30
maj
Seneste opdatering: 30/5-20 kl. 2126
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Strøget lørdag d 30.5 © Snaphanen.dk

Af Jens Graae

Sydeuropæerne ramt af både Euro- og Coronaproblemet

Ingen tvivl om, at sydeuropæerne er kommet i en ubehagelig situation. Dobbelt ramt af to økonomisk ødelæggende problemer, hvor kun det ene, nemlig valutaændringen kan kaldes selvforskyldt. Engang et fristende tilbud, som man kunne have afvist. Det skete ikke og nu kan man ikke redde sig op fra den dobbelt påførte gæld ved egen hjælp.

Det er både Tyskland og Frankrig klar over og derfor er de to lande, der vel nok med rimelighed må siges at være skyld i de sydeuropæiske landes valutamæssige problem klar til at yde støtte med en stor økonomisk hjælpepakke. Det er nu hverken skyldfølelse eller velgørenhed der er årsag til de to landes interesse. Det er deres EU projekt, der står på spil. De er nemlig nervøse for at Italien i lighed med England skal trække sig ud af EU og dermed måske starte en bølge af udmeldelser.

Den politiker de er mest bange for er sandsynligt italienske Salvini. Den økonomiske hjælpepakke, der tilsyneladende skal andrage 5.600 milliarder Euro, er efter min mening endnu ikke endelig, ligesom den endnu ikke er opdelt i en ”foræringspakke” omfattende de fire sydeuropæiske lande samt sandsynligt Frankrig, samt en gældspakke, der skal afdrages. Forhandlingerne pågår p.t. så ingen kan efter min mening indestå for størrelsen af beløbet og fordelingen.

Fanget i gældsfælden

Det ”morsomme” er, at det land, der har haft størst glæde af eksportforøgelsen til de sydeuropæiske lande er Tyskland og derfor burde Tyskland vel nok stå for en meget stor del af hjælpepakken. Det har Tyskland formentlig ikke noget ønske om og derfor skal samtlige EU lande helst medvirke til hjælpepakken. Alle EU lande skal nu være solidariske med Sydeuropa og det er vel nok forståeligt, fordi Tyskland ikke ville kunne bære de økonomiske krav, der vil opstå, såfremt blot det ene af de fire sydeuropæiske lande f.eks. Italien går konkurs. Her ser man så måske, hvorledes de øvrige EU lande opfattes af en tysk stormagt. Og hvis et land efter at have påtaget sig en EU gældsbyrde vil frigøre sig fra EU, så skal den langsigtede gældsforpligtelse selvfølgelig omgående betales. Hvilket land har råd til det? Fanget i gældsfælden!

Handling er ikke en egenskab hos europæerne

Bortset fra marxister, kommunister og andre venstreorienterede individer er der forhåbentligt mange, der har den samme opfattelse som mig, nemlig at vi kommer til at betale dyrt for de fejltagelser, som EU i sin magtbrynde har været årsag til. For at dække over sådanne fejltagelser ønsker de at binde os danskere sammen med de øvrige EU lande til en håbløs gæld, der trækker os alle ind i en tyskledet EU stormagt, hvor vi danskere kun får en indflydelse på lidt over 2%.

Vi får som danskere kun lov til at sidde til bords med EU stormagtens mænd og kvinder på en lille ydmyg skammel og får formentlig så lov til at ”pippe med”, når storkansleren nikker nådigt til os. Vi sælger vores kultur, traditioner, flag og tusindårige historie billigt for penge, som vi tror, at vi får mulighed for at tjene på baggrund af EU’s gyldne løfter om en storslået fremtid som stormagt under en storkanslers vinger. Og så ved vi endda ikke om Europa til den tid af politisk uvidenhed overraskende må se sig overdraget af EU til et islamisk regime og sammen med dem kommer vi med sikkerhed aldrig til at tjene penge. Usikkerheden er stor på grund af manglende demokratisk handlekraft i såvel den danske befolkning som i den vesteuropæiske befolkning som helhed. Der handles først når alting er for sent og det ved både EU og Det Muslimske Broderskab.

