16
okt
Seneste opdatering: 17/10-20 kl. 0212
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu går den ikke længere for Twitter. Twitters øverste chef, Jack Dorsey og Facebooks Mark Zuckerberg er indkaldt til at aflægge forklaring for US Senate Committee on the Judiciary på tirsdag. Er Facebook og Twitter “platforme”, som de gerne vil være, eller er de politiserende aktivister og udgivere? Det giver mening, at kinesere, og iranere håber Joe Biden vinder den 3.11. Se Douglas Murray: How Big Tech is fixing the election.

Twitter er gået for langt – fortsætter med at blokere New York Post-historier om familien Biden

Hunter Biden pursued lucrative deals involving China’s largest private energy company — including one that he said would be “interesting for me and my family,” emails obtained by The Post show.One email sent to Biden on May 13, 2017, with the subject line “Expectations,” included details of “remuneration packages” for six people involved in an unspecified business venture.

Joe Biden was identified as “Chair / Vice Chair depending on agreement with CEFC,” an apparent reference to the former Shanghai-based conglomerate CEFC China Energy Co.His pay was pegged at “850” and the email also noted that “Hunter has some office expectations he will elaborate.” Emails reveal how Hunter Biden tried to cash in big on behalf of family with Chinese firm og Emails: Hunter Biden Strives for ‘Lasting and Lucrative Arrangement’ with Chinese Nationals

Korruption og censur går hånd i hånd

Det fire år lange kupforsøg mod præsident Trump

Kan Trump blive genvalgt – og hvorfor ikke?

USA’s præsident Donald Trump skal være glad for, at han ikke skal vælges af den danske befolkning, for så ville 90 pct. ikke stemme på ham. Hvorfor vender vi tilbage til. Trump skal vælges af den amerikanske befolkning, og derfor har han gode chancer for at blive genvalgt, selv om han har 90 pct. af de store medier, 90 pct. af storfinansen, 90 pct. af universitetsprofessorerne og 99 pct. af Hollywoods filmstjerner til at bagtale sig og for storfinansens vedkommende finansiere hans modkandidats valgpropaganda. Professor Bent Jensen

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Det må da efterhånden være klart for alle at der er noget fuldstændigt galt med både biden familien og de store udenlandske firmaer de er involveret med, for ikke at tale om de store platforme der censurere og blokere alt hvad de ikke kan lide.

Tingene er så meget blandet samme at det ender med at Trump, når han vinder 2020, sætter en storstilet undersøgelse igang både af Biden-affærerne og af platformene, i to separate sager der kommer til at give genlyd i flere år frem.

Det kan ganske enkelt ikke gå anderledes!

Morten Dreyer
Morten Dreyer
1 year ago

Mon ikke Kina og Rusland ser frem til en Biden sejr. Med ham er sagen mere enkel. Bare der kommer penge på familiens konto, så er sagen i orden.

012D4464-39C8-473C-AE6B-EC4DA85EDC08.jpeg
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg tror det er et meget lille mindretal af russere,som håber på at Creepy Joe vinder det amerikanske valg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Nielsen

https://www.youtube.com/watch?v=c9OLQv8BroQ

RT – the propaganda arm. Put in : Trump for president.

nobody
nobody
1 year ago

Jag vet inte… Men kanske Paludan er svaret! “These Boots Are Made for Walkin“: https://duckduckgo.com/?iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSbyAZQ45uww
Underbart! Paludan i Sveriges och Danmarks riksdag! Rod polse kan inte bli battre representerad an sa!

Poul
Poul
1 year ago

Hvad er det nu definitionen på idioti er, noget med at gentage de samme fejl igen og igen og forvente et andet resultat? Du burde indsætte denne videoer fra valget 2016 i alle artikler om det amerikanske valg fremover steen, især dem der handler om deres “neutrale” meningsmålinger. Det er en klassiker:) https://youtu.be/M3rByJgOYqA

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

“Er danske journalister også købt og betalt, eller er de bare provinsielle og dumme?” Det ene udelukker jo ikke det andet.. Jeg tror det er en blanding, eksempelvis ville jeg ikke have troet at alle medierne ville udstille de radikale som de gør nu, så jeg tror at de større mediers redaktører som eksempelvis politiken er købt og betalt af EU/globalister for at pushe “mangfoldigheds-agendaen”, imens de mindre medier nok mest består af ubegavede godhjertede naive journalist-praktikanter, hvor hurtige clicks på deres artikler vejer tungere end deres personlige overbevisninger, som eksempelvis i tilfældet med de radikale. Ingen af dem har… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Og så skal man iøvrigt ikke undervurdere effekten af et helt livs indoktrinering af røde lærere fra de helt små klasser, tilsat røde medier resten af livet. Venstrefløjen ved præcist hvilke knapper de skal trykke på, og har skabt en generation af indoktrinerede flokdyr, styret af kognitiv dissonans og jagten på social accept som udelukker enhver form for selvstændig tankegang, eksempelvis når det kommer til trump. Kan du nævne en eneste dansk musiker, kendis, eller kunstner som på noget tidspunkt har sagt at de ikke syntes trump er så slem som medierne gør ham til? Nej, de står alle i… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

I forhold til DR tror jeg oftest bare at der er tale om at venstrefløjen siden 1968 har infiltreret stedet, og på den måde opnået indflydelse over tid, uden at der nødvendigvis er nogen større konspiration bag alt hvad de laver. Journalister og venstreorienterede politikere går jo i seng med hinanden på kryds og tværs og ansætter andre som dem selv hele tiden, se feks her: http://www.uriasposten.net/archives/93367 Når det er sagt, så er jeg heller ikke et sekund i tvivl om at ledelsen i DR får nogle guidelines og noter udstukket oppefra her og der på de mere overordnede ideologiske… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Jep, og så er vi gået full circle tilbage til start, ved den mangelfulde/bevidst venstreorienterede uddannelse/indoktrinering, også på journalisthøjskolen. Det hele starter og slutter ved de røde lærere.

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg så lige dette eksempel på en små-fascistisk DR medarbejder som er det helt på eget initiativ, og endda praler med det: https://denkorteavis.dk/2020/dr-journalisten-iben-maria-zeuthen-en-totalitaer-tidstype/ Der er flere af de oprindelige artikler om hende andre steder, og medie-kollegaer som bakker hende op i kommentarfeltet på de sociale medier. Når man så fylder hele DR fabrikken op med den type, (det jeg skrev før med at de kun ansætter folk som dem selv) så bliver resultatet også derefter. Jeg er faktisk selv halvt uddannet i mediebranchen men laver noget helt andet i dag, og selv dengang i starten af 00’erne kunne man fodre… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Sidste indlæg for nu: Jeg så lige dit opslag på twitter fra “unge patrioter”, de kan ikke engang bruge deres rigtige navn og da jeg ville læse kommentarene var flere af dem blokeret for “ømtåeligt indhold”! Så jeg tror faktisk at det vi har mest brug for nu er et neutralt socialt medie der ikke censurerer indhold, for selvom et nyt medie skriver gode artikler nytter det jo ikke meget i denne tid hvis de ikke kan deles, som feks artiklen om joe biden fra new york post. Bliver trump genvalgt, så tror jeg ikke at han vil tilgive at… Read more »

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Poul

En af de bedste videoer derude 😉

nobody
nobody
1 year ago

Eddie Meduza – “Stromen finner veijen genom leien!”: https://www.youtube.com/watch?v=Lfm_7ipLk1o

P.S: “Eleganten från vidderna”: https://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x