23
sep
Seneste opdatering: 26/9-20 kl. 1309
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sankt Pauls Plads, Nyboder, september 2020 © Snaphanen.dk

Den danske regering har udpeget en ny ”migrationsambassadør”, hvis opgave er at få EU til at støtte en plan om at opsamle migranter i lejre i Nordafrika. Det sker samtidig med, at EU vil offentliggøre en ny migrationspagt, hvis formål er at tvinge medlemsstaterne til at tage imod millioner fra Afrika og Mellemøsten.

Akut er der tale om mange tusinde ”flygtninge”, der har nedbrændt Moira-lejren på den græske ø Lesbos i håbet om at kunne tvinge de andre europæiske lande til at tage imod dem – med alt betalt og senere familiesammenføring.

Når den slags manøvrer skal gennemføres, griber politikerne og medierne til sproglige krumspring. Kristeligt Dagblad taler om ”fremtidens europæiske asylpolitik” og får således ordet ”asyl” listet ind. Det skal minde os om ”flygtninge”, som efter flygtningekonventionen har krav på opholdstilladelse. Samtidig skal ”asylpolitik” skjule det faktum, at så godt som ingen af de rejsende er flygtninge, men lykkejægere, der har hørt, at man i Europa får alt betalt uden at bestille noget, at man uden synderlig fængselsstraf kan springe på kvinderne, banke indbyggerne sønder og sammen, samt ret til at agitere for mellemøstlige normer.

EU-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, griber chancen: ”Billederne fra Moria-lejren minder os på smertefuld vis om, at Europa må samle sig igen. Alle bliver nødt til at tage et ansvar.”

Så her er en besked til malermester Frederiksen i Sønder Omme og fru Mikkelsen i Brande: Du må påtage dig ansvaret for, at Moira-lejren er brændt, og at afrikanere og arabere er nødt til at rejse til Danmark, fordi de har omdannet deres egne lande til shitholes.

Udviklingsminister Rasmus Prehn (S) medgiver over for Kristeligt Dagblad, at ”Det er en meget, meget, meget svær opgave” at få styr på situationen, men Danmark vil nu forhandle med en række nordafrikanske lande, som ikke selv har kunnet eller villet skabe ordentlige samfund.

Uanset udfaldet af disse forhandlinger understreger Rasmus Perhn imidlertid, at vi – altså Danmark – ikke vil løbe fra et ansvar.

Som alle andre medier undlader Kristeligt Dagblad at spørge, hvordan vi har pådraget os et ansvar for tilstandene i Afrika og Mellemøsten.

Mærkeligt nok hører vi aldrig nogen henvise til Danmarks ansvar for den politiske korruption i Rusland, Ukraine og Hviderusland eller for de kinesiske koncentrationslejre eller for de systematiske voldtægter af kvinder i pakistanske fængsler.

Men da den slags næppe gavner islams sag – vil ingen journalist spørge på den måde.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jo flere migranter Europa af uforklarlige grunde bøjer sig for at ville forsørge, jo flere vil der komme. Iglerne vil straks prale over for de tilbageværende medlemmer af stammen, om hvordan de nu lever gratis i sus og dus i de forjættede lande. Det vil selvfølgelig animere de tilbageværende, især mænd, til at søge nordover.
Det er helt ad Helvede til, at der er opstået den sindssyge myte, at det er vores skyld at Muhamedanien og Afrika er de rene shitholes med relativt få voldsomt velhavende folk og så en masse totalt fattige nulliteter, som så rejser nordpå.

James
James
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Hvor har du dog ret!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ursula von der Leyen fortsætter ufortrødent 40 års mislykket islamisk masseindvandring, med det sikre mål at nedlægge nationalstaten, forærer land og rige bort til fremmede islamister der kun vil os det ondt! Ursula von der Leyen i den indbildte tro at hun kan redde hele Afrika hele Mellemøsten fra sig selv, hun vil lovprise islamisk “berigelse” til det allersidste! Vi må huske at i hundredemillionvis af islamister er på vej denne vej, alle en den samme tanke at med vold og magt omdanne EU til et ondt totalitært islamistiskt kalifat, hvor der bestemt ikke bliver plads til det danske folk, vi… Read more »

James
James
1 year ago
Reply to  steen

Et helt igennem imponerende klarsyn!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

En lynhurtig udmeldelse af EU ville her og nu være sagen, for et meget voldsomt overkill EU/ Ursula von der Leyen’s plan at lade hele Mellemøsten og Afrikas millioner af islamister overløbe os!

Det lykkedes aldrig at tale hverken Merkel eller Hitler til fornuft, det vil heller aldrig lykkedes at tale von der Leyen til noget der end ligner fornuft, hun vil indædt og målrettet bekæmpe folket,sit eget folk helt ned i det aller sidste!

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

https://www.regjeringen.no/contentassets/b2a6fd21c6a94bae83d5a3425593da30/handlingsplan-mot-diskriminering-av-og-hat-mot-muslimer-2020-2023.pdf
At muhamedanisme skulle kunne være diskriminerende og/eller hadefulde mod andre, både andre muslimer og andre som sådan, synes ikke være en mulighed for forfatterne bag den norske regerings nye handlingsplan.
På den anden side er der nok tale om selv embedsmænd og kvinder i alt for mange tilfælde er som størstedelen af Vesteuropas befolkning- naive og selvdestruktive ud over alle grænser.

James
James
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Fuldstændig korrekt udlægning.

James
James
1 year ago

Har læst artiklen, og det hele er bare så rigtigt. Ja det er så!