Euroen er en af EU’s ødelæggende fristelser

Den uhyrlige gældsætning i Sydeuropa og i Frankrig er ikke nogen ny foreteelse. Hvis man har den rigtige alder, så kan man huske de mange pengesedler man fik udbetalt, når man skulle på ferie i de pågældende lande. Herligt! Alt var billigt, fordi de sydeuropæiske lande havde devalueret deres valutaer gang på gang. Sydeuropa var et eldorado, men landene var trods alt i balance både med hensyn til turister og eksport af fødevarer og industrielle produkter. Der var stort set arbejde til næsten alle, der ønskede det.

Men så kom EU med et fristende tilbud. Det var Euroen. Den fik en høj kurs, dog lidt lavere end den tyske D-mark, således at østtyskerne kunne komme tilbage til Tyskland, billiget af Frankrig. Euroen var en stor fristelse for de sydeuropæiske lande dels på grund af den høje kurs og den lave lånerente samt de supplerende lånemuligheder primært til støtte for industrien.

Den højere vekselkurs for Euroen i forhold til sydeuropæernes tidligere valutaer begrænsede landenes eksportmuligheder, medens Euroens øgede købekraft og især lånemuligheder til billige renter medførte et større forbrug, en øget import samt et alvorligt tab af industrielle arbejdspladser. Euro projektet endte i umådeholdne nybyggede ejendomme, huse, lystbådehavne, hoteller og meget mere.

Er etniske danskere solgt til EU eller til islam?

Set fra tysk side og dermed nok også fra EU’s side, så var situationen ikke så ringe endda. Tyskerne oplevede en stigende eksport til de sydeuropæiske lande. Det tyske eksportlokomotiv buldrede fremad mod syden. Til gengæld oplevede de sydeuropæiske lande en øget arbejdsløshed indenfor eksport- og industrisektoren, som især gik ud over ungdommen. Euroens begrænsninger devalueringsmæssigt og lånerentemæssigt hindrede de deltagende nationer i EU at disponere over deres egen økonomi og begrænsede dermed ofte deres konkurrenceevne.

EU og herunder især Tyskland og Frankrig ønsker at skabe en samlet stormagt, der kan måle sig med USA, Kina, Japan og Indien. De politikere, der sidder i EU synes at ønske magten for magtens skyld og virker i øvrigt ligeglade med demokratiet og de enkelte nationalstater i Europa.

Hører vi ret meget om den lovgivning, som EU sniger ind over alle deres tilknyttede lande? Mere end 67% af lovene i Danmark er nu fastlagt af EU. Når EU når til 100% er Danmark ikke længere Danmark! Er vi solgt af uduelige politikere til EU eller måske til islam. Ingen ved det. Hvis befolkningerne i Europa ikke snart protesterer, så forsvinder fædrelandet under fødderne på dem, enten efter EU’s metode eller den islamiske metode.

Er et muslimsk herredømme muligt?

Et muslimsk herredømme må siges at være sandsynligt, såfremt de vesteuropæiske politikere fortsætter med at ”importere” muslimer fra Afrika, Mellemøsten, Pakistan m.fl. Vores politikere hævder at de modtager flygtninge, medens vi ”almindelige mennesker” betragter dem som indvandrere.

De venstreorienterede politikere og de radikale synes at betragte ”flygtningene” som ”stemmekvæg”, hvorfor deres politikere falbyder statsborgerskaber til stadig flere muslimer. Af mangel på danske arbejdere må de finde på afløsningsmuligheder. Den afløsning har de så fundet hos muslimerne og der er jo fordele ved selv at udnævne vælgerne, selv om de fleste af dem må betegnes som arbejdsløse i stedet for arbejdere.

Problemet er fødselsraten for etniske danskere sammenlignet med den for muslimer. Antalsmæssigt med hensyn til fødsler vinder muslimerne stort og de venstreorienterede og de radikale har derfor gode kort på hånden.

