2
jun
Seneste opdatering: 16/10-21 kl. 1406
103 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fransk dokumentar i tre dele

Libanon: Ingen ved, hvorfor borgerkrigen startede, og ingen ved, hvorfor den stoppede. Denne dokumentar er lige så lærerig og gribende, som den er lang. Tre timer.

Jeg har skrevet, at jeg var en uge i Beirut få år inden borgerkrigen begyndte i 1975, nemlig i sommeren 1969. Krigen varede i femten år fra 1975 til 1990. Libanon var Mellemøstens Schweiz, Beirut var Mellemøstens Paris. Det var en europæisk, liberal storby indtil den demografiske balance mellem kristne og muslimer tippede.

Jeg så i min ungdommeligt indskrænkede verden en hvilken som helst europæisk storby i nærheden af Cypern. Jeg elskede Beirut, men fornemmede kun en mørkere undertone. Jeg så ikke tragedien lige foran min næse. 300.00 skulle komme til at dø ud af ud af 6 millioner libanesere. Det svarer til, at samtlige Århusianere døde i en dansk borgerkrig. Her et mit skib DFDS m-s Petunia i Beiruts havn i juni 1970.

Om tyve år har Sverige samme demografi, som Libanon havde i 1975

Jeg har tænkt over det på det sidste, og bortset fra at jeg købte et kilo grøn libanon, havde jeg glemt, at jeg for første gang hørte Kalashnikov knitren i det fjerne. Jeg tænkte ikke videre over det, det var for fjernt fra min 16-årige verden, at nogen ville skyde med skarpt mod andre. Jeg tillagde det ingen betydning.

Sådan har jeg det ikke længere. Om tyve år har Sverige den samme demografi, som Libanon havde i 1975. Sverige vil da være overladt til sin skæbne, ikke til sin vilje. Den gode vilje vil ikke betyde noget som helst.

“Humanismen” vil have gjort det største onde muligt, for krigen varer ved i Libanon, den er bare ikke så blodig lige i øjeblikket, og det er nøjagtigt sådan Europa ødelægges i disse år: Demografisk. De ansvarlige forbrydere skal vide, at det er usikkert om de slipper godt fra det. Alt tyder på det nu, men det kan ændre sig på måneder.

 Libanon er det, Europa er ved at blive: Evig konflikt

Jeg var uskyldig, hvilket burde være forbudt for enhver, der vil ind i politik, hvad jeg heller ikke ville. Politikere bør vide, de har ulykken i deres hænder, ellers må de lave noget andet. De kristne i Libanon var uskyldige i 1975, de havde ikke forestillet sig den vold, de skulle ud i.

Veteranerne i filmen beretter, hvordan deres ungdoms krig  ødelagde dem og landet, og hvordan den næste borgerkrig hele tiden lurer om hjørnet. De er kloge og fulde af selvindsigt. Libanon er det, Europa er ved at blive. Ligesom i Bosnien, blev muslimer efterhånden de fleste og udløste krig. Ingen vil være i mindretal under islam.

Anlæg ikke et bål, for der kommer nogen forbi med en tændstik

Danske forfattere er begyndt at skrive om borgerkrig. Pæne mennesker kan nu tænke tanken et årti forsinket.. Jeg er ligeglad med, om danske politikere vil redde deres egen røv, bare de ser det samme som jeg gør, og søger at undgå det. Anlæg ikke et bål, for der kommer nogen forbi med en tændstik.

Denne dokumentar er lang, men den er det bedste jeg har set siden Pelle Neroths dokumentar om Sverige for to år siden, Dying to be Multicultural. Titlen er god, for der har ikke været nogen rationel grund til, at der nu er 3.2 mio udlændinge i Sverige. Alle de grunde, der er givet, har været løgn. Der er filmmagere, der går nogle skridt ekstra.

Til sidst myrdede de allesammen hinanden

Veteranerne her, hvad enten de er drusere, kristne, muslimer, shiitier eller sunnier, har en indsigt i borgerkrigen, som er manende. Tilsidst inden den sluttede i 1990, myrdede de allesammen hinanden. Kristne myrdede kristne, muslimer myrdede muslimer, brødre myrdede hinanden.

Libanon består er 50 procent muslimer, halvt sunni halvt shia, resten er kristne og druser. Det værste ved  den er, at den kan bryde ud igen når som helst. Intet af det, der startede den, er forsvundet. Ved den næste rystelse i Mellemøsten, bryder myrderierne løs igen.

