22
maj
Seneste opdatering: 23/5-20 kl. 0132
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sweden is now a banana-republic”

Dr. Tallinger opsummerer sin oplevelser med at redde gamles Covid 19 patienter fra at blive kvalt i to videoer, og der er rÞget nogle illusioner om medier og retsstat undervejs. Jeg kunne godt have skaffet ham af med nogle af dem pÄ forhÄnd.

Hvad der er sket de allerseneste dage er, at Sveriges “senicid” efter at have vĂŠret omtalt internationalt, nu alt for sent er nĂ„et frem til svenske medier. De har i to mĂ„neder vĂŠret yderst utilbĂžjelige bide den hĂ„nd, der fĂžder dem, hvilket har kostet tusinder livet. PĂ„ et alderdomshjem dĂžde “mindst 35.” og det er ingen fredfyldt dĂžd at blive kvalt langsomt over flere dĂžgn. ForelĂžbig er 1800 gamle dĂžde pĂ„ alderdomshjem, en stor del af dem kunne have vĂŠret reddet.

Jeg gÄr ud fra at journalisterne meget nÞdigt vil vÊre medskyldige i drab, aviser har vel ogsÄ advokater der kan fornemme det rette publiceringstidspunkt. Alle opportunisterne fÄr travlt nu.

Der er potentiale i alle disse gamle, unÞdvendigt dÞde til en juridisk proces mod de skyldige politikere og myndigheder der vil give genlyd. Om den kommer, fÄr vi se, min tillid til den svenske retsstat kan ligge pÄ et meget lille sted. Video 2 er her.

KungÀlv: 55-Ärig kvinde rovmyrdet af 13 Ärigt barn

Seks svenskere drÊbt ved rovmord pÄ et Är

Brasilien? NĂŠh, Sverige. 13 Ă„rig efter alt at dĂžmme afghaner rovmyrder 55 Ă„rig kvinde for hendes mobiltelefon. Ofret var sygeplejersken Anna-Lena Lernhede pĂ„ vej til arbejde, skriver hendes datter. Morderen var pĂ„ udgang fra et LVU sĂ„kaldt “behandlings hjem.” (Lagen om vĂ„rd av unga) Han altsĂ„ en allerede kriminel der var pĂ„ en lille bytur. SĂ„ kender vi svenske retstilstande igen. Seks svenskere er nu myrdet pĂ„ denne mĂ„de pĂ„ et Ă„r. Sverige er blevet fattigt og farligt. En ven skriver:

“Det Ă€r 6 svenskar som mördats i samband med rĂ„n pĂ„ mindre Ă€n 12 mĂ„nader i Sverige: Alby pensionĂ€rsparet, 18 Ă„ringen i Göteborg, pensionĂ€ren Gert Inge, kvinnan i KungĂ€lv, mannen i Gislaved.”

Historien endnu ikke oversat, her pĂ„ norsk Kvinne (55) overfalt og knivdrept – politiet har pĂ„grepet 13-Ă„ring

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Jamen de gamle er ogsÄ alt for dyre, nÄr vi nu skal have rÄd til alle muslimerne!
Situationen i Danmark havde sĂ„mĂŠnd vĂŠret den samme, hvis vi havde haft lige sĂ„ mange og det har vi om 10-15 Ă„r hvis de de nuvĂŠrende regeringsbĂŠrende partier Socialdemokraterne og Venstre bliver ved med at skiftes til st vĂŠre i regering! Danskerne er desvĂŠrre sĂ„ naive at de tror pĂ„ den “stramme” udlĂŠndingepolitik!

M.S. Carstens
M.S. Carstens
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Mon ikke, i bund og grund, at “den stramme udlĂŠndinge-politik”, i de genvalgte partier, i virkeligheden betyder “udlĂŠndinges ret, til at stramme om os”?

Gustav
Gustav
3 years ago
Reply to  M.S. Carstens

Det eneste, som er stramt ved sossernes udlĂŠndinge-politik er stanken af lĂžgn og hykleri den udsender – lige op i tuden pĂ„ det intetanende danske folk.

absolon stanken an
absolon stanken an
3 years ago
Reply to  Gustav

Join the discussion…

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Jamen de gamle er ogsĂ„ alt for dyre, nĂ„r vi nu skal have rĂ„d til alle muslimerne!”

