14
maj
Seneste opdatering: 15/5-20 kl. 0758
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Flokimmuniteten er et fata morgana”

Den smålandske læge Jon Tallinger, der publicerede videoen af en 55-årig kvinde, der blev kvalt langsomt til døde af iltmangel på et hospital i Falun. Datteren ønskede, hele verden skulle se den. Han har lavet flere andre videoer om emnet, blandt andet med en whistleblower sygeplejerske, der efterfølgende blev fyret. Tallinger er en ikke-person i svenske medier undtagen i kristelige Världens Gang. Fra det hårdt Coronaprøvede Spanien, ser man at “flokimmuniteten” er et fata morgana. Det varsler ilde for Sverige. Stormen kan blive til orkan. Der var bekymrede miner i Aktuellt i går (min 13)

“Brotten som Tegnell gjort sig skyldig till är vållande till annans död, vållande till kroppsskada, grovt tjänstefel samt brott mot smittskyddslagens krav på att smittskyddet ska bedrivas vetenskapligt och att smittskyddsåtgärder ska vidtas. Brottet faller under allmänt åtal, någon målsägande behövs därför inte för att åklagare ska kunna väcka åtal”, står det i polisanmälan. Tegnell polisanmäld för massdöden bland äldre

Frankrig vedtager ny lov mod hadtale på sociale medier
Af: Hanne Tolg

Det bliver ikke længere lovligt at “krænke religioner” under fransk laïcité

Onsdag vedtog Nationalforsamlingen i Frankrig en omstridt lov som forbyder hadtale på de sociale medier. Loven blev vedtaget med 355 stemmer for, 150 mod og 47 som afstod fra at stemme.

Det var i juli i fjor at Macron og hans regering fremlagde forslaget til lovteksten som vil tvinge søgemaskiner og sociale medier til at fjerne hadefulde ytringer som opmuntrer til brug af vold, samt racistiske ytringer og ytringer som krænker religioner. Processen for at få loven skrevet og vedtaget begyndte endda tidligere.

Den nye lov påbyder at sådant indhold fjernes i løbet af 24 timer. Pædofili og terror skal fjernes i løbet af en time. Frankrig vil lægge bøde på søgemaskiner og sociale medier op til 1,25 millioner euro (9,3 mio. dkr), hvis indhold, der anses som hadefuldt ikke fjernes inden tidsfristerne.

Meningerne er delte om den nye lov. Kritikere siger at ytringsfriheden i praksis nu vil blive bestemt af selskaber som Google, Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat og Twitter, i stedet for af de franske love. Der indføres censur, siger kritikerne. Kort frist og høje bøder vil gøre, at meget indhold fjernes “for en sikkerheds skyld”.

Det bliver op til søgemaskiner at bestemme, hvad der er krænkende for en religion.

“Et alvorligt brud på ytringsfriheden”

Marine Le Pen sagde at det er virkelig skrækkeligt, at censur bliver flyttet over til en privat sektor. Dette er et alvorligt brud på ytringsfriheden, sagde hun.

Blandt kritikerne af den nye lov finder vi også franske organisationer, som forsvarer individets rettigheder i den digitale verden: ”Conseil national du numérique”, og ”Commission nationale consultative des droits de l’Homme” og ”la Quadrature du Net”.

Justitsminister Nicole Belloubet sagde, på sin side, at “folk vil tænke sig om to gange før de går over stregen, hvis de ved, at der er stor sandsynlighed for at de bliver holdt ansvarlige.”Actu.orange.fr og  DW.com

Jeg skrev på Facebook om noget tilgrænsende i anledning af Germany far right: Explosives found at elite soldier’s home:

Politikerne vil bekæmpe symptomerne, ikke årsagen for den er deres egen fremmedpolitik

En ekstremistisk fremmedpolitik vil skabe flere og flere ekstremistiske reaktioner. Svaret vil desværre næppe blive en tilbagerulning af fremmedpolitikken, men snarere en mere repressiv politistat. Politikerne vil bekæmpe symptomerne, ikke årsagen. Først vil vores ytrings- og pressefrihed ryge. Multikulti vil derefter sende os alle ind i et autoritært Helvede. Dansk retsvæsen har som bekendt givet mig en forsmag på det. Men man kan sige allerede: Det vil ikke virke, det vil være en ulykkelig vej at gå. Multikulturen må rulles tilbage, hvis vi skal bevare et liberalt demokrati. I modsat fald kan vi godt vinke farvel til demokratiet allerede.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

1, Religion er IKKK en race, men et BEGREB, en gudetro, så tro kan PÅ INGEN MÅDE FORBINDES MED RACISME.
2, Det er efterhånden sådan, at bare man lukker munden op klandres man for det værste. Hvornår hører idiotiet op?.
Hvis nogle religioner føler sig forulempet, så må der være en grund til det, f.eks. fanatisk missioneren. Tro, bør ALTID være en særdeles PRIVAT SAG, som ikke rager andre.

