14
maj
Seneste opdatering: 15/5-20 kl. 0758
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Flokimmuniteten er et fata morgana”

Den smĂ„landske lĂŠge Jon Tallinger, der publicerede videoen af en 55-Ă„rig kvinde, der blev kvalt langsomt til dĂžde af iltmangel pĂ„ et hospital i Falun. Datteren Ăžnskede, hele verden skulle se den. Han har lavet flere andre videoer om emnet, blandt andet med en whistleblower sygeplejerske, der efterfĂžlgende blev fyret. Tallinger er en ikke-person i svenske medier undtagen i kristelige VĂ€rldens Gang. Fra det hĂ„rdt CoronaprĂžvede Spanien, ser man at “flokimmuniteten” er et fata morgana. Det varsler ilde for Sverige. Stormen kan blive til orkan. Der var bekymrede miner i Aktuellt i gĂ„r (min 13)

“Brotten som Tegnell gjort sig skyldig till Ă€r vĂ„llande till annans död, vĂ„llande till kroppsskada, grovt tjĂ€nstefel samt brott mot smittskyddslagens krav pĂ„ att smittskyddet ska bedrivas vetenskapligt och att smittskyddsĂ„tgĂ€rder ska vidtas. Brottet faller under allmĂ€nt Ă„tal, nĂ„gon mĂ„lsĂ€gande behövs dĂ€rför inte för att Ă„klagare ska kunna vĂ€cka Ă„tal”, stĂ„r det i polisanmĂ€lan. Tegnell polisanmĂ€ld för massdöden bland Ă€ldre

Frankrig vedtager ny lov mod hadtale pÄ sociale medier
Af: Hanne Tolg

Det bliver ikke lĂŠngere lovligt at “krĂŠnke religioner” under fransk laĂŻcitĂ©

Onsdag vedtog Nationalforsamlingen i Frankrig en omstridt lov som forbyder hadtale pÄ de sociale medier. Loven blev vedtaget med 355 stemmer for, 150 mod og 47 som afstod fra at stemme.

Det var i juli i fjor at Macron og hans regering fremlagde forslaget til lovteksten som vil tvinge sÞgemaskiner og sociale medier til at fjerne hadefulde ytringer som opmuntrer til brug af vold, samt racistiske ytringer og ytringer som krÊnker religioner. Processen for at fÄ loven skrevet og vedtaget begyndte endda tidligere.

Den nye lov pÄbyder at sÄdant indhold fjernes i lÞbet af 24 timer. PÊdofili og terror skal fjernes i lÞbet af en time. Frankrig vil lÊgge bÞde pÄ sÞgemaskiner og sociale medier op til 1,25 millioner euro (9,3 mio. dkr), hvis indhold, der anses som hadefuldt ikke fjernes inden tidsfristerne.

Meningerne er delte om den nye lov. Kritikere siger at ytringsfriheden i praksis nu vil blive bestemt af selskaber som Google, Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat og Twitter, i stedet for af de franske love. Der indfþres censur, siger kritikerne. Kort frist og hþje bþder vil gþre, at meget indhold fjernes “for en sikkerheds skyld”.

Det bliver op til sĂžgemaskiner at bestemme, hvad der er krĂŠnkende for en religion.

“Et alvorligt brud pĂ„ ytringsfriheden”

Marine Le Pen sagde at det er virkelig skrÊkkeligt, at censur bliver flyttet over til en privat sektor. Dette er et alvorligt brud pÄ ytringsfriheden, sagde hun.

Blandt kritikerne af den nye lov finder vi ogsĂ„ franske organisationer, som forsvarer individets rettigheder i den digitale verden: ”Conseil national du numĂ©rique”, og ”Commission nationale consultative des droits de l’Homme” og ”la Quadrature du Net”.

