17
maj
Seneste opdatering: 17/5-20 kl. 1658
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vad journalisten sa på telefon när jag först blev kontaktad

SR havde for ti dagen siden nogle programmer om Swebbtv, der viste sig at være det sædvanlige MSM hitjob på frie ytringer udenfor “the main stream coorporate media.” Det er interessant at høre SR reporteren Josephine Lind Simonsson prøve at besnakke Michael Wilgert, men han er ikke født i går. Det bliver kattens leg med musen, og musen er SR´s urutinerede, yngre frontsoldat, der tror hun sidder med alle esserne.

To ynkelige eksempler på magtens inkompetence og selvfedme

Wilgert lokker Lind Simonsson til at afsløre sig selv, som det hun er: En magtens lakej. Akkurat som da Expressen prøvede sit held med dr. Tallinger. Fordi man er på magtens side, og har hele apparatet bag sig, behøver man ikke være den mest intelligente. Disse to svenske journlalister er ynkelige eksempler på magtens inkompetence.

Svenske journalister – og de “vestlige demokratiers” i vidt omfang, er magtens tjenere, ikke sandhedens, og de lyver naturligvis om det som alle magtspillere. Hør engang selv.

120 y/o Man Puts Covid-19 Crisis Into Perspective

Se Tino Sanandajo Vi går nu i en ny fas där Sverige är världsledande. ”Sverige hade högst dagligt dödstal i världen per capita”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Idag ifølge Berlingske beder Sverige nu Norge om hjælp, det var så sandelig også på tide, nu Sverige har verdens højeste daglige dødstal og nedluset i islamisme, at ved første tanke endelig kom Sverige til sin sunde fornuft, endelig erkender Sverige at uoverskuelige problemer og beder om hjælp, men det viser sig at Sverige har intet erkendt, intet lært, men graver sig dybere ned i hængedynd, vil at Norge skal sende Sverige hurtigtvirkende bedøvelsesmiddel, som ifølge Sverige skal bruges til behandling af coronapatienter, lige så blodet løber koldt hvergang nye meldinger ind fra Sverige!

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Ja, den svenske sundhedsminister har bedt den norske om Protofol, men hvorfor det netop skal være et bedøvelsesmiddel og ikke ilt og respiratorer, får det også til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Himmelblå

https://www.dagbladet.no/nyheter/norge-sender-corona-medisin-til-sverige/72463109

Ja havde Sverige da bare istedet bestilt ilt og respiratorer, det ville redde mange liv, men Sverige har åbenbart helt andre skumle planer!

Norge har jo en underbelægning udeblivende coronapatienter, vil gerne hjælpe Sverige, men Sverige har åbenbart helt andre planer, topper nu statestik over dødsfald, godt gået i betragtning at verdens mange underlødige underudviklede lande, alligevel slår Sverige samtlige i dødstal, og nu kommer endnu mere bedøvelsesmedicin ind fra Norge!!!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
1 year ago

Om troværdighed. i går hørte jeg en udsendelse på P1, tror måske det var mennesker og medier, der talte man med en kvindelig engelsktalende “forsker” om alternative medier, der selvfølgeligt ikke benævnes dette, men noget nedsættende, som jeg desværre har glemt. Måske var det chancejournalistik. De nævnte Fria Tider, som sådan et utroværdigt medie, der ligeledes benævnes som højreekstremistisk. Nu er det jo sådan at Fria Tider kommer med kilder til deres historier, gør DR det? Nej, kun nogle gange oplyses det. Og det er nu en nogen bedre kontrol, når man selv kan slå linket op og læse det.… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Josephine Lind Simonsson må da være sveernes svar på Steen Nørskov,som blev gjort til grin af TR.NEEW

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Nielsen

Latterliggørelsen var gensidig.

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Det passer vist ikke…

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Er SR en troværdig kanal? – Det åbenlyse svar må være et nej. Nærmest samtlige mainstream-medier lader til at være ideologisk orienteret imod den patriotiske højrefløj, og tager kun begrebet befolkningsudskiftning i brug når de skal udskamme det. Personligt fryder jeg mig over MSMs uundgåelige hensygnen. Jeg kender ikke en eneste person under fyrre der abonnerer på en avis længere, og stort set alle mine borgerlige venner – selvom dem der er rimelig mainstream – er nogenlunde bevidste om at medierne ikke er “objektive”. Det danske medieparadigme er dødt indenfor de næste ti år, og det eneste der kommer til… Read more »

Jan
Jan
1 year ago

Vi er blevet en snowflake generation.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Jan

“Vi er blevet en snowflake generation”

Pingvinver ser fuldstændig identiske ud, og deres adfærd er også ens. Det samme gælder for snefnug.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“Vi” bliver åbenbart også dummere og dummere.