Vesteuropæiske politikere anlægger en borgerkrig

De ved det måske ikke, den dumhed er ingen undskyldning. Mens borgerkrigens deltagere, der nu er midaldrende, giver den et dybt menneskeligt ansigt, som burde skræmme vesteuropæere, advarer Paul Gerara: Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år, vi er ved at gentage at Libanon i 1975.

En svensk officer skrev for ti år siden Sveriges väg mot katastrof, og han havde ret. Alt er lagt tilrette for en borgerkrig. Sverige vil få borgerkrig, om der går fem eller fyrre år. De nuværende politikere er forbrydere, og det skader ikke at sige det i tide andre end måske lige den, der siger det.

 Sjælden portrætkunst

Denne film er en meget sjælden portrætkunst af det menneskelige vilkår, som vi i vores enfoldighed – som dengang jeg var 16 år – troede os hævet over. Vores politikere har med ‘multikulturalisme’ givet den ultimative ondskab en chance fordi de glemte, at borgerkrigen altid er en mulighed. Man kan forestille sig, hvor håbløst det hare været for mig at fortælle nogen i det ‘fredsskadede’ Sverige det.

Se den, det er en sjælden film, den varer tre timer, og de er vel benyttet. Libanon har ikke  bare lidt, men dets lidelser er uden ende. Fred er undtagelsen. DR sendte den forleden, den er hurtigt udløbet og alt for få så den utvivlsomt. Se den nu!

 

4.5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
103 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Her må vi aldrig glemme, at Steen at vi her på Snaphanen er på den rigtige side af Danmarkshistorien, ødelæggelse i vores spor den dag vi står på den anden side som frihedshelte, og Danmark frit!

De folkevalgte vil forsøge at redde sig selv, det er ikke vores opgave, vores opgave er at redde Danmark, at redde det danske og det nordiske folk!

https://www.youtube.com/watch?v=CPO88MPpdqM

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

comment image 😅

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

comment image

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Sverige blev, også Danmark ved at blive et nyt Libanon!

Hvorfor er muhamedanerne i Danmark når de hader os, og kun vil slå os ihjel ?

Hvorfor rejser muhamedanerne ikke hjem, nu når de hader os så meget ?

Muhamedanerne er nettop i Danmark fordi de hader os så meget, at de vil slå os ihjel!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Cci8DMAGiEE

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Italien har iflg. denne amerikanske opgørelse verdens tredjestørste guldreserve – 2452 tons vs. USA 8134 & Tyskland 3367. http://www.usfunds.com/investor-library/frank-talk/top-10-countries-with-largest-gold-reserves/#.Xtlp2Ox5Opc Det gør det jo noget svært at forstå, hvorfor EU ikke bare fortæller Italien, at der ikke bliver nogle enorme tilskud eller kautionerede lån i mange 100-milliarder-€-klassen fra de øvrige EU-lande, før Italien selv har solgt en signifikant del af sin guldreserve fra først. Med en aktuel guldpris på ca. 55 mio $ pr. ton, er den italienske guldreserve altså omkring 135 mia $ værd – eller ca. 119 mia € [!!!] ved den aktuelle kurs 1 $ = 0.88 €… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Der skal du nok lige gense The Rothchild Empire – The True Leaders of the Planet Earth
Og snup lige Planet of the Humans med i købet. Den beskriver nemlig konsekvenserne af den første.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

For at bevarer fokus og diskuterer det bloggen faktisk handler om, så lad mig gennemgå Danmarks demografiske udvikling! Fødselsrater for etniske danskere er 1,8 det betyder at 100 af os i løbet at tre generationer på ca. 30 år bliver til 72,9 Tilsvarende vil indvandere fra muslimske lande med en fødselsrate på 2,3 blive til 152 også på 3 generationer, men deres generationer er kortere for de får typisk børn 10 år før os så deres generationer er kun på 20 år. Her tages så ikke højde for alle dem som i virkeligheden er indvandere, men tæller som danskere fordi… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Gratulerer med nasjonaldagen alle gode og rettskafne dansker som vil beskytte sitt land, da 1939 som Nå..2020.
Patriotismen er mer enn før nødvendig for land og folk å overleve..spesielt nå i coronatider blir det veldig synbart.
Vi må prioriere eget folk og deres behov..pengene strekker knapt til de, så hjelp til flyktninger skal gies til der de befinner seg.. nærliggende land, ikke draes helt opp i nord.
Da kan vi hjelpe flere.