Ældrebyrden mĂ„ gerne omtales, mens det kun er lovligt at omtale islam som en berigelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=VjrlTMvirVo

Her en lÞsningen pÄ hvordan man redder Sverige fra sig selv, ved en re-start!

Det har 1′ prioritet at rydde Sverige for islam og muslimer, truslen fra islam ender i en destruktion af nationalstaten Sverige!

Om ikke Sverige fjerner islam og alle muslimer fra svensk jord, bliver Sverige aldrig nogensinde til land igen!

Rigeligt med hospital kapasitet og til alle svenske gammel som ung, men fĂžrst den dag muslimerne er hjemsendt til Islamistan, derfor 1′ prioritet at rydde Sverige for islam og muslimer!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

“Det har 1â€Č prioritet at rydde Sverige for islam og islamister”

SpÞrgsmÄlet er sÄ bare, om Sverige skal ryddes pÄ den pÊne mÄde eller pÄ den ikke helt sÄ pÊne mÄde.

Hvad synes I?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

…ups….denne sidste kommentar i mit navn har jeg ikke skrevet…..men spĂžrgsmĂ„let naturligvis relevant, for Sverige bliver ryddet uanset!

vlad tepes
vlad tepes
3 years ago
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Det er nĂŠppe en fuldstĂŠndig lĂžsning, men ophĂŠv enhver mindstealder for sigtelse og dom.
Den diskriminering til gavn for yngre kriminelle der foregÄr er ikke vÊrdig for nogle.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Peter Buch

KĂžbere af bĂžrnene fĂ„r ingen straf…det gĂžr pĂ„virkere eller “den onde Ă„nd” heller ikke i andre forbindelser da bĂžrn er hĂŠvet over haven noget somhelst ansvar. Forkasteligt.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/blev-bortfoert-som-toaarig-familie-genforenet-efter-32-aar/8131483

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Peter Buch

retten valgte pÄ grund af hans alder
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-22-24-arig-idomt-forvaring-er-farlig-for-andres-liv-og-helbred
MĂžgunger og tilbedere af liden alder er en livsfarlig samling.

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago

Hvad angÄr Sverige, er det overdÞdeligheden for Ärstiden, man skal holde Þje med. Det er det eneste tal, man sÄ nogenlunde kan regne med. Det vil ikke give alle corona-relaterede dÞdsfald, men et vÊrdifuldt fingerpeg.

– – –

HimmelblÄ
HimmelblÄ
3 years ago

Det er da godt, at dr. Tallinger ikke har mistet sit gode humĂžr.

HimmelblÄ
HimmelblÄ
3 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Nuvel, interesserede kan i dag lĂŠse en lang artikel i Berlingske , hvor en kendt svensk skribent i SkĂ„ne opridser et billede af svenske forhold, der er diametralt modsatte af, hvad vi lĂŠser i danske medier og her. Han hedder Hakelius og skriver om et samfund, der er pĂ„ randen af “massepsykose”, og hvor “stikkermentalitet” er blevet et dominerende element under corona-krisen. PĂ„ sin vis er jeg lettet over, at der er forskellige meninger om den sag, for det er jo ikke til at bĂŠre, hvis svenskerne som flest blot blĂŠser pĂ„ deres gamle fĂŠrĂŠldre og bedsteforĂŠldre og lader staten… Read more »

HimmelblÄ
HimmelblÄ
3 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Til dem, der anonymt kritiserer mig med deres “karaktergivning”. LĂŠs fx i dagens Berlingske, hvordan den socialdemokratiske danske presetjeneste forsĂžger at pĂ„virke forskerne. Og lĂŠs samme sted den svenske overlĂŠges konklusioner om dansk skadefryd og pĂ„faldende optagethed af kritik af svenske corona-forhold, der i realiteten er meget lig de danske, hvad angĂ„r provinsen. Man er godt dum, hvis man tror, at vi i Danmark har overvundet den vĂŠrste virus-trussel, for som svenskerne er sĂ„ at sige alle danskere stadig uden antistoffer og dermed prĂŠcis, hvor vi startede i vinter. Her pĂ„ stedet henvender man sig altid til stodderen i mennesket… Read more »

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

“Til dem, der anonymt kritiserer mig”

Det er aldrig sjovt at vÊre et misforstÄet geni. MÄske skal du bare lade vÊre med at kaste perler for svin.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x