21
okt
Seneste opdatering: 21/10-20 kl. 0656
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Generation Pjats børn er på vej i krig. En beskyldning for ‘islamofobi er nok til at få nogen dræbt, siger Caroline Fourest. Europa tager ikke islams blasfemilove alvorligt.

Og det har Sheikh Ali Al-Yousuf fra the International Union of Muslim Scholars fuldstændigret i. Drabet er lige efter lovbogen, det ekstreme her er ikke morderen, det er islam og dens love Der er naturligvis franske muslimer der tager afstand fra sharia-terror, men det er svært at vide, om det er oprigtigt. Det er ufordelagtigt at bifalde mens fransk politi raider dusinvis af ‘islamistgrupper.’ For lidt for sent.

Muhammedkrisen for 14 år siden handlede grundlæggende om, hvorvidt islamisk lov skulle gælde i Europa. Svaret dengang var et “nej” med nød og næppe. Dansk venstrefløj og erhvervsliv tvivlede længe. I dag har den opfattelse bredt sig endnu mere, at det skal muslimsk lov. og vi har nu to uforenelige opfattelser, der er på kollisionskurs efterhånden som antallet muslimer vokser.

Krig eller underkastelse

Der er kun to mulige udgange på det: Krig eller europæisk underkastelse under islams profet. Det bliver i vore børns tid. I mellemtiden danser deres forældre, Europas generation pjat, til orkestret på Titanic. Mange kommer til at miste livet, de fleste politikere ved, de vil få skylden, men foreløbig sender de politiet efter os, der påpeger det. De har ingen synlig strategi for at undgå en katastrofe, man kan se på lang afstand.

Em muslimsk sociolog mener, at Samuel Paty’s Murder May Have Been Orchestrated Like 9/11, og en imam fra Paris-forstaden Gonesse mener at:

French Islamic Scholar: Muslims Built, Liberated France; Terrorism Has Come from France’s “School”

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvorfor er en kalif wannabee ude og påstå at muslimer har bygget europæiske jernbaner? Jo for at gøre dem til endnu større målskiver for europas jihadister,som der uundgåeligt bliver flere og flere af. For politikere og andre åndeligt mindrebemidlede VIL ikke forstå at islam er uforenelig med sekularisme.

Harald Hårfagre
Harald Hårfagre
1 year ago

Patrioter må begynne å trene sammen i Norden, det haster , vi så at en samlet befolkning i Romania klarte å styrte diktatoren der, selv om han var beskyttet av hæren, så det samme vil skje om vi starter opprenskningen her og.
Hæren vil alltid stå på eget folks side til slutt.
Men det kreves samhold, noe som ikke finnes i det perverterte Norden.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er åbenbart helt selvfølgeligt for imamerne at sharia er gældende retspraksis i Frankrig! Men hvordan kan de få anden opfattelse, for republikken viger og gør ikke nævneværdig modstand. Det officielle Frankrig gør som alle andre europæiske politikere de undskylder, forklare og forsvarer terroren! De lukker selv den trojanske hest ind og de åbner døren i hesten, så krigerne kan komme ud!
De siger at de passer på befolkningen, men det gør præcist det modsatte!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x