27
okt
Seneste opdatering: 28/10-20 kl. 1003
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Bidens forretningspartner Tony Bobulinski lægger alle kort på bordet hos Tucker og Hunter Biden’s former business partner releases audio of ‘Biden family friend imploring him not to go public’

Berlingeren – i lommen på Putin?

Berlingske er lige så forrykt som de mest vanvittige Trump-hadende medier i USA

Af: Hans Rustad

Berlingske bruger Putin som sandhedsvidne på at Hunter Biden ikke har modtaget penge på korrupt vis fra Rusland, allermindst Putin selv. Berlingske mener det samme som Putin: Påstandene om Biden-familiens korruption er ikke- verificerede påstande fra en tabloid-avis, New York Post.

Berlingske forstår ikke at de havner på samme side som Putin og de antidemokratiske Demokrater.

Der er en vis logik i det: Demokraterne førte proces mod Trump i tre år som russisk agent. Men specialefterforsker Bob Mueller og hans team af Demokrat-jurister og FBI-agenter fandt ingenting de kunne bruge mod ham. Selv ikke med ubegrænsede ressourcer.

Anti-Trump-medier som Berlingske har for længst sagt farvel til sandheden

Berlingske tør ikke helt gentage løgnen om Trump og Rusland, men nu er de ude efter at eliminere afsløringerne om Bidens. Sporene fører tilbage til Putins nærmeste kreds, derfor rykker Putin ud og dementerer. Og Berlingske siger god for hans dementi.

Hvis alt bliver løgn er det umuligt at skille løgn fra sandhed. Anti-Trump-medier som Berlingske har for længst sagt farvel til sandheden. De er derfor gået ind i rollen som forsvarere af løgnen. Dermed havner de på parti med Putin og Kina.

Det er i sig selv en fantastisk historie, hvis den ikke var så tragisk. Samme historie gentager sig i Norge og Sverige.

Donald Trump har flere gange under valgkampen beskyldt Joe Biden og hans søn, Hunter Biden, for at være korrupte og have ført gedulgte forretninger i både Ukraine, Kina og Rusland.

Under den seneste præsidentdebat hævdede Donald Trump sågar, at Hunter Biden skulle have modtaget 3,5 millioner dollar fra Rusland. Penge, som angiveligt skulle være kommet direkte fra præsident Vladimir Putin selv.

Der er ingen håndfaste beviser for, at dette skulle være fundet sted. Men beskyldningerne har nu alligevel fået præsident Putin på banen, skriver Reuters. I et nyligt interview gør han det klart, at han ikke mener, at Biden-familien har begået nogen ulovligheder i hverken Rusland eller Ukraine.

Thomas Aagaard hedder den ulykkelige journalist der må føre dette vrøvl i pennen. Ikke ett ord er sandhed. Trump har ikke beskyldt Joe og Hunter Biden. Han citerer fra en Senats-rapport og fra Hunters egen laptop. Berlingske er lige så forrykt som de mest vanvittige Trump-hadende medier i USA: Fakta eksisterer ikke, hvis de er til fordel for Trump.

På Den dybe stats side

Berlingske tager skridtet fuldt ud: Fakta er påstande og påstande er fakta.

Hunter Biden er endt i Republikanernes spotlys igen, efter at en nyligt publiceret historie i tabloidmagasinet The New York Post hævder at have fundet kompromitterende oplysninger om ham og hans forretninger på en af hans gamle computere.

Ingen andre medier har dog været i stand til at verificere indholdet på computeren eller kunnet bekræfte, om computeren overhovedet har tilhørt Hunter Biden.

En række tidligere efterretningsfolk har i stedet postuleret, at computeren kan være del af en russisk smædekampagne mod Biden-familien. Det har FBI imidlertid afvist.

Ringen sluttet

Ringen er sluttet. De Trump-hadende medier havner på Putins side. Gør det noget? Er det ikke en bagatel? Nej, medierne ødelægger borgernes orienteringsevne og evne til at skille løgn fra sandhed. Noget lignende har Danmark og Norge ikke oplevet siden besættelsen. Vel var journalistikken også tendentiøs under den kalde krig. Men da var medierne trods alt på rigtig side. Nu har de havnet på Løgnens parti.

