3
okt
Seneste opdatering: 3/10-20 kl. 1825
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En af gerningsmændene skjuler ansigtet for ikke at blive genkendt.

Fire indvandrere hopper uprovokeret på en svensk pige i t-banen i Stockholm mellem Midsommarkransen och Mariatorget, mishandler hende groft for øjnene af 50 apatiske tilskuere. Medelsvensson har givet op, og vil bare dø

Fotomodellen Natalie Stern blev overfaldet af fire unge indvandrermænd på tunnel-banen i Stockholm fredag aften. Helt uden grund, andet end at de ikke tålte afvisning.

Situationen er velkendt. Men i Sverige er det hele kommet et skridt længere end i Oslo og København: Mishandlingen sker foran øjnene af omkring 50 mennesker, og ingen turde gribe ind.

Dette burde alarmere politikerne for det betyder at borgernes evne til reagere er lammet. De tør ikke. Så kommer der til at ske lang værre ting. Imens snakker medier og politikere om tillidssamfunnet, som en av vore viktigste ressourcer.

Natalie Stern beder om at hendes historie deles af flest muligt, så at gerningsmændene kan blive taget.Kvinder bør bemærke hvordan disse mænd behandler dem. Det er ikke fordi de har drukket alkohol at de blir voldelige. Det er fordi blonde svenske piger er deres bytte, det er deres ret at forsyne sig med dem. Hvis de afviser er det bare at slå løs.

Den tiden hvor blonde piger kan tage t-banen alene i en europæisk by om aftenen, er forbi. Natalie Stern er som entreprenør og fotomodel ikke den sædvanlige underklasse, den svenske elite lader deres importerede vold gå ud over. Hun skriver på Facebook:

4 killar på en tjej, sparkad och slagen i ansiktet huvudet, ryggen, magen. ( Kan ni snälla som läser detta, dela inlägget större chans då att han blir tagen) värsta som har hänt i mitt liv

Jag blev precis påhoppad av 4 utländska killar i t-banan. De kommer och sätter sig nära mig och börjar klänga på mig och luktar alkohol , jag ber de lämna mig ifred och ena killen kallar mig för lilla hora och slår till mig minst 5 gånger i ansikte, hans tre vänner skrattar och jag tar min telefon att ringa 112. De tar de min telefon och sparkar ner mig på plattformen och de börjar sparka mig i huvudet, jag var försvarslös även om jag försökte skydda mig.

50 människor tittar på och jag blev slagen och sparkad på 20 gånger innan polisen kom.
jag hann ta dessa bilder innan de sprang iväg och min telefon är krossad i 20 bitar. 2 åkte fast men inte han på bilden som slog mest. Ambulansen sa hjärnskakning och jag kan inte höra på höger öra för att jag fick en spark där och mina revben. Jag är knäckt men tack du som kom och sa att du vittnar i rättssal etc utav alla 50.
Jag vill bara dö

Invandrargäng misshandlade Natalie medan resenärer tittade på: ”Lilla hora – ska knulla dig”

Jag klev på tunnelbanan och precis när satte mig ned så kommer det någon och sätter sig på mig. Jag ber personen flytta på sig eftersom han bokstavligen sitter på halva min höft. Personen säger, ”va, vad sa du?”. Jag sa snälla kan du flytta på dig. Då säger personen, ”vad säger du lilla hora?” och slår till mig i ansiktet samtidigt som han skrattar.

Sen kommer en mörkhyad kille och sätter sig mitt emot mig och ytterligare en kille mitt emot honom. Det kommer sammanlagt tre killar till. När jag ska ta mig därifrån blockerar de vägen för mig och då börjar den mörkhyade mannen slå mig också. De fortsatte kalla mig hora och jag försökte bara skydda mig från slagen. Jag skriker efter hjälp och försöker ta upp min telefon för att ringa 112 och det var då de blev fullt ut aggressiva. De tog min telefon och kastade den.

Varför tror du att ingen tog steget att ingripa?

– Jag vet inte. Hade det varit jag hade jag ingripit för att jag vet att det händer i dagens Sverige. Det är allt fler som blir utsatta och chansen är större att det är utlänningar som gör sådant här. När killar har försökt göra något mot en tjej så har jag klivit in och försökt göra det jag kan. Jag vet inte varför ingen gör något. De kanske är rädda men vad finns det att vara rädd för om ni är dussintals fler. Om bara någon hade gått in och sagt någonting så hade allting kunnat vara annorlunda.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Offentlig prygel och utvisning till Sibirien vore lämpliga straff för de fyra berikarna.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Jari Norvanto

…med deras familjer.

Bosse J
Bosse J
1 year ago

Var det inte precis det här som Barbara Spectre, Paideia och Israaid ville åstadkomma?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er forstemmende at ingen af medpassagererne hjalp den stakkels pige!
Banditter som dem frygter kun to ting 1. Ofre som gør modstand eller hjælpes af andre beslutsomme mennesker. 2. Udvisning!

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

De drenge gør ikke andet og mere end det de har lov til ifølge Koranen og traditionen og derfor også med både faderens og imamens tilladelse. Det er grundloven og konventionerne vi skal se på. Hvor er lovgiverne og de statsvidenskabelige professorer blevet af? Kan man forbyde islam, selv om der er religionsfrihed?

Arvid
Arvid
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

Islam er ikke en religion, men en ideologi og kan derfor sagtens forbydes.

Valdemar den ll
Valdemar den ll
1 year ago
Reply to  Tim Pallis

muh islam muh islam… du er kulturløs min ven. tænk dyber.

Pallemand
Pallemand
1 year ago
sussebassa
sussebassa
1 year ago

Aldri om dette hadde skjedd i Norge..at folk bare sto å så på at en ung dame ble påhoppet/trakkasert av en gjeng utenlandske barbarer..uten at de grep inn. Så hva er feil med svenskene..er de så kuet/propagandakjørt igjennom årtider at de ikke våger å ta igjen o hjelpe enslige kvinner som trenger hjelp..unngå bråk/represalier i sine rosa leggings..ikke mye mannfolk der. Ødelagt av feministene/kulturmarxistene i årtider. Siste Pisa undersøkelsen viste seg være trixet med..utenlandske ble ikke tatt med i beregningen, så derfor de forholdsvis gode resultater,men altså basert på Løfvenregjerings trix o løgner. Ikke noen nye rakettforskere i Sverige i… Read more »

Thor
Thor
1 year ago
Reply to  sussebassa

“Aldri om dette hadde skjedd i Norge..”

Jo, også i Norge. Især i Norge, som er fyldt til randen med vatpikke.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Thor

Da får du dokumentere lignende hendelse i Norge, fordi jeg tror ikke på det.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x