12
maj
Seneste opdatering: 13/5-20 kl. 0959
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The Pandemic of Authoritarianism”

Edward Snowden optrådte for en måned siden på link fra Moskva på Copenhagen Dox. Han ved om nogen noget om statsovervågning.

Også i to programmer på SR har man kunnet høre, hvor udstrakt overvågning af borgerne der allerede er indført med Corona som påskud, også i Europa. Er der nogen der tror, overvågningnen også forsvinder når Corona er borte? Corona och övervakningen – Techjättarnas julafton. Der er mange, der skriver om Corona og totalitarisme i øjeblikket, f.eks. lægen Theodore Dalrymple. The Pandemic of Authoritarianism.

Her kvæles Anita Petterson af Corona uden at få ilt

Datteren Alexandra filmede sin mors dødskamp

Dette er slemt at overvære. Jeg har haft tre videoer med lægen Jon Tallinger om den forfærdelige måde Sverige på grund af resourcemangel lader gamle og mindre gamle dø på. Ingen lindring andet end morfin og benzodiazepiner (der slår dem hurtigere ihjel ved yderligere at hæmme vejrtrækningen.)

Kvinden her er kun 55 år, og der forlyder ikke noget om, at hun var “multisyg,” og hun er ung nok til intensivbehandling. De blå mærker på armene, kan være de blodpropper, Corona giver nogle i hjerne, hjerte, nyrer og lunger. Videoerne, der bruger ordet ‘euthanasi’, har ikke medført nogen offentlig reaktion udenfor Sverige. Ligegyldigheden i Sverige over for dybt alvorlige ting er massiv. Svenskerne flokkes om de samme politikere, der er en fysisk trussel imod dem.

Jeg havde ikke lyst til at bringe dette, det var for hårdt at se på, og jeg plejer ikke at byde andre, hvad jeg selv har svært ved, men det må være datterens formål med videoen, at verden skal se disse rædsler.  Man kan forestille sig, hvor traumatiseret familie og plejepersonale er af at skulle se på dette. Det meget lavtlønnede, ofte etniske plejepersonale, har ingen skyld i denne behandling. Dette er ordrer oppefra, som lejrkommandanterne anno dazumal sagde.

En ting er, at nogle skal dø, men sådan her skal de ikke dø

Kun derfor bringer jeg det,  – jeg har tøvet i et døgn – men kun som et link og et skærmbillede. For Anita Petterson og hendes datters skyld. Jeg anbefaler i virkeligheden ingen andre end de ansvarlige politikere og det store udland at se det. Billederne bør blive stående som en anklage mod svenske politikere.  Folk uden robuste nerver skal ikke se det.

Jeg tager forbehold for, at der er dele af sygehistorien, jeg ikke kender (onsdag tilkommer, at hun var svært nyresyg), men Falun Lasarett må forklare sig. En ting er, at nogle skal dø, men sådan her skal de ikke dø i et land, der vil kalde sig civilliseret.

VIDEO: Här dör Anita Pettersson av corona utan vård – kippar efter luft men nekas syrgas – Alexandra såg sin mammas corona-dödskamp: “Hon fick ligga och kvävas till döds” og lægen Jon Tallingers Facebookpost med videoen.

Se også Infektionsläkare anklagar regeringen för dråp:

Det är det här jag tycker är kriminellt. Vi hade månader på oss att förbereda oss, men myndigheterna ägnade sig åt att säga ”det här är lugnt, det här kommer inte hit”. Istället för att öka beredskapen. Jag anser att det är ett polisiärt ärende. Det är så oansvarigt – och det har lett till död. Det är dråp som jag anser att de är skyldiga till. För det är så fruktansvärt enkla saker som hade behövts, säger Erik Salaneck.

Og Undersköterskan: Vi lägger döda i svarta säckar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
4 years ago

Jo flere der ser dette med datterens accept des bedre.
FORDI: Folket vil vågne af dette og så kan politikerne blive hængt op på det. Og de fortjener de i både Skandinavien og EU.
Så kunne de måske lære at indvandringen har sin pris.!

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago
Reply to  steen

Stærke billeder og uhyggelig video, det er et billede på et Sverige i frit fald!
Jeg er spændt på om du får stjålet endnu en computer oven på dette!

