29
maj
Seneste opdatering: 29/5-20 kl. 1439
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ligestilling betyder: “Kvinderne tager magten”

Man bør høre Jalvings seneste blog om den kommunisme, der kalder sig feminisme: Stå op mod feminismen, selvom det er usexet. I Sverige ødelægger staten de mænd, der vover at købe sex, men kvinderne må godt købe alt det sex, de vil.

Selvom de har magten i landet, har de defineret sig som permanente ofre. Magthavere koketterer jo gerne med, at de netop ikke er magthavere. Det er derfor, jeg kalder landet et matriarkat, men historisk set er matriarkater temmelig kortlivede, og Sverige vil da heller ikke holde dette århundrede ud. Der vil kun være navnet på landet og muligvis flaget tilbage i år 2100, og det bliver meget usjovt for kvinder. På den måde minder kvinder om det Radikale Venstre: De opnår alt det modsatte af det, de påstår de ville.

Ytringsfrihed, hvis vi kontrollerer den

Af: Hans Rustad/Karsten Søberg 

Hvem skal bestemme, hvem der må ytre sig?

Big Tech er sårbare på to områder, som politikerne kunne have gjort noget ved for længe siden: Skat – de betaler ikke skat i de lande, hvor de tjener pengene – og redaktøransvar.

Tucker Carlson er krystalklar på hvad striden mellem Twitter og Trump handler om: Magthaverne – Big Tech og medierne – forlanger retten til at bestemme hvem, der må ytre sig.

Når DR og TV2 formår at gøre Trump til den store censor, siger det meget om hvor ideologiske og indforståede de er. De er ikke optaget af at censuren breder sig. De omtaler det ikke.

Publikum må forstå, at hvis Big Tech, medierne og Demokraterne skal kunne ødelægge Trumps genvalg, vil det være ved at knægte konservatives ytringsfrihed.

Signalerne har været tydelig længe og de bliver flere og flere.

Facebook fjerner helt lovlige ytringer

Censuren er tiltaget under pandemien. Facebook fjerner indhold, som indeholder andre meninger end WHOs regler og kalder det misinformation. Læger, der har fortalt om erfaringer, som afviger fra retningslinjerne lokale myndigheder har udstedt, har fået deres videoer fjernet af YouTube, selv efter millioner af visninger. Det har vist borgerne, at Big Tech forbeholder sig retten til at bestemme, hvad folk må diskutere.

I Danmark er der ingen sådan diskussion på Tv, for DR stiller ikke spørgsmål ved sundhedsmyndighedernes version. Der er en glidende overgang mellem DR og Sundhedsstyrelsen. Brostrøm fortæller sandheden og studieværten kunne ikke finde på at sætte spørgsmålstegn ved det han siger.

Det er påvirkning i praksis: Ensretning, og det glider ned uden at du mærker det. Folk vender sig bort når de bliver ked af at blive tvangsfodret 24/7, ikke fordi det går op for dem at de bliver hjernevasket.

Når DR angriber Trump er det denne ret til at definere virkeligheden ene og alene, som de forsvarer. DR ønsker ikke noget alternativ, ønsker ikke modforestillinger. De vil have at Carsten Jensen, David Trads og Jens Rohde kan sige akkurat hvad de vil, uimodsagte.

Donald Trump har kunnet twittre uden at blive censureret indtil nu. Republikanerne har ladet Big Tech vokse sig stor som en gøgeunge. De kunne have brugt flertallet de havde de to første år til at ændre loven så Big Tech fik redaktøransvar. Men de gjorde det ikke. Trump har også været forsigtig. Han har haft hænderne fulde. Han har så mange modstandere indenfor statsapparatet, at han må prioritere.

Men det sidste år har Big Tech gearet op til valget. De har aldrig godtaget resultatet fra 2016 og lægger ikke skjul på det. Det må ikke gentage sig.