Himmelbl
Himmelbl
1 year ago

Allan Gorm Larsen. Har du læst i Koranen? Og har du helt på det rene, hvordan begrebet racisme pt.defineres ved nationale og internationale domstole?. Dette har nemlig skiftet meget indenfor de sidste 30 år og gør det stadig.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Flott dette blir tatt opp her.
Jeg nevnte det i går OT..og i en tidligere artikkel.
Med 3600 døde i Sverige og stigende kan man helt klart stille spørsmålet om Tegnells metod er den retta..”ikke nødvendig med munskydd”.
Løfvenregjeringen også skyldige med elendig beredskap verktøy på eldreboende/sjukehus..fins å lese i Expressen daglig.
Håpet er nå at det virkelig blir rettsak imot de skyldige og dermed endring av metode.
Som før skrevet andvender vi munnskydd..gjort det hele tiden..vi har en lege i nær familie.
Måtte det bli en rettsak..håper det inderig for alle som døde en grusom død og deres pårørende..Rettvisan.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

Ja, nå skriver 22 forskere i Sverige at strategien til Tegnell om flockimmunitet er galskap..direkte å overse menneskers lidelser og grusomme død..istedenfor å redde deres liv..se på at de dør..altså massedrap.
Dette er nå virkelig fått stor oppmerksomhet, og at forskere nå gå ut i Expressen som er totalt uenige med Tegnells metod..endeligen.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  sussebassa

“Håpet er nå at det virkelig blir rettsak imot de skyldige”

Fanden hytter sine egne, så det værste, der kan ske for Tegnell er, at han fjernes fra posten og i stedet bliver chef for et dertil nyoprettet organ, hvor han ingen skade kan gøre. Og selvfølgelig til en højere løn.

Venlig hilsen Hjelmer (erklæret kommunist indtil kl 17.00 i dag).

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Hjelmer

..kanskje, han har jo partiboka i lomma, og det er vanlig for zozzerna i toppstilinger som egentlig får sparken..omflyttng med høyere lønn, men ingen så vidt jeg husker har vært ansvarlig for at 3600 døde i nyere tid.
WW2 tiden et helt annet omfang..defacto.
Tror heller ikke Løfvenregjeringen slipper lett unna..de topp ansvarliga.

vennlig hilsen sussebassa..aldrig vært kommunist ikke i 1 sekund heller.

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  sussebassa

sussebassa

Der er noget helt galt, da jeg ville skrive nu, kunne jeg gøre det i dit navn, din mailadresse var også synlig.

ino
ino
1 year ago
Reply to  tavsen

Ja, der er noget galt med kommentarfunktionen; jeg har selv ved et par tilfælde set andres e-mailadresser, men så længe du ikke offentliggør disse adresser, så går det vel…
Skulle du blive anklaget for noget af den grund, så husk at sige at du ikke kender noget til noget! Det kan aldrig bevises hvem der rent faktisk sidder bag skærmen, og da slet ikke hvis du som jeg (og Marc Zuckerberg) har klistret en lap papir over kameraet.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  tavsen

Takk tavsen for din ærlighet.
2 av mine bankkort er blitt hekchet..forsøk på uttak av flere tusen, men takket være sikkerheten hos norsk/svensk sikkerhetssystem ble de sperret..tapet erstattet, men et helsikkes extra arbeide..tid tlf.. med nye kort id..forbanna dritt. ursekt det er mitt rødhår som snakker.temperament.
Derfor må man kunne være helt trygg her inne..

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Venlig hilsen Hjelmer (erklæret kommunist indtil kl 17.00 i dag).

Det er nemt at spå om fremtiden 😉

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Krisen virker som en fremkaldervæske, der får de svenkere, der stadig har ære og skam i livet, til at tone frem. De ender i historien. Den medløbende majoritet ender bare som ormeføde og jord, hvis tomgang sikrede, deres navne blev mejslet ind i ligegyldigheden.