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Inden det frie fald Skal befolkningen informeres om hvorfor det frie fald forekommer.
Årsag: Det frie fald er kommet af den uansvarlige indvandringspolitik, både i Norge, Sverige og Danmark, samt i Hele EU.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  steen

Var den for styg. Den skal tages som det er, dvs folk skal informeres om at Sundhedspersonalet knokler til de segner, fordi Indvandringen har første prioritet, ifl politikerne. Derfor skal det viderebringes.
Anitta Petterson og hendes datter har lagt det ud på video. Det må så være en mening med en offentliggørelse.
De kunne jo spørges for en sikkerhedsskyld.
Og har man den tilladelse, så skal det UD. End ikke loven kan forhindre det.
Det bedste er ALTID den skindbarlige sandhed.

tavsen
tavsen
4 years ago
Reply to  Charles

Fjern muligheden for at like negativt, og det barnlige drilleri er væk.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  tavsen

Man kan jo fortryde at man har liket her eller der. Derfor er der een for op eller ned.

Annette K
Annette K
4 years ago

Rædselsfuldt, mildt sagt!!! 😢 Jeg kunne godt skrive hvad jeg mener om dette, og hvad jeg ønsker, håber og beder til vil ske med de anvarlige politikere. Men det ville uden tvivl skaffe mig en retsag på halsen. Hvor forfærdelig (mildt sagt)denne video er, er det vigtigt at omverdenen ser hvad der sker når man stemmer psykopater til magten. Denne video mener jeg har samme relevans, som de videoer fra Nazitysklands koncentrationslejre har. Dette er et folkemord der foregår, in real time, lige foran øjnene på os. Hvad gør vi? Intet! Fordummende tv-programmer og lørdagsslik til børnene har førsteprioritet. Tak… Read more »

tavsen
tavsen
4 years ago
Reply to  Annette K

Sandheden må og skal ha´førsteprioritet.

Annette K
tror ikke de statsstøttede medier er enige
de tør ikke overlade bedømmelsen til almindelige dødelige.

https://journalista.dk/
Klassisk Journalistik – vi undersøger, du konkluderer

Annette K
Annette K
4 years ago
Reply to  tavsen

Jeg har for år tilbage droppet MSM totalt, de får ikke et eneste klik fra mig.Mit TV røg ud i 2005 og radioen røg ud da Radio 24/7 lukkede. Jeg forventer ikke sandheden fra andre medier end de alternative. Journalista fandt jeg ved en tilfældighed for nogle måneder siden, og ja det er en rigtig god hjemmeside, med rigtig journalistik, især deres gravearbejde. Sandheden skal ha`førsteprioritet – uden den har vi tabt på forhånd.

tavsen
tavsen
4 years ago
Reply to  Annette K

Og straks er den barnlige negativitet klar med et minus.

Stakkels den. Ikke megen tiltro til ordets magt.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
4 years ago

Hvis jeg skal være helt ærlig, så hører jeg selv til gruppen af svage personer som lider af Sakoadose, som bl.a. sætter sig på lungerne, hvorved jeg kan dø, hvis jeg får feber.
Inderligt håber jeg ,ALDRIG, at jeg skal opleve noget lignende. Sender kondolance til Anita Pettersons familie.

Günther
Günther
4 years ago

Det uendeligt triste symbol på Sveriges dødskamp. Svenske landssvigende politikere lukker for den friske ilt til det svenske folk, gennem knægtelse af ytringsfriheden. Dette har svenskerne ikke fortjent.