De får derfor nok lov til at regere indtil muslimerne udgør et flertal i befolkningen. Derefter overtager muslimerne magten og de etnisk danske folketingsmedlemmer reduceres sandsynligt til dhimmier ligesom den befolkning, som de aldrig gjorde sig den ulejlighed at beskytte mod islam.

Jens Graae.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

….af hvilken årsag er mit indlæg fjernet?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

“Kun af en person der ligger og skifter IP Adresse og navn og mail”

Det kan jo være nødvendigt at skifte identitet, så travlt som du har med at slette.

Rubberduck
Rubberduck
1 year ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg stjal det, da jeg manglede et indlæg i mine sko.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  Rubberduck

“jeg har spammet cirka tyve personer på tyve år”

Det er jo løgn i din hals, mand!

Morten Holgersen
Morten Holgersen
1 year ago

Det 11# bud! Alle islamister hjem til Mekka, så kommer tusindårsriget!

William
William
1 year ago

Civilised persons lives matter, everyone else’s don’t matter – they are animals.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Det var da et uhyggeligt foto. 4 landsforrædere på stribe på strøget.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Hvor er det dog forstemmende at se et offentligt skænderi her på bloggen! Venstrefløjen må gnide sig i hænderne og se deres fordomme bekræftiget! Men derud over mener jeg at folk som kun ødelægger debatten med useriøse kommentarer bør udelukkes! Troll’s exit! Men set fra EU toppens synspunkt er det en smart måde at integrerer medlemslandene mere og mere. Vi burde egentligt ikke være overrasket for det står faktisk i Maastricht-traktaten, at vi skal integreres mere og mere fælles unionsborgerskab, fælles udenrigs og forsvarspolitik fælles retspolitik og politisamarbejde og en monetær union! Danmark fik så sine forbehold i Edinburgh-traktaten, gud… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“forstemmende at se et offentligt skænderi her på bloggen”

Steen er adskillige gange blevet gjort opmærksom på, hvordan han kan udelukke diverse trolls. Nemlig ved at lukke for adgang for bl.a. Tor ip-adresser.

Men det vil Steen ikke, for han ved godt, at så er der ikke længere noget videre debat på Snaphanen.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  steen

“Teknikken” er inkompetent, hvilket bl.a. ses i at andre kommentatorers navn og emailadresse står forudfyldt i felterne, når man trykke “svar”.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  steen

“så jeg for første gang er nødt til at sommerlukke”

Med det kaos, der efterhånden hersker i kommentarfeltet er det nok en glimrende idé.

God sommerferie.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Træt

Vær ikke så hård, Steen’s udstyr er jo stjålet og ordensmagten, så bloggen kører på for svage PC’ere. Men derfor kunne man godt ønske alle trolls hen hvor peberet gror!
God sommerferie!🏖

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Charles

“kan udelukke diverse trolls”

Og så var det måske en idé at få valideret nyoprettede brugernavne via de oplyste mailadresser.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“Det kan jo være nødvendigt at skifte identitet, så travlt som du har med at slette.”

Denne kommentar i mit navn har jeg ikke skrevet, skrevet af nogen infiltreret islamisk socialdemokrat et regulært falsum, under falsk identitet, socialdemokrater foretrækker løgnen, løftebrydere fra start ude i et regulært landsforræderi, EU lakajer, mord og etnisk udrensning i deres spor, ligesom et “kristent” CDU i Tyskland er Socialdemokratiet en stor løgn, en islamisk røverrede!!!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“skrevet af nogen infiltreret islamisk socialdemokrat et regulært falsum”

Undskyld mit ligefremme sprog, men jeg har nogle gevaldige tømmermænd i dag.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

..trodde ikke jeg heller.
Å ta/benytte en annens ID er tjuveri..kriminell handling.
Mye av det nå her.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  sussebassa

“kriminell handling”

Up yours Sussenbassen!

“Jeg snakker med mig selv, snakker med mig selv, taler med mit bedre jeg”

sussebassa
sussebassa
1 year ago

“skrevet av en islamisk sosialdemokrat”..vensterslødder..igjen..ikke av Jan Ulrik Friis..ikke hans stil..fremdeles en kriminell handling..kjeltringstreker.

