24
okt
Seneste opdatering: 24/10-20 kl. 2310
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vicepræsidenten med sin søns oligarkforbindelser, som Joe Biden “ikke kendte noget til”

Det bliver stadigt tydeligere, at USA’s demokratiske parti ikke ledes af folk, der vil gøre noget godt for den amerikanske befolkning, men som bruger politik til at berige sig selv. Efter at Hunter Bidens tidligere businesspartner, Tony Bobulinski, har fortalt, at han kender til Joe Bidens korrupte aftaler med Kinas kommunistiske parti, lader stanken sig næppe inddæmme, selv om MSM-medierne gøre deres yderste for at undertrykke enhver historie, der kan skade Bidens valgchancer.

Hvordan har demokraterne kunnet slippe af sted med det? Ved at lyve!

Det var måske ingen tilfældighed, at Joe Biden under torsdagens debat med præsident Trump kom til at henvise til Adolf Hitler, som fremsatte den geniale tanke, at hvis man skal lyve, så skal man lyve massivt. Almindelige mennesker kan udmærket forestille sig, at politikere lyver om hænder på et lår eller spirituskørsel.

Hvem kunne forestille sig, at demokraterne ville opføre sig sådan?

Men ordentlige mennesker har svært ved at forestille sig, at det demokratiske parti vil drive heksejagt på USA’s præsident og prøve at få ham fjernet på grundlag af vanvittige anklager, som de selv har opdigtet? Hvem kunne forestille sig, at de ville opføre sig sådan, når de fra begyndelsen vidste, at der ikke var hold i beskyldningerne med Trump for russiske sammensværgelser?

Hvordan kan Joe Biden slippe af sted med at hævde, at han ikke vil forbyde olie- og gasudvinding, når det er, hvad han har brugt det sidste år på at agitere for? Hvordan kan han gøre Trump ansvarlig for de mange corona-relaterede dødsfald, når han selv og hans demokratiske kolleger fordømte præsidentens grænselukning mod Kina?

Gud ved, hvad den danske løgnepresse vil finde på

Hvordan kan europæiske regeringer sove roligt ved udsigten til, at USA fra og med januar kan blive styret at en politisk forbryder, der ikke vil tøve med at sælge ud af USA’s interesser til højstbydende?

Og gud ved, hvad den danske løgnepresse vil finde på, hvis deres hadeobjekt nummer ét, Donald Trump, skulle gå hen og vinde?

Det er nu ikke ganske nemt at undervurdere Joe Bidens talenter

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
E, Frederiksen
E, Frederiksen
3 years ago

Jeg tør slet ikke tænke den tanke til ende, at Trump taber, sĂĄ vi skal have de “banditter og løgnere” til at styre USA. Der er uhyggelige magter og penge i forsøget pĂĄ at vælte ham. Der dækkes enormt over Biden og søn’s fortrædeligheder. Tænk hvor forfærdeligt det bliver for Danmark og Europa.

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  steen

Jeg læste en artikel for nyligt som handlede om at nogen pĂĄ twitter havde sagt noget, som nogen andre derefter mente noget andet om, hvilket fik journalisten til at lave en artikel ud af det. Ingen af dem var politikere eller kendt for noget som helst andet end at have oprettet en profil pĂĄ twitter, og emnet kan jeg ikke engang huske.. Det er “nyheder” nu. Sagt pĂĄ en anden mĂĄde: Du har alt for høje tanker om den gennemsnitlige danske journalist hvis du tror at de navigerer efter en større plan. Chefradaktørene mĂĄske, men de lader bare journalisterne fylde… Read more »

Poul
Poul
3 years ago

Hvis joe biden vinder vender vi “bare” tilbage til normaltilstanden med løgn og bedrag for en stund. Det er mĂĄske deprimerende, men jo ikke ligefrem noget nyt kan man sige.. Det sker uanset hvad om 4 ĂĄr nĂĄr trump er færdig med sin periode. Og vinder biden nu fĂĄr han jo ikke lov til at bestemme noget selv alligevel, han er en sock-puppet og en temmelig slidt en af slagsen. Apropo det, sĂĄ dukkede der iøvrigt en interessant domæne registrering op for nyligt i usa, ved navn “clinton-harris”… Men det opdager de nok selv en dag, pĂĄ den ene eller… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=2klJqQ128-E

Live: Trump ‘Make America Great Again: Ohio

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x