På forsiden af Norges store avis Aftenposten kan man her på nationaldagen læse:

“Lenge virket det som om vi ble smartere og smartere. Så endret det seg. For hvert år minsker IQ’en i Norden. Spørsmålet er hvorfor. Og om vi burde bekymre oss.”

Det skulle vel ikke have noget med den almindelige infantilisering via medier og undervisning at gøre i kombination med indvandringen? Når alt er lige godt og skidt, er der jo heller ikke nogen grund til at overanstrenge hovedet og evnerne.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Måske hænger det sammen med “kulturberigelsen” og den udbredte indavl hos især visse grupper? 😲

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Riktig.. og alla andre analfabeter av asylsøkerne..muslimer.
De har knappast 3 år med skolegang.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Negermarch på Norges nationaldag. I dag er det Norges grundlovsdag, hvor befolkningen trækker i nationaldragter. Oprindeligt var det ofte dragter, der gik i arv i generationer, og som ejerne selv syede og håndbroderede med særlige detaljer fra deres hjemegn. Nu til dags har dragterne udvklet sig til at være romantiske fantasier, der med tasker, sko samt brocher, knapper og spænder i sølv kan løbe op i snesevis af tusinde kroner fra særlige firmaer. Der er dog mere overkommelige modeller, som er made in China, og på festdagen får man det intryk, at en stor del af befolkningen også er “made… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Det er ekte bunader med ekte søljer og chinesisk made..annen skitt. En ekte norsk bunad kommer lett oppi kr 40 000 i tillegg søljene..sko..veske..hetter/skaut..så 50 000. I vår familie har vi arvet mange..100% ekte, ser de helt topp ut fordi materialet er topp kvalitet selv om de gamleste er 40 år. Flere barnebunader med skorter full av broderier rundt armene og halsen..virkelig kunstverk. Solgte unna 2 stk på auksjon og fikk 22000 pr stk..broderiet på armer og hals var unikt. Så chinesiske..nei takk. En del av vår norske famlie feirer 17.mai på landstedet i Søgne. Der feries det med stort… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Udsendt fra Negre Uden Grænser 😂

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Lyssna enbart på Tegnell? (Några av hans uttalanden i mängden) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221815318709643&id=1157493308 1. 16 januari: Inget bevis för att viruset sprids från människa till människa. (Falskt) 2. 28 januari: Insisterar på att ansiktsmasker inte fungerar som ett skydd mot viruset. (Falskt) 3. 1 februari: Viruset i Sverige kommer att vara nära en vanlig influensa i fara och varaktighet. (Falskt) 4. 27 februari: Ett mönster har framkommit som visar att coronavirus inte är särskilt smittsamt mellan människor. (Falskt) 5. 5 mars: “Sveriges coronavirus-topp nås” och om inte “tror han” det borde hända på måndag eller tisdag. (Falskt) 6. 7 mars: Det kommer… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Sterkt og korrekt oppsummering..men så skremmende.
Så undrer man på om Tegnell og Løfvenregjeringen vil utsletta sine gamle og sjuke..tanken bak denne galenskapen..bevisst.
Ikke nå mere.
Tegnell er anmeldt for “vallande til annans død”..nu mere massemord det korrekte som også Løfvenregjeringen borde blitt.
Sammenlignet disse med nazienes opplegg under WW2 i et annet innlegg..begyner å bli mer og mer likt.

Sorry Niels..sussebassa som skrev dette, men..du vet..

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Så undrer man på om Tegnell og Løfvenregjeringen vil utsletta sine gamle og sjuke”

Jo flere gamle og syge, der bliver udslettet des flere penge til de importerede muslimer.

Og nok er Tegnell anmeldt, men sigtet og dømt bliver han aldrig.

Gustav
Gustav
1 year ago

SR er bestemt ikke en ‘kanal’ – SR er et kloakrør i et dametoilet. Det er præcis her, at de svenske døvblinde politikeres islamofile mundlort bliver skyllet ud. Deres øverste lokumsrenser har en umanérlig vanskelig opgave med at rense røret for ulækre tilstopninger. Bon appetit.

Poul
Poul
1 year ago

Det har ikke noget med sverige at gøre, men jeg så lige det her tilfældigt på twitter og det bliver i simpelthen nødt til at læse: Det giver nu 3 års fængsel i tyskland at brænde et EU flag. Er der stadig nogen der vil påstå at EU ikke er totalitært?: https://samnytt.se/tre-ars-fangelse-for-den-som-branner-eus-flagga/

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Poul

Men er det lovligt at bruge EU flaget som karklud – dets rette brug ?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

“3 års fængsel i tyskland at brænde et EU flag”

Men hvem kommer i det hele taget så tæt på et EU-flag, at det kan komme på tale at brænde det?

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Poul

Hold da fast. Og gad vide hvad det næste bliver.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Poul

Nein, Ordnung muss sein – så her er den korrekte måde at skaffe sig af med et EU-flag på 😅

https://ibb.co/1KLv2vg

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x