18
maj
Seneste opdatering: 18/5-20 kl. 1853
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Uwe Max Jensen

Udvist nigeriansk asylansøger skriver kronik i Politiken i Politiken 15. maj 2020, “Jeg er taknemmelig for Coronakrisen. Så kan danskerne smage deres egen bitre medicin.” Den er oversat at venligboen Helle Albeck

Coronakrisen har været en øjenåbner på mange måder. Også afviste migranter viser deres sande ansigt under virusudbruddet.Her er det 31-årige Stanley ‘Steve’ Edward fra Nigeria, der håner de danske skatteborgere, der har betalt asylansøgerens mad, logi, lægehjælp og andre ‘gratis penge’ siden 2012. Afrikaneren besidder et indædt had til sine danske værter:

“Jeg er taknemmelig for coronakrisen. Så kan danskerne smage deres egen bitre medicin,” udtaler Stanley Edward.

De hårde ord falder i en kronik i Politiken, der jævnligt leverer spalteplads til nigerianeren.

Edward fik afslag på ophold i 2013

Stanley Edward har været i Danmark i otte år. Selvom han fik afslag på at blive i Danmark tilbage i 2013, er han endnu ikke rejst tilbage til Nigeria.

Afrikaneren har siden 2015 opholdt sig på Udrejsecenter Sjælsmark i Nordsjælland. Et sted, hvor utilpassede migranter som Stanley Edward øjensynligt kan opholde sig på ubestemt tid – uden at blive sendt retur til deres hjemlande.

‘Udrejsecenter’ er et politisk illusionsnummer

Det virker til, at betegnelsen ‘udrejsecenter’ er et politisk illusionsnummer, der skal berolige de dele af befolkningen, der forlanger et stop for masseindvandringen og som kræver, at udviste fremmede rent faktisk bliver sendt ud af Danmark.

Velfærdsmigranten Stanley Edward nægter at rejse hjem til Nigeria. I det afrikanske land er der ikke krig, og turister tager til landet for at opleve luksus og safariparker.

Alligevel har danskerne brødfødt den utaknemmelige Stanley Edward igennem otte år.

“Jeres lejre og detentionscentre har holdt os indespærret og i umenneskelig isolation i årevis før corona,” udtaler den klagende Stanley Edward.

Skulle sælge narkotika i Europa

Nigerianeren fortæller gerne om sin svindelrejse ind i Europa via Grækenland. Et kriminelt forbrydersyndikat betalte rejsen til Europa og ville have den illegale indvandrer til at sælge narko.

Stanley Edward forlod sit hjemland i 1999, da han var 10 år gammel. Og nu nægter han at tage hjem.

“For mig og mange andre nigerianere, som er blevet handlet mod vores vilje…er der ingen chance for at opnå asyl,” raser Stanley Edward.

Hvor længe skal danskerne betale skattepenge til denne udviste migrant, der fryder sig over, at danskerne er ramt af coronavirus?
***
Han er aktiv i noget der floromvundent hedder Cast Away Souls of Denmark, og man kan se ham her på Copenhagen Dox 2019.

Cast Away Souls / trailer from Thomas Elsted & co. on Vimeo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Uanset jeg i andre sammehænge vil henvise til jeg er protestant, kristen og al det. Da er der tider, hvor jeg er tilhænger af karma-loven.
Alle er uanset alder, nationalitet, evner og optræden på sociale medier, selv ude om hvad de er ude i.
Ingen er uskyldige.
Vælgernes store flertal er, i dette tilfælde, ikke i stand til at vælge repræsentanter der kan vedtage lovgivning der- i virkelighedens verden- får sendt uønskede ud.

Christian Sørensen
Christian Sørensen
1 year ago

Jeg fatter ikke, at man ikke laver en lejr et øde sted på Grønland, et sted hvor der ikke er store biler at køre rundt i, blonde Danske piger at voldtage, narkomaner at sælge stoffer til eller bløde Danske drenge at overfalde. Hvor man så sender sådanne udviste personer til, og gør det helt klart, at de aldrig nogensinde kommer tilbage til Danmark, eller er andet Europæisk land, uanset det politiske pres der vil opstå fra De Radikale, Enhedslisten osv. Så garanterer jeg, at de meget, meget hurtigt vil begynde at samarbejde om at rejse tilbage til der hvor de… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
1 year ago

Fordi den med Grønland vil hverken venstre eller Socialdemokratiet. De to bestemmer.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Rystende. Godt arbejde, Uwe.

Det virker til, at betegnelsen ‘udrejsecenter’ er et politisk illusionsnummer

Lige præcis. Samtlige partier i folketinget går ind for masseindvandring – den eneste undtagelse er NB, som endnu ikke har fået nok indflydelse til at kunne sælge deres vælgere til hvid slavehandel, som det efterhånden nærmer at være skatteborger i Danmark.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg ønsker normalt ikke død og ulykke over andre, men HAN er en undtagelse.
Jeg ønsker denne “person” ned i det allerhedeste helvede, hvor han må brænde langsomt op, med de allersværeste lidelser til følge. Føj for satan!!!!!!!!!!.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Mon ikke han kan få asyl i Nigeria?

OT: han skulle sagsøge den plastikkirurg, der har lavet hans læbejob.

William
William
1 year ago

Her er Planen, for at få udrejsecentrenes indsatte fragtet til deres hjemlande Pronto:

Når en indsat afvist asylansøger ikke er frivilligt udrejst efter 5 år, skal en Christiansborg politiker huse og brødføde ham i politikerens eget hjem; under politikerens ansvar. Gerne i en privat bekostet celle i politikerens hus. Hvis politikeren kan få fjolset til at skrubbe af, får politikeren frihed for at huse flere afviste asylansøgere.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Med den brune stodders intelligensniveau,kan det ikke undre at islam vinder frem i Nigeria.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Man kommer Morten Storm og Reino Arild Pedersen i hu.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago

Hvorfor befinder den, pardon my french Nigger sig stadig i Danmark, når han burde opholde sig i Nigeria?!?
Få dog smidt de halvmennesker hjem ASAP!

WhiteIsRight
WhiteIsRight
1 year ago

Vi gider heller flere af hans ubehagelige voldstyper så hjem med affaldet

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Negeren tager fuldstændig fejl. Det er nemlig ikke danskere, der har opfundes corona. Men svartingen har jo ytringsfrihed. Her i landet i alle tilfælde.

(I Nigeria skal han nok vare sin mund)

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“har jo ytringsfrihed”

Det ses tydeligt på antallet af nedstemninger i min tidligere kommentar, at et eller andet har trigget en automatreaktion hos genierne her i kommentarfeltet.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x