23
maj
Seneste opdatering: 23/5-20 kl. 2049
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Professorerna är inte oroliga,” hedder det, men også på dette felt skal man have fat i emeritusserne for at finde dem, der tør tale sandhed. Hør også “Den Vrede Perker” om big techs skamløse, venstrevredne censur. Facebook behøver overhovedet ikke ansætte afdankede, danske socialdemokrater og islamiske broderskabsfolk for fire mio. kroner pr. næse for at udføre en censur, de allerede udøver med algoritmer.

Den islamofile farce
af Henrik M. Jensen

For en måned siden startede den muhammedanske faste, og det fik et byrådsmedlem fra Liberale Demokrater i Cambridgeshire, Ian Manning, til at faste en enkelt dag, for at de stakkels engelske muhammedanere ikke skulle føle sig alene under deres hårde prøvelser.

Nu er fasten jo noget, som de engelske muslimer frivilligt har valgt, og de er ikke ligefrem alene om det, i betragtning af at over en milliard muhammedanere gør det samme, eller i det mindste lader som om.

Efter en veludført endags faste lagde Ian Manning et foto på Instagram af morgenmåltidet, som han måtte spise ved halvfire-tiden, før Fanden fik sko på. “Tidligt op for at starte fasten for LbDemIftar” (Iftar er faste på arabisk).

Og nu begynder komikken. For på billedet kunne man se nogle æg samt flere stykker bacon. Hov! Stor ballade blandt muhammedanerne, og det velmenende fjols måtte undskylde sig med, at klokken var fire, og at han ikke var helt vågen..

Dansk solidaritet

Aktionen var arrangeret af Ed Davey, leder af “Liberal Democrats”, en engelsk pendant til det Radikal Venstre. Så det kan undre, at Morten Østergaard, der jo elsker symbolpolitik med svømning og kortvarige ophold i ghettoen, ikke kom på banen med en lignende solidaritetstilkendegivelse. Og i dag slutter fasten.

Men den er heldigvis ikke det eneste, som hårdt prøvede muhammedanerne må stå igennem. For når de skriver på deres hellige arabisk, må de i modsætning til stort set alle andre i verden gøre sig det besvær at skrive fra højre mod venstre med risiko for at tvære det skrevne ud med hånden eller ærmet. Og ikke bare i en enkelt måned, men hele året!

Derfor ville det være en fin gestus, hvis nogle af vore fremmeste islamofile intellektuelle kom på banen, og i solidaritet begyndte at skrive i samme bagvendte retning. Jeg tænker på folk som Carsten Klam Jensen og Mosekonen Brøgger samt deres lærling, forfatterklovnen Jonas Eika.

Ikke en hel bog måske, men i det mindste et par sætninger med fynd og klem og store versaler, så de kunne opnå en hassansk opmærksomhed.

Her er et par forslag:

TGAM NURB” :akiE
“RETTOR RE EREKITIRKMALSI” :nesneJ
“PMAKEDNIVK RE BAQIN” :reggørB

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Alene det at muslimerne brokker sig over at en ikke-muslim som forsøger at være solidarisk med dem (og fiske stemmer) spiser bacon, siger alt om hvorfor man aldrig bør være solidarisk med muslimer. Rækker man dem en lillefinger æder de hele armen, og beklager sig over at den mangler salt!

Rubberduck
Rubberduck
1 year ago
Reply to  Poul

Rækker man dem en lillefinger, tror de at du lige har tilstået et tyveri. De er derfor berettiget til at afhugge hele hånden. Det gør de så og æder derpå hele hånden – bare for at fuldbyrde hensigten.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Gad så egentlig vide, hvor mange muslimer der overholder de strenge regler om faste og afholdenhed? Muslimsk identitet giver i dagens Vesteuropa nogle enorme fordele. Muslimer bliver understøttet politisk og økonomisk af den del af den herskende klasse, der skal bruge deres stemmer ved valg. I handelen får de så skoler, moskéer, radiostationer, forsamlingshuse finansieret af stat og lokaladministration. Muslimers børn kommer foran etnisk-hvide børn overalt. Og dette skaber altsammen en fælles identitetsfølelse af velbehag og overlegenhed overfor den værtsbefolkning, hvori de lever. Men mon ikke muslimer også guffer bacon og drikker et godt glas øl ved enhver lejlighed? Også… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg tror at det bedste vil være, totalt at ignorere de skvadderhoveder, som prøver på at gøre ramadanen til noget ophøjet. Hvis muhamedanerne vil sulte sig til sygdom, kan det kun være deres egen sag.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“totalt at ignorere de skvadderhoveder”

Måske er det en idé at gøre både diverse medløbende skvadderhoveder og samtlige muslimer til ikke-personer ved f.eks. at shadow-banne dem. Simpelthen sørge for, at de ikke længere eksisterer i debatter, kommentarer eller i det offentlige rum.

guest
guest
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Nu ved de de fleste europæere efterhånden, hvad det indebærer, at gæsterne sidder lårene af værterne. Vore uinviterede islamiske migrantgæster opfører sig oven i købet som fisk udenfor køleskabet; efter et par dage begynder de at lugte råddent. Hold Danmark rent, følg en migrant til en rigmandsvilla i millionærghettoen Hellerup – så bliver de med statens garanti smidt ud.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x