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Günther

JO JO
Men det behager mig satme ikke at de gamle lider under landssvigende politiken.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=auShkF6jvZ4&feature=emb_rel_end Tegnell var fra dag 1′ et bluff, hver dag dukker op på skærmen korrigerer sine egne løgne, dette hele show som et cover up, for den del at officiel svensk politik en befolkningsudskiftning, at det svenske folk SKAL dø, intet hemmeligt i det! Ville ønske at istedet folk som Lars Bern ville dukke op på svensk tv, informerer vedrørende immunforsvar, D-vitamin’s ekstremt vigtige betydning for immunforsvaret og luftvejsfunktionen. Tegnell skulle være kastet på porten fra dag 1′ denne løgn på løgn Tegnell lukker ud dagligt udreder sine egne løgne, åbenlyst at han fra dag 1′ tog fejl! Hvordan vil… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Et meget godt skrevet innlegg..som jeg stiller meg 100% bak. Så en diskusjon i går mellom 2 toppforskere som er uenige med Tegnells metode. Den ene påpekte at allerede i februar.. vinterlovet ble flere syke.men ingenting ble skrevet da..klart dysset ned. Det jeg hengte meg opp i var at disse tilfellene ble sagt komme ifra Iran og Italia.. Det kom dagligen asylsøkere ifra Iran, uten at disse ble sjekket for smitten, som det gjør i skrivende stund..så hvor sjukt er ikke det. Løfven sier at Sverige er lukket..men altså ikke fra disse..coronasmittete. Til sist er det Løfvenregjeringen den ansvarlige og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  sussebassa

Her kan du læse om Tegnells unøjagtigheder, arrogance og komplette inkompetence: https://tegnellcitat.se/ Tegnell af vänstern & sossarna gjort til “folkhjälte” selvom han bare er en middelmådig alt for højt betalt embedsmand, der aldrig rigtig har opnået noget. Dette skyldes, at forskere og journalister, der havde kendskab til medicin og anden videnskab for længst er borte, såvel som dem der forstod økonomi eller erhvervsliv eller andet kvalificeret emne! I Sverige er dødsraterne relateret til covid 19 tre gange højere end Danmark + Norge + Finland tilsammen, en svensk “strategi” at lade folk dø som fluer, ligesom forskellige andre rædselsregimer rundt i… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Inkompetensen hos Tegnell og Løfvenregjeringen.
Fellesnevner .. kulturmarxister..globalister.
Uten partiboka hadde ikke Tegnell fått sin jobb.
Andre experter våger ikke gå direkte ut og angripe det Tegnell driver med.
Da mister de jobben.
Råttenskapen er det ingen ende på i Sverige..skrev jeg før corona..nå
er det ren utryddelse av eldre sjuke mennesker i tillegg.
Løfven nærmer seg mer og mer nazienes utryddelsesleirer..hans zozzeforgjengere hadde jo et meget godt samarbeide under WW2..defacto..ligger i zozzekulturen.
Zebraen skifter aldri stripene.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  sussebassa

Enig at et uhyggeligt totalitært Sverige under Löfven, der nu systematiskt bygger på et islamisk Sverige islamisk globalisme, en svensk økonomisk depression, en etnisk udrensning af det svenske folk! Mine tanker falder også på nazismens udrydelseslejre, et totalitært regime og flashback billeder til Ceaușescus Rumænske børnehjem, hvor spædbørn fik lov at ligge i række misrygtede i deres egen afføring for at dø! Ældre svenske i plejehjem lige så hjælpeløse, tror alle husker billeder af disse rumænske børn fra 1990’erne, lige så frygtelige billeder at se den dag idag, hvor intet skiller sig fra et svensk plejehjem, endda disse ældre som… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..igjen et meget godt og sant innlegg..og igjen helt enig. Ser du har fått 1 nedstemt som og betyr innlegget er meget godt..du vet ifra venstreslødderet. Det var zozzernas drøm under WW2 å gjøre alle svensker avhengig av staten slik at de kunne kontrolleres..ifra vugge til grav..fins å lese i WW2 Sverige som også SD laget en film om..tatt ifra WW2..defacto. Er nok Løfvens drøm også, derfor importerer han muslimer som vil gi han den makten..håper han..men helt feilberegnet seg..som han gjør ofte. Han er så maktsjuk at han vil gi den ifra seg lett/frivillig..viser jo all hans trix med… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja en vis stolthed herfra, endeligt lykkedes det ligesom I andre store skribenter her på Snaphanen at komme i minus, tegn på en grad af indhold et bid i teksten, at godhedsindustrien føler sig trådt på, det var også formålet. Tak alligevel de ekstra 4 point opp som venstrefløjen aldrig kan tage fra mig, og de 100% det er mange % ! Tegnell er en fidus, han kun arbejder med statistik, som du kan læse på folkesundhedsmyndigheden, han har ophørt med at behandle alle svenske over 70 år, hvis de ikke er ved at dø, så venter de på det!… Read more »

