterretningsundersøgelse, der skulle finde en forbindelse mellem Trumps valgmaskine og ‘russerne’.

Hillary Clinton ville finde smuds på Trump

Operationen byggede grundlæggende på en rapport udarbejdet af en tidligere engelsk efterretnings-agent, Cristopher Steele, på vegne af Hillary Clintons valgkamps-maskine. Steele havde samarbejdet med russere, men åbenbart ikke med ‘russerne’ for at finde afsindigt smuds på Trump, som FBI måtte sande var det rene opspind. Eller det kunne ikke underbygges, som de formulerede det, som man gør, når man gerne vil have mistanker til at hænge ved. Ikke desto mindre brugte de Steeles rapport til at overbevise FISA domstolen, der afgjorde dommerkendelser i forbindelse med at efterforske amerikanske statsborgere, som havde kontakt, frivilligt eller ufrivilligt med fremmede efterretningstjenester. Et andet brud på normal procedure end at lyve for domstolen var ikke at informere den mistænkte om at være muligt eksponeret for fremmede efterretningstjenesters lumpne gøren, men bare at bygge en sag ud fra en antagelse om skyld.

Medierne har bakket kupmagerne op i tre år

Så mens vi er nogle der har fulgt med i hvorledes dette kupforsøg ville blive afsløret, har de fleste medier bakket op om kupmagerne og i næsten tre år, dækket sagen som var Trump illegitimt indsat af ‘russerne’. Den største konspirationsfortælling i historien, som var så nem at gennemskue som konspirationer om amerikanerne virkeligt var på Månen i 69, hvem der i virkeligheden skød Kennedy og hvorfor Prinsen af Wales så sig nødsaget til at myrde prostituerede i 1880ernes London. Og ikke nok med det, flere af Kupmagerne kom på TV som eksperter i dette teater, hvor de sad og fortolkede grynede billeder fra the Grassy Knoll, så skygger falde forskelligt på Månes overflade (sløset af Kubrick, men alle laver fejl) eller fremviste et gammelt klæde med noget blod, der er fundet i et dødsbo.

Understøttet af anonyme kilder kunne man spekulere, “hvis det her er sandt…” helt ud på overdrevet. CNNs juridiske analytiker Jeff Toobin sagde endda “Er i klar over, at hvis dette er sandt” om en detalje i tidligere ambassadør Steven Sondlands vidneudsagn “så beviser det alle vores fantasier”.

Ordet han brugte var fantasier, men han fantaserede rent faktisk selv, som resten af studiet og de fleste konkurrerende kanaler, for Sondland sagde ikke det de troede. Faktisk benægtede han det kategorisk.

“A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within” skal Cicero have sagt. Trump har sagt at “Truth is a force of nature!”

Må det bedste udsagn vinde.

Professor Bent Jensen skriver på Facebook:

DE PINLIGE DANSKE MEDIER

Den Dybe Stat i USA – bestående af dybt korrupte embedsmænd i de hemmelige tjenester, ledende politikere i Det Demokratiske Parti og medløbende medier/journalister – har med de nyligt frigivne, afslørende dokumenter fået et slag i hjertekulen. De interne FBI-dokumenter bekræfter den opfattelse, som velorienterede mennesker længe har haft – at Obama-administrationens ledende embedsmænd var bundrådne.

Nu spræller de svedende i nettet. Man må håbe, at der bliver rejst tiltale mod de værste af slynglerne – James Comey, John Brennan, James Clapper, Peter Strzok, Liza Page – og at de forfulgte – Carter Page, George Papadopoulos og general Flynn – får erstatning for de forbrydelser, der er begået imod dem.

Hvis man ikke skaffer sig oplysninger fra kritiske amerikanske medier inkl. Fox News forstår man ikke noget af ovenstående, for danske medier har lydigt efterplapret de amerikanske løgnemedier. De står nu tilbage med skammen, men da de er skamløse, skal vi ikke forvente nogen selvransagelse. Foreløbig er de stort set tavse.

Politiken følger fortsat de amerikanske løgnemedier, DR, Berlingske og JP gør det samme. De har intet forstået og bringer uden kommentarer Ritzaus pinligt uvidende desinformation om, at Flynn blev sigtet SOM FØLGE AF Muellers særlige undersøgelse om Trumps sammensværgelse med Putin. Det forholder sig omvendt: FBIs bagholdsangreb på Flynn blev brugt til at få Mueller og hans kumpaner på banen.
Man tror, at det er løgn, men så ringe er niveauet altså.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Det lyder mere eller mindre som om det i sidste ende er obama der står bag hele den svinske affære.

En FBI chef handler ikke politisk på eget initiativ, ikke mod så højt placeret folk som Flynn.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Santor

Og, nu har obama lige “holdt tale” for tidligere ansatte i “hans” ( USA´s ) administration.

Hvorfor samle sine tidligere ansatte for at kritisere Trump?

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/barack-obama-retter-en-haard-kritik-mod-tump/8116726

Morten Holgersen
Morten Holgersen
1 year ago

Godt skrevet!

TOM
TOM
1 year ago

Valgflæsk. Fra nu af vil den slags komme fra begge sider i fede, slimede stimer, og det er alt sammen ganske vist.

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  steen

Tankevækkende! Nej da, kun for sådanne som dig og Uriasposten. Den slags er jo skrevet med henblik på, at I skal distribuere det.

Demokraterne er også aktive, almindelige journalister verden rundt får i denne tid angiveligt telefonopkald fra Michelle Obama, som afspiller et bånd med peptalk. En af dem har refereret “samtalen” i Berlingske og virkede hverken beæret eller interesseret.

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago

Farcen bliver sjovere og sjovere. Hillary, Obama og Biden vidste alt og endnu flere dokumenter er ved at blive frigivet. Oveni det venter John Durhams undersøgelse af hele miséren.

Hvordan mon vores løgne-medier vil tackle hele sammenbruddet, som uden sammenligning vil være den største skandale i amerikansk historie..?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x