Censur i praksis

Men dermed afslører de sig som anti-demokratiske. Stadig flere vælgere stifter personlig bekendtskab med censuren. De bemærker det når indlæg slettes. Til at begynde med er det blot en irritation, efterhånden siver det ind at Big Tech vil bestemme ikke bare hvad du må læse og se, men også hvad du må mene.

Tyranni

På amerikansk kaldes dette tyranni. USA blev oprettet som et oprør mod tyranni. Det er denne refleks som vågner når Big Tech strammer grebet.

Europæere er sløvere, mere splittet og har færre resurser. Amerika har nu et væld af nye medier. Alle ved at CNN, New York Times og Washington Post er blevet ideologiske og ikke længere er liberale i den gode betydning. Men danske medier bruger dem fortsat som kilder og autoriteter.

Det er selvsagt fordi danske medier er blevet lige så autoritære og ideologiske. Og de hader tanken om at nogen skal stille dem til ansvar, derfor fjerner de kommentarer på rad og række, så overfladen ser helt blank ud.

Det er det, som er det uhyggelige ved censur på nettet: Når noget er fjernet efterlades der ikke spor.

Se også Ny Trump-censur från Twitter – menar att han ”förhärligar våld” og Twitter skjuler melding fra Trump, advarer om forherligelse av vold.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christopher
Christopher
1 year ago

Mon ikke Snaphanens ejer har misforstået noget væsentligt eller været alt for villig til at lukke øjnene for et stort bedrag og lader det fortsætte på sin egen blog, hvor hans egne læsere er blevet ført bag lyset. Hvis I tjekker omtalen af Hans Rustad på Wikipedia, vil I opdage, at alt vedr. islamkritik er blevet fjernet, at han i en fjern ungdom var venstreorienteret men nu bekæmper de ikke-liberale kræfter og hele tiden har koncentreret sig om jødiske forhold og udgivet bøger om filosofiske emner. Kort sagt, at Hans Rustad nu svæver over det platte Danmark. Folk, der kender… Read more »

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago
Reply to  steen

Steen, hvad siger du til den massive censur i Hans Rudstads kongerige document no.
Alt kritik af ham og censuren hans, bliver slettet( se indlæg ovenfor)
Synes du virkelig, at han er en bannerfører for ytringsfriheden?

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago
Reply to  steen

Eksempler: “Dansk_Javlar an hour ago Removed – Diskrepans og ulighed i Rustads kongerige! Morna Siv, skrev jeg for en måned siden, men indlægget blev censureret væk og slettet – hvad er sket siden?” Og “Dansk_Javlar 3 days ago Removed – Document no censurerer også og tør ikke tage diskussionen offentligt; “Dansk_Javlar LasseRon 6 days ago Removed (Moderator: Vi kan ikke kalle dem zoombier.) Efter man gennem årtier har flyttet russere dertil – befolkningsudskiftningspolitik. Vores neo-kommunistiske politikere førsøger samme trick med zoombie-importen. Sidste valg i DK blev afgjort af den importerede zoombihær. Det radikale venstre”, kongemagerpartiet gennem tiden, fik næsten fordoblet… Read more »

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  steen

Steen. Du ved alt om, at Hans Rustad altid med jernnæve har censureret document.no, der er så nydelig, at den er pæn.

Her i Danmark har vi heldigvis fået “Unitos” m.fl.. Hvad skal vi med document.dk? Der er jo aldrig nogle kommentarer, og Rustads egne udgydelser er af hysteisk og uvidende art. Jeg har netop læst den artikel om Rustad på wikipedia, som Christopher henviser til, og hvis ikke du finder den påfaldende, må der være noget helt galt med din vurderingevne.