Justitsminister Nicole Belloubet sagde, pĂ„ sin side, at “folk vil tĂŠnke sig om to gange fĂžr de gĂ„r over stregen, hvis de ved, at der er stor sandsynlighed for at de bliver holdt ansvarlige.”Actu.orange.fr og  DW.com

Jeg skrev pĂ„ Facebook om noget tilgrĂŠnsende i anledning af Germany far right: Explosives found at elite soldier’s home:

Politikerne vil bekĂŠmpe symptomerne, ikke Ă„rsagen for den er deres egen fremmedpolitik

En ekstremistisk fremmedpolitik vil skabe flere og flere ekstremistiske reaktioner. Svaret vil desvÊrre nÊppe blive en tilbagerulning af fremmedpolitikken, men snarere en mere repressiv politistat. Politikerne vil bekÊmpe symptomerne, ikke Ärsagen. FÞrst vil vores ytrings- og pressefrihed ryge. Multikulti vil derefter sende os alle ind i et autoritÊrt Helvede. Dansk retsvÊsen har som bekendt givet mig en forsmag pÄ det. Men man kan sige allerede: Det vil ikke virke, det vil vÊre en ulykkelig vej at gÄ. Multikulturen mÄ rulles tilbage, hvis vi skal bevare et liberalt demokrati. I modsat fald kan vi godt vinke farvel til demokratiet allerede.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
3 years ago

1, Religion er IKKK en race, men et BEGREB, en gudetro, sĂ„ tro kan PÅ INGEN MÅDE FORBINDES MED RACISME.
2, Det er efterhÄnden sÄdan, at bare man lukker munden op klandres man for det vÊrste. HvornÄr hÞrer idiotiet op?.
Hvis nogle religioner fÞler sig forulempet, sÄ mÄ der vÊre en grund til det, f.eks. fanatisk missioneren. Tro, bÞr ALTID vÊre en sÊrdeles PRIVAT SAG, som ikke rager andre.

Himmelbl
Himmelbl
3 years ago

Allan Gorm Larsen. Har du lÊst i Koranen? Og har du helt pÄ det rene, hvordan begrebet racisme pt.defineres ved nationale og internationale domstole?. Dette har nemlig skiftet meget indenfor de sidste 30 Är og gÞr det stadig.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Flott dette blir tatt opp her.
Jeg nevnte det i gÄr OT..og i en tidligere artikkel.
Med 3600 dĂžde i Sverige og stigende kan man helt klart stille spĂžrsmĂ„let om Tegnells metod er den retta..”ikke nĂždvendig med munskydd”.
LÞfvenregjeringen ogsÄ skyldige med elendig beredskap verktÞy pÄ eldreboende/sjukehus..fins Ä lese i Expressen daglig.
HÄpet er nÄ at det virkelig blir rettsak imot de skyldige og dermed endring av metode.
Som fĂžr skrevet andvender vi munnskydd..gjort det hele tiden..vi har en lege i nĂŠr familie.
MÄtte det bli en rettsak..hÄper det inderig for alle som dÞde en grusom dÞd og deres pÄrÞrende..Rettvisan.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  steen

Ja, nÄ skriver 22 forskere i Sverige at strategien til Tegnell om flockimmunitet er galskap..direkte Ä overse menneskers lidelser og grusomme dÞd..istedenfor Ä redde deres liv..se pÄ at de dÞr..altsÄ massedrap.
Dette er nÄ virkelig fÄtt stor oppmerksomhet, og at forskere nÄ gÄ ut i Expressen som er totalt uenige med Tegnells metod..endeligen.

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago
Reply to  sussebassa

“HĂ„pet er nĂ„ at det virkelig blir rettsak imot de skyldige”

Fanden hytter sine egne, sÄ det vÊrste, der kan ske for Tegnell er, at han fjernes fra posten og i stedet bliver chef for et dertil nyoprettet organ, hvor han ingen skade kan gÞre. Og selvfÞlgelig til en hÞjere lÞn.

Venlig hilsen Hjelmer (erklĂŠret kommunist indtil kl 17.00 i dag).

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Hjelmer

..kanskje, han har jo partiboka i lomma, og det er vanlig for zozzerna i toppstilinger som egentlig fÄr sparken..omflyttng med hÞyere lÞnn, men ingen sÄ vidt jeg husker har vÊrt ansvarlig for at 3600 dÞde i nyere tid.
WW2 tiden et helt annet omfang..defacto.
Tror heller ikke LĂžfvenregjeringen slipper lett unna..de topp ansvarliga.

vennlig hilsen sussebassa..aldrig vĂŠrt kommunist ikke i 1 sekund heller.

