10
maj
Seneste opdatering: 10/5-20 kl. 1538
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke acceptabelt, at der er dele af Danmark, som reelt set er udenlandske kolonier med andre sprog, anden religion og kultur og helt egne regler. Når der kaldes til bøn i Gellerup er det et symbol på, at her har nogle andre overtaget vores land. Det er en krigserklæring mod alt, hvad Danmark står for. Islam er som bekendt en ekspansiv religion, og i Gellerup er det lykkedes at fortrænge danske skikke. (Se det hele) – Danske politikeres lokale kolonister kørte bagefter ud og aktionerede i deres leasede BMW er og Mercedes.

Bønnekald i Gellerup: Unge hang ud af biler og dyttede gennem gaderne

Lokalavisen Se også Højreorienterede islamkritikere anholdt i indvandrerområde

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  steen

Glem det. Der er alt for mange, der har fordel af velfærdsmigranter

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  tavsen

Præcist, for hver 1 kriminel indvandrer er der 10 danskere der lever fedt af dem! Det er højrefløjens største blind spot, og har været det lige siden den første muslim kom til landet. Jeg bliver af samme grund sjældent rigtig rasende på muslimer, for de gør bare som de altid har gjort og som de har lært at gøre siden de var små. Dem vi BURDE være rasende på er de danskere iblandt os der bevidst og beregnende lukker dem ind for stemmer eller personlig vinding i diverse kommunale integrationsprojekter osv, velvidende hvad konsekvenserne bliver for alle andre omkring dem.… Read more »

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Poul

De statsstøttede medier snylter på blognyhederne. Og det er jo grotesk, MSM får millionerne og æren, mens de har travlt med at udskamme de selvstændige blogs og kalder dem for fake-news. Søren Brostrøm og Tine Götzsche “interviewet” kommer i Pressenævnet. https://journalista.dk/podcast-9-plagiater-indenfor-medieverdenen-og-de-stores-forventninger-til-de-smaa/ På Journalista.dk oplever vi løbende, at langt større medier går ind og ”overtager” vores historier og vinklinger – og vi er langt fra alene. Det kan du høre om i vores podcast, der sætter fokus på fænomenet. Nemlig historien om Ekstra Bladets dækning af et interview mellem Søren Brostrøm og Tine Götzsche, Aarhus Stiftstidendes dækning af udgifterne for Aarhus… Read more »

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  tavsen

Poul

De blogs er livsnødvendige for alsidig oplysning

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg er enig med Poul. Der er ingen udvikling på disse blogs. Da jeg i går støttede Generation Identitær, blev det prompte slettet. Jeg skrev: Bravo, Bravo, Bravo og tusind tak! Det var nok.

Måske fordi jeg den forudgående dag havde reklameret for engelske Laurence Fox’ forfriskende oprør, der i lang tid og i modsætning til visse andre har fyldt meget i den britiske presse.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  tavsen

Job industrien i forbindelse med asylimigrationen,- direkte og indirekte, burde være et emne der virkeligt blev afdækket. Det er mennesker der tjener penge på en “godhed”, de selv slipper for at være udøver af, gennem den løncheck de modtager for at arbejde i en industri, det tvinger andre til at betale for den ” godhed” , job industriens betalte mennesker selv slipper fra. alt omkring jobindustriens folk er altid, helt konsekvensfrit for dem selv, ulykkeskabende og cementerende for alle andre, – aldrig noget nogen forventer virker overhovedet. Men det sikre jobindustriens folk en personlig og privat økonomi , så de… Read more »

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  steen

Og jeg som troede, at ‘bønnekald’ var når asylanterne råbte efter frisk kaffe i Sandholmlejren. Serveringen skal jo være i orden, ellers bliver de radikaliseret. Islamisk Radikalisering er meget værre end ydmygede danskeres klager – Det har myndighederne fundet ud af.

William
William
1 year ago

“…Unge hang ud af biler og dyttede gennem gaderne…”

Præcis ligesom dengang da dræbermuslimer fløj ind i World Trade Center i New York i 2001. Blot viftede de danske tilhængere af dræbermuslimer også med palæstinensiske flag og bajere ud af de nedrullede bilruder – medens de hujede og skreg som vilde dyr. Det danske politi foretog sig absolut intet i den anledning, formentlig på grund frygt for fysisk overlast?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  William

Har den skændige optræden været vist siden vi så den live på DR? Jeg har kun set den om aftenen 11/9.

William
William
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

I den ghetto, hvor jeg boede 2001, viste nogle muslimske familier deres sindelag ved at hænge deres nationale flag ud af vinduer og på altaner. Om aftenen 11.september 2001 drønede unge muslimer rundt i kvarteret med palæstinensiske flag blafrende, overkroppe ud af bilvinduer, langt over 50km/timen og dyttende/råbende for fuld kraft. Der var flere biler. Deres unge morede sig ved at tænde bål i kældergangene i min blok. TV og de øvrige kujonmedier fortiede optøjerne forventeligt.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  William

Og en journalist på DR jublede, der fik USA som fortjent.

Annette K
Annette K
1 year ago
Reply to  tavsen

Det var Jens Blauenfeldt.

Her er linket: https://www.youtube.com/watch?v=tYKNMMCLqFU

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Annette K

Annette K

Tak for linket, men der findes censur på sådan en afsløring. Det skulle nødig hedde sig….

Log ind for at bekræfte din alder.

Denne video kan være upassende for visse brugere.

https://da.wikipedia.org/wiki/Jens_Blauenfeldt
og Blauenfeldt måtte undskylde og beklage mange gange, ligesom han understregede at han ikke er anti-amerikansk. Jens Blauenfeldt blev i 2011 igen vært på Aftenshowet.

