31
okt
Seneste opdatering: 31/10-20 kl. 2021
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Listen to “Nyhetsveckan Special #19 – Rasmus Paludans tyska drama, medlemskapet i AFS” on Spreaker.

Samme med video her.

“Vi er på vej mod borgerkrig”

Jihad-ekspert advarer Europa. Stop indvandringen

Af: Øyvind Thuestad

Den palæstinensisk-belgiske jihad-forsker Montasser AlDe’emeh kommer med en dyster advarsel til Europa i et interview med den velrenommerede Hollandske avis De Telegraaf: «Vi er på vej mod borgerkrig»/’’We importeren een burgeroorlog’.

AlDe’emeh, som selv er muslim, siger europæiske politikere er naive når det gælder masseimmigration, islam og mislykket integration.

AlDe’emehs advarsel er klar og tydelig: Ved at tillade omfattende indvandring til Europa, risikerer man samtidig at importere borgerkrig. Han anbefaler at stoppe indvandringen for at undgå en forværring af situationen.

AlDe’emeh har en solid baggrund for sine meninger. Han har haft omfattende kontakt med jihadister i Belgien og Holland, han har rejst illegalt sammen med nogen af dem til Syrien i forsknings øjemed, og han har samarbejdet med det belgiske sikkerhedspoliti.

Europæiske politikere er naive når det gælder indvandring og islam. Først må vi vide hvad vi skal gøre med dem som allerede er her, siger AlDe’emeh. Han arbejder også med skoleelever i Bruxelles, og han siger at børnene er til stede i Bruxelles rent fysisk, men at de «mentalt lever i middelalderen».

Eleverne lever mellem to forskellige verdener, og søger deres egen identitet. Så kommer de uundgåeligt i kontakt med radikale islamske ideologier, siger Montasser AlDe’emeh.

AlDe’emeh har skrevet bogen «Dobbeltliv», hvor han forklarer Europas voksende problemer, men også kommer med forslag til løsninger. Han beskriver livet som informant for sikkerhedspolitiet og hvordan det farlige dobbeltliv gjorde at han endte på IS’ dødsliste.

AlDe’emeh blev interviewet af Aftenposten i sit hjem i Molenbeek i Bruxelles i november 2015. Der sad han og skrev på sin doktorgrad om unge mænd som drog til Syrien for at gå i krig – mens politiets anti-terror grupper ledte efter den eneste overlevende terrorist fra Paris, Salah Abdeslam, et stenkast derfra.

Selv om Montasser AlDe’emeh er kritisk overfor Belgiens manglende integration og ikke mindst politiske partier, som bare er interesseret i muslimer som stemmekvæg, så mener han at det muslimske miljø selv har et meget stort ansvar for at dæmme op for radikaliseringen..

— De muslimske religiøse ledere må argumentere mod dem, der spreder radikalisering. Ofte hører du dem sige om IS eller andre grupper: «De er ikke muslimer». Den holdning er dovenskab. Imamerne må tage debatten. Det nytter ikke bare at fordømme de unge, som bliver tiltrukket af dette, de må argumentere mod deres brug af Koranen og andre tekster, forklarer han.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Den sidste del gør indlægget komplet ligegyldigt, for det er jo bare endnu en “moderat muslim” som mener at terroristerne har misforstået koranen, og at løsningen derfor må være at imamerne læser op fra side 4 istedet for side 5. Den type kan man jo fodre svin med, hvilket iøvrigt ville være en mere effektiv løsning. “De spreder radikalisering” siger han. Nej, de spreder islam, og nu beder han om hjælp fra dem der har at sprede islam som deres jobbeskrivelse?? Ikke at det gør ham til noget særligt for det giver vores egne politikere jo milliarder til hvert år,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=SzLksELsiUA EU og MSM præsenterer konstant denne onde islamistiske immigration i et positivt lys, nu ser vi igen resultatet i Frankrig, ifølge Macron skal denne ondskab: islam permanent være en del af fremtidens Frankrig!!!!! Det står Macron – EU kommisionens medlemmer helt frit for, de af venstrefløjen der ønsker at udforske islam, dyrke volden frit for at rejse til Mellemøsten og Afrika, istedet inviterer de volden hertil, de er de virkeligt skyldige de politikere der tillod denne vold og terror, og endnu tillader denne massive indvandring har blod på hænderne, udfaldet helt forudsigeligt opskriften på borgerkrig, dette sker helt bevidst,… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

“De må argumentere ved brug af koranen. .” Det er jo netop den, der er ondets rod, så de må nok til at argumentere med Bibelen i hånden: “Elsk din næste, bed for den, som forfølger dig’, og denne her: “Du må ikke slå ihjel!” Det står jo helt modsat i deres sataniske manual! Der opfordres til mord konstant! Som kloge amerikanske youtubere siger: “Prepare for Dark Winter”, og “Brace yourselves”. De venter borgerkrig i USA efter valget, og Europa er også en sydende kedel, der især i Frankrig (bestemt ikke i tøsedrengelandet Sverige) vil kunne ende i borgerkrig om… Read more »

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Det gør per holbo

Charles
Charles
1 year ago

Stol ALDRIG på en muslim. I koranen står der også: Muslimen skal indynde sig og sleske, lyve og føre de vandtro bag lyset, indtil Muslimerne er i flertal. Og det er netop det ALLE muslimer gør. Der er nogle der kalder sig muslimer og ikke har læst eller tror fuldt ud på koranen, De er ikke muslimer. For er man muslim så er man troende muslim. Det er netop derfor, der IKKE findes Moderate muslimer. Det er hele pakken eller intet.! Uanset hvad Jihad-ekspert en siger, Kommer der borgerkrig. Vi kan også vende det til, vel at mærke, hvis alle… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

