22
jul
Seneste opdatering: 23/7-20 kl. 1601
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Harry Vinter  Fra Udsyn nr. 2020. del 1 er her.

Danmark i en nøddeskal

Den 17-årige teenagers triste skæbne minder på mange måder om Danmarks tilsvarende triste skæbne.

En person, som ved det indledende bekendtskab forekommer spændende og kulturberigende, møver sig med salami-metoden langsomt mere og mere ind på det forsvarsløse offer, som ikke kan sige fra over for den ældres naturlige myndighed over et barn. Det er den, enhver børnelokker benytter sig af. Og senere tør hun ikke at sige fra, da vold og truslen om vold er blevet en del af forholdet. Det er sandsynligt, at hun afbrød forbindelsen til moderen af kærlighed til moderen. Muligvis har pakistaneren truet med at dræbe moderen, hvis Aya ikke makkede ret.

Pakistanere synes at have et udpræget talent for børnelokkeri. I Storbritannien er pakistanske ”grooming gangs” et udbredt fænomen i stort set alle byer, hvor de har misbrugt titusinder af pigebørn, mens politiet så den anden vej af frygt for at krænke de ophøjede muslimer. Det britiske politi driver til gengæld klapjagt på personer, som bringer disse forhold frem i lyset, bl.a. Tommy Robinson.

De handlingslammede danskere

Ayas mor, som i flere omgange burde have beordret pakistaneren til at skrubbe af, var handlingslammet og gjorde ingenting. Undskyld til de kvindelige læsere, men jeg tror ikke, der findes ret mange mænd uden for Det radikale Venstre, som ville have fundet sig i den opførsel over for deres datter. Døtre af enlige mødre er nemmere at manipulere end piger, som har en solid familiebaggrund med far, mor og børn.

Danmark burde have udvist Kamran Khan mange år, før han blev morder

Lige så handlingslammet som Aya og hendes mor er Mor Danmark, som burde have udvist morderen mange år, før han blev morder. Han burde have været udvist efter sine første voldssager og/eller efter, at han holdt op med at arbejde. Havde Mor Danmark udvist ham i tide, ville Aya have været levende i dag. Og politikerne snakker og gør ingenting. De er bange for FN, EU, konventionerne og de ”humanitære” organisationer. Derfor måtte Aya dø.

Hverken Aya eller hendes mor eller bedsteforældrene havde nogen anelse om, hvad islam er for en størrelse. Det burde skolen og de medier, som har public service-forpligtelser, have oplyst om. Men både skoler og medier anser det for deres opgave at misinformere om islam og de muslimske parallelsamfund. Efter hver eneste terrorhandling påstår de samstemmende, at terroren ikke har noget med islam at gøre, selvom den faktisk er påbudt i koranen. Hvis en af Ayas lærere havde fortalt Aya om islams forhold til dhimmier/vantro, ville han med garanti være blevet fyret. Og den 4. statsmagt, som burde have stillet kritiske spørgsmål til den opreklamerede kulturberigelse, er optaget af at formidle luftige drømmebilleder om islams storslåede bidrag til menneskeheden.

Vi kan gisne om, hvad Aya har hørt om islam og såkaldt multikultur under sit efterskoleophold, siden hun bagefter ville på gymnasium på Nørrebro. Det har formodentlig været lyserøde eventyr uden hold i virkeligheden.

Der er mange, som bærer skylden for Ayas triste skæbne:

– Flertallet af vælgerne, som, på trods af årtiers advarsler fra bl.a. DDF, valgte ryggesløse politikere.
– Ryggesløse politikere, som lukkede den hadefulde vold ind i Danmark i stedet for at stoppe den ved grænsen.
– “Kulturpersonligheder”, som bød “lige meget hvem du er, så velkoooomen her” og i øvrigt skammer sig over at være danskere.
– Skolerne/lærerne, som ikke advarede de unge om, hvad islam står for.
– Medierne, den fjerde statsmagt, som fyldte danskerne med løgn om indvandringens velsignelser.
– “Venligboere”, som byder volden velkommen i Danmark.
– Alle de danskere, som af kortsigtede bekvemmelighedsgrunde undlader at protestere mod den fjendtlige invasion.

Jo, den unge pige, som havde livet for sig, valgte selv at konvertere til islam og gå ind til helvede på jord.
Men hun gjorde det uden viden om, hvad hun gik ind til. Den viden mente magthaverne ikke, hun havde godt af at kende til.