tilfældig
tilfældig
4 years ago

Sverige er et gudløst samfund, tvunget i knæ af marxisme, freudianisme og nihilisme. Sådan er et gudløst samfund, hvor der ingen ære er, ingen ærefrygt over for livet og for menneskene. Måske er Sverige simpelthen bare faldet i kløerne på inkompetente idioter. Måske er der Sverige blot længere fremme i Coudenhove-Kalergi-planen, som har til formål at smadre de europæiske folk og nationer. Jeg har ikke set videoen; at se de tre fotos var rigeligt. Enhver, der kender kærligheden til sine forældre og kender til forældrenes kærlighed til sig, og kender til sorgen, når forældrene går bort, og man selv står… Read more »

Historyman
Historyman
4 years ago

Man kan mene meget, men….øh…Sverige Disse billeder og video er om noget en anklagende finger imod et land i sammenbrud. Jeg mener, at den tilgang Mette Fredriksen har haft her i Danmark er den rigtige angående Sars2 – COVI-19 virusen. Jeg vil påpege, at jeg IKKE er socialdemokrat eller har stemt på Socialdemokratiet, eller for den sags skyld på noget venstreorienteret parti nogensinde. Men jeg har i mine studier til historiker beskæftiget mig en del med epidemiske sygdomme og deres betydning for udviklingen af samfund. Man kan på baggrund af udviklingen, i de lande der satser på opsporing og afbødning… Read more »

Helle J
Helle J
4 years ago

Jeg er ikke sikker på at dette skyldes Corona. Hvis man ser på hendes knyttede hænder, tyder det på en længerevarende lammelse. Jeg tillader mig derfor at komme med den mulighed, at dette er en ALS patient. I Sverige er det nemlig ikke muligt for ALS patienter at komme i respirator når sygdommen har udviklet sig til det punkt at åndedrætmusklerne påvirkes. Sverige mener nemlig ikke at det er et “værdigt” liv, uagtet at patienten synes at det er. Om kvælnings døden skyldes Corona eller ALS er for mig ligegyldig. Dette er ikke en død noget menneske fortjener og slet… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Helle J

“Jeg er ikke sikker på at dette skyldes Corona”

Du skal nok være forsigtig med at tale føreren imod.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Margrethe

Ja det er altså ikke “mig” der har skrevet dette.
Med venlig hilsen Margrethe

Jane von Rathsach
Jane von Rathsach
4 years ago

#Sweden is now empty of white love for dying in Swedish hospital with no help or ventilator installed. EU and UNMigration of blackk islam takes all the white wellfare to zero. The daughter video under her mothers death is horrible. The woman is only 55 years old. #StefanLöfven and your socialdemocratic wellcome to islam and Africa has turned Sweden an U land in few years. Stop paying TAX to nothing of the former civilization.
2020 #coronavirus shows a disgusting Sweden 15 minutes from Denmark.
Close the frontiers permanently.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Tragedien er invasionen fortsætter.
Befolkningsudskiftningen fortsætter.
Det er det resultat valget, valgresultatet medfører.
Den lille opbremsning i invasion er et pusterum.
Intet mere.
Mens tragedier udspilles, dør der endnu relativt få i forhold til pestens hærgen gennem århundreder.
Folk vil have rejser, turister, cafeer, storcentre og hvad ved jeg af moderne tilbud.
De får beklageligvis et kvikt eller langsomt forekommende langt større folkemord med i pakken, med deres ensliggørelses menneske-rettigneder, asyl-tilbud og da ganske mange vil give indtryk af de er venlige har de tilmed en hævdet venlighed.
Folkemorderne med glade miner.

Vor Herre bevares.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Helt ærligt, er denne sag ikke lidt for alvorlig til et offentligt skænderi?