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  steen

Steen. Rigtigt, der er forskel, og den er større, end mange er klar over. Norge er på mange måder ikke alverden forskellig fra Sverige. Også Norge fører sig frem som en humanitær og moralsk stormagt, og du kan hilse Hans Rustad og sige, at den tone, han selv anslår på document.dk også falder helt uden for rammerne. Den virker tåkrummende hysterisk på danskere, er typisk norsk og velkendt fra nordmænds “moralske” opgør, der jævnligt har sendt dem til Danmark, fordi de ikke kunne trække vejret i deres eget land. Hvis ikke din ven Fjordman skal ende i avisspalterne igen, må… Read more »

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago
Reply to  steen

“Kriterier” Jeg skrev: “morna siv” og det blev slettet. En måned efter havde document no en artikel med overskriften “morna siv” Jeg skriver så nedenunder: ““Dansk_Javlar an hour ago Removed – Diskrepans og ulighed i Rustads kongerige! Morna Siv, skrev jeg for en måned siden, men indlægget blev censureret væk og slettet – hvad er sket siden?”” Slettet – uden forklaring! Det er virkelig hyklerisk censur – ingen debat – ingen svar, bare censurmaskine for fuld skrue – og han, samme Hans rustad skriver dagligt om de andres ytringsfrihed og censur. NB. Til oplysning, husker alle nordmænd, at Siv jensen… Read more »

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago
Reply to  steen

Nu er jeg ovenikøbet blevet blokeret på document no

“× Vi kunne ikke publisere kommentaren din fordi Document.no har satt din konto som midlertidig nede. Du vil kunne publisere kommentarer igjen om om 7 dager. Finn ut mer.”

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago

Can Hans Rudstad walk the talk??? I Hans Rudstads kongerige document no censureres også! Eksempler: "Dansk_Javlar an hour ago Removed Diskrepans og ulighed i Rustads kongerige! Morna Siv, skrev jeg for en måned siden, men indlægget blev censureret væk og slettet - hvad er sket siden?" Og "Dansk_Javlar 3 days ago Removed Document no censurerer også og tør ikke tage diskussionen offentligt; "Dansk_Javlar LasseRon 6 days ago Removed (Moderator: Vi kan ikke kalle dem zoombier.) Efter man gennem årtier har flyttet russere dertil - befolkningsudskiftningspolitik. Vores neo-kommunistiske politikere førsøger samme trick med zoombie-importen. Sidste valg i DK blev afgjort af… Read more »

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Dansk javlar

Hans Rustad og hans spytslikkende “minions” i censoratet på document. No, har tydeligvis langt bedre forstand på ytringsfriheden, end os almindeligt dødelige ignoranter.
Gud ske tak og lov for smagsdommeren Hans Rustad. Uden hans lige, ville folk jo ytre sig helt forkert.

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  Anders

Så er vi to, der har lagt mærke til det.

Det er som med Lars Hedegaard, når han skriver som marxist, samtidig med at han optræder i Burberry frakke og praler med, at han er optaget i Den blå bog. Jeg troede, at Den blå bog forlængst var gået nedenom og hjem.

Ellers har jeg noteret, at der har været razzia her på siden.

Anders, jeg kan se din e-mail adresse men kommer ikke til at misbruge den.

Svend
Svend
1 year ago
Reply to  Dansk javlar

Hans Rustad never walked the talk. Han skrev i mange år under falsk navn i store norske medier og lod Peder Nøstvold Jensen om at stå tilbage med det store ansvar efter Breivik. Document.dk er Rustads affaldsspand, hvor han hænger danske skribenter og politikere ud. Måske er “de dumme dänen” begyndt at fatte det?

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago
Reply to  Svend

Har lige postet samme indlæg på document dk, å nu får vi se om de også censurerer kritik at censurkongen Hans Rudstad

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Svend

“Document.dk er Rustads affaldsspand”

Det er der ingen tvivl om. Og mage til manipulerende type skal man lede længe efter.

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  Anders

“Og mage til manipulerende type skal man lede længe efter.”