Wessel
Wessel
1 year ago
Reply to  sussebassa

“Gratulerer med nasjonaldagen”

Hvilken nationaldag?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Wessel

https://www.youtube.com/watch?v=xkZLXSr29K0

Rasmus Paludan fortæller her, at koranen vil blive brændt i Gellerupparken i Aarhus Vest til en demonstration nationaldagen grundlovsdag idag den 5. juni 2020 kl. 15.00 på parkeringspladsen ved City Vest.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Det er den korrekte feiring på nasjonaldagen.
Ut med alt som ikke tilhører dansk kultur/Danmark.
Rasmus Paludan er modig og skulle fått mere oppslutning av de som virkelig elsker sitt land..håper han overlever.
Nå kunne jeg har lossas jeg var deg..Alt ferdig utfylt..bare trykke på..men kjeltring er jeg ikke derfor..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  sussebassa
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

“Mand skudt i benet til Paludan-demonstration”

Denne gang kom politiet ikke for sent i Aarhus.

Wessel
Wessel
1 year ago
Reply to  sussebassa

“den korrekte feiring på nasjonaldagen”

Danmark har ikke nogen nationaldag!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Wessel

https://www.youtube.com/watch?v=kv397z5epTE

Wessel kan selv se at vi har en nationaldag, koranbrænding og diverse andre festligheder hvor alle kan deltage.

Politiet skal bare lære ikke at skyde efter benene, dem skal muhamedanerne bruge når de hjemsendes over Balkanruten.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Takk for linken..så det hele.
Over 40 væpned politi..de ville være sikre på at Rasmus Paludan ikke ble drept.
Så kommentarene ifra politikere..forferdelig, uakseptabelt..men så kom det..Dette fører nok til at oppslutningen hans øker..sukk.
Som jeg selvsagt inderlig håper.
For ikke snakke om han hadde blitt skadet..over 50% oppslutning.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Wessel

Den som nå Ikke vises i dtv hvor topp politikere ikke utviser munndiare.

HelvetesIdiotDanske
HelvetesIdiotDanske
1 year ago

Du elsket Beirut? Du er en dansk mann som elsket Beirut? Pussig, jeg har også vært ung og dum men jeg hatet all den jævla ørkendritten like mye da som jeg gjør nå. Men jeg ser du har skiftet mening. Da er det vel like enkelt å skifte mening igjen, ikke sant? Og igjen. Og igjen. Jeg forslår at du reiser til ørkenen og blir der. Danmark trenger ikke forrædere eller idioter som ikke selv vet hva de liker. Du kan ikke skylde på at du var 16 år, du sto midt i en krigssone fra steinalderen og du elsket… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Beirut FØR i tiden! – dengang den blomstrede og blev kaldt Mellemøstens Paris, altså i 60erne og 70erne etc. – FØR den blev ødelagt i høj grad af 80ernes, 90ernes og nullernes mange borgerkrige og væbnede konflikter.

Det er jo tilladt at følge lidt med, tak – helst før du demonstrerer din dybe uvidenhed og straks begynder med alle dine tåbelige skældsord og forbandelser.

Sylfiden
Sylfiden
1 year ago

Er jeg den eneste, der funderer over, hvorfor mange negerkvinder er så unegribeligt fede, det er som om sproget ikke rækker til at beskrive Sørensen hin lidet fagre. Jeg kan ikke komme på anden forklaring, end at det har noget med race at gøre-

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Sylfiden

Jeg tror det er dovenskab og manglende viden om fødekilder.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=u4SJooO9g8M Vi er endnu her på tålt ophold indtil muhamedanerne mange nok så skal vi dø, muhamedanerne er ved at ødelægge vores nordiske lande til ukendelighed! Nu ville det være dejligt om vores folkevalgte og inden sommerferien kom op i gear, problemet er lokaliseret, problemet er islam alt relaterer til islam, folket har fortjent en klar udmelding en klar besked, helt konkret konstruktiv handling der fjerner islam denne onde sataniske ideologie fra vores midte nok er nok, viljen og 1′ prioritet at redde Danmark, at redde Sverige og Norge, det nordiske folk fra en massiv udslettelse! Lad mig påminde om… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

