24
maj
Seneste opdatering: 28/5-20 kl. 1054
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De forbandede år” og tidens Quislinge

Visse ting er evige. Alle kollaboratørerne fra dengang på film, og på grund af 68 er det værre idag end i 1940. I dag er yngre danskere, som svenskerne var i 1940: Til salg, nationalt afvæbnede og lige til at plukke for højestbydende. Filmen viser troværdigt de voksnes opportunisme overfor nazismen, og de unges nationalt inspirerede oprør imod det. Vor tids unge er ikke som dem i 40’erne, for at sige det mildt. 1968 er skillelinjen mellem dem og fortidens. I dag er vi alle “samarbejdspolitikere,” undtagen vi der er for gamle.

Den nazistiske besættelse splittede befolkningen, men kun majoriteten af folket fra den politiske og industrielle samarbejdsklasse. Den politikerbefordrede muslimske invasion i vores tid splitter befolkningen midt igennem, og det er langt værre. Spaltning og konflikt kan meget vel blive evig.

‘Multikulturalisterne’ køber stemmer ved at sælge deres land

Svenske socialdemokrater har købt muslimske stemmer siden 1999, (“Samarbejdsaftalen.“) og som man ser i valg, har det været en stor succes. Fremmede stemmer S i takt med at svenskere forlader partiet.

Hvorfor tror man, de  uddeler statsborgerskaber som bolscher? 3.2 mio fremmede skal naturligvis stemme på dem, så de aldrig mere mister magten. Det vil gå godt, indtil disse stemmer på et muslimsk parti. Så er socialdemokraterne klædt af og færdige. Alle vil vide, de har solgt landet og dets fremtid for egen vindings skyld. Landsforrædderiets evige motiv: Penge og magt.

Samarbejdspolitikerne blev mere og mere fedtet ind i nazisterne, og vores samarbejdespolitikere bliver mere fedtet ind i islam. De klæber til dem som brandsår. Begge begyndte at forfølge egne, oppositionelle landsmænd. Denne film, der er mere aktuel end nogle af de medvirkede bryder sig om at forstå. f.eks. notoriske røde skuespillere Jesper Christensen og Anne Marie Helger. Filmen kan lejes for 49 kroner her.

Amor fati, Laura!

Laura er kun 29 år, og hun forstår ikke den situation, hun er havnet i. Der er kun to muligheder, når man udelukker den pædagogiske mumbo jumbo, der aqldrig vil redde hende: Enten forsvinder disse mennesker fra vores land i tide, hvilket ikke er særlig sandsynligt, eller også skal personer som Laura lide i al evighed. Jeg hælder til, at det sidste bliver virkeligheden med den erkendelseskurve, vi har.

Min egen personlige opgave er, at Lauraerne kommer til at lide og ikke jeg. Skæbnen æder dem, der står sidst tilbage, og som ingen andre gider støtte. Det gør mig ondt for hende, men nogle har mere fortjent det end andre. Det gør mig ondt for unge, uvidende mennesker, det burde have været Svend Auken, Birthe Weiss, Marianne Jelved, Niels Helweg og Gammeltoft Hansen, men det er nu engang deres arv til de unge. Alle må spille de kort, de har fået uddelt. Amor fati, Laura.

“Nutidens børn?”

Laura Ringo var bange. Selv om drengene gik i fjerde klasse, var de fysisk på størrelse med hende. Hun måtte bruge alle sine kræfter, når hun forsøgte at holde de to drenge adskilt fra hinanden. Den ene dreng tog kvælertag på den anden, der var ildrød i hovedet. Laura Ringo stillede sig mellem dem som et skjold. Forsøgte ikke at blive mast af drengenes kropsvægt og at holde knytnæverne på afstand. Da Laura Ringo startede som lærervikar i en børnehaveklasse på Amager, mødte hun ind til en virkelighed, hvor blå mærker og skældsord fra børnene er hverdag. Den i dag 29-årige forfatters oplevelser fra sin tid som lærervikar for halvandet år siden bliver omsat direkte til scener i hendes tredje roman, »Fødedygtig«.

Derfor er det ikke en nem opgave, da den helt nyuddannede Liv starter på sit første voksenjob. En følelse, Laura Ringo kan genkende. Laura Ringo blev i folkeskolevirkeligheden spurgt af en seksårig dreng, om han måtte se »hendes fisse«. Hun blev kaldt alt fra luder til so og oplevede endda at blive sparket og spyttet på. Hendes oplevelse er, at nutidens børn ved lige, hvilke knapper de skal trykke på. Laura Ringo var lærervikar: »Det er ikke usædvanligt, at lærerne i folkeskolen får et spark over skinnebenet, bliver spyttet på eller bliver kaldt »luder« af børnene«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Kalder på dansk nødlov og dansk undtagelsestilstand, hvor mange flere lig skal der på bordet inden der bliver sat et effektivt stop for dette dødsensfarlige islamiske vanvid på dansk jord, denne leg med Døden! Den islamiske invationstyrke står allerede i landet, voldtægter og islamisk knivstikkeri, ødelagte liv, hvem af os ønsker at få en kniv i ryggen endsige af vores egne folkvalgte, mere end nogensinde er der brug for en redningsplan for Danmark, vores folk og tusindårige stolte kultur ved at gå tabt, endnu danske der tror fuldt og fast på at EU’s og Danmarks åbne grænser er vejen frem,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“Den evige kollaboratør”

Der ewige Kollaborateur.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Dette “evige kollaboratør” indlæg i mit navn har jeg ikke skrevet!

