19
okt
Seneste opdatering: 19/10-20 kl. 1739
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vandal who was caught on camera trying to tear a cross off the roof of church in east London is arrested. Farage on London Church Attack: ‘We Are a Christian Country and Our Culture Is Under Assault’.

“Frankrig kan måske ikke reddes”

“France is perhaps not recoverable. It’s too late. Metastasis is not curable.”

Den islamiske invasion af Frankrig er allerede så fremskreden, at det ville kræve årelang militær indsats at luge de værste fjender ud. Det er værd at minde om, at islam i Sverige er lige stor som i Frankrig, og om tyve år har den overhalet Frankrig. Frankrig og Sverige har allerede anlagt en cancer, som de formentlig dør af eller overlever som krøblinge med. “Sweden is on the path to a failed state,” sagde Gunnar Sandelin i København for nylig.

Vesteuropæernes fremtid er krig, og danskerne går den i møde ved at uafladeligt ævle om klima, sexisme og corona. Ubekymrethed for fantaster og neurotikere inden katastrofen. Dagens danske journalistik og 68′ ernes forkælede børn er som at høre orkestret på Titanic. “Er det end korsets vej, du viser mig, altid dog synger jeg.”

 “To destroy a people, you must first sever their roots”

De lever i fortrængning og parallelitet, popmusik, økologi og haute cuisine. Deres historieløshed og fejhed har gjort dem til nemme ofre. De unge på 50 laver film om at drikke sig ihjel. Andrei Tarkovsky blev kun 54, og han lavede ikke en film, som ikke var et eksitentielt mesterværk. Han levede i en alvorlig tid og på et alvorligt sted.

“Vær pjat” sagde Kierkegaard, »og du skal se, alle Vanskeligheder forsvinder! Livet bliver fornøjeligt, oprømt, muntert, let, kort: Det er en herlig Verden at leve i – ved at være Pjat,« og det er lige, hvad tiden er blevet. Pjat er  vejen til undergang, og vores  politikere og medier er pjat. Man skal være under 30-40 år for at udholde at høre den tidligere kulturkanal P1 i mere end ti minutter.

Velfærdsstaten og 68 har gjort det, kommunismen gjorde ved russerne: Den kappede deres rødder over, som Solzhenitsyn bemærkede. Bla bla bla bla ensom ulv bla bla bla bla socioøkonomiske forskelle bla bla bla, som Henrik Dahl skrev igår. Giulio Meotti skriver i Israel National News:

“Can a Western democracy, which no longer believes in itself, which only believes in bistros and shopping, really win such a war?”

Crazy people? Lunatics? No, barbarian warriors who fulfill the great Quranic mandate to fight the infidels wherever they are, In Gaza as in Marseille, in London as in Oslo.

One day they attacked the Jews. Okay, they were “only” Jews … Then they killed the cartoonists. Okay, they were “only” cartoonists, and even provocateurs. Then they hit a priest in a small church in Normandy, cutting his throat. OK, he was “only” an old priest in a country that is no longer Christian, at a mass where there were only a handful of old women. Then they hit everyone, en masse: tourists, young people dancing, people celebrating July 14 … Then they hit inside the Paris Police headquarters.

Now they strike in the more common, open, ordinary side of the French Republic: an anonymous teacher, a father of a family, who wanted to teach his students about freedom of expression.

Is the French state really ready to defeat these enemies? And then, how many are there, out of an Islamic population of 6 million -. 6 million? Some say 9 million, because in France you can’t even know how many there are anymore. Is France ready to defeat those who beheaded a teacher?

Se hvordan BBC rapporterer terrormordet. “Vi bliver uretfærdigt behandet, det har intet med islam at gøre, og vi frygter et backlash og mere islamofobi.” Rolig, det er aldrig kommet før. Franskmændene agter ikke at forsvare sig mod islams mord og vold

