29
maj
Seneste opdatering: 1/6-20 kl. 1407
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Glem flokimmunitet. Stop smittespredningen og red liv, Sverige tester færre end Djibouti. Vi kommer til at se skrækindjagende dødstal.”

I detta telefonsamtal diskuterar Mikael Willgert och Lars Bern om strategin för hanteringen av Corona. Bern stödjer Moderaternas förslag om att etablera en kommission som leder krishanteringen. Trots att vi har försuttit tid är det inte för sent att agera. Avslutningsvis anser Bern att vi måste erkänna att vi gått fel och att politikerna måste börja agera för att rädda liv.

Länder som testar fler per capita än Sverige inkluderar Serbien, Vitryssland, Chile, Peru, Kazakhstan och Azerbaijan. Sverige är ett rikt högskatteland med inhemsk läkemedelsindustri, men lyckats med bedriften att testa färre per capita än Djibouti, ett afrikanskt land vars främsta export är boskap, getter, kameler och läder till grannländer som Somalia och arabvärlden. Tino Sanandaji

Se dr. Tallinger: Äldre coronasjuka ges morfin istället för syrgas og SD begär sanningskommission om massdöden på äldreboenden. Se også Henning Duus: Det bliver interessant at se, om den svenske elite evner at se sin egen fiasko og den katastrofe, de har forvoldt på mennesker, der stolede på dem, i øjnene. I Australien er Sverige en ond parodi.

Corona har ligheder med HIV. Måske bliver man aldrig rask igen

Nobelpristagerne Luc Montagnier and Françoise Barré-Sinoussi, der opdagede HIV, har skrevet, at Corona har ligheder med HIV og Malaria. De skriver også, at Corona må være laboratoriefremstillet. Amatøren Tegnells flokimmunitet bliver nu en katastrofe for mange mennesker, der i første omgang overlevede. En sygeplejerske skriver om sin tilsyneladende kroniske sygdomstilstand: Vi är tusentals som aldrig tycks bli friska – hjälp oss!

Radio: Lars Vilks, rondellhunden och attacken i Köpenhamn

En udmærket ny dokumentar, der også minder en om med hvilken foragt det officielle Sverige så på Vilks de første mange år. “Vilks var en islamofob, og han omgikkes med islamofober.” Det var blandt andet Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet og Vilks komitteen. Fæle danskere.

Han mødte endda nordmanden Fjordman i 2011. Da denne ankom til det hus Vilks endnu boede i, sagde han med en mild underdrivelse kort efter Utøya: “Jeg har skam hørt om dig,” som om Vilks med selvfølge ventede på, at han ville dukke op i Skåne, nu hele Norge ledte efter ham. Alle politifolkenes øresnegle glødede, da de så nordmandens pas. Dette dobbeltportræt er fra den lejlighed, nordmanden er skåret bort, han rejste strikt ikognito.

Den svenske elite er hjulpet på vej af en stadig mere presserende virkelighed. Realiteternene er en nådeløs pædagog. En tyve-tredive år, så er en svensk journalist virkelighedsjusteret, men i mellemtiden har virkeligheden bevæget sig et nyt sted hen. Det er sgu ikke sådan at være avantgarde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Poul forsigtig om du sidder på et äldreboenden et sted og på den forkerte side af grænsen, ikke at komme med negative ytringer, sådant kan misfortolkes som om du er blevet livstræt, et plejepersonale der hjertensgerne vil lindre dine smerter! Istedet bedre du fremhæver alt det belærende, det opbyggende du hver dag høre og læser her på Snaphanen, og med store idoler såsom Mikael Willgert og Lars Bern at du føler dig 20 år yngre. Jeg så nemlig her til morgen på tysk tv et massemord, tysk tv havde fået fat i en svensk avis, og gennemgik side op og… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

Forståeligt, at det kan være svært at standse flere millioner muslimers fremfærd i Sverige, men at man endnu ikke har stoppet Tegnells sanseløse myrderi, begriber jeg ikke. Han udgør trods alt kun én person.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

EU FÖRSÖKER GÖRA STATSKUPP MED CORONAKRISEN SOM MOTIV DICK ERIXON28 MAJ, 2020 https://samtiden.nu/2020/05/eu-forsoker-gora-statskupp-med-coronakrisen-som-motiv/ Medlemsländerna i EU utsätts nu för hårt tryck att ge betydligt mer makt till Bryssel och förändra strukturen genom att ge EU beskattningsrätt. Det är något av ett statskuppsförsök, att ta makten från demokratiska nationer och ge den till icke av folket avsättningsbara byråkrater i Bryssel. Nu kräver EU-kommissionen tusentals miljarder kronor att leka med. De som ska betala är norra Europas skattebetalare – allra mest ska svenska folket avstå till andra länder som misskött sin ekonomi. Alltihop kallas ”solidaritet” och krisåtgärd pga coronapandemin, men är en… Read more »

guest
guest
1 year ago

Eurokraterne har fundet ud af, at vejen til den føderale stat går gennem retten til budgetterne; deres størrelse, indkrævning og pengefordeling. I middelalderen fulgte statskassen (som var en fysisk kasse) med kongen, når han rejste rundt. Eurokraterne har blot den udfordring af det føderale projekt ikke er fuldt fastlagt. Af hensyn til nationalstaternes patrioter er eurokraterne nødt til at skjule deres hensigter og midler. I realiteten har eurokraterne ikke den fjerneste anelse om hvad de vil. Som katten med den fangede gråspurv leger eurokraterne med de sårbare småstater i Europa. Vil ikke æde dem – kun pine dem med Merkels… Read more »

Santor
Santor
1 year ago

Hele EU kogt ned til en kort sætning : ” EU saknar demokratins kärna “.

Voldposten
Voldposten
1 year ago

Den svenske stormagts humanisme viser sig derved, at i stedet for at bruge nakkeskud eller gaskamre, massehenretter man sine gamle og syge (dem, som byggede landet) med dødbringende indsprøjtninger.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  Voldposten

Godt sagt! Ser vi ikke snart noget fra hr Voldposten igen? Pleease ! Dine nedskrevne grublerier og konstateringer var en suveræn fornøjelse at læse!

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Fransk specialist om corona: made in the wuhan lab, contains HIV and malaria. Jeg kender flere, der har haft det for 10-11 uger siden, og de plages af træthed og tilbagefald. https://www.google.dk/amp/s/www.livemint.com/news/world/nobel-winning-scientist-claims-covid-19-virus-was-man-made-in-wuhan-lab/amp-11587303649821.html

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  steen

Hvem ialverden er det, der går og giver dig vote Down-stemmer??! 😕 Hold op med det, I skide idioter! Ja, det lyder sandsynligt, og når jeg læser om nogle af symptomerne, så bestyrker det min mistanke om, at jeg muligvis selv var smittet i slutningen af januar. Jeg hostede en tør hoste, nærmest nonstop i flere dage, og lød som en sælhund ! Ondt i halsen, og lidt feber on and off i mindst en uge. Derudover kvalme og to dage med åndenød. Det var, som om jeg ikke kunne trække vejret ordentligt ind, og så selvbehandlede jeg med Azithromycin,… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x