12
okt
Seneste opdatering: 14/10-20 kl. 0227
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Löfven og politiet har ikke længere magtmonopolet i Sverige. De er først og fremmest bange for det samfund, de selv har skabt”

Personligen gillar jag Paludan skarpt. Rätt värderingar, orädd samt välutbildad kille och advokat dessutom. Han är precis vad som behövs.

Rasmus Paludan vill in i Sveriges riksdag – bildar aktivistgrupp för svenska operationer Se kommentarerne. Den store Daily Mail har tirsdag en artikel, der ikke er god for “Sverigesbilledet,” og som udstiller hvilke hærværkspersoner svenske politikere har været gennem 45 år:

How Sweden became a gangsters’ paradise: Europe’s most liberal country welcomed Middle Eastern refugees. Now it is being terrorised by migrant mafia clans – with police and politically correct government powerless.

Sverige har fået et problem på nakken: Rasmus Paludan

“Svenskene hader islam. Der er ikke noget som hedder svenske muslimer, det er muslimer i Sverige”

Af Hans Rustad

Svenske myndigheter troede de havde kontrol med på ballademageren Rasmus Paludan: Det var bare at holde ham ude. Men så fandt Paludan ud at han var svensk statsborger, og Migrationsverket måtte give ham ret. Han havde vært svensk statsborger siden 1989. Nu kan han rejse ind i Sverige så meget han vil. Myndighedene kan ikke nægte ham det. Men Paludan agter ikke at nøjes med dét. Han har tænkt at stille op til Riksdagen.

Paludan og partiet Stram Kurs har netop holdt rigskongress på  Fyn, under fuld politibevogtning. Han giver et interview til Samhällsnytt som må sætte grå hår i hovedet på svenske myndigheder. Paludan snakker forbavsende godt svensk, og han er ikke dum.

Den svenske model bygger på at svenskerne er lydige. De gør som de får besked på. Her kommer en gal dansker og siger ting som er så langt ude at svenskerne mister mund og mæle. Den svenske model har ikke haft fantasi til at forestille sig en provokatør som Paludan, for provokatør er han.

Men Paludan har forstået at det han gør – at brænde nogle bøger – bare er småtteri mot de lidelser som muslimer i Sverige påfører befolkningen. Han har forstået noget grunnlæggende om en konflikt hvor myndigehedene er havnet på den gale side.

Paludan forstår at han med relativt enkle stunts kan demonstrere at svenske myndigheter ikke har kontrol over eget territorium. Svensk lov gælder ikke længere i Sverige. Hvis svensk politi angriber ham, og ikke muslimsk mob, vil han have demonstrert hvilken side de er på.

Måske politiet har forstået at de ikke må gøre ham til martyr? Etterforskningen for «hets mot folkgrupp» er lagt bort i all stilhed.

Paludan fortæller at de har stiftet en akstionsgruppe – Danmarks Sønner – som skal aktionere i Sverige. Det er mænd som er villige til at ofre livet om nødvendig.

Det er et spændingsforhold mellem dagens Sverige og Danmark som har en historisk klangbund. Danmark ejede Skåne i mange hundrede år. Den svenske samfundsmodel er helt ulig den danske.

Paludan forstår at spille på forskellene. Han har den danske frimodigheten: – Svenskene hader islam. Det er ikke noget som hedder svenske muslimer, det er muslimer i Sverige, siger Paludan.

Han hidser op folk, siger regeringen:

I et intervju med Expressen sagde justitieminister Morgan Johansson (S) med at “Paludan är en tvättäkta rasist vars enda uppgift är att hetsa till våld och motsättningar”.

Men Paludan svarer at det ikke er han som udøver vold, men voldsmændene. Ved at aktionere mod ham, demonstrerer myndighetene at de er på voldsmændenes side. Det er farlig for myndighedene at gå i den fælde Paludan sætter for dem.

Det er ikke sikkert regjeringen har forstået det.

Fordansket af Snaphanen

4.2 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Jeg elsker at han opkalder modstandsgruppen efter filmen “danmarks sønner” som blev lavet af en indvandrer som een lang tilsvining af den danske højrefløj. Jeg er for træt til helt at kunne sætte ord på ironien her, men tyk, det er den:)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=5tWLzXQ07Xw

Islam og horder af indvandrere har intet at tilføje Sverige, intet af værdi.

Socialister der kom iklemme, og vil undslippe ansvaret for alt der gik galt for Sverige, alle der blev voldtaget, skadet eller dræbt af islamisk multikulturalisme.

