27
maj
Seneste opdatering: 28/5-20 kl. 0836
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Messerschmidt taler om hjælpepakken på 5.600 milliarder

Af Torben Mark Petersen

Formålet med EU-Kommissionens forslag til en genopretningsfond er:

1. At give EU mere magt
2. At styrke Kommissionen i EU
3. At fremme EU’s planøkonomiske projekter om grøn omstilling og digital vækst

Der kan meget muligt være behov for hjælp til Italien og Spanien for at undgå et økonomisk sammenbrud, men det er hverken det primære, sekundære eller tertiære mål for Kommissionen, hvilket viser sig ved, at forslaget er på ingen måde er designet efter at sikre den hurtigste og mest økonomiske genopretning af Italiens og Spaniens økonomier.

Der bliver heller ikke tale om et midlertidigt program. Tilbagebetaling af lån skal ske over 30 år og først påbegyndes i 2028, så der bliver tale om en nærmest permanent og enorm økonomisk udvidelse af EU’s “økonomiske muskler”, der skal fremme integrationen og EU’s planøkonomiske målsætninger. Og for Danmark og danskerne betyder det en langt større regning, der skal betales til EU.

Der vil blive argumenteret for, at en del af pengene kommer tilbage igen. Det er som velfærdsstatens bestikkelse af middelklassen med velfærdsydelser for at acceptere højere skatter. Det hele tjener til at øge EU’s magt og indflydelse

EU-udspil betyder, at Danmark skal betale meget mere: ‘Vi er i knæ’ og EU-kommissionen vil låne 750 milliarder euro til koronagenrejsning.

Lars Hedegaard: Mere varm luft fra EU

Det måtte jo komme: Coronaen skal nu udnyttes til at bekæmpe “klimaforandringer”. Det er faktisk hovedtanken med at forære Sydeuropa 500 milliarder euro, siger konkurrencekommissær Margrethe Vestager til Deadline. Det skal forstås sådan, siger hun, at de trængende lande kun får pengene på betingelse af en “grøn” plan.

CO2-propagandaen har nu så godt fat, at man må anse det for umuligt at få politikere og meningsdannere til at forholde sig til de videnskabsmænd, der har påvist, at CO2 ikke er årsag til opvarmning, men at opvarmning er årsag til mere CO2 i atmosfæren. Det bliver end ikke diskuteret som en mulighed.

Herefter er det svært at forestille sig nogen begivenhed, der ikke vil blive udnyttet til at fremme “den grønne omstilling”. F.eks. et meteornedslag, en krig i Afrika eller et oprør i Mongoliet.

Situationen er ideel for EU’s herskere: Medlemslandene er ved at gå op i sømmene som følge af den massive mellemøstlige og afrikanske indvandring af integrations-resistente. Derfor er det dejligt for magthaverne at kunne aflede befolkningernes opmærksomhed fra den visse undergang ved at kyse dem med klimavrøvl.

Når noget gik galt i fortiden, forklarede man det med hekse og trolde, der drev deres spil. Nu er vi blevet mere civiliserede og henviser til varm luft.

Islam okkuperer gaden

Det er Herne i Tyskland lidt vest for Dortmund. En fænomenal magtdemonstration lige efter side et i lærebogen om okkupation. Kun samarbejdspolitikerne vil ikke se, at dette er besættelsestropper: Här tar muslimer över gata med massbön

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
1 year ago

1.100 milliarder kroner, skidt pyt. Danmark er alligevel historie. Og man må da medgive, at f.eks. Italien udviser stor solidaritet med danskerne, som for et år siden med overvældende majoritet valgte at lade sig udskifte med muslimer, derved at de just har givet 600.000 illegale indvandrere fra Nordafrika permanent opholdstilladelse i landet – og dermed i EU. Disse kulturberigere kan så frit sætte kursen nordpå og sætte yderligere skub i islamiseringen. Til stor fryd og øredøvende jubel fra de 96% danskere, som længes så inderligt efter at lægge sig på slagtebænken.

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago
Reply to  steen

Opgav vel også alle dine lærere? Ikke at det blev til så mange, for du var jo altid klogere end dem.

guest
guest
1 year ago
Reply to  Voldposten

Der er 20 millioner svin i Danmark. De 16 millioner af dem er firbenede. 80% af de 20 millioner ville hade at lægge sig på slagtebænken, hvis de vidste hvad en slagtebænk var. Resten (de ikkefirbenede) ved godt hvad en slagtebænk er, men har åbenbart intet imod at blive halal-slagtet.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  guest

Sammanlign aldrig vores kære Gris med de Muslimske svin. Det er en fornærmelse mod Grisen.

