20
maj
Seneste opdatering: 21/5-20 kl. 2211
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT Rapport, 20 maj 2020

Mænd skal i fængsel og kvinder skal leve det seksuelt, ustraffede liv

Sjovt nok, svenske venstrefløj – og det er næsten hele bundtet – siger altid, at straf hjælper ikke. Men når de vil udrydde prostitution, hvilket aldrig er lykkedes i verdenshistorien, så gælder andre regler. Nemlig fra bøder til fængsel, som regeringen nu foreslår for mænd, der køber sex. Ikke for sexkøbende kvinder, naturligvis.

Den svenske magtelite kører på pumperne

Dette er en magt, som har tabt magten over virkeligheden. Der er naturligvis masser, der køber deres teater, men intelligientsiaen ved, at deres magt nærmer sig sin ende. Når man flytter rundt med luftarméer, som Føreren i Bunkeren i april 1945, er ens skæbne beseglet. Den svenske magtelite gennem hundrede år har 20-30 år tilbage. Islam vil afsætte den, og processen er godt i gang.Vælgerimporten bliver dens trojanske hest.

Svenske, midaldrende kvinder køber stabil sex i Gambia for 500 kr om ugen, og ingen i nomenklaturaen har ondt i røven over det. Jeg går ud fra, at det er en almindelig accepteret effekt af feminisme. Mænd skal i fængsel og kvinder skal leve livet for samme brøde.

Magten, indskrænktheden og snerpethedens ideologi

Jeg lærte af Henry Miller som meget ung, at de bedste han mødte i tyvernes Paris, var luderne. Jeg har mødt mange selv, som sømand og taxichauffør, og jeg levede med en i et år i Singapore.

Det ligger mig meget fjernt, at fordømme dem. Men jeg gjorde det af frisind, Sverige krikender dem af feminisme og ideologi. Det har intet med frisind at gøre. Det er magten og snerpethedens ideologi, og det er grundlæggende autoritært.

Sverige havde også en såkaldt “nollvision för narkotika” med EU’s strengeste narkotikalove. Resulatat: Europarekord i narkodøde – 630 mennesker om året. Det tredobbelte af trafikdøde. Man skal tage sig i agt for  amatører og feministers “visioner,” de koster menneskeliv.

I den sande revolution må svenskere dø for värdegrunden. Deres liv er uvigtige

Svenssons julegaveønske for første gang i 90 år, må være politikere der bare er tilfredse med at administrere virkeligheden uden at ville revolutionere og moralisere den med mange døde til følge. Det samme billede er ved at tegne sig på Covid 19 området. Svenskere må dø for den kønne “värdegrund,” for den er meget vigtigere end deres liv. Dette er sande revolutionære.

“Retfærdigheden” findes kun i himlen

Den eneste måde at forhindre en nomenklatura i at blive fornuftsstridig, er at skifte den ud ofte nok. Det ligger i magten og den menneskelige natur. Svenskerne har ikke forstået den enkle sammenhæng. De tror, de findes noget sådant som en evig, pålidelig magt. Det gør der kun i den eventuelle himmel.

I Sverige er man suspekt, hvis man ikke har en ideologi. Men den ideologi er nu ved at afskaffe Sverige. Økonomisk, socialt, kulturelt og demografisk, og det  sker lige foran vores øjne.

Reagerer vi? Ikke meget. Vi er som en famlie, der lader en onkel, en fader eller en broder drikke sig ihjel i tavshed. Han ville formentlig dø, men vi vil ikke tale om, hvorfor han ville. Vi er med andre ord medskyldige.

Da sosserne solgte sig til islam

I 1999 solgte svenske socialdemokrater med pagten Delaktighet, identitet & integration sig og landet til islam for stemmer. Resultatet er blevet aldeles forventeligt, snylteren æder værtsdyret: Larm om homofobi och sektliknande styre i SSU

Homofobi, sektliknande styre och unga medlemmar som manipulerats att konvertera till islam.Det larmar medlemmar inom SSU, Transport och LO om i nya dokument. Den mest utpekade är Ahmed Mansour, 29, som lämnade ordförandeskapet i SSU Skåne efter en granskning 2018 men som fortsatte att verka i Helsingborg. Under tiden han var kassör har tiotusentals kronor spenderats tvivelaktigt, visar Kvällspostens nya granskning. Det är väldigt tråkigt om någon ska ha påstått någon av de oerhört allvarliga anklagelserna, skriver Ahmed Mansour i ett sms.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Hildebrandt
Kirsten Hildebrandt
1 year ago

Hvis en mand forlader Sverige og køber lovlig sex i udlandet, bliver han straffet, når han vender hjem til Sverige. Helt sygt!
MEN: Det samme gør sig gældende i Norge, såvidt jeg ved!

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  steen

Os der har sejlet på afrika kendte allerede til den trafik helt tilbage i slutningen af 70´erne. Det der forarger mig er ikke at det foregår, men det metertykke Svenske hykleri.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Man vil forbyde prostitution, ja man vil snart forbyde alt. Man skal passe gevaldigt på med alle de forbud og løftede pegefingre. Prostitution har fundet sted meget længere end nulevende kan forestille sig, og vil blive ved med at gøre det. Se til Paris, Moulin Rouge, som levede af “glædespiger” og variete. Og, så vidt jeg ved, stadig gør det. Man kan ikke bare lige med et fingerknips fjerne noget, som har eksisteret i århundrede. Nej pas på med alle de forbud, det vil, i den sidste ende, give bagslag.

Kristian
Kristian
1 year ago

jeg er fuldstændigt enige med dig!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

– Vi skäms när vi ser hur de här kvinnorna utnyttjar fattiga unga killar som oftast varken kan läsa eller skriva. Det är ett stigma för de här killarna, för deras familjer föraktar dem. Och det är inte ett dugg bättre än när svenska män åker till Sydostasien och köper sex, säger Mari, 47, från södra Sverige.

Hon är själv gift med en elva år yngre gambisk man, men tycker inte att maktbalansen mellan dem har varit skev

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Der er endnu tusinde ja millioner af svenske i live, kun et Sverige ganske vist, men få, så vidt jeg ved, om nogle overhovedet der er for betingelsesløs overgivelse eller nedlæggelse af Sverige som sådan.
At afskaffelse af Sverige for nogle, i deres fortolkning, synes være projektet der søges gennemført er indtil videre blot- en fortolkning over udvalgte foreteelser observeret i virkelighedens verden.

Det er lang vej til målet nås.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x