God sommerferie, Steen 😊 Kontakt Anonymous, hvis du vil ha’ has på de venstrefløjssvin, som irriterer herinde! Man kan faktisk kontakte dem pr mail – se Anonymous på youtube. De afskyr folk, der vil knægte ytringsfriheden, og de er netop i forgårs kommet frem m en liste, som afslører fx Trump, Naomi Campbell og flere hundrede andre, som har været i med Epstein! De er vildt dygtige – til at hacke 👍 De har også hacket Minnesota police, og det forstår jeg fuldt ud, at de gør. Her en vigtig video fra dem. NEXT IS YOU!! https://youtu.be/9CCQ1DHRwFc Ellers må du… Read more »

Sorensen
Sorensen
1 year ago
Reply to  Cirkeline

“De afskyr folk, der vil knægte ytringsfriheden”

Vi lader den lige stå et øjeblik.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  Sorensen

Ja! Lad den endelig stå et øjeblik, Bwalya 😬😬😂

viktor
viktor
1 year ago
Reply to  Cirkeline

“Kontakt Anonymous, hvis du vil ha’ has på de venstrefløjssvin”

Ja, den er go’!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=R5954busVaw

🙂 Godt initiativ at syregas til alle.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

For sent for alle 4800 eldre sjuka..døde uten syregass,kveltes tildøds men fikk morfin istedenfor. Nå innrømmer sjefsguruen Tegnell han hadde feil med sin flockimmuni..og burde ha lyssnat på resten av hele verden. WHO.. Mener også nå munnskydd er bra.. Denne mannen er ikke ved sine fulle fem. Etterpåklokskapen vil ikke bringe disse døde tilbake, men riksrett for Tegnell o Løfvenregjeringen..er helt på sin plass..så psyket..lukket. Hva F er det med korkade zozzar..historien bare igjentar seg med disse ved makten. Nå kunne jeg andvendt din mailadr Jan Erik Friis..ferdigutfylt for meg, bare klikke, men da jeg ikke er kriminell..stryker jeg det… Read more »

Pot
Pot
1 year ago

“syregas til alle”

Kæft mand. I Sverrig fylder man de gamle med syre mand. Så tror de, at de kan flyve og springer ud fra Kärnan i Helsingborg. Man skal høre meget før ørerne falder af mand.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Pot

syre(gas) = ilt på svensk 😂

potto
potto
1 year ago

“syre(gas) = ilt på svensk”

Hele banden er på syre derovre. De er vind og skæve. Så forstår man pludselig, hvorfor det går som det går hinsidan.

Moth
Moth
1 year ago

Trist der er nogle der ikke forstår dialogens væsen, “Antifa” overtager De Sorte Panteres retoriske magt i gaderne. Vi må tilbage til de rette lovgivere (populistisk) istedet for kaos og udskiftningsteologier og udskiftningsideologier…..

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  Moth

Lov & Ret er en saga blot! Bøsserøvene fra de bander må bekæmpes med egne midler. Ligesom den hvide mand må til at øve sig i krig og korporlig afstraffelse, som modsvar på angreb. Eller præventivt. Hvorfor er vi blevet hjernevaskede til at tro, at ordensmagten og politikerne vil os det godt, og skal beskytte os? Så kan vi låse døren og gemme os bag gardinerne, til politiet kommer og fjerner 12-13 årige sand-aber fra villavejen??!! 🙄

Moth
Moth
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Ingen privat justits såsom sharia eller selvjustits som hævn uden ende, altså en fælles fornuft adresseret i lovgivningen (populisme) uden ligegyldigheder (adiafora). Vi skal tage den den nødvendige diskussion af modstand som vilje men ikke vold men mod (“courage” motiveret af hjertet)….

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  Moth

Synes du ikke, der har været nok debatter og endeløse diskussioner i dette land? I 50 år har vi debatteret. Hvad har vi fået ud af det? O og en skid!

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Bortset fra pesten er islam værst igennem mange århundreder.
Det kunne alle vide i færre århundreder.
Flere ved det nu.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Det bliver ikke en borgerkrig. Det bliver første fase af en islamisk erobringskrig. Den fase hvor invasionsstyrkerne bider sig fast i en demografisk magtposition – i venten på endnu flere Sverigesfødte kampklare unge mænd. Målet for første fase er etablering af uafhængige islamiske enklaver på svensk territorium. I denne fase vil de anvendte våben være “offerrolle”, “terroristisk propaganda”, “let bevæbnde nålestiksoperationer”, “mindre guerilla angreb for at skaffe våben” og illegal import af Jihadister. Kampen vil være alt andet end fair.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Gustav

“Det bliver ikke en borgerkrig”

Og nu har folk ellers glædet sig så meget. Forbandet!