William
William
1 year ago

§ 77 Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres. At overdrage Censur til privatfirmaer vil være en eklatant overtrædelse af grundloven – også selv om man kalder det udelukkelse fra sociale medier som privatretlig foranstaltning. Det interessante ved ‘hadtale’ er hvem, som har definitionsretten. Det er antagelig et demokratisk flertal i et lands parlament som tiltager sig denne ret. Definitionen af ‘hadtale’ kontra ‘ytringsfrihed’ er så modsatte, at definitionerne altid bør gå igennem en folkeafstemning. I stedet for sørger… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Det er agenda 2021, som de er ved at køre i stilling! Se denne artikel og blot de første 4 minutter i videoen, som er lidt nede i artiklen. Den berømte Dr Fauci ‘forudsagde’ – sjovt nok – i januar 2017, at Trump administrationen ville stå over for en ‘surprise pandemic’!! Jep! Hvem er Fauci venner med? Gæt engang. Een, som lovpriser vacciner, og som på et TedX-show i 2016 eller 2017 sagde, at gode vaccinatiomsprogrammer ville kunne ‘nedskrive’ jordens befolkning m 10-15%! Videoen ligger frit tilgængeligt på youtube. Nu er spørgsmålet: hvor mange er inde over og medvidende om… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  Cirkeline
Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Wow!! Det er en video, der vil noget! Ufatteligt, at ikke flere i vores land interesserer sig for dette. Den kvinde er modig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Snorrasons link et kanon godt link som alle bør se. Gennemkorrupt medicinalindustri blandet med Bill Gates jagt på verdenspatend verdensherredømme ala monsanto en ny frankenmedicin! Den gode nyhed idag at når denne frankenmedicin er klar skal US statsborgere have førsteretten til denne virusmedicin, det er godt nyt at virusmedicinen først testes i USA, jamen så god fornøjelse!!!! Jeg kan også sætte en sådan medicin på markedet der holder coronapatienter i live, men på sigt slår patienten ihjel, gennemtestet i 1930’erne-40’ernes Tyskland! En link som alle bør se, afslører de rådne kar, helt fra hvor – hvem – hvordan corona opstod… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ander Tegnells film viser kun, hvordan det kan gå, hvis man bliver smittet med corona, hvis behandling ikke sættes ind i tide. Kan ses som en opfordring til at passe på sig selv.
Det har ikke ligefrem været fremme i Sverige, først nu her på det sidste.
Jeg ville ønske at medierne ville lade være med at komme med vidt forskellige holdninger til, hvordan vi skal forholde os ti covi19. Kun sundhedsstyrelsen bør udtale sig, ikke div. såkaldte eksperter.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg funderer lidt over de spredte anklager mod de, ganske rigtigt, meget drastiske og dyre tiltag, der er begået, med det argument at forhindre spredningen af coronavirus. Kritikken går på alt fra, at det jo blot er en banal influenza, dødeligheden er lav i forhold til andre sæsonepidemier, til, at det blot er en kærkommen undskyldning for at indføre totalitære tilstande, med intensiv kontrol med en snigende politistat til følge. Måske, måske, måske. Hvem ved reelt meget anet end egne gisninger, når det kommer til stykket. Selvom jeg ikke har meget at rose Per Stig Møller for, har han engang… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Frankrig har indført censur! Og nu har Tyskland gjort det strafbart at krænke EU flaget og/eller EU hymnen,
Det totalitære vælter ind over os! Vi skal elske EU F***** G**** ! MSM’s nyhedsdækning? Larmende tavshed!
En nyhed i den forbindelse er, at Ungarn planlægger at vende tilbage til normale parlamentariske tilstande, og aflyser de udvidede magtbeføjelser Victor Orban havde fået i forbindelse med Coronakrisen! Læg lige mærke til at ingen – overhovedet ingen – MSM nævner dette! Det passer ikke ind i deres tendentiøse dækning sf Ungarn!
De røde lejesvende gennemvæder vores nyhedsdækning!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jo, jeg har haft lejlighed til at læse dele af koranen på dansk, og ser ingen anledning til at ændre mit synspunkt. Religion kan aldrig betegnes som race. Desuden er, og bliver religion en privat sag, som ikke på nogen måde bør påtvinges andre.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Ja naturligvis måtte det komme, censur genindføres i Europa! Og så i Frankrig landet hvor den franske revolution, sikrede frihedsrettigheder til borgerne! Vi hører intet herom i MSM for røde journalister er enige i censurens genindførsel. Vi må konstaterer at vold og trusler om vold virker, for ellers vil religionskritik ikke blive forbudt!
Religionskritik er ytringsfrihedens moder!

Heldigvis har vi grundlovens garanti for ytringsfriheden i Danmark, med mindre ondsinde politikere finder en måde at omgå det på!

Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
1 year ago

Tegnell polisanmäld: Ansvaret ligger hos politikerna, inte hos enskilda tjänstemän.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Nei. Tegnell er sjefguruen i Sverige, og har som den eneste faglige ansvarlige i hele verden valgt ut en metode..sin..flockimmunitet. Som nå etter 3600 døde og stiger, erkjenner at metoden ikke funket så godt som Han håpte..men pytt pytt 3800 døde…da tenker man feil vil jeg mene..over nesten 3 mndr. Tenke feil i denne situasjonen som den eneste i verden..men bare fortsatte.. Han blir anklaget for å andvende feil metode og ikke endre den og ikke at folk skulle andvende munskydd..henger sammen..med munskydd..færre smittet. Så Løfvenregjeringen for elendig beredskap..blitt tipset flere ganger igjennom artikler i expressen..flere mndr tilbake, man valgte… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Ansvaret ligger hos politikerna, inte hos enskilda tjänstemän”

Naturligvis ligger ansvaret også hos diverse tjenestemænd. Ellers kan enhver jo komme og sige; “jeg passede bare mit arbejde”.

Venlig hilsen Hjelmer (18 minutter tilbage som kommunist).

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x