De Kulturradikale køber Hus Forbi.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Hjemløse bliver de. ☺

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Islam er en trojansk hest i Lilleasien.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Nyt skyderi i Frankrig – en præst skudt

TV2-News nu.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Raymond Ibrahim, a Shillman Fellow at the Freedom Center, was recently in the War Room with Stephen Bannon, discussing blasphemy and beheadings in France. The segment begins around the 51:06 mark below. Check it out:
https://youtu.be/UBtv6LZACiU

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  Peter Buch

«This video may be inappropriate for some users»
Hvor lenge har Bannon hatt gift-merke på youtube?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Det er på høje tid, at få sat gang i deportationen af muslimer, så Europa igen bliver muslimfrit. Når AfD i Tyskland og Marie le pen i Frankrig forhåbentlig kommer til magten må en endlösung på muslimernes tilstedeværelse i Europa blive en realitet.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja, og Jimmie Åkesson SD i Sverige.
Muligens Frp i Norge, men hvem i Danmark..forhåpentligvis Stram Kurs..Rasmus Paludan.
Tror nok de seneste dagene med terroren i Frankrike har fått flere å tenke på hvilket parti kan få muslimene helt ut av Europa.
Så uten den ville man ikke fått flere som våknet opp, og se hva koranen og muslimene egentlig er istand til for å utslette oss og prøve overta Europa med EUs velsignelse.

Charles
Charles
1 year ago

Der lukkes fortidlig. Man når ikke at komme med nogle ideer. (Den forrige tråd)

Her er en god een til os vandtro, i Frankrig, Sverige og hele EU.

Lyt og se:
https://youtu.be/FWpsmbkklA4 Hentet
Dhimmi & Jizziya – Islam´s Mafiasmetoder !Beskyttelsespenge! og til ydmygelse af kristne og Jøder

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Man skal godt nok være hårdkogt multikulturalist, hvis man ikke erkender at det er ved at gå galt! Det har ikke skortet på advarsler, men multikulturalisterne har udskammet budbringerne og er kravlet op på et moralsk fyrtårn. Det fyrtårn er nu ved at vælte. Alt for få har lyttet og alt for få lytter stadig ikke. Der er faktisk flere, specielt på universiteterne som stadig tror at integration er muligt. De lever i en bobbel, på et drømmeslot i en verden hvor løven og lammet går fredeligt rundt og græsser side om side ude på marken! Det er ikke gået… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis i ikke har set eller hørt den,synes jeg Katarina Janouch er en fantastisk klog og intelligent kvinde,som Mikael Wilgert interviewer i Swebb TV

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Det er ikke kun islam der synes man ikke skal respektere andre.
Fra hukommelsen fra Radio Krishna for ikke så længe siden:
“Ingen respekt over for ikke-hengivne”.

Joan Bennett
Joan Bennett
1 year ago

Koranen kan tolkes og følges på flere måder, lige som de 10 bud og biblen.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Joan Bennett

NEJ: Det Argumentet holder ikke se blot Per Holbo på Youtube Eks: https://youtu.be/jb1CC53s1ME Hentet Var Isak Pædofil – Muslimers tekstforståelse er helt til rotterne Der er rigtig mange med Per Holbo. I stedet for at skrive link. bruger jeg kun det navn der køn søges på inde på youtube 01 MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET: Del 1 – MUHAMMEDS SEXSLAVER MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET Del 1 – MUHAMMEDS 02 MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET: Del 2: “SMID TØJET, SPRED BENENE OG TÆNK PÅ ALLAH” 03 MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET: Del 3 – MUHAMMED HAVDE SEX MED 9-ÅRIG PIGE 04 MORD OG VOLD… Read more »

Joan Bennett
Joan Bennett
1 year ago

Koranen kan tolkes og følges på måder, lige som de 10 bud og biblen.

Birgitte
1 year ago
Reply to  Joan Bennett

Kære Joan. Det er rigtigt at man kan tolke og følge på flere måder. Det er et argument for, at nogle muslimer er fredelige. Men det er ikke et argument for at Koranens budskab er fredeligt. Den oplagte tolkning er, at verden deles op i muslimer mod de vantro, og at muslimer skal kæmpe (herunder militært) for at islam skal sejre over al anden religion. Det er nemlig, hvad der står, og det er, hvad der passer med den kontekst, som udgøres af fortællingen om Muhammeds liv samt 1400 års fortolkning af “lærde” samt 1400 års jihad. Du kan ikke… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
1 year ago
Reply to  Joan Bennett

Kære Joan.

Det er rigtigt, at man kan tolke og følge Bibelen på mange måder, men det skyldes, at man kan vælge at se helt bort fra alle de grimme ting i Det Gamle Testamente ved at erklære, at Jesus opfyldt Loven, og at han har slettet vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os ved at nagle det til korset.

Den mulighed har man ikke med Koranen, der er Allahs endelige og ufejlbarlige ord.

sebastian
1 year ago
Reply to  Joan Bennett

Jeg kan forstå på dig at du synes Islam er en helt særlig åndsvag og menneskefjendsk idioti.
Alt er jo åbent for fortolkning right?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x