At Ruslands største oligark, Putin selv, dementerer at han er korrupt er ikke opsigtsvækkende. Men at Berlingske fremstiller Putin i bedste lys, er et groft stykke:

»Men ja, han havde mindst et firma, som han praktisk talt stod i spidsen for, og som det lader til, at han tjente gode penge på. Det ser jeg ikke noget kriminelt i. Det ved vi i hvert fald ikke noget om.«

Fakta bliver til fiktion

Aagaard indrømmer at der findes en Senats-rapport hvor der står at Yelena Baturina betalte 3,5 million dollar til Hunter Biden. Aagaard skriver at der vistnok findes et selskab ved navn Rosemont Seneca Thornton, men det hele er meget mystisk. Der findes ikke noget bevis på at Hunter nogensinde modtog pengene, skriver Berlingske.

En avis der vælger løgnen vil sagte men sikkert blive idiot. Der findes masse materiale om Rosemont Seneca Thornton og medierne i USA har skrevet om det i flere år. Peter Schweizer har skrevet om det, fordi det implicerede udenrigsminister John Kerrys stesøn, Chris Heinz.

Beskyldningerne er baseret på en rapport, som Republikanerne i Senatet udgav i september. Den viser, at Elena Baturina, den føromtalte enke og russiske forretningskvinde, i 2014 udbetalte 3,5 millioner dollar til et firma ved navn Rosemont Seneca Thornton.

Pengene blev angiveligt udbetalt som konsulenthonorar. Rapporten afslører dog ikke noget om, hvorfor pengene blev udbetalt, eller hvem der modtog dem.

Republikanerne har imidlertid kædet udbetalingen sammen med Hunter Biden, fordi han i samme periode var medstifter og administrerende direktør i et investeringsfirma med et meget enslydende navn: Rosemont Seneca Advisors.

Det er endnu uklart, hvilken forbindelse de to firmaer har til hinanden, men ifølge Hunter Bidens advokat har han intet haft at gøre med det firma, der modtog betalingen.

Berlingske går ind i rollen som vidne for den russiske mafia.

Der er heller ingen beviser for, at Hunter Biden skulle have modtaget pengene, eller at udbetalingen for den sags skyld overhovedet skulle have været kriminel. Intet tyder i øvrigt på, at Joe Biden skulle have set skyggen af pengene.

Berlingske går her ind i rollen som troværdigt vidne for den russiske mafia. Aagaard nævner ikke grunden til at Hunter og hans kammerater fik et så tilpas stort honorar: Hun stod på en overvågningsliste i det amerikanske finanstilsyn, dvs. hun er korrupt. Hunter og hans venner hjalp hende med en konto i JP Morgan.

Det er fantastisk at Berlingske snart to uger efter afsløringerne ikke får sig til at skrive sandheden om Hunter og Biden-familien: At de er gennemkorrupte. At Hunter er crack-junkie og at børneporno og korruption fletter ind i hinanden. Biden er en national sikkerhedsrisiko.

Måske også danske medier er blevet det?

4.2 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Jeg læser ikke berlingeren mere. Det er blevet en rødradikal muhammedaprøjte med en overvægt af hysteriske meetoo kvindelige journalister.

Poul
Poul
1 year ago

Sjovt nok sidder jeg lige og ser trumps tale fra michigan i dag, og når man hører ham tale siger han det stik modsatte af hvad danske medier fortæller om ham. Danske journalister er virkelig en joke, uanset om de er bestukket eller ej. Trump har iøvrigt taget en storskærm med til mødet hvor han viser gamle klip med hvad joe biden rent faktisk har sagt før i tiden, og sammenligner det direkte med hans løgne i dag. Trump laver altså det arbejde som løgnemedierne BURDE gøre, og han gør det lige foran dem, samtidig med at han stiller op… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

HAHAHA, det bør i lige se allesammen: Det tweet fra “america first” som snaphanen har ude i højre side her, viser et kort over usa hvor trump står som massiv vinder. TWITTER HAR CENSURERET DET med teksten “ømtåeligt indhold, vi kan ikke vise dig alt”!

de idioter fatter simpelthen ikke at de understreger alt hvad de lyver om, hver eneste gang de gør den slags:)

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg tror så ikke helt på at der skulle være flertal for trump i californien, men på den anden side larmer venstrefløjen ofte mere end de rent faktisk fylder i stemmeboksen. Vi får se..

