4
okt
Seneste opdatering: 4/10-20 kl. 1347
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Amerikanerne samles udenfor hospitalet: Scene outside Walter Reed.

Efter tolv år ‘på polsk’

I 2008 spurgte en fælles ven, om jeg kunne have en norsk journalist boende. Det kunne jeg. Det var Hans Rustad som skulle ind i Tivoli og løftes af imamløfteren Shabana Rehman. For et par måneder siden giftede vi os endelig formelt. Jeg er en del af noget større, der beskytter mig, for andre end retsvæsnet har været ude efter at lukke munden på mig. Det kan jeg komme ind på ved en senere lejlighed. Det frie ord er ingen foræring.

Document. no er et stort foretagende efterhånden, den er det vigtigste der foregår i Norge, og det har de senere år vist sig svært at være en eneblogger uden jurist og teknikker. Jeg er derfor stolt over at være blevet en del af Nordens bedste, konservative nyhedsblog. Selv de, der afskyr den, må læse den. Det er professionelle. Jeg er bare en fotograf, der kan nogle sprog og blev optaget på journalisthøjskolen i 1973, og takker min gud for, at jeg befandt mig i det Sydkinesiske Hav ud for Vietnam og ikke agtede at møde op i Århus for at blive systemjournalist. Hvad har jeg ikke været skånet for?

Det eneste man kan gøre ved verden, er at leve i den og beskrive den

Alliancen har også den effekt, at jeg agter at skrive mindre her og bruge mere tid på research for mine venner i seks lande. Efter seneste danske og svenske valg har jeg desuden mistet troen på, at skriverier forandrer nogenting. Jeg har skrevet rigeligt, og jeg ved, det ikke betyder en fløjtende fis fordi vi ikke lever i det informerede demokrati, vi tror.

At skrive her, har for mig overvejende psykoterapeutiske grunde. Nogle magthavere har sendt politi og retsstat efter mig for at sige noget fuldstændigt sandt, det er ganske flatterende at genere så høje herrer, så de afslører sig selv, men det er jo ikke noget, der ændrer verdens gang.

Peter Hitchens sagde i København i 2016, at han havde det meget bedre efter at han havde indset, at intet han skrev, betød noget. Det er jeg også kureret for. Ikke et sekund i 2001 havde jeg troet, at ødelæggelsen af Sverige ville gå så langt, som den er gået, og engang troede jeg faktisk jeg kunne gøre noget for at forhindre det. Det var meget naivt af mig. Det eneste man kan gøre ved verden, er at beskrive den.

Foto Shabana Rehman løfter Hans Rustad på Nimb. En yngre Jens Rohde deltog også, mens kunne endnu tro, han var rigtig vel forvaret. Idag ved vi bedre.

4.5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Jeg har faktisk en idé til hvordan “skriverier” rent konkret kan ændre på situationen. Men det er vist en idé hvis kerne jeg må reservere til dem jeg stoler mest på.. Det vil kræve at vi alle samler os i en strategisk gruppe en dag – hvilket vi selvfølgelig skal med tiden.. Håber alligevel du fortsætter dine skriverier, Steen. Din blog er et vigtigt samlingspunkt for mange af os..

BrightNorthernShield
BrightNorthernShield
1 year ago

Tillykke ! Har læst siden med interesse en hel del år. Jeg ved hvor stor en beslutning det er for dig ! Stor Tak for dit virke ! Hvis Rigets Tjenester virkede ville du og andre ikke være blevet udsat for det, som kun for et Diktatur er uværdigt ! Som det siges lettere overført i Hamlet, Riget trænger til Hovedrengøring så der ikke er grobund for Råd ! Dette gælder hele Norden ! Held og Lykke på din vidre Færd ! (Sørgeligt med en Nullert der har fået leveret den daglige indoktrinerings avis, våd og ulæselig for derefter at… Read more »

Santor
Santor
1 year ago

Jeg håber ikke at du skruer for meget ned for blusset. Du gør en forskel og din indfaldsvinkel er langt mere realistisk end MSM nogensinde kan præstere. Jeg ved godt at det har kostet på det personlige plan og tror at du trods alt vinder den kafkaske process du har levet med i lang tid.

Free your mind and your ass will follow 😉

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
1 year ago

Betyder det, at økonomisk støtte til Snaphanen bør flyttes til Dokument.dk?

Kris
Kris
1 year ago

Var det ikke Peter Hitchens – og altså ikke Christoffer?

Andreas
Andreas
1 year ago

Fint. De danske medier bringer hver dag bidende islamkritik, i aftes var det rapperkulturen, der blev hudflettet i Deadline. Du er købt og betalt, fordi nordmanden tror, at du har betydning. Denne overgearede blogger var med stor sandsynlighed årsag til, at du fik konfiskeret dine computere og blev taget på sengen. Du har jo, som du slev er inde på, ikke den tekniske ekspertise til at undersøge. hvad der eventuelt gemmer sig i det materiale, du poster. Steve Bannon og andre tvivlsomme venner med store opmærksomhedsbehov var sikkert også medvirkende. Som dansk skatteborger forventer jeg, at Forsvarets efterretningstjeneste undersøger den… Read more »

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Andreas

Fint. De danske medier bringer hver dag bidende islamkritik…”

A hva?