14
okt
Seneste opdatering: 15/10-20 kl. 0256
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige er verdens ivrigste Pride-land, og Europas største importør af homo- og jødehadere. Det er også en feministstat der masseimporterer voldtægtsmænd og kvindehadere. Giver det mening?

Et homoseksuelt par blev slået ned og banket af de tre syriske mænd Abdel Rahman Wakaa, Hamod Suleyman og Abdullah Alaswad på Göteborgs Hovedbanegård i april i år. Motivet for mishandlingen var parrets seksuelle orientering.

Det homoseksuelle par passerede de tre mænd på vej fra toget en aprilaften. En af de homoseuksuelle, som selv taler arabisk, forklarede at de tre mænd råbte diskriminerende kommentarer til inden konfrontationen. En af de syriske mænd spurgte om hans mor var stolt af ham, før de angreb parret med slag og spark mod ansigt og krop. De tre syrere, som hævder at være 23, 21 og 21 år er nu dømt for overgrebet, ifølge Göteborgs-Posten.

Göteborgs tingsrätt slår fast at motivet för mishandlingen var att krænka ofrene for deras seksuelle “gerning.” Den ene syrier nægtede dog, at det var tilfældet. Hændelsen handlar om at han “snackar skit om mig och min heder,” sagde syreren i förhør om en af de mishandlade homoseksuelle mænd. (Fritatider.se)

To af mændene fik betinget dom med samfundsstraf i henholdsvis 100 og 120 timer. Den tredje, en af de 21-årige, bliver dømt til tre måneders fængsel fordi han begik overgrebet i prøvetiden, han har som følge af en tidligere dom. Flere af mændene har syrisk statsborgerskab, men får alligevel lov at blive i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det multikulturelle samfund er måske snarere monokulturelt om nogle alt for få år!

Jørgen
Jørgen
1 year ago

Hvorfor ikke bare gå direkte til at lukke for kommentarer?

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Utvisning for alle disse homofobe Syrier med familjer..som har vist de ikke aksepterer den svenske kulturen.
Uten statsborgerskap skulle det kunne skje raskt.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  sussebassa

-3..
Trodde ellers venstreslødderet sto opp for homofile, men det gjør de tydeligen ikke, men er homofobe.