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Her er videoen trump viste på storskærm, held og lykke med at bortforklare den joe biden: https://youtu.be/tw3UyUrmgJs

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Poul

Biden bliver tværet ud. Til hans sidste rally, kom er kun et par snese personer – og de var allesammen Trumpentroopers.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Felix Krull

“Men meningsmålingerne….”

Det hele er et stort teaterstykke.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Og alt kan manipuleres alt efter hvordan man spørger, det er komplet vanvittigt at de intet har lært siden sidste valg. Der er dog et sted man sansynligvis kan få et nogenlunde retvisende billede af stillingen pt, og det er hos bookmakerne. Folk har det med at være lidt mere ærlige når de står til at miste en masse penge, så måske var det værd at undersøge hvad odds’ne er på trump eller biden som vinder, og sammenligne det med de officielle meningsmålinger? Jeg ved ikke hvor man leder efter den slags, men måske du eller andre kan finde det?

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

Måske Berlingeren skulle lytte til Putin igen og forstå, hvad han egentlig siger: intet at se her, passér gaden. Jeg kender intet til sagerne.
Hvilket selvfølgelig er en politikerløgn, for selvfølgelig kender FSB alt.
Hvad der er mere alvorligt, er at FBI og CIA selvfølgelig også kender til sagerne ned i mindste detalje!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ifølge RT-Today idag: 79% af de i Frankrig bosatte muslimer betragter sig som være i krig imod Frankrig! Uhyggelige gæster! Det har forbigået MSM’s opmærksomhed, også selv om muslimerne i Mellemøsten har erklæret Frankrig krig, selv om Macron nu advarer imod at rejse til muslimske lande, uvidende om at Frankrig selv hører til disse muslimske lande endda ifølge hans eget ministerium! Macron er muslimernes ven, ( ingen ven af sit eget franske folk) selv nu i undergangen hvor enhver muslim med respekt for sig selv afbrænder fotos af Macron, ja Macron er muslimernes ven helt ned i døden! Berlingske samme… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det giver nyt liv til “at få tæsk med en våd berlinger” nu er det de få abonnenter de forkvaklede skriverkarle i Pilestræde endnu gør krav på,som er prügelknaberne.
Man kan trøste sig med at Naser Kahder nok er en af dem der køber skidtet.

Desuden er svebbtv.se blevet til swebb.tv grundet guugels censur google twitter og faecesbook er og bliver noget ubrugeligt bras. -Lidt som DR og TV2 Forskellen er bare at de fleste brugere ikke har opdaget det endnu,og derfor sluger deres løgnehistorier råt. Hust at checke op på Project Veritas en gang imellem.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
John M.
John M.
1 year ago

Er der bare 1 person , der kan forstår HVAD HELVEDE DANMARK er medlem af EUssrWOKE kommissionen , HVOR ER VORES PENGE ?!
https://ec.europa.eu/info/strategy/eu-budget_en

John M.
John M.
1 year ago
Reply to  John M.

HALLO
https://eur-lex.europa.eu/budget/data/DB/2021/en/GenExp.pdf
HVAD HELVEDE FOREGÅR DER.
Ghana, kampala, tanzania , TIL FUCKING FUP og som FUP flygtinge.
FOCUS nu , stop med ,at lade dem sætte agenda.

Ps. jeg er skyldig, I 1999 rørte jeg en kvindes skulder, mens jeg var leder, ja jeg må hænge mig selv ikke , KÆLLINGER.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  John M.

der er omkring 24 milliarder =24,685,990,458 DKR,hvis man sætter euroen til 7kr. fire og tyve milliarder seks hundrede og fem og firs millioner ni hundrede og halvfems tusinde og fire hundrede otte og halvtreds for nu at skære det ud i vådt bølgepap. Så mange penge er Europas borgere næppe i besiddelse af. Men bare rolig. ECB trykker nogen flere euro,og fluks er problemet løst. At priserne på varer stiger er heller ikke noget problem,for det er kun os fattige disposables,der lider under det.Politikerne og deres betalte journalister med med bankerne bag sig,tjener gode penge. At disse såkaldte penge mister… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x