4
sep
Seneste opdatering: 4/9-20 kl. 2330
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Skuespilhuset, 2 september 2020 © Snaphanen.dk, klik for helskærm

Af Lars Hedegaard

Berlingskes sidste dages opvakte konkluderer det, andre forstod for 25 år siden

Ingen vil beskylde Berlingske for at være først med det sidste, men man kan måske prise avisen for at være sidst med det første.

I dag har organet for eksempel opdaget, at den svenske model med fri muhamedansk indvandring ikke er gået så godt, som alle de pæne partier i årtier havde stillet i udsigt, og som de og deres medier har forfulgt enhver for at så tvivl om.

Der er al mulig grund til at glæde sig over de sidste dages opvakte, selvom andre kom til samme konklusion for 25 år siden. Den slags folk har dog ikke fået plads i Berlingske, så lederen fra fredag den 4. september vil utvivlsomt få mangen en nordsjællandsk abonnine til at tabe gebisset i eftermiddagsteen.

»Sveriges næste valg bliver en folkeafstemning om Danmark«

Sandelig, om ikke en skribent ved navn Troels Heeger kan berette, at svenske politikere er begyndt at se hen til Danmark, hvor man giver muslimske voldsmænd flere års fængsel for at have skudt, bombet og voldtaget. En sådan adfærd fra statsmagten blev tidligere beskrevet som fremmedhad og højreekstremisme.

»Sveriges næste valg bliver en folkeafstemning om Danmark«, skriver en kommentator i dagbladet Expressen.

Det skal nok hjælpe, for den danske islamisering er 20 år efter den svenske. Islam tager magten i Sverige om 30 år. I Danmark må Muhameds mænd vente lidt længere. Men foreløbigt går det over stok og sten. ”De unge” af ”anden etnisk herkomst” har allerede taget magten i gaderne og opgiver den ikke frivilligt.

Hvad Berlingske vil bringe på lederplads om 30 år, er svært at forudsige.

Formentlig ingenting, da der til den tid næppe udkommer andet end lovprisninger af profeten og anprisninger af Det Radikale Venstre og Enhedslisten.

Berlingske leder Det svenske eksperiment har fejlet

5 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Birger
Birger
3 years ago

Uden kommentarer er der ikke længere så meget liv i Snaphanen.

Birger
Birger
3 years ago

Sådan er det jo…