Boss
Boss
1 year ago
Reply to  sussebassa

“vensterslødder..igjen”

Pensioneret havneluder..?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Sussebassa tror du genkender løgnen når og hvor du ser den, nu denne socialdemokrat en lusket type der dukker op under falsk ID dennegang i mit navn. Socialdemokratiet i Sverige i Danmark har allieret sig med EU deres nye islamiske kalifat, alt sådant renlivet ondskab, alt som Socialdemokratiet nu ødelægger og bevidst ødelægger, ødelæggelsen kommer vores børn og vores ældre nu til at bøde for, os som har arbejdet i mange år for et hospitalssystem, et ældresystem en bedre skole osv, nu skal vi igen betale for at genoprette nationalstaten, vores rigdom er gået tabt i løgn i ulykke i… Read more »

Henrik Lindegaard
Henrik Lindegaard
1 year ago

Tjah, for mig og se så er mit elskede fædreland Danmark fortabt, hvis man vil have et dårligt liv så skal man som Dansker bare blive i Danmark.
Jeg ville ønske foe Spanien og Italien at de ville trække sig ud af EU, jeg kan huske hvor dejligt og friodigt et land Spanien var da jeg først flyttede hertil i 1998, alle havde arbjede alle var glad alle havde penge, nu er Spanierne fattige.
Danmark var en skønt land engang nu er det totalt ødelagt af indvandring og kriminalitet

William
William
1 year ago

“Forhandlingerne pågår p.t. så ingen kan efter min mening indestå for størrelsen af beløbet og fordelingen.”

Hvis EU magthaverne er lige så bedrageriske som de plejer, bliver et forhandlingsresultat snedigt indrettet. Det gælder om at skjule fælderne og præsentere rævekagen med flødeskum på toppen. Alt skal se uforpligtende ud, ligesom den luskede “Global Compact for Migration” svindel. Først når medlemslandende har forpligtet sig (tror de), uforbindende og uformelt, klapper fælden. EU mafiaen ved præcist hvordan giften skal lægges for dummernikkerne i parlamentet og medlemsstaterne. Den bedste modgift er totalt afvisning af alle ‘forslag’ fra pølen/sumpen “Eurofraud Unfettered”.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ovenstående burde være en advarsel, som får alle advarselsklokker til at bimle hysterisk, samt alle røde lamper til at blinke hidsigt, men nej, politikerne og de skriftkloge sover bare videre.
Det ender vel med at vi, allernådigst får lov til at vælge farven på vores lokumspapir. Så, se så at vågn op, inden det er for sent. EU/Islam, føj for satan!!!.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Det er nu hverken skyldfølelse eller velgørenhed der er årsag til de to landes interesse. Det er deres EU projekt, der står på spil. De er nemlig nervøse for at Italien i lighed med England skal trække sig ud af EU og dermed måske starte en bølge af udmeldelser.

Hovedparten af Club Med’s gæld er finansieret af tyske og franske banker, og nogen skal jo betale den gæld tilbage. Hvis Grækenland og Italien ikke kan betale, må vi andre træde til, for det kan umuligt være bankernes problem.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Felix Krull

“for det kan umuligt være bankernes problem”

Nej. Hvem kunne da få sådan en tanke?!

guest
guest
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Man må nok sige, at EU køber dyr sydlandsk spaghetti for de nordlige kartoffelædernes surt erhvervede slanter. Der findes en sidste mulighed, som kan redde os fra EU’s røveriske overfald. Lad de syriske hjernekirurger foretage en lobotomi på EU’s autokrater i Bruxelles; inden vi shipper kirurgerne hjem til deres taberland. I mellemøsten er også utrolig mange tåber, der behøver en lobotomi.

Merkel
Merkel
1 year ago

Tyskland fikk en lavere valutakurs pga at de lurte fattige land inn i eurosonen, det er tyskerne som tjener på euroen. Alle andre land taper på den.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x