Mediernes svigt

Det er den 4.statsmagt, medierne, der i vid udstrækning bestemmer, hvad politikerne beskæftiger sig med. Har en af tv-kanalerne en aften taget et emne under behandling, som vækker forargelse, er politikere dagen efter ved at vælte over hinanden med udtalelser om alt det, de vil gøre.

Men en trist skæbne som Ayas nævner tv-kanalerne ikke med et ord. Ingen tv-journalist ville drømme om at stille kritiske spørgsmål til politikere, og slet ikke til ”kulturpersonligheder”, om deres medansvar for Ayas død. Derfor beskæftiger de færreste politikere sig med det, og sagen bliver med larmende tavshed gemt bort. Folk skulle nødigt få et forkert indtryk af islam og dens tilhængeres kulturberigende indflydelse på de indestængte, snæversynede, fordomsfulde og racistiske danskere.

Da BT og Ekstra Bladet for nogle år siden omtalte en række danske piger, der var blevet lokket til at konvertere til islam og blive islamisk gift uden deres forældres viden, udtalte Københavns socialborgmester Mikkel Warming (Enh.): “Imamer, der vier 15-16-årige piger, er nogle skiderikker… Den konkrete sag nærmer sig hjernevask”; og venstremanden Søren Pind udtalte: “Det er et problem. Og det er også et problem, vi bliver nødt til at adressere.”

Hvordan de pågældende siden har adresseret problemet, står hen i det uvisse. De har formodentlig droppet sagen for ikke at komme til at fornærme de tv-journalister, som de gerne vil stå sig godt med.

Demografiske konsekvenser

Vold og trusler om vold har en kolossal virkning på mennesker. Man skal derfor gøre sig klart, at en blond kvinde med blå øjne, som går islamisk klædt, ikke nødvendigvis gør det af egen fri vilje. Hun kan, uanset hvad hun selv siger, meget vel være offer for det fænomen, som i bl.a. Indien går under benævnelsen ”love jihad”.

En effektiv måde at udrydde et folk på, er at stjæle dets kvinder. Det véd muslimer, og derfor forbyder de deres kvinder at komme i nærheden af ”vantro” mænd. Børnene af et sådant forhold kunne jo blive ikke-muslimer. Så er det bedre at ”æres”dræbe kvinden.

Derimod ser muslimer gerne, at muslimske mænd gifter sig med ikke-muslimer, idet de anser det for givet, at de muslimske mænd drager omsorg for, at børnene kommer til at tilhøre Allah.

Således fødte Aya tre børn, som bidrager til islams vækst i Danmark. Hun kunne have født tre danske børn, som kunne have bidraget til videreførelsen af det danske folk. En forskel på 6 børn for én kvinde er en stor forskel i Danmark, hvor kvinder i gennemsnit kun føder 1½ barn, hvorfor hver ny generation bliver 25% mindre end den foregående. Danmark har ikke råd til at forære sine børn væk til fjenden.

Det er seksualpolitisk komplet horribelt, at Mor Danmark tillader udviklingen af en kønsmæssig ubalance ved at tillade indvandring af flere hundrede tusinde mænd, mens der ikke indvandrer et tilsvarende antal kvinder. Muslimsk ejede kvinder er som følge af islamisk diskrimination uden for dette regnskab.

Som konsekvens bliver et voksende antal danske mænd ude af stand til at stifte familie og forbliver enlige, – medmindre de har råd til at importere en udenlandsk kvinde.

Mange danske kvinder, som ikke har hjertet på rette sted, glæder sig til gengæld over det store udvalg af rigtige, voldsparate mandfolk og hilser ”refugees welcome” med åbne arme og spredte ben.

”Eksperter”, politikere og medier tier om denne udvikling, som er konsekvensen af en grov diskrimination, som man accepterer uden at kny. Og Danmark fortsætter stille og roligt mod afgrunden.
Ligesom hverken Aya eller hendes mor kunne ”mande” sig op til at holde ondskaben fra livet, formår Mor Danmark ikke at mande sig op til at stoppe voldtægten af Danmark.

Den foregår, mens du, kære læser, læser denne artikel.

