19
maj
Seneste opdatering: 20/5-20 kl. 2150
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Krigsligende ramadanoptøjer i det nordlige Paris”

Den unge Sabri Choubi, 18 blev dræbt i en motorcykelulykke, som nogle skylder på politiet. De siger, de ikke var i nærheden af ham, og ikke forfulgte ham. Altså den helt klassisk måde en muslimsk opstand starter på, og det vores eget politi frygter hver eneste dag, hvilket forklarer deres lidet ærefulde opførsel overfor tilvandrede lovovertrædelser.

Rovdyret skal besnakkes, krudttønden må ikke eksplodere, det er den politiske ordre oppefra. Borgerkigen skal vente til efterkommernes tid, så de skyldige kan nyde deres pension og senere gravfred.

Større optøjer brød løs i Argenteuil nordvest for det centrale Paris. Flere videos her. Også lidt vestligere var der optøjer: Violences urbaines à Sartrouville cette nuit

“Dette er Baghdad”

På Facebook  « On va brûler l’église, on va se faire l’église, les pd, les kouffars, ici c’est Bagdad ! »

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 year ago

Ah, skønne kaos. Lad os alle lade som ingenting. Det fungerer for svenskerne, som tilmed er blevet en humanitær stormagt.
Oraklerne på tinge, vil styre os sikkert igennem stormen. Stol trygt på det.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Sidste år var der 200 kirkeangreb i Frankrig! Det var alt fra grafitti til ildspåsættelse, Men vi hører intet på MSM! Jeg syntes det havde været på sin plads, at nævne det i forbindelse med den uopklarede brand i Notre Dame. Jeg siger ikke at branden var påsat, for det ved vi ikke! Men de 200 angreb sammenholdt den video der huserer på nettet, kunne godt give en mistanke i den retning! Det er måske derfor vi intet hører og det er også derfor vi intet hører denne gang, for det er en mistanke som bare ikke må få fodfæste!… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Det er måske derfor vi intet hører”

Interesser du dig nu lidt mere for, én gang for alle at få lukket kæften på muslimerne her i landet, og lad franskmændene slås med deres.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Poul

Franskmændene og vi er i samme båd! Så naturligvis vedkommer det os! Det drejer sig ikke kun om os, det drejer sig om hele hele Europa! Alt fra groomingskandalerne i England over italienere som får konfiskeret deres hotel til flygtningecenter, over nytår foran Køln’s domkirke, bilafbrændingerne i Sverige til kirkeangreb i Frankrig! Og det for ikke at nævne alle terrorangrebene!
Der har såmænd også været attentater på danske kirker, alt fra grafitti til brandattentater! Jeg mindes mindst et billede af en afsvedet kirkedør!

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Franskmændene og vi er i samme båd”

Franskmændene har da om nogen haft et realistisk alternativ at stemme på, men har alligevel valgt Macron som statsoverhoved. Så egentlig har jeg lidt svært ved at se os i samme båd som dem.

guest
guest
1 year ago
Reply to  Poul

Franskmændene har min tilladelse til at smadre lige så meget i Mekka, som muslimer smadrer i Paris. Allons enfants de la Paris, Contre nous de la tyrannie des musulmans.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det svenske folk er nu på flugt i sit eget land, 2’rangs borgere og snart ikke flere steder at flygte til!

Anton & Jonas beskriver her udmærket hvordan hvide svenske er problemet i Sverige, uden de samme rettigheder som identitetløse islamiske banditter der nu overtager Sverige kvit og frit!

Her sammenlignes det svenske folk endda med døden under Bojsevik-revolutionen, resultat mord på 100 millioner russer hvor majoriteten var kristne og døden i Gulag.

https://www.youtube.com/watch?v=CTa-7qvYohA

Guldet blev til sand!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“og snart ikke flere steder at flygte til”

Mors lilla Olle i skogen gick…

Reinfeldt har nemlig ved selvsyn konstateret, at der findes enorme mennesketomme områder i Sverige.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Reinfelt og Jan Guillou er sikre på, at der i nordsverige er plads til omkring 100 mill. muslimer. EU har angivet plads til omkring 300 mill. muslimer der. Hvad fa’en skal de 100 mill. muslimer lave deroppe? Den ene halvdel kan fælde grantræer og den anden halvdel kan plante bananpalmer. Svenske ‘kändisser’ har begge ben solidt plantet i den blå luft og går fuldstændig bananas.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Gustav

Det kan heller ikke lade sig gøre for Nordsveriges vedkommende, ifølge de nye stramme svenske coronaregler er forsamlinger på mere end 50 mennesker ikke længere tilladt!

Muslimer må derfor gå et andet sted hen!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“ifølge de nye stramme svenske coronaregler”

Men det er vel i Sverige som i så mange andre lande, hvor et sæt regler gælder for muslimer og et andet for den indfødte befolkning.

guest
guest
1 year ago

Bemærk, at begrænsningen siger 50 mennesker – ikke 50 muslimer.

Günther
Günther
1 year ago

Historisk set har Paris altid været arnestedet for de fleste europæiske omvæltninger i samfundet. Den franske revolution 1789, revolutionen i 1820, Julirevolutionen i 1830, 1848 revolutionen og Pariserkommunen i 1870. Disse revolutioner blev modeller for oprør i resten af Europa. Om få år vil Den AntiIslamiske Revolution/Frihedskrig bryde ud i Paris på grund af demografiske og religiøse opstande blandt migranternes unge islamiske krigere. Krigen vil lynhurtigt brede sig til Tyskland og derfra videre til de andre islamisk besatte lande i Europa. Vi i Skandinavien må påregne, at de kampduelige unge muslimer her, straks vil ile deres trosfæller til hjælp i… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Günther

“Historisk set…”

Det lyder som et realistisk scenarium.

Rene
Rene
1 year ago

Alt det der foregår i Paris. …Jeg har slet ikke hørt det nævnt i msm herhjemme.? er der nogen af jer andre der har noget at sige her? Jeg ved ikke meget om Frankrig, men de gule vestes vedholdénhed var jeg meget fanget af, og de kæmpe store ghetto/indvandre områder omkring Paris (Stockholm)repræsenter jo …disaster. og jo der var jo også , det er svært at huske alt, – var det Notre Dame den hed. Selv Sverige virker næsten roligt her.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Rene

“og jo der var jo også , det er svært at huske alt”

Én ting kan du være helt sikker på og det er, at mange meget gerne vil have dig til at tro det ene eller det andet. Alle, der skriver har en dagsorden, hvilket giver sandheden trange kår.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Anders

Ja, især når du skriver i mit navn.
Fred være med det.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Anders

“Fred være med det”

Tror Anders er lidt ude og skide for tiden. Måske kan han få lægen til at justere lidt på medicineringen.

Rebé B Hansen
Rebé B Hansen
1 year ago

Det varer ikke længe før vi kan læse, at Saint-Denise er brændt ned til grunden.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  Rebé B Hansen

Så bliver der rigtig borgerkrig. Tør de det?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

“Så bliver der rigtig borgerkrig”

Nogle uger med svulstig retorik måske, men så heller ikke mere.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Eller at det i virkeligheden er muslimer der har brændt Notre Dame af!

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

“De havde ikke fattet alvoren”

Naturligvis havde de fattet alvoren. Problemet med den herskende journalistklasse er bare, at den villigt lader sig røvpule af højestbydende.

Jens
Jens
1 year ago
Reply to  Poul

Er du mopset over at dit højeste bud var for lavt Poul?

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x