13
maj
Seneste opdatering: 13/5-20 kl. 1543
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Giv dem en slant på Mobile Pay  eller Visa – Master.

“Det håller på att bli ett nytt Mellanöstern här”

Svenskere, der i årtier har været for feje til at sige fra offentligt, ser sig nu fanget i et mareridt, hvor de ikke har anden mulighed end at forlade byen og siden landet. Jeg har endnu en ven der emigrerer efter at have fået nok af kombinationen “multikultur,” Corona og et i forvjen overbelastet sygehusvæsen. Han har trukket det i tyve år, men nu ved han, at han ikke tør blive gammel i Sverige.

Det er over 25 år siden den første af mine venner forlod fødebyen Malmø fordi han så, den var i færd med blive ødelagt af “mangfoldighed.” Nu er der knapt en større by i Skåne, som ikke har vold, terrorbrande, bomber og voldtægt i jævnt sivende doser. Selv længe fine byer som Lund og Kristianstad. Ødelæggelsen af Helsingborg er pågået ret upåagtet af dansk journalistik, selvom det tager 20 minutter at sejle derover, og der i ramme alvor planlægges en tunnel til Helsingør.

Man må indtrængende fraråde Danmark investeringen. Sverige er allerede i dag Nordens kaoskraft, og jeg tør ikke tænke tyve år ud i fremtiden, når indvandrere er kommet i flertal. De anshavende politikere benægter det vil ske, men deres papirstynde argument imod det er, at “de jo er blevet svenskere. Derfor vil svenskere altid være i flertal i Sverige.” De vil blive draget til ansvar, men først når det siden længe er for sent at redde et overvejende svensk Sverige. 

När du är i Helsingborg känner du dig som utomlands

Helsingborg, en tidigare vacker och välkänd stad, har på senare år blivit rena ghettot. När jag bodde på landet och hemma hos mina föräldrar tog jag bussen in varje helg, dels för att vara ute på stan (och på krogen) men också för att bara hänga där då det var en mysig sommarstad – nära till hav, till Danmark och till fina tjejer.

Jag kunde gå ute ensam på nätterna, full som nykter, i vad som idag är mångkulturens högkvarter, Gamla Torg. 2014 jobbade jag dessutom på tågen och gick av 05 varje morgon – där fanns inte ett endaste gäng på knutpunkten under nätterna. Idag kryllar det av kringströvande gäng, narkotikaförsäljning, rånare, våldtäktsmän, bilar med tonade rutor som kör runt och patrullerar och stirrar surt, bomber, skottlossningar och tungomål allt annat än det svenska språket. När du är i Helsingborg känner du dig som utomlands. Jag har bott här de sista fem åren och situationen eskalerade samma år jag flyttade in i slutet av 2015/början på 2016. Se det hele

Helt aktuelt: Bomb mot bostadshus i Helsingborg inatt – polisen: “En otroligt kraftig smäll”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det kan ikke komme som en overraskelse for Danmark, at Sverige løbet ind i uoverskuelige problemer på grund af ond islamisk migration, og nu går det hurtigt! Danmark må gøre klar til at modtage svenske flygtninge, det kan kun lade sig gøre ved først helt og fuldstændigt rydde Danmark for islam, nu ser vi resultatet af uhæmmet ondskab i Sverige, også Danmark ved at være lige så råddent så nedluset i islamisk vold og terror at det stinker, at vi danske heller ikke længre kan følge os trygge i Danmark, det er svenske tilstande helt uakseptabelt, muslimerne har fået så… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det kan ikke vare længe inden vi må modtage Svenske flygtninger her i Danmark! Og så dog alligevel, hvis jeg var svensk ville jeg nok se mod Ungarn i stedet!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Gennem årene har jeg truffet en del svenskere i udlandet, men ingen af dem har været rejsende eller flygtninge. Nej, de har været missionærer, som har anvendt enhver mulighed for at påpege præcis hvor de lokale ikke opførte sig som rettroende svenske socialdemokrater.

Den type svenskere må gerne holde sig langt borte fra Danmark.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Bønnekald i Danmark skal ikke stoppes. Bønnekald i Danmark skal nemlig slet ikke kunne finde sted!

William
William
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Man stopper bønnekald mest effektivt ved at stoppe udråberen, før han begynder at bræge.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

OT – et godt grin i disse mærkelige biovåben-tider . . Det her er hysterisk morsomt! Mike Dice giver CNN anchor Brian Stelter tørt på 😂 Mike hader virkelig CNN . https://youtu.be/cv4hVkyskNQ

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, man siger at svenskere og danskere står bag terrorhandlinger, men hver gang jeg hører den sætning, så siger min autopilot mig at det drejer sig om arabere med hhv. dansk og svensk pas.
Jeg kan ikke forestille mig, at svenskere og danskere vil kunne se nogen som helst interesse i sådanne handlinger.

tavsen
tavsen
1 year ago
ravsen
ravsen
1 year ago

Steen, hvad er der sket i denne tråd? Utrolig mange indlæg er forsvundet.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  steen

Ja, der er forsvundet mange, Den nervøse, Bent A m. fl. og mine oplysninger om besættelsesgardiner i mit kvarter, om der ikke måtte slippe integration indenfor.

Men det er klart, du kan vide/huske alle indlæg, derfor mit spørgsmål.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  tavsen

Du må være blevet hacket, nu ændres mit navn også til ravsen i mit første indlæg

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

OT – her endnu een, hvor Mark gør nar ad Stelter, den er lige kommet på. Jeg er helt færdig af grin 😂🤣 Dice er ikke nogen dummerniks. https://youtu.be/QQoUEFO23wg Stelter har lavet et ‘dumt’ stunt, for han har omtalt OAN, en konservativ kanal (Trumps favorit, lader det til), som jeg mener at have set klip fra her på Snaphanen fra tid til anden.

HElvetesSvensker!!
HElvetesSvensker!!
1 year ago

Så først slipper svenskene inn hele verden. Svensken slapp hele jævla afrika inn i Sverige. Også ga svenskene opp og flyktet fra sitt eget land?? Det er jo ikke mulig å ikke hate svensker. Hva slags avskum gir opp så lett? Hva slags patetiske, feige svin rømmer når noen prøver å ta over landet deres?? De bør ihvertfall ikke rømme hit, ser jeg en svenske her så jager jeg han tilbake over grensa. Helvetes svensker, først ødelegger de Skandinavia med vilje, også begynner de å syte.. Nå forstår jeg bedre hvorfor slekta mi banket dritten ut av svensker hver eneste… Read more »

Annette K
Annette K
1 year ago

Så må det samme også gælde Danskerne. Vi er nogle år bagud, men Danmark ender lige som Sverige. Så når Danskerne flygter hvad så? Skal Ungarn, Polen, USA, Australien m.m “smide os tilbage hvor vi kom fra”? Danmark er på samme dødskurs, og den stopper ikke fordi vi vælger denne eller hin politiker i folketinget. Politikerne er tidsspilde og et røgslør der skal stikke os blår i øjnene, mens invasionen foregår og vil blive ved med at foregå. Vores velfærdssamfund har skabt en mentalitet hos borgerne (uanset hvilken fløj), hvor man tror at et kryds og noget Keyboardkrigeri kan få… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Så længe de nøjes med at planlægge en tunnel, sker der nok ikke noget.

Neeej, det var ik´ maj, som skræv det. Det var en anden Poul.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x