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

Det var mig der brugte det navn/mail oprindeligt, men jeg aner ikke hvad du taler om. Det er præcist derfor du skal se at få tjecket dit system hvor andre kan skrive under den foregående kommentators login oplysninger, hvilket sker ofte herinde.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Poul

PS, det må være utroligt let at være en venstreorienteret troll herinde med det system. Man skriver bare et nyt navn og mailadresse, så kan man ævle løs under 100 forskellige navne og/eller få brugere der siger ting man ikke kan lide bannet ved at skrive deres navn og mailadresse som er frit tilgængelig på siden = Totalt kaos hos højrefløjens bloggere med få klik. Men det har mange jo påpeget før, uden den store effekt.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Poul

..venstreorienteret troll…
Som merkes klart ved alle dislikes på flere tråder som ikke er vanlig her..
De er klart på hugget og utnytter svakheten her nå.
I en tråd var det opptil 22 dislikes..på en person.
Klart dette er noe man må forvente fremover pga det du skriver..og jeg også er blitt utsatt for flere ganger selv om jeg har rettet opp feilen, men sålenge disse har min mail adr. vil de kunne fortsette.
Jeg reagerte ved å skrive at dette hadde ikke jeg skrevet, men..hjalp ikke..det var også skrevet på perfekt dansk..

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tydelig at de venstreorienterede Troll igjen er i farta.
De stemmer ned flere innlegg.
Så takk, dermed fikk vi våre mistanker bekreftet..Av dere selv..Troll på venstresiden.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tillegg.
Minner meg om når jeg ble utvist ifra FB for å fortelle sanning imot Løfvenregjeringen..flere ganger..et hederstegn.
Så derfor tolker jeg det Nå slik at dessto flere dislikes ifra Trollene..dessto større sanhetsgehalt..heder i innleggene.
Men å fremstå i en diskusjon her..det våger dere ikke..fegisar.
Dette innlegget er iallafall verd 50 dislikes.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det er ofte psykisk syge venstreradikale, de bekræfter altid hvad man kritiserer dem for uden at have kapacitet til at forstå ironien.

Og så måtte jeg iøvrigt fjerne dit navn og emailadresse for at skrive mit eget, igen..

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  steen

“Lad være med at tirre mig”

Har man hørt en loppe gø. Latterlige stodder.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

Jeg tror du taler til ham der skrev det steen, det er ikke “margrethe” det der. Men nu hvor du ved at det ikke var mig, får du så ryddet op i dit system, eller skal vi igennem det her hver gang en venstrefløjstosse går ind og misbruger kommentarfeltet? Jeg aner ikke hvordan man gør det rent teknisk, men jeg vil anbefale at sammenligne IP adresserne hvis det kan lade sig gøre, og så blokere folk ud fra dem. (og kun dem) Ellers ender du hurtigt i en situation hvor hver kommentator kan være 10 forskellige personer der (mis)bruger det… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Poul

..det er ikke “Margrethe”..det der..
Så får vi hjelpes ad..
Når noen andvender mitt andvendernavn gir jeg klar beskjed: Dette er ikke meg..fex..
Et felles ansvar.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Poul

“eller skal vi igennem det her”

Nu får svinene fred for mig i nogle dage. Og så tager vi igen en tur.

Experto
Experto
4 years ago
Reply to  steen

Til en begyndelse kan du blokere for IP-adresser, der kommer fra Tor og/eller VPN servere. Så bliver der uden tvivl lidt mere fredeligt.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

Godt, for ham “poul” der lige skrev under mit navn (og flere andres) at han ville give os fred i nogle dage var din trold, ikke mig. Find den IP adresse og bloker den for evigt. Men på længere sigt bliver du simpelthen nødt til at have et mindre åbent kommentarsystem. Ikke for min skyld men for din egen. Din blog ryger helt ned under gulvbrædderne hvis du først slipper de typer ind, hvilket kim møller mfl sikkert kan fortælle dig en del om.

Experto
Experto
4 years ago
Reply to  Poul

“Find den IP adresse og bloker den for evigt”

Hør nu her Poul. Det er ikke helt nok at blokere en enkelt IP-adresse; det er SAMTLIGE Tor-adresser, der skal blokeres. Og evt. også diverse VPN-adresser.

Og Steen ved godt, at gør han det, så er der ikke mange kommentarer at finde på Snaphanen længere.

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x