6
jan
Seneste opdatering: 8/1-21 kl. 1736
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vær forsigtig når demokratiet er sygt.” Desværre for os alle lykkedes kuppet mod demokratiet onsdag den 6.1 2021 tilsyneladende

Man kan ikke slutte, som f.eks. Henrik Dahl, at svindel ikke forekom ved valget 3 november bare fordi MSM har begravet historier om det. Det kommer an på, hvem der leder, og hvor de leder. Document har gravet i nogle andre kilder end Dahl, og jeg tror ikke mistankerne om massiv svindel af Demokraterne går væk. Vores elite siger énstemmigt at Trump forsøgte at kuppe demokratiet onsdag, hvor vi er millioner der ser noget andet: Han prøvede at forhindre et fascistoidt kup mod det. Desværre for os alle lykkedes kuppet mod demokratiet. Nu har typer som Mark Zuckerberg magten bag dens senile facade, Joe Biden.

Kan USA ikke længere afholde et pålideligt demokratisk valg, har Vesten passeret en tragisk milepæl, men der er åbenbart ikke mange i dansk offentlighed, der bekymrer sig over den mulighed. Det ser ud som om, kampen om magten nu er ved at blive en eksistentiel trussel mod demokratierne, f.eks  svenske socialdemokraters massive, vanvittige vælgerimport. Albert Camus skrev manende

‘Vær forsigtig når demokratiet er sygt, for så kommer fascismen på sygebesøg, men ikke for at høre hvordan det går’

Lars Hedegaard: En generation af løgn

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det gælder også den amerikanske venstrefløjs absolutte og endegyldige sejr.

I skrivende stund fører Georgias demokratiske senatskandidat, Jon Ossoff, med 16.000 stemmer over republikaneren David Perdue. Vinder Ossoff, som det ser ud til, får demokraterne total kontrol over Kongressen. De har allerede præsidentposten og Repræsentanternes Hus og kan nu true Højesteret med at udnævne så mange ekstra dommere, at de 74 millioner amerikanere, der stemte på Trump, kan glemme alt om at få nogen indflydelse på landets fremtid.

Danske medier er hundrede procent antirepublikanske

Den kommende præsident, Joe Biden, har selv sagt det: Dette valg drejer sig ikke om de næste fire år, men om den næste generation, som