Moth
Moth
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Det er rigtigt at vi ved hvilken udskiftningsteologi Islam er bleven til en totalitær ideologi der er voldsparat med rettergang uden justits og voldsparathed. Vi må dykke ned i historien, Andalusien, Wien og Budapest, Hitlers tyrkiske divisioner og specielt overgrebene i 1400-tallet i Grækenland og redningen af manuskripterne der kom til huse i Firenze, måske kan gotikken afhjælpe os med det vertikale aspekt i vores nutidige horisontale afgrænsning……

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Kommentarsporet har på bloggen er kørt helt af sporet! Trolls har overtaget!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Vesteuropæiske politikere anlægger en borgerkrig”

Næppe! Det er de nemlig slet ikke kvikke nok til at kunne finde ud af.

Jørgen
Jørgen
1 year ago

Hvor længe holder du sommerlukket?

Felix
Felix
1 year ago
Reply to  steen

“forhåbentlig længe nok”

Dvs. uendeligt!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Felix

Hvis bloggen ikke passer dig, hvorfor læser du den så og hvorfor kommenterer du så på den?
Har du ikke andet fornuftigt at tage dig til? Vi andre har egentligt mere lyst til at kommenterer på emnet, end på dine ubegavede kommentarer! Exit Troll!

gynter
gynter
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“dine ubegavede kommentarer! Exit Troll!”

Dit ordvalg er yderst krænkende. Skriv pænt eller skrid!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  gynter

Normalt skriver og taler jeg pænt, men kommentarsporet er fuldstændigt overtaget af folk, som ikke har andet ærinde end at spolerer debatten, så ja – det er ment krænkende! Exit Troll!

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago

Man kan jo sige Steen, at der er den forskel på Libanon og Sverige, at her bor den hvide mand. Jeg forstår naturligvis godt din pointe, at det ikke kommer til at gå stille af, når først muslimerne bliver for mange. Sådan har det jo altid været. Men der er den forskel, at hvide mennesker altid bliver historiens idiotiske bommerters punktum. Se nu på USA. Nu render de sorte og venstrefløjen igen rundt og ødelægger. Og medierne elsker det. Grunden er at de véd de kan tillade sig at opfører sig som de børn de nu engang er, fordi den… Read more »

ino
ino
1 year ago

God sommerferie, jeg kommer til at savne både tekster og billeder.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  ino

“God sommerferie, jeg kommer til at savne både tekster og billeder.”

Drop dead!

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  sussebassa

Det kunne jeg har skrevet og ment..men du kjeltringen som bruker min mailadr..mener nok ikke det..mere motsatsen.
Kryp tilbake under den stenen du kom ifra..ditt venstretroll.
Gode nyheter ifra Sverige..Løfvenregjeringen går tilbake 11%..så skal de stilles for riksrett sammen sjefsguru Tegnell..massemordere som de er..nå 4800 døde..off stati men sikkert det doble.

Heino
Heino
1 year ago
Reply to  sussebassa

“Kryp tilbake under den stenen du kom ifra”

Hvad gjør du egentlig i Sverige, Quisling..? Kanske du borde stanna hemma i Norge!

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Heino

Nå er det zozzerna som har 1. rett til Quisling betegnelsen i Sverige.
De var nazzer/samarbeidet.. under WW2..defacto..fins å lese.
Solberg klarer jobben i Norge.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  sussebassa

“Solberg klarer jobben i Norge”

Og klarer det så fint som nogen.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Heino

Å nazze noen her burde i alle fall føre til sletting..o utvisning Steen.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

..ok i weekenden, men så tilbaka mandag håper jeg. Vi skal ikke gi etter for venstreslødderet..Jeg småhumrer litt ifht alle ikke liker jeg har fått..Da har i alle fall jeg fått frem min mening hvorpå sure venstretroll stemmer ned..På helt rett spor det.

