3
sep
Seneste opdatering: 4/9-20 kl. 1031
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nu sættes retsstaten på prøve”

Man kan se det her, hvis det ikke virker indlejret. Hvis svenskerne ønsker at overleve som stat og folk, vil det komme til et væbnet, militært opgør med klanmilitserne (som de taler sprogligt ned til ‘kriminelle’) inden ti år. Derefter kan det hurtigt blive for sent. Thomas Gür skriver i Kvartal

Hur kommer det sig att polisers familjer och bostäder blivit måltavlor för kriminella? Ett möjligt svar finns i filmsekvenser från polisens ingripanden i Järvaområdet, tagna med polisens egna kameror.Hoten och angreppen mot poliser och polisers hem och familjer har väckt stor och berättigad uppmärksamhet och upprördhet.

”Jag tror inte jag vet något annat land av de cirka tiotal länder jag tror mig veta något om, där någon, framför allt inte en semimaskerad ung man, skulle kunna tala till en polisman på det här sättet, utan att tämligen omgående bli väldigt tydligt och bestämt påmind om vem det är som bestämmer.”

Jag vet inte med säkerhet varför polisen låter sig tilltalas på det här sättet. Jag är emellertid övertygad om att tillsagda om att inte acceptera ett sådant tilltal, skulle de agera därefter så som ordningsmaktens företrädare. Det lagliga utrymmet finns, säger mig både jurister och poliser.

Varför tilltalar då unga maskerade män polisen på det här sättet? Därför att de får hållas, de får komma undan. Because they can get away with it.Nu prövas rättsstaten, ifall man också kan komma undan med att spränga polisstationer, hota polisers familjemedlemmar och beskjuta polisers bostäder. Se det hele i Kvartal: Poliser attackeras för att förövarna får hållas

Se også TV4 video Hotet mot landets poliser ökar: ”Vi behöver mer skydd för att göra vårt jobb”.

PROFESSOR: ”SVENSK POLIS ÄR CHANSLÖS I KAMPEN MOT GÄNGVÅLDET” og Svensk polis är anpassad efter svenska kriminella – mot mångkulturen står den sig slätt.

4.5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Nu hvor du har glemt at lukke porten for venstrefløjens trolde, benytter jeg chancen til et ønske: Kan du ikke prøve at grave lidt i om der er nogen opbakning til stram kurs’ demonstrationer på vej i sverige, altså folk der vil deltage i dem, lave deres egne koran afbrændinger, eller andre inititativer der kunne indikere at svenskerne er ved at vågne? For herfra hvor jeg sidder ser jeg kun en nation af søvngængere som forsøges vækket af 2-3 danskere, men bander over støjen og vredt insisterer på at sove videre. Er der ved at være tegn på en begyndende… Read more »

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago

“Hvor er Thor og Odin, nu da vi behøver dem?” Underligt at man ikke må kommentere på dette indlæg?? Men så gør jeg det bare her til dem, der ligesom jeg, altid læser kommentarerne herinde 🙂 Jesus sagde “Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve.  På deres frugter kan I kende dem. Plukker man druer af tjørn eller figner af tidsler?  Sådan bærer ethvert godt træ gode frugter, og det dårlige træ dårlige frugter.  Et godt træ kan ikke bære dårlige frugter, og et dårligt træ kan ikke… Read more »