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

sussebassa

Der er noget helt galt, da jeg ville skrive nu, kunne jeg gÞre det i dit navn, din mailadresse var ogsÄ synlig.

ino
ino
3 years ago
Reply to  tavsen

Ja, der er noget galt med kommentarfunktionen; jeg har selv ved et par tilfĂŠlde set andres e-mailadresser, men sĂ„ lĂŠnge du ikke offentliggĂžr disse adresser, sĂ„ gĂ„r det vel…
Skulle du blive anklaget for noget af den grund, sÄ husk at sige at du ikke kender noget til noget! Det kan aldrig bevises hvem der rent faktisk sidder bag skÊrmen, og da slet ikke hvis du som jeg (og Marc Zuckerberg) har klistret en lap papir over kameraet.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  tavsen

Takk tavsen for din ĂŠrlighet.
2 av mine bankkort er blitt hekchet..forsÞk pÄ uttak av flere tusen, men takket vÊre sikkerheten hos norsk/svensk sikkerhetssystem ble de sperret..tapet erstattet, men et helsikkes extra arbeide..tid tlf.. med nye kort id..forbanna dritt. ursekt det er mitt rÞdhÄr som snakker.temperament.
Derfor mÄ man kunne vÊre helt trygg her inne..

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Venlig hilsen Hjelmer (erklĂŠret kommunist indtil kl 17.00 i dag).

Det er nemt at spĂ„ om fremtiden 😉

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Intet er sÄ skidt, det ikke er godt for noget. Krisen virker som en fremkaldervÊske, der fÄr de svenkere, der stadig har Êre og skam i livet, til at tone frem. De ender i historien. Den medlÞbende majoritet ender bare som ormefÞde og jord, hvis tomgang sikrede, deres navne blev mejslet ind i ligegyldigheden.

William
William
3 years ago

§ 77 Enhver er berettiget til pĂ„ tryk, i skrift og tale at offentliggĂžre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde pĂ„ny indfĂžres. At overdrage Censur til privatfirmaer vil vĂŠre en eklatant overtrĂŠdelse af grundloven – ogsĂ„ selv om man kalder det udelukkelse fra sociale medier som privatretlig foranstaltning. Det interessante ved ‘hadtale’ er hvem, som har definitionsretten. Det er antagelig et demokratisk flertal i et lands parlament som tiltager sig denne ret. Definitionen af ‘hadtale’ kontra ‘ytringsfrihed’ er sĂ„ modsatte, at definitionerne altid bĂžr gĂ„ igennem en folkeafstemning. I stedet for sĂžrger… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
3 years ago

Det er agenda 2021, som de er ved at kĂžre i stilling! Se denne artikel og blot de fĂžrste 4 minutter i videoen, som er lidt nede i artiklen. Den berĂžmte Dr Fauci ‘forudsagde’ – sjovt nok – i januar 2017, at Trump administrationen ville stĂ„ over for en ‘surprise pandemic’!! Jep! Hvem er Fauci venner med? GĂŠt engang. Een, som lovpriser vacciner, og som pĂ„ et TedX-show i 2016 eller 2017 sagde, at gode vaccinatiomsprogrammer ville kunne ‘nedskrive’ jordens befolkning m 10-15%! Videoen ligger frit tilgĂŠngeligt pĂ„ youtube. Nu er spĂžrgsmĂ„let: hvor mange er inde over og medvidende om… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Cirkeline
Cirkeline
Cirkeline
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Wow!! Det er en video, der vil noget! Ufatteligt, at ikke flere i vores land interesserer sig for dette. Den kvinde er modig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Snorrasons link et kanon godt link som alle bĂžr se. Gennemkorrupt medicinalindustri blandet med Bill Gates jagt pĂ„ verdenspatend verdensherredĂžmme ala monsanto en ny frankenmedicin! Den gode nyhed idag at nĂ„r denne frankenmedicin er klar skal US statsborgere have fĂžrsteretten til denne virusmedicin, det er godt nyt at virusmedicinen fĂžrst testes i USA, jamen sĂ„ god fornĂžjelse!!!! Jeg kan ogsĂ„ sĂŠtte en sĂ„dan medicin pĂ„ markedet der holder coronapatienter i live, men pĂ„ sigt slĂ„r patienten ihjel, gennemtestet i 1930’erne-40’ernes Tyskland! En link som alle bĂžr se, afslĂžrer de rĂ„dne kar, helt fra hvor – hvem – hvordan corona opstod… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
3 years ago