Kilder:
Ekstra Bladet 7/4 2020, 25/4 2020, 26/4 2020, 27/4 2020, Politirapporten,

Ill:
4. Ekstra Bladets spiseseddel 26/4 2020
5. Charmetrolden Kamran Khan
6. + 7. Khan-klanens forretninger på Nørrebrogade

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Så var der endnu en naiv tøs, der fik sin velfortjente Darwin Award.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  steen

Ayas valg af mand har intet at gøre med “biologi” men handler om socialisering. Der er ikke meget darwinistisk “survival” i at rende med en mand, der banker både én selv og lige så ofte børnene ihjel. Hvem har da tænkt sig frem til så genial en teori? Jeg lægger gerne en løkke om halsen på, at Ayas mor, efter farens død, har haft en eller flere kærester installeret i hjemmet med en voldelig og følelsesmæssig ødelæggende adfærd over for mor og datter. Jeg hører ofte fra kvinder, der er kommet ud af voldelig forhold og som efterfølgende har været… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

I intet land der er blevet overtaget af islam har den oprindelige befolkning overlevet, som kultur, eller også hænger de i med det yderste af neglene, som f.eks Kopterne i Ægypten, som De kristne i resten af mellemøsten og yazidierne specielt i grænseområdet mellem Syrien og Irak, for bare at holde os til den nyere historie! Sveriges demografiske udvikling og fortsatte amokindvandring viser os hvad der vil ske, men vi er efterhånden kun 10-20 år bag svenskerne! Svigtet er et mangehovedet uhyrer, men mest venstrefløjen og RV. Men også deres følgere i MSM, lærerstanden og på universiteterne. Danskerne er blevet… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  steen

Jeg håber inderligt du har ret, men jeg tvivler! Fordi jo flere indvandere der bliver jo mere demokratisk indflydelse vil de få og jo mere vil grænserne åbne sig! Hvis du ikke tror mig så se på Enhedslisten og RV. De er efterhånden så afhængige af muslimske stemmer at de begynder at agerer interesseorganisation for indvandere og for yderlige indvandring!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Verkar dock vara på vägen dit som det ser ut……

https://www.youtube.com/watch?v=ZhY_rsxVRZk

prik
prik
3 years ago

Spekulerer over, hvad persondataforordningen siger til bevidst offentliggørelse af indsamlet data (email- og ip-adresser).

dunk
dunk
3 years ago

Er der i det hele taget nogen, i regering offentlige institutioner,skole universitets milieu der ikke synes at dette er en skamplet paa landet

tavsen
tavsen
3 years ago

Det er så dybt tragisk at læse om den piges skæbne. Smerter langt ind i den danske folkesjæl, men er man modstander af islams voldelige natur, er man uden empati ifølge Godhedsapostlene, der praktiserer næstekærlighed på statens regning. Men hun er ikke alene, hvor mange piger er ikke smidt ud over altanen? Allerede i fattigfirserne læste jeg om en 11-12 årig pakistansk pige, der var “faldet ud” af et vindue på 4. sal. Nå, tænkte jeg, nu er de så talstærke, at de kan praktisere hjemlandets infame æresdrab. Hvornår får de empatiske tilstrækkelig tiltro til deres egen næstekærlighed, så de… Read more »

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  tavsen

Her et nummer, der med garanti aldrig spilles i Public Service radio

https://www.youtube.com/watch?v=K5_8MCIYSbM

Nabo.
Nabo.
3 years ago

“Hennes Far dog då hon var ett år”. Sorgligt. Också flickebarn behöver en närvarande och bra Pappa. Både töser och pågar behöver en solid familjebakgrund med far, mor och barn. Den vita europeiska människan är utsatt för psykologisk krigföring. Feminismen är en del av krigföringen. Feminismen vill bryta ner familjerna och skapa fiendskap mellan de vita männen och de vita kvinnorna. En av metoderna att utrota den vita människan. Fundera på varför Sverige fördrev befolkningen i Norrland till södra Sverige. Jo, det var för att bryta ner Svenskarnas familjeband och sammanhållning. Under Palme infördes det relativa betygssystemet. (Betygen sattes i… Read more »

Last edited 3 years ago by Nabo.
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Den Europæiske Menneskerettigheds Konvention har ingen indsigelse imod Danmark uanset, regeringen svigter IKKE flygtninge, regeringen svigtede sit eget det danske folk, og dette sker helt bevidst, ulykken og problemerne bare vokser i endeløse dødelige konflikter relateret til islam, islamister på dansk jord! Det er ikke den Europæiske Menneskerettigheds Konvention der forhindre os i at kaste dette islamiske jævelskab ud af Danmark, Kansliet bag Konventionen derimod helt uforstående hvorfor ikke Danmark går til handling, et manglende overlevelsesinstinkt hvorfor vi foretrækker selvdestruktion, hvorfor Danmark overfortolker Konventionen til vores egen undergang, med diverse fejlagtige henvisninger til og i ubegrundet angst for Konventionen, men… Read more »