5
jan
Seneste opdatering: 8/1-21 kl. 0003
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Aia Fogh har i dag en forebilledlig indføring i de truede svenske ord: Nu er klapjagten på svenske alternative medier gået ind.

En mangfoldighed af synspunkter er der intet rigtig marked for over there. Adam Cwejman skriver om den svenske censur: I den nya offentligheten kan vem som helst censureras.

Borgerkrigen i mikroskop

Vældig megen vold og aggression kommer aldrig i svenske løgnemedier. Prøv at se graden af svensk opløsning på gadeniveau. “Vi går ikke ud om aftenen mere,” siger en indfødt om forholdene i det tabte land. Her tales om 47 større og mindre, svenske byer hvor gaden er erobret af fremmede aggressorer efter mørkets frembrud, og hvor politiet har måttet give op for 20 år siden. Kvinder er fanger i deres eget hjem. Mænd må gå i grupper. Nye magthavere skyder frem som svampe fra en skovbund.

Dette er ikke “kriminalitet,” som etablissemnetet ynder at tale det ned til, og som dog har et vist rationale i sig. Det er universel krig mod alt svensk, og det vil MSM og politikere ikke indse – for de har startet den. I Sverige går politikernes erobrere til angreb på en blind mand og hans førerhund, som mennesker i krig.

Det er de laveste menneskelige egenskaber der overtager Sverige og dets lammede folk. Dette er borgerkrigen som lille og med endnu primitive våben, det nøgne had. Ondskaben som tankeløse menesker har givet endnu en chance. Sverige vil ikke slippe godt fra det, men vil de onde og tankeløse, der har gjort det? Deres konflikter er plantet, og Sverige viser, at de kun vokser.

Fyrverkeriattacker mot samhället i minst 47 städer

På nyårsafton skulle jag gå hem till en bekant och sova över. Jag gick ut strax före klockan 22. Efter ett tag när jag var på stan i en mellansvensk stad såg jag tre-fyra män som bröstade upp sig och uppträdde stridslystet. De vrålade ”wallah” och ”svennar” på Rinkebysvenska.

När de såg mig tog de fram fyrverkerier. Jag förstod vad de tänkte göra. Jag vände mig snett bort från dem och började röra mig därifrån. Jag tänkte att om jag glor på dem eller täcker öron och ögon blir de säkert ännu styggare. Raketer och kraftiga smällare sprängdes nära mig. Det kändes som att vara i en westernfilm. De skrattade förtjust när jag studsade till när smällarna och raketerna exploderade. De sköt även fyrverkerier mot andra.

Väl framme hos min bekanta fick jag höra att man ej kan gå ut kvällstid.

Jag kollade lite i media. Massor av folk tycks ha blivit raketbeskjutna runt nyårsafton. En kvinna blev skjuten i ansiktet. Raketskjutning (eller i vissa fall smällarkastning) mot människor, byggnader eller fordon har förekommit i exempelvis Mora, Avesta, Borlänge, Örebro, Lindesberg, Eskilstuna, Uppsala, Märsta, Upplands Väsby, Stockholm, Södertälje, Linköping, Lidköping, Nyköping, Karlstad, Karlskoga, Degerfors, Motala, Trollhättan, Mullsjö, Huskvarna, Jönköping, Ljungby, Lessebo, Växjö, Oskarshamn, Kalmar, Visby, Alvesta, Åmål, Vårgårda, Skövde, Ale, Vara, Borås, Stenungssund, Göteborg, Karlskrona, Åstorp, Hörby, Helsingborg, Hultsfred, Malmö, Staffanstorp, Trelleborg, Kristianstad och Ystad. You name it. We got it. Väldigt mycket våld mot allmänheten hamnar ej i media. Se endelig  det hele Gästskribent ROBIN ERIKSSON

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

“You name it. We got it.”

Ok, hvad med en vilje til at slå igen, eller bare stemme anderledes?