Ja, og det er så bondsk, at de personer, Rustad har så travlt med at bagtale, må have nemt ved at trække på skulderen. Måske er han ligeglad, fordi han tjener på det, og andre godter sig eller tror, at det har effekt.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det sørgelige ved det hele,er at ytringsfriheden er under angreb hele tiden. Kim Møller idømmes en 10.000kr bøde og Lars Andersen idømmes 6 måneders ubetinget fængsel. Der skal ingenting til før man bliver dømt efter racismeparagraffen. Hvad enten man er racist eller ej. Men heldigvis går det stadig an,at kalde fjolsetingspolitikerne enfoldige idioter. For det er præcis hvad de er. De er lige så åndssvage,som de svenske vælgere.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

1100 pr år går i banksternes lomme,som størstedelen af skatter.

Danmarks Nationalbank undertakes all functions related to tha management of the Danish central-government debt. The division of responsibility is set out in an agreement between the Ministry of Finance of Denmark and Danmarks Nationalbank.

Som læst i wikipedia 2020-05-21-middag

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Ligestilling betyder: “Kvinderne tager magten””

Lige præcis dér ser det faktisk ud til, at muslimerne har fat i den lange ende. Man bør nok ikke undervurdere muhamedanerne.

Günther
Günther
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Betyder det, at man fra nu af kan tage magten ved at spille ‘offer’? Små børn er rollemodeller for kvinder og muslimer. Børn styrer og kontrollerer voksne netop ved at være hjælpeløse ‘ofre’. Enhver kan se, at voksne hvide mænd beskytter og opvarter små børn, kvinder og muslimer; nærmest underdanigt. Fy for en våd Darwinist.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Hvem skal bestemme, hvem der må ytre sig?”

Det er der vel ingen, der skal, men rigtig mange vil meget gerne bestemme, ikke hvem, men hvad folk skal ytre; eller især, hvad folk ikke skal ytre, og her skal den ene side af det politiske spektrum nok ikke lade den anden side høre for noget.

Vent blot og se denne kommentar blive nedstemt!

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Jeg tror, inspireret af Uriaspostens post om enhedslisterinden der synes noget om antal køn er ret vildt, det er svært at begrænse problematikken til kun at være anskuet i et politisk perspektiv.

Der vil nok altid findes ytringsfundamentalister der uanset politisk ståsted synes deres tilgang, perspektiv og definitioner er de rette.

Nogle synes materiale om de bedste måder at slå ihjel på, nemt giftmord på en enkelt og vejledninger til konstruktion af menneskefælder for pensionister er fine eksempler på ytringsfrihed.

Sådan er det vist bare.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Peter Buch

“konstruktion af menneskefælder for pensionister”

Forhåbentlig møder jeg en sådan “konstrukrør” til sin tid, for det ville være mig en uendelig stor glæde, straffrit, at kunne skille vedkommendes hoved fra kroppen.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Hjelmer

“Hvem skal bestemme, hvem der må ytre sig?”

Hans Rustad og så det slimede svin, der styrer Kulturradikalisme Smadrer Danmark, skal helst ikke bestemme, men vil meget gerne.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Anders

Du må forsøge ikke at være så simpel og afstumpet, når du udgiver dig for andre, lille ven. Din ringe byrd skinner igennem.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Anders

“lille ven” og “ringe byrd”

Den slags kan jeg da heldigvis som adelig og med blåt blod i årene tillade mig at ytre.

Ned på knæ med jer, usle skabninger!

Dansk javlar
Dansk javlar
1 year ago
Reply to  Anders

Du skriver bare ikke godt nok til, at udgive dig for Anders – Du har ikke ordet i din magt

Peter
Peter
1 year ago
Reply to  Dansk javlar

Her grines.

På Rustads og andre norske blogge er selvhøjtideligheden stor, og alle forsøger at imponere ved at stille sig intellektuelle an.Det udvikler sig hurtigt til at være en kedelig trummerum. De største medier er fyldt med sladder.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x