Sorensen
Sorensen
1 year ago
Reply to  steen

“Kommentarfeltet bliver helt lukket i weekenden”

Og bare for en god ordens skyld; med friske kræfter er “man” skam klar til at ønske dig velkommen tilbage fra ferie, når “vi” kommer dertil.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  steen

Enormt ærgerligt, men forståeligt. Desværre er netop kommentarsporet det der gør at folk føler sig motiveret til at involvere sig i sagen.. Eventuelt kan du efterlyse nogle moderatorer som kan hjælpe dig med at rydde ud i de digitale terrorister, så du ikke sidder med det helt alene. Ellers er det forståeligt – du er jo kun een mand..

Michail
Michail
1 year ago

“Eventuelt kan du efterlyse nogle moderatorer som kan hjælpe dig med at rydde ud i de digitale terrorister”

Sådan en tjans vil lige være noget for Morten/Realisten.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Michail

“Sådan en tjans vil lige være noget for Morten/Realisten”

Jeg ville elske at slette de røde svins kommentarer.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Det er ikke mig der har skrevet ovenstående kommentar. Vær opmærksom på at der er nogle – formentlig venstreorienterede – trolls inde og fucke kommentarsporet op.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  steen

Vi kan jo overse disse kommentarterroristene..
Dessto flere de Ned stemmer, dessto rettere er jo kommentaren..klart synbart for de med etikk og moral.
Innmari dumt å skulle gi etter for disse ved å stenge helt ned.
Ellers en kjempekoselig sommer til deg og hele den rettskafne gjengen her inne..jeg gir aldrig etter for venstreslødder.
Støtt “Hard Line” Rasmus Paludan..som venstreslødderet i Danmark gjør alt for å hindre..som de gjorde med “Stram Kurs”.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  sussebassa

Helt enig: Bare ignorer dem, og skriv jeres kommentarer alligevel. De løber sgu nok hurtigt tør for energi..

John Sorensen
John Sorensen
1 year ago

God ferie. Det er vigtigt at holde pause fra alt det l… man bliver udsat for i dette moderne helvede.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Det er ikke umuligt at der kan komme en borgerkrig i vesteuropæiske lande. Men jeg tror primært den kommer hvis den patriotiske højrefløj overtager magten og begynder at udvise indvandrere og efterkommere. – Det vil formentlig få en del af dem til at begå en form for oprør. Men det er et oprør som vi ville kunne overvinde, såfremt vi har kontrol over statsmagten. – Hvilket vi på et tidspunkt selvfølgelig skal have, såfremt vores projekt skal lykkes.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“såfremt vi har kontrol over statsmagten”

Har “vi” så det der skal til for at kunne regere?

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Ja, vi kan da gøre et bedre job end vores uduelige karrierepolitikere. I øvrigt vil jeg gerne opfordre alle til at give Rasmus Paludans nye parti “Hard Line” en vælgererklæring. Det har de fortjent – og vi har også fortjent dem i Folketinget:
https://www.youtube.com/watch?v=V9JJU9r0il8

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Sorry det bliver uden mig! Jeg er lige så meget imod indvandring, islamisk dominanskultur og bandevæsnet som Paludan! Men – og der er et stort men! Alle kræfter bør samles omkring NB. fordi det er det bedste bud og fordi at de har en mulighed for at blive en samlende faktor, hvor Hard Line alias Stram kurs skræmmer flere Hr. og Fru Danmark væk, end de samler op! Det vil sikkert give en god mavefornemmelse at give Hard Line en vælgererklæring og muligvis også at stemme på dem, men det vil intet forandre! NB. derimod har en chance for at… Read more »

Michail
Michail
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

” Alle kræfter bør samles omkring NB”

Absolut det eneste realistiske bud på landets politiske fremtid.

Fra min side bliver det dog med et lille men; når NB har fået ryddet op og sendt muslimerne hjem, så får NB fem kolde tæer.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Michail

Det tager jo nok et par dage! Den sidste meningsmåling taget i betragtning!

Mogens
Mogens
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Det tager jo nok et par dage! Den sidste meningsmåling taget i betragtning”

Det kan hurtigt ændre sig. Tænk bare på jordskredsvalget i sin tid.

Hvis Luxus viser lidt mere skal husarerne nok komme til stemmeurnerne.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Hr og fru Danmark er de første som rømmer landet.så hvorfor bry seg om de..
De har allerede reist utomlands for å skydda seg ifra corona
også..NB velgerne.

Johannes
Johannes
1 year ago
Reply to  sussebassa

“Hr og fru Danmark er de første som rømmer landet”

Slet ikke! Det har hr. og fru Danmark ikke råd til.

103
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x