(ikke at det er anderledes i danmark, apatien og fordummelsen af folk via medierne er vor tids pest)

Last edited 1 year ago by Poul
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Her i ugen modtog jeg et tilbud fra Sverige, der ville få enhver jihadist til at savle af fryd, her at bemærke at jihadister bosatte i Sverige nu i ugen får helt det samme tilbud:  ” Just nu får du ett rejält knivset i 3 delar på köpet, så passa på! Alla knivar har anti-sliphandtag för ett bra grepp och non-stickbeläggning på bladet för enkel rengöring. Den antibakteriella ytbehandlingen håller dessutom kniven fräsch längre. Allt du behöver för att lyckas…….! ” Sverige er en regulær krigszone, islam er en totalitær ideologi der går efter den totale magt! Vel urealistisk at… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Bemærk denne rammende kommentar til Robin Erikssons tekst, de svenske feminister der triumferer over deres egen deres eget folks ulykke:

“Hurra, nu viker sig de sista av manlighetens bastioner, triumferar feministerna för närvarande. Dessa feminister som inte kan förhålla sig till verkligheten, sådan Robin Eriksson här skildrar den.”

Steen nu i ugen nævnte du 2040 – 2060 at vi kommer i mindretal, men husk det svenske folk det danske folk kan ikke længere mobilisere et flertal, i sig selv dødsstødet for nationalstaten!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Steen

Åbenbart grunde til at man ikke tidligere i historien har tilladt islamisk indvandring, tåber som nu tror de har set lyset, er istedet kommet på onde ideologiske blindveje, hvor de skaber en tro på multikulturisme, påtvinger os andre alt deres ondskab og terror, velfærdsforringelser et velfærdssamfund der forsvinder som dug for solen! Vi ved at borgerkrigen er på vej, at fjenden allerede står i Sverige, derfor er det så dødsensfarligt det socialisterne nu har gang i, endda udstationeret islamiske grænsevagter, en gåde hvordan socialister, feminister, homoseksuelle og politikere kan elske muslimer, som kun store politistyrker kan kontrollere, men hvor længe?… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Egentligt er der slet ikke brug for disse højtuddannede atomfysikere, højtudviklede raketforskere, Sverige og svensk atomkraft er begge under afvikling!

Disse højtudviklede raketforskere og atomfysikere må gå et andet sted, Sverige har ikke brug for Jer, i Sverige er I kun dødvægt, ligger folket og nationalstaten til byrde!

“Der findes ingen efterspørgsel på udenrigsfødte analfabeter!”

https://www.youtube.com/watch?v=ggFE2NZyMb8

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Man undres over hvorfor svenskerne finder sig i det, og så alligevel også hos os bliver selv meget grove forbrydelser, som gårsdagens uhyggelige røveri i Højbjerg, overhovedet ikke omtalt i MSM! Noget som for bare ganske få år siden havde ryddet forsiderne og sendefladerne, bliver holdt skjult for befolkningen og tendentiøse og dovne journalister! Hvis ikke folk ved hvad der sker kan de ikke handle derefter, og hvis de endelig handler så bruger venstrefløjen deres yndlingsvåben, som har vist sig at være uhyre effektivt – Udskamning og beskyldninger for racisme, fascisme, nazisme og så er der altid en “ekspert” som… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago

Jeg har tidligere rost Jalvings og Beinovs samtale, som det ikke mere lader sig gøre at kommentere på rette sted. Derfor denne lidt malplacerede kommentar, fordi overskriften postulerer noget forkert, og det skulle man tro, at de to historikere er helt klar over. Jalving har tidligere været en af de første til at bruge forplumring og forsøg på omdefinering af begreber som et politisk værktøj og magtmiddel, her tænker jeg især på hans og andres påstande om, at konservative og liberale er hinandens modsætninge, hvilket er meget, meget længe siden i Danmark og også en overfladisk betragtning. I hvert fald… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

England og Holland har distriktsbetjente, li’ som Viggo Søndergaard og Niels Vendelbo, der klarede alle problemer i Jerne og Gammelby med en cykel, en samtale, en blyant i hånden og en tegnebog i lommen, én gang var ingen gang, men to gange var en vane.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Kredslægen anbefaler:
Biblioteksbusser med hobbykredse og præst og degn som rejseførere besøger med et nik og et vink til afsked venskabsforeninger uden smittekæder i andre egne og lande, for vaccinerede bedste- og oldeforældre er barnepiger og bydrenge i hobbykredse.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x