Socialister der presser på for endnu mere globalisme islamisk multikulturalisme, med forsikringer om at det som aldrig nogensinde kommer at fungere, vil fungere snart, men indvandring er ingen løsning kun en ond dysfunktionel utopi.

Jan Erik
Jan Erik
1 year ago

Din retorik lyder efterhånden noget skinger. Ved at tabe fodfæstet?

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Jan Erik

Jo mere Islam, EU og uansvarlig indvandringepolitik samt Grundlovsbrud, Der mere skinger.
Det er særdeles nemt at forstå.
Stram Kurs er det eneste der kan redde Danmark. ☺ ☺

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Jan Erik

En sen nattetime, jeg faldt vist i søvn!!!

Det svenske folk må forstå at Paludan er på deres side, at Paludan nu tager deres kamp!

Det svenske folk er ikke alle selvdestruktive af natur, men dagligt oppe imod islamisk ondskab i koncentrat, naturligvis ikke mange svenske tilbage når dette er overstået og Sverige frit!

Danmark og et frit Sverige går ikke helt at sammenligne, for Sveriges vedkommende lidt som at sælge elastik i metermål, men uden islam og islamister på svensk jord, vil det svenske folk igen kunne leve i fred i overflod.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Jan Erik

Følger du ikke med, siden du synes at hans helt korrekte udmelding lyder skinger?

Jan Erik
Jan Erik
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

Jo, jeg rejser jævnligt til Sverige og ser mig lidt om. På den måde følger jeg med og ser virkeligheden.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Jan Erik

Går du så en tur med din blonde kæreste i en af de 60+ nogo-zoner som er i Sverige?

Har du været på bytur i Malmø?

Selvfølgelig kan man i dagtimerne få en Caffè latte i de større byer og tænker heller ikke at skisports-områderne er alt for slemme, men tag på en gåtur gennem rynkeby eller et belastet område hvis du vil se fremtiden for Sverige.

Jan Erik
Jan Erik
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

Min kone er rødhåret og vi foretrækker Göteborg, som er nem at komme til med færgen.

Den Ærlige
Den Ærlige
1 year ago

Han er jo trodsalt også “Nordens Håb” 🙂
Man kan håbe på at svenskerne sætter mere pris på ham en Danmark har gjort.
SEJR!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Alt andet lige, så har de også mere brug for ham!

Emil
Emil
1 year ago

Paludan kan forhåbentlig få sat fut i fejemøget i Sverige. Svenskerne fortjener i den grad at blive rusket lidt i.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

..som jeg alltid har sagt..Heja Rasmus Paludan, som nå har klart det helt eventyrlige, nemlig å bli svensk statsborger..takket være hans far, men dog. Så kan dere dansker som ikke setter pris på alt han har vist i praksis for dere..risikert livet..vist hva koranen egentlig står for og som muslimene i Danmark vil ha inført..ved alle hans demonstrasjoner..ha det så bra..dere hadde sjansen. Sverige trenger han mere, og med valg i 2022..rett tidspunkt..men for en ballade det vil bli.. Valget i 2022 vil være et være eller ikke være for svenskene, så vi trenger all den hjelp vi kan få… Read more »

Jan Erik
Jan Erik
1 year ago
Reply to  sussebassa

“…dere hadde sjansen…”

Har du det bedre nu?!

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Jan Erik

Spørr meg etter valget i 2022.

Joergen
Joergen
1 year ago
Reply to  sussebassa

Det er rigtigt. Paludan var for god til Danmark, Sverige har også mere brug for ham, men Danmark kommer til at savne ham. Længe leve Paludan

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Joergen

Paludans hjerte ligger nok hos danskene..
Vi benytter/låner han politisk til å få svenskene å våkne..de trenger litt futt i baken..og hjernen.
Ødevalget er i 2022…”to be or not to be” for svenske folket.
Lenge leve Rasmus Paludan

Charles
Charles
1 year ago

Hvis Rasmus vil det, spørger jeg:
Hvad skal han så bruge de danske vælgerærklæringer til 😕

Emil
Emil
1 year ago
Reply to  Charles

Måske har Paludan indset, at det er så som så med de danske vælgererklæringer.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Charles

Formelt, så længe han ikke er regeringsleder, tror jeg ikke noget hindrer han kunne være valgt både til den svenske rigsdag og det danske folketing…,
Der er i hvert fald ikke noget der for mig nat se ville kunne forhindre ham i at være valgt i det ene land og leder/formand for partiet i det andet land.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x