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Demografi er skæbne! Så længe den muslimske befolkningsgruppe får flere børn en os, så kommer deres andel af befolkningen til at vokse, det eneste springende punkt, er bare hvor hurtigt den vokser! I danmark kan statistikken ikke bruges til noget, for det at være etnisk dansker, er efterhånden et udvandet begreb, statistisk vel at mærke! Hvis bare en af forældrene er dansk statsborger, uanset om dette er erhvervet eller givet ved fødslen, så figurerer barnet statistisk som pære dansk! Det er derfor at gader og stræder er fyldt med folk, du ikke kan genkende som danske og det er derfor… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Man skal så også lige huske på, at de i gennemsnit får deres børn noget tidligere end almindelige danskere ( som jo lige skal nå at uddanne sig, studere og gøre karriere først ) – hvis vi for eksempel siger omkring hhv. 20 og 30 år, så når de altså tre nye generationer på 60 år, hvor danskerne kun når to, så det er faktisk endnu værre end de ovennævnte tal antyder.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Netop, det er præcist det jeg skriver. Normalt sætter vi en generation til 30 år men indvandrenes er nok kun 20! Derimod er der en tendens til at indvandrer får færre børn jo længere de har boet her, men det vigtige er at de får langt flere end os, og de får den langt tidligere! Vi må også se på det demokratiske skred der sker, jo flere de bliver, jo mere vil de få demokratisk indflydelse og stemme for yderlige indvandring. Samtlige muslimer i Danmark ville hvis de alle stemte på samme parti, kunne stemme et parti på størrelse med… Read more »

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Danske medier er en joke.. Vi burde støtte Snaphanen massivt, og sætte eksterne reklamer op for siden så 3-5% af befolkningen med tiden kommer til at læse den.. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Hvis der nogensinde kommer en massiv opstand mod politikerne – en 20-30 000 danskere der marcherer mod Folketinget – så joiner jeg dem. Ingen tvivl om det. Danske regeringer har ingen troværdighed længere. At tro på det system er som at sætte sig ned på agterdækket af Titanic og ryge en smøg mens skibet synker. Der er kun to teoretiske løsninger på… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  steen

Tja,det hedder “lawfare” og synes udført i dit tilfælde og være dirigeret politisk fra vort, åh så hæderlige,Justitsministerium, Så du kan være sikker på, at en dom også er fastlagt

Poul
Poul
1 year ago

“To destroy a people, you must first sever their roots”
EU’s motto.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Dtte er en prøve.

Poul
Poul
1 year ago

Han har dog lidt humor, ham kulturberigeren der river i korset. Bemærk hvad der står på hans trøje..

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  Poul

Bemærk NASA logoet, det originale, hvor en rød slangetunge også går igennem logoet. Det kan ligne et ‘t’. Byt rundt på bogstaverne, inkluder slangetungen som ‘t’, og der står ‘satan’. Meget passende navn til den lede løgneorganisation. Nedrivningen af kors er begyndelsen på kristenforfølgelse, som allerede er meget ekstrem i mange lande nu. Islamisk stat og andre har gjort det længe, ja selv svagpisser nordmændene har beordret kors taget ned fra bedehuse og kirker for ikke ‘at støde’ nybyggerne!!! Også i USAer der tiltagende kristenforfølgelse. Vi kristne er forberedt på massiv forfølgelse her i endetiden. Hvad tror I, FEMA camps… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Cirkeline

..ja, selv svagpisser nordmændene…
Alle nordmenn er ikke svagpisser..enig med nåværende regjerings politikk.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Tag din medicin cirkeline, det er ikke en slangetunge men en “vector”, et tegn for rumfart som bruges i alle rumfarts organisationer verden over. Prøv google næste gang istedet for din bibel. Eller endnu bedre, brug tiden fornuftigt og tag en snak med en præst om hvorfor den danske folkekirke konstant kalder islamiseringen for “mangfoldighed”, og fedter for muslimer ved enhver given lejlighed. Spørg dem også om de har læst vers 5:51 i koranen. Jeg vil ikke afsløre hvad det vers siger her, får så får du en mulighed for at lære at bruge google. Derefter kunne du jo bruge… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Medierne, på globalt plan, ejes og domineres af 6 firmaer, og MSM læser fra samme manuskript. Nøje afmålt, nøje censureret. Det hedder mind-control. Men som en klog amerikansk præst siger: “corona is the final nail in the coffin, and the Earth is coming to a stop.” Han mener, at vi resten af jordens tid – meget få år tilbage – aldrig kommer til at leve uden corona. De arbejder på at skabe så meget frygt og fortvivlelse over både corona, indvandring og klima, at folk til sidst vil gøre hvad som helst for at komme tilbage til det, der var… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x