Det danske valgsystem må ændres, dette rene vanvid at fremmede islamister på dansk jord overhovedet har tilkæmpet sig stemmeret er katastofalt, sådant vil jo resultere i en destruktion af nationalstaten helt efter EU planen, må det aldrig ske, det skulle jo nødigt gå Danmark som det gik Sverige hvor også Socialdemokratiet spekulere i stemmerkvæg fra Mellemøster og Afrika!!!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“Dette “evige kollaboratør” indlæg i mit navn har jeg ikke skrevet!”

Jeg er lidt rundt på gulvet for tiden og skriver et, men vil fem minutter efter ikke være ved det. Bær over med mig.

Poul
Poul
1 year ago

Jeg har ikke skrevet halvdelen af indlæggende under mit navn, men venstrefløjens tosser har fundet et hul i systemet der gør at de kan skabe forvirring herinde, så nu sidder de i deres mors kælder og skriver indlæg i andre folks navne hele dagen. Jeg tror egentlig bare at jeg vil lade dem sabotere siden uimodsagt fremover, måske hjælper det på motivationen hos blogejeren/teknikken til at sikre siden imod den evigt udemokratiske venstrefløj, som i parantes bemærket for tiden også har travlt med at angribe inger støjberg for at tænke på små pigers rettigheder.. De er virkelig nogle seriøst klamme… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

“måske hjælper det på motivationen hos blogejeren/teknikken til at sikre siden imod den evigt udemokratiske venstreflø”

Jeg ved nemlig lige, hvordan den skal skæres.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

“så nu sidder de i deres mors kælder og skriver indlæg i andre folks navne hele dagen”

Åh forresten, jeg glemte, at disse bumsede venstrefløjstyper med fedtet hår naturligvis også lever af mine penge. Det gør sådan nogle jo!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, jeg husker da jeg gik i skole, gik sådan noget ikke, der faldt øretæver ned fra lærerne, og jeg tror at det, i de fleste tilfælde, var med til at højne deres autoritet. Det der sker i dag beror i høj grad på forældrenes manglende opdragelse af deres afkom. Tag nu muhamedanerne, de “opdrager” deres drenge til at de skal være alfahanner, som “har pligt” til, med vold, at befæste deres magt. Pigerne derimod skal være de små, svage, som udelukkende skal adlyde, ikke andet. En anden ting, som også gør sig gældende, det er at lærerne, i dag,… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“var med til at højne deres autoritet”

Det gjorde dem frygtet, men ikke respekteret. De rigtig dygtige lærere behøvede ikke at ty til vold for at vise, hvem der bestemte.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg husker endnu med rædsel, som var det i går, hvordan lærerne i 60erne plæderede meget kraftigt for, hvordan man skulle nedbryde al autoritet i skolerne, og lærerne skulle gøre sig lige med børnene. Jeg kunne ikke få det ind i hovedet, at det skulle føre til noget godt. Det gjorde det så heller ikke. Lærerne har selv indført den dårskab, som de nu selv lider under.
Som man reder, så ligger man.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

“Jeg husker endnu med rædsel, som var det i går, hvordan lærerne i 60erne plæderede…”

Så husker du bedre end de fleste, for i størstedelen af 60erne var det stadig begrebet “den sorte skole”, som gjaldt, hvor rigtig mange af lærerne var uddannet i 1920erne og 1930erne.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Er det berlingerens reklamebureau? Brug kreditkortet,eller kæmp dig vej til bibliotekets læsesal.
At refere til en avisartikel som er bag en betalingsmur er kontraproduktivt.
m v h

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Nielsen

Der er aldrig noget der er gratis! Selv på biblioteket betaler du, det er bare over skattebilletten, og jeg ved ikke om du har bemærket det, men bekendtskabet med skattevæsnet er ikke gratis!

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago
Reply to  Nielsen

Ja vi læser ikke længere Berlingske. Så er det godt, at vi har Steen til at gøre opmærksom på, når der er noget godt i den avis også. Steen er en af de få i landet, som tør skrive sandheden om den virkelighed vi nu har. Han kommer hele vejen rundt og krydrer det med kulturelle og historiske indslag. Det skal vi være taknemlige for. Hvis det ikke var for Steen ville jeg ikke vide hvem Laura Ringo er. Hun er en stemme der tør.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

“som tør skrive sandheden”

Mange mener at have patent på sandheden, og selvom emnet kan være det samme stritter sandheden ofte ud i alle retninger.

Derfor skulle man da tro, at nogen tager fejl hist og her…

Træt
Træt
1 year ago

Lur mig om hun alligevel ikke er helhjertet radigal, SF’er eller Alt-er-naivt

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x