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago
Reply to  Charles

endnu en stor begavelse fra livets skole.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Niels Andersen

TAK for opmærksomheden

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago
Reply to  guest

hvor er du dog begavet.

guest
guest
1 year ago
Reply to  Voldposten

De danske banksvin fortæller i TV, at ved at stopfodre katolikkerne med euro, køber disse danske varer – og så få vi pengene tilbage på den måde. Reelt betyder den manøvre kun, at danske lønmodtageres skattekroner indirekte foræres til danske kapitalister, ved at bruge katolske forbrugere i sydEU som mellemmænd. Giv i stedet støtten til danske forbrugere direkte, så får disse i det mindste noget for deres egne skattepenge. Banksvin er en særlig uspiselig race.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Sydeuropæiske lande er ikke, kort beskrevet, i stand til at føre en ansvarlig økonomisk politik.
Ud af EU. Fælles marked for varer og tjensteydelser om muligt.

Krisen har haft enorme følgevirkninger i samtlige europæiske lande. Det kan man ikke løse og råde bod på som enkelt land…Enten går vi alle egne veje. Så lader vi lande i stikken. Så får vi en egoistisk union, hvor nogen ikke har, og andre har, eller også går vi en fælles vej.
udsnit af Ursula von der Leyens ord:
https://www.bt.dk/udland/eu-udspil-betyder-at-danmark-skal-betale-meget-mere-vi-er-i-knae

Charles
Charles
1 year ago

Krigen kommer tættere og tættere på. Oh Husk: Det er vores børnebørn der står for det beskidte arbejde. Breivikerne vil dukke op, hvad enten vi synes om det eller ej. Det er rigtig mange der har kløe i fingrene.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Svensken Hans Dahlgren föreslår att pengarna endast skall lånas ut på obestämd tid.
Låt heller befolkning dränkas i HELIKOPTERPENGAR så socialismen blir ordentligt avslöjad.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Hver har sine sympatier. Her en der støtter sparenationerne:
http://www.pi-news.net/2020/05/meuthen-liest-leyen-die-leviten/

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Endnu en:
https://www.youtube.com/watch?v=1qvemTQfhyw
Et bredt poltitisk flertal elsker andres penge. De ser dem som vore alle sammens penge…
For vor egen skyld skal vi dele penge ud til nogle der, kort beskrevet, er elendige til at styre økonomi eller er decideret kriminelle.
Borgerligheden er så godt som helt forsvunden.

Moth
Moth
1 year ago

Hvis EU ikke manifesterer sin totalitarisme så er “projektet” død, vi er alle på skibet og ingen ser nødsignalet, er der noget signal?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Nu er briterne ude og kassen er tom, og så må vi igen igen til lommerne for at hjælpe de varme lande både på den ene og den anden side af Middelhavet! Måske vi skulle overveje at følge briterne! En union hvor kun den nordligedel betaler gildet, er dømt til at gå i opløsning. Hidtil har tyskerne spyttet i kassen og det kun fordi de har skyldskompleks over 2. Verdenskrig. Men vi har altså ikke noget skyldskompleks og kommende generationer af tyskere vil nok heller ikke føle sig skyldige i hvad bedsteforældrene og snart oldeforældrene foretog sig 75-80 år siden!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Det er som velfærdsstatens bestikkelse af middelklassen med velfærdsydelser for at acceptere højere skatter” Det er sådan resterne af velfærdsstaten stikker middelklassen blår i øjnene, med løfter om for længst afmonterede velfærdsydelser til gengæld for accept af højere skatter. Og det går, idet kun de færreste medlemmer af middelklassen nogensinde opdager, at de ikke længere har et socialt sikkerhedsnet til at gribe dem i tilfælde af arbejdsløshed eller sygdom. Det er middelklassens stemmer, der skal høstes, såfremt man skal gøre sig forhåbninger om større politiske ændringer! Men middelklassen sover deres tornerosesøvn i landets “ejerboliger”, og ved vejfester forsikrer de hinanden… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago
Reply to  Hjelmer

gab, gab, har vi ikke set det før? 1000000000 gabge,

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, imod tåber kæmper selv guderne forgæves. Jeg tænker i den forbindelse på de politikere, som tror at de kan gå på vandet uden at synke. Men, hvem stemmer på dem gang på gang, ja, gæt en gang.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x