3
jan
Seneste opdatering: 4/1-21 kl. 1501
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Socialdemokrati større blandt udenrigsfødte end blandt indfødte

Svenske socialdemokrater passerer en skæbnesvanger grænse. Det er ikke længere et overvejende svensk parti. Når der kommer et muslimsk parti, – og den tid er ikke så langt borte – bliver effekten en dramatisk  decimering af Sveriges største parti gennem 100  år. Måske og forhåbentlig en udslettelse, for hvad er værst: Et kalifat eller det nuværende postkommunistiske matriarkat?

SAP efterlader et Sverige i fuld opløsning

Islams massekolonisering af Sverige via en knusende majoritet af svenske landsforrædere, der først lignede en vælgermæssig triumf for partiet, vil snarere blive dets endeligt. Dette gør ingenting da SAP i forvejen er aldeles degenereret og dets kandidater tyndere og mere inkompetente og korrupte for hvert år der går.

Der er ingen gode ideer, der ikke lever for længe og skal bæres ud, og Sveriges socialdemokratiska arbetareparti burde have lagt sig til at dø omtrent samtidig med Olof Palme. Det efterlader nu et land tilbage i fuld opløsning.

Det finns en hel del som talar för att valet 2022 kommer att landa i en nyhet på regeringsfronten. 29,9 ± 1,2 procent av väljarkåren som i november 2020 uppger Socialdemokraterna som det parti som de står närmast, eller sympatiserar med. Det som sticker ut med S är att man som största parti har fler utrikes än inrikes födda väljare.

Den utrikes födda befolkningen är den grupp som ökat – och ökar – i antal allra mest i Sverige. Valdeltagandet är förvisso lägre men stigande bland utrikes födda. Men håller S kvar sin mycket höga andel av utrikesfödda väljare så ter det sig faktiskt som en bedrift om M eller någon annan ska kunna utmana S om regeringsmakten.

Att invandrare – i vart fall till en början – röstar på partiet som “bestämmer” och som “låtit dem stanna och ger dem pengar” är kanske inte så konstigt. Den stora gruppen invandrare kommer ju från regioner som är väsensskilda från oss när det gäller politik, partier och demokrati. Alla partier lever i symbios med sina väljare och deras intressen. Frågan är vad det här väljarmönstret betyder för S politik? Widar Andersson Folkbladet

Baseret på Partisympatiundersökningen (PSU)

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Der burde oprettes en beskyttet humanitær korridor, at husvilde hjemløse fattige syge svenske – danske kunne komme frem i køen, frem forrest foran islamister, at ingen dansk ingen svensk skal gå hjemløs, gå fattig, gå arbejdsløs, gå syg uden råd en anstændig behandling, en anstændig bolig, ikke udsættes for overgreb og vold, et godt land kendetegnes af hvordan vi behandler vores egne, vores svageste, de skæve eksistenser, vores syge, vores hjemløse, ikke som nu hvor folket systematisk udsættes for vold og terror alverdens uhyrlige overgreb fra en ond totalitær ideologi: islam, derimod det der foregår nu at betegne som landsforræderi,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Snaphanen Retweeted: Lennart Wallger Flag of Sweden @LWallger “· 2 Jan 26/12, 2020-1/1, 2021 • 6 mord • 18 mordförsök • 6 skottskadade • 14 knivskurna • 9 skottlossningar • 1 bombdåd • Läg.hus beskjutit • Raketer skjuts mot Polis, folk, bilar, hus • Polisbil vandaliserad • 9 mordbränder • Våldtäkter • Personrån • Bilbränder” 1 mord er et for mange! 1 voldtægt er en for mange! 1 mordforsøg er et for mange! 1 knivstukken er en for mange! 1 bombedåd er et for mange! 1 skyderi er et for mange! 1 skudskadet er en for mange! 1 politibil vandalisered… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Det kulturradikale Præsteskab uddeler statsborgerskab som Kongen af Danmark.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er endnu en grænse som svenskerne passerer på vejen til Mellemøsten, ja nogen vil sige på vej til helvede! Det må kunne regnes ud hvornår svenskerne bliver i mindretal i Sverige? På den anden side bliver man konstant overrasket over hvor hurtigt det går. Lidt ligesom i Danmark hvor Danmarks Statestik i 2008 lavede en noget naiv fremskrivning af antallet af udlændinge i Danmark, det antal man forventede i 2050 blev allerede opnået i 2018, efter bare 10 år og 38 år får forventet! Enten kan man ikke regne på Danmarks Statestik eller også er man tendentiøs!

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Drude Dahlerup er første mand på Skansen, flyt Kvindemuseet til Drude Dahlerup Vej i Den gamle By.

John
John
1 year ago

Av Sveriges inrikes födda sympatiserar 27% med s, av de utrikes födda 46%. Eftersom 80% av befolkningen är inrikes född och dessutom mer röstbenägen, är det helt fel att antyda att s har fler väljare bland utrikesfödda.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x