25
okt
Seneste opdatering: 25/10-20 kl. 0541
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi har åbet Pandoras æske ved at masseinvitere mennesker fra verdens værste lande” Vold og grov vold er tidoblet siden 1950. Voldtægter er øget med 1550 procent

Retsstatsmæssigt lever Sverige i et homogene, fredelige 1970, inden “multikulturen.” Love og retspraksis er fuldstændig ude af stand til at hamle op med den enorme voldelighed, politikerne har insisteret på at importere. “Misshandel inkl. grov” er tidoblet siden 1950. Bare fra 1975-2009 er volden firedoblet. Fuldbyrdede voldtæger er øget med 1555 procent siden 1975 (den officielle start på indvandringen fre den 3 verden.)

Det giver sig nu helt perverse udslag. Denne morder af en helt tilfældig fik igår fire års “lukket ungdomsbehandling.” Mördade tonåring för att han ”stirrade” och firade med hamburgare – skonas från fängelse.

Der er en anden fare: Efterhånden som retsstaten taber territorium, vil efterspørgslen efter sharia stige. Selvtægt vil også øge. Sverige er skadet for evigt af inkompetente politikere og vælgere. Men mange ting fungerer ikke længere i “det ny Sverige”. Man ville tale om et multipelt organsvigt, hvis landet var et menneske


Jan hämtade mamma från äldreboende

Velfærdsstatens nedbrud kalder det værste frem i svenske bureaukrater

Vi träffar Jan Roostal som hämtade ut sin 97 åriga mamma från äldreboendet när Corona fick boenden att stänga ner. Jan upplevde hur dåligt hans mamma mådde av isoleringen, varför han tog beslutet. Han berättar om resan genom boenden med sin mamma och hur omsorgen för de gamla brister. Vi pratar om ledningsstrukturer som inte fungerar, vilket slår på de boende och anhöriga.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john M
john M
1 year ago

vi har et problem, 240.00 enlige mødre i Danmark.
DET ER PROBLEMET !””
Som INGEN taler om.
At opvokse uden en far.
99,9 % af døds gangen i usa er opvokset uden en fader, hvor er fakta…..’
ingen steder for det er de syge kællinger der har staten som far. (ja ok kællinger, der er trods alt stadig gode kvinder)

TO HUNDREDE OG FYRE TUSINDE ENLIGE KVINDER FORSØGERE

HALLO HALLO !

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Tyskerne heller ikke helt uden humor, de mange døde etniske tyske, stilles i ligkister ved affalds-containeren, i håb om nogen vil afhente, som en fortæller er dette ikke helt lovligt, men hvad skal vi gøre? Her til morgen et program på tysk Tagesschau24, fra plejehjemmet “Lillienheim” i Wolfsburg, en plejer bliver spurgt: ” Er dette ikke som at arbejde i en horrorfilm, at arbejde på Lillienheim ? Plejeren nikker bekræftigende ja! Sjældent for tysk Lügenpresse der her går ret på sag, beskriver livet “bag de grå mure” spørger journalisten en de indsatte, en ældre tysk dame ” Hvor er dine… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er en særdeles seværdig dokumentar om Jans mor. På trods af at den har været blæst op på big tech medier.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Samtalet mellan Willgert och Arnstberg är nog det bästa som sänts i etern någonsin.
Hoppas att man följer upp det på ”Ring SwebbTv”!!!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x