Ander Tegnells film viser kun, hvordan det kan gÄ, hvis man bliver smittet med corona, hvis behandling ikke sÊttes ind i tide. Kan ses som en opfordring til at passe pÄ sig selv.
Det har ikke ligefrem vÊret fremme i Sverige, fÞrst nu her pÄ det sidste.
Jeg ville Þnske at medierne ville lade vÊre med at komme med vidt forskellige holdninger til, hvordan vi skal forholde os ti covi19. Kun sundhedsstyrelsen bÞr udtale sig, ikke div. sÄkaldte eksperter.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Jeg funderer lidt over de spredte anklager mod de, ganske rigtigt, meget drastiske og dyre tiltag, der er begĂ„et, med det argument at forhindre spredningen af coronavirus. Kritikken gĂ„r pĂ„ alt fra, at det jo blot er en banal influenza, dĂždeligheden er lav i forhold til andre sĂŠsonepidemier, til, at det blot er en kĂŠrkommen undskyldning for at indfĂžre totalitĂŠre tilstande, med intensiv kontrol med en snigende politistat til fĂžlge. MĂ„ske, mĂ„ske, mĂ„ske. Hvem ved reelt meget anet end egne gisninger, nĂ„r det kommer til stykket. Selvom jeg ikke har meget at rose Per Stig MĂžller for, har han engang… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Frankrig har indfĂžrt censur! Og nu har Tyskland gjort det strafbart at krĂŠnke EU flaget og/eller EU hymnen,
Det totalitére vélter ind over os! Vi skal elske EU F***** G**** ! MSM’s nyhedsdékning? Larmende tavshed!
En nyhed i den forbindelse er, at Ungarn planlĂŠgger at vende tilbage til normale parlamentariske tilstande, og aflyser de udvidede magtbefĂžjelser Victor Orban havde fĂ„et i forbindelse med Coronakrisen! LĂŠg lige mĂŠrke til at ingen – overhovedet ingen – MSM nĂŠvner dette! Det passer ikke ind i deres tendentiĂžse dĂŠkning sf Ungarn!
De rĂžde lejesvende gennemvĂŠder vores nyhedsdĂŠkning!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
3 years ago

Jo, jeg har haft lejlighed til at lÊse dele af koranen pÄ dansk, og ser ingen anledning til at Êndre mit synspunkt. Religion kan aldrig betegnes som race. Desuden er, og bliver religion en privat sag, som ikke pÄ nogen mÄde bÞr pÄtvinges andre.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Ja naturligvis mÄtte det komme, censur genindfÞres i Europa! Og sÄ i Frankrig landet hvor den franske revolution, sikrede frihedsrettigheder til borgerne! Vi hÞrer intet herom i MSM for rÞde journalister er enige i censurens genindfÞrsel. Vi mÄ konstaterer at vold og trusler om vold virker, for ellers vil religionskritik ikke blive forbudt!
Religionskritik er ytringsfrihedens moder!

Heldigvis har vi grundlovens garanti for ytringsfriheden i Danmark, med mindre ondsinde politikere finder en mÄde at omgÄ det pÄ!

Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
3 years ago

Tegnell polisanmÀld: Ansvaret ligger hos politikerna, inte hos enskilda tjÀnstemÀn.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Nei. Tegnell er sjefguruen i Sverige, og har som den eneste faglige ansvarlige i hele verden valgt ut en metode..sin..flockimmunitet. Som nĂ„ etter 3600 dĂžde og stiger, erkjenner at metoden ikke funket sĂ„ godt som Han hĂ„pte..men pytt pytt 3800 dĂžde…da tenker man feil vil jeg mene..over nesten 3 mndr. Tenke feil i denne situasjonen som den eneste i verden..men bare fortsatte.. Han blir anklaget for Ă„ andvende feil metode og ikke endre den og ikke at folk skulle andvende munskydd..henger sammen..med munskydd..fĂŠrre smittet. SĂ„ LĂžfvenregjeringen for elendig beredskap..blitt tipset flere ganger igjennom artikler i expressen..flere mndr tilbake, man valgte… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

“Ansvaret ligger hos politikerna, inte hos enskilda tjĂ€nstemĂ€n”

Naturligvis ligger ansvaret ogsĂ„ hos diverse tjenestemĂŠnd. Ellers kan enhver jo komme og sige; “jeg passede bare mit arbejde”.

Venlig hilsen Hjelmer (18 minutter tilbage som kommunist).

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x