27
dec
Seneste opdatering: 28/12-20 kl. 1935
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem tror du Joe Biden er marionet for?

Med det amerikanska valet avgjort i korridorerna så lär vi inte ha annat att förvänta oss än en accelererande begränsning av yttrandefriheten i form av fri media. Tiden är knapp. Inom en snar framtid kommer meddelanden som det här inte att nå fram till mer än ett litet alibi av befolkningen, allt för att upprätthålla illusionen av demokrati. Nästa steg är att även denna kuliss försvinner, d v s då man slutar att bry sig om de små fickor av motstånd som ännu finns kvar. I denna Ledare redogörs i punktform för de sju mest centrala delarna i varje sann oppositions att göra-lista efter ett övertagande. Ingen av dessa punkter finns på något nuvarande riksdagspartis program. Hør også Ny vaccine farligere end virus. Jeg er to gange blevet tilbudt at indtage den regime– og mediefejrede vaccine, jeg kunne ikke  drømme om det.

Swebbtv: Google är inte en pålitlig affärspartner

Russia could ban Facebook, Twitter, YouTube for ‘censoring’ content

Samtidig som Google med sin nedrige lukning af Swebbtv illustrerer, at EU området ikke længere er demokratisk og har en stadig mere krympende ytringsfrihed, forlyder det fra Rusland af alle steder, at russerne agter at skride ind overfor big techs expanderende, politiske censur. Vesteuropæiske politikere indvender ikke et kvæk imod cennsuren og lader os overhale indenom af det tidligere Sovjet diktatur. Russia could ban Facebook, Twitter, YouTube for ‘censoring’ content

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Google ejer youtube,som er lige til at lukke op og skide i,for at bruge min yndlingskommentators ovre på uriasposten ord. Bitchute er det hurtigst voksende alternativ. Og man kan finde meget af det man leder efter.

Poul
Poul
1 year ago

RT (russia today) er ironisk nok et af de mere troværdige nyhedsmedier derude, jeg har ofte set nogle reportager de har bragt på deres youtube kanal, og det er virkelig tankevækkende så mange ting de bringer som slet ikke nævnes i europæiske medier. Feks om censuren imod tommy robinson, detaljer om muslimske terrorangreb, (eller bare omtale af dem!) nye lovforslag fra trump, omtale af situationen i sverige med bombeangreb osv der slet ikke nævnes hos os, og en masse andre ting som ikke er konspirationsteorier men faktuelle oplysninger som forties og ignoreres af “vores” medier. Og alt det gør de,… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Nu jeg tænker over det så anbefaler youtube mig ikke længere videoer fra deres kanal, hvis den overhovedet eksisterer stadigvæk? Men spørgsmålet vi burde stille os selv er også hvorfor højrefløjen (i det her tilfælde trump) intet har gjort for at stoppe de totalitære tech firmaer, for de der latterlige høringer der har været hvor de spørger zuckerberg og jack dorsey osv om de selv mener at de har gjort noget galt er jo komplet til grin. Indtil de river roden op fortsætter ukrudtet med at vokse.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x