Annette K
Annette K
1 year ago
Reply to  tavsen

Ja, hvorfor er jeg ikke overrasket?!

Her er et nyt link, det skulle gerne virke: https://www.youtube.com/watch?v=KMneflsmjsw

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  William

Jamen, det er, hvad det store flertal stemmer for. Og statsstøttede medier sanktionerer, giver masser af kriminalstof og arbejde til retsvæsenet.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  tavsen

Den slags civil ulydighed tiljubles, men arme zoologiske haver, hvis de åbner uden statslig tilladelse

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  tavsen

Danmark er lukket, måske fordi hele Danmark er blevet en zoologisk have med for mange fremmedartede vilde dyre arter rendende løst omkring; fodret af danske skatteydere.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  William

“palæstinensiske flag og bajere”

Muslimer + bajere! Virkelig..?

William
William
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Det var ikke kun én enkelt. Det overraskende var, at man tydeligt kunne se en ramme øllerter i skødet på en bagsædepassager: What the Allan was going on? Lige så overraskende, som da man næste sommer observerede en muslima med ambitiøse proportioner vade ud i Øresund i fuldt ornat – dvs. med hovedklud, sutsko og kulsort ankellang vinterfrakke (i 25 graders varme).

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  William

“Det overraskende var, at man tydeligt kunne se en ramme øllerter i skødet på en bagsædepassager”

Er sikker på, at muslimen bare har været nede og handle for en gangbesværet etnisk dansk nabo. At antyde, at øllerne skulle være til eget forbrug tangerer jo fake news, idet enhver ved, at profetens fromme tilhængere ikke drikker øl.

Eller måske var det en kristen palæstinenser på bagsædet…

Poul
Poul
1 year ago

Og det sker samtidigt med at århus byråd diskuterer om de skal opkalde en vej efter en kendt kriminel araber der døde for nyligt, fordi han havde imponeret eliten ved at sætte nogle andre ord end de sædvanlige skældsord sammen.. (fik vi egentlig nogensinde dødsårsagen oplyst, eller går alle bare ud fra at han begik selvmord?) Men det er da ret grinagtigt at det sker i et område som kommunen igen og igen (sidst i samarbejde med DR i serien “180 dage i ghettoen”) forsøger at fremstille som fredeligt, og har brugt uanede milliarder af danskernes penge på at bygge… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Den bro på billedet er iøvrigt et helt kapitel for sig selv. “unge” i gellerup kastede sten og indkøbsvogne ned på busserne der kører under den i årevis, hvorefter hverken kommune eller politi stoppede “de unge”, (de er jo kun nogle få der ødelægger det for de mange hvis man spørger politi og politikere, men altid mange nok til at politi og politikere giver op) men istedet brugte en formue på at overdække den med et stort metalgitter. Selvom jeg er enig i at de fleste af “de unge” i området hører bag tremmer, så er det bare endnu et… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er ganske ufatteligt at danskerne finder sig i det! Det er kulturelt dovenskab samtidigt med at vi er fredsramte, vi har ganske enkelt ikke haft modgang siden 1945 og har ikke lært at agerer når vi møder truslen! Vi er lullet i søvn af et vatpolstret socialt sikkerhedsnet, et sikkerhedsnet som ingen kan falde igennem uanset hvor tåbeligt man opfører sig! Vi hører uendeligt naive socialistiske følepædagoger, som tror dialogkaffe kan ordne alle verdens problemer Og som ikke er i stand til at forstå aggressivitet. Hvis vi giver efter denne gang, med bønnekald, så kommer der ikke flere krav,… Read more »

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Det er ikke bare kulturelt dovenskab, men også intellektuel ugidelighed. Flertallet følger kun med i de statsstøttede medier, der suverænt bestemmer, hvad danskerne skal vide.

Og de medier er afhængige af statslige subsidier, så selvfølgelig holder de sig til den politiske dagsorden. De tør ikke andet.

Der kommer flere og flere hermetisk tillukkede vinduer i mit kvarter. Der skulle nødig smutte integration indenfor. Men det er danskerne, der bliver beskyldt af medierne for at være tillukkede. Gardiner og blomster i vinduerne er en sagablot.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  tavsen

Det lyder som om du burde flytte væk fra dit kvarter!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  tavsen

“Gardiner og blomster i vinduerne er en sagablot”

Lyder som et lidt kedeligt sted du bor…

Poul
Poul
1 year ago

: Kan du ikke tilføje dette til artiklen, nu hvor der endelig er en chance for at gøre noget i praksis som de fleste burde kunne overkomme?: https://identitaer.dk/2020/stop-boennekald-du-kan-hjaelpe-se-her-hvordan

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

“nu hvor der endelig er en chance for at gøre noget i praksis”

Og husk: Brug aldrig vold, men anvend i stedet en større hammer.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Det ender vel med at vi andre skal bukke og neje for herrefolket. Hvorfor bliver flertallet ved med at stemme på de politikere og partier, som vil Danmark og dansk kultur til livs???!!!. Tænk Jer dog om!. Så længe I bliver ved med det bliver det ikke anderledes. Jo flere stemmer De Radikale og den øvrige venstrefløj får, vil disse bare blive mere hidsige efter at få vores land lavet om. Der er fandeme ikke noget at sige til at højrefløjen vinder frem. Det er nok også det, som skal til for at få “vendt bøtten”. Politisk slaphed belønnes sjældent… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Tænk Jer dog om!”

Vi må have mere politi i gaderne! Mere politi, politi.. politi…

Og så må hæren, hjemmeværnet og civilforsvaret sættes ind, med ret og pligt til at åbne ild mod masserne!

Dødspatruljer kan evt. komme på tale. Så kan folk lære det!

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x