31
aug
Seneste opdatering: 1/9-20 kl. 0826
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1 – prosaisk radio

Jeg har en lille, privat perversitet: Jeg hører meget svensk radio. Det klassiske P 2 har et højere niveau end dansk, P1 er også bedre end det prosaiske, lavkulturelle danske P1 (der har helliget sig politik, sex og penge), og så har det den helt rigtige blanding af kommunisme og politisk fanatiske madammer, der altid sikrer at jeg er godt underholdt.

Jeg hører ikke en times dansk P 1 på et år. Kanalen er en ørkenvandring i rød materialisme og et armod jeg ikke vil spilde tid på. Skal man høre radio, man kan tage alvorligt – enten kulturelt, analytisk eller musikalsk – må man høre tysk radio. “Tyskland är ett Sverige för vuxna,” sagde Horace Engdahl knivskarpt.

De hader Trump, de tilbeder “klimaforandringerne”, og selvom de er stalinistiske ateister, mener de, at “koranen blev skændet i Malmø forleden.” Prøv at tæl stemmerne på en times svenk P1: Der er ni madammer for hver mand. Dette er svensk “ligestilling,” en magtkamp der er vundet forlængst, men det må ikke slippe ud, for så mister de offerkortet og millioner fra staten til genusstudier. Disse sejrende kvinder har beredt vejen for islams Machtergreifung i Sverige, akkurat som iranske kommunister i 1979 sørgede for Khomeinis.

Hvem smider hvem ud?

Arabere: Svenskere der er imod “mangfoldighed” bør forlade landet. Historien om en bebudet konflikt

Alle svenskere som «ikke accepterer mangfoldighed» bør frasige sig statsborgerskabet og forlade landet.  «Du har ingenting at gøre her, dit Sverige du vil have tilbage, er borte for altid», skriver Arabiska Partiet på Facebook i dag. Det arabiske parti sparer ikke på videre information om hvilke planer de har. De ser for sig et udvandringsprosjekt, således at integrationen kan gå lettere og sammenholdet kan blive bedre. Arabisk parti i Sverige vil at alle svensker som «ikke aksepterer mangfold» forlater landet og Nybildade Arabiska partiet uppmanar svenskar att lämna landet

Right, islam handler om fred, sameksistens og “mangfoldighed,” men islam har altså 1400 års øvelse i folkemord og fordrivelse. Svenskerne har ingen. Det bliver en ulige kamp der gør det let at forudsige, hvem der kommer til at dominere Sverige  i fremtiden. Vi så igen i forbindelse med koranbrændingen, at det officielle Sverige lægger sig fladt ned for islam allerede. De kapitluerer inden kampen.

Idyllikere taget på sengen

Snak om en bebudet konflikt, der har været synlig på 25 års afstand, og som nu presser sig på hvor omkring halvdelen af svenskere under 44 år er ved at være indvandrede. Alligevel er der ingen grænser for, hvad det lykkes Stockholms såkaldte elite ikke at opdage, men det er for sent.

Ivar Arpi skriver i dag på Twitter om dens dilemma. Er mennesket et rationelt væsen, der er herre over sin egen skæbne? Tyve års advarsler har sendt mig i en retssal, for Sveriges skæbne har de intet betydet. Det glider ind i katastrofen som en supertanker med en bremselængde på tre generationer. Disse overklasseidyllikere er fuldstændigt taget på sengen:

Var vågar vi bo i gängvåldets Sverige?

Hur ser framtidsutsikterna ut för mina barn? Kommer jag att kunna garantera deras trygghet och säkerhet?

”Mina vänner funderar på att flytta från Sverige”, skriver Catarina Kärkkäinen i webbtidningen Smedjan. Hon beskriver hur unga karriärister överväger att flytta till Danmark eller Nederländerna, men inte av äventyrslystnad – tvärtom söker de trygghet. De ser ljust på sin egen framtid, men tvivlar på Sveriges. Det är Kärkkäinens vänner inte ensamma om. Expressen og Smedjan

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Lad Os se. Hvor kan en Svensker leve og bo samtidig med at hen føler at de er en del af et fællesskab der bygger på Svenskhed? Den er sgu svær, mit umiddelbare svar må blive Sverige men hvad ved jeg? Et arabisk parti i Sverige er klart en åben krigserklæring. Der er ingen vej tilbage Svenson, tid til at kæmpe for Jeres land. Jeg tror ikke der bliver mangel på hjælp i form af Europæere der er villige til at kæmpe på Jeres side, både hvad mandskab og våben angår og grunden er rimelig simpel. Hvis Svenskerne taber Sverige… Read more »

#GamleDanmark
#GamleDanmark
1 year ago

Alle svenskere som ønsker et land uden islam kunne jo komme til Danmark, så kan vi sammen forsøge at åbne øjnene på Danmarks nyttige idioter og sammen bekæmpe denne onde ideologi.

Så ville disse svenskere også være de første reelle flygtninge vi har fået til Danmark i årevis.

Erling
Erling
1 year ago

Muslimerne hverken kan, vil eller skal integreres i de europæiske lande, så det, der skal gøres er at få dem til at gå så meget amok, at deres adfærd ikke længere kan ignoreres af landenes politikere.

Når selv store politistyrker ikke længere er i stand til at skabe ro i muslimsk dominerede bydele, må noget vel så småt begynde at dæmre for politikere og vælgere.

Tegninger af profeten samt koranafbrændinger bør være dagligdags hændelser indtil klaphattene “lærer”, hvem der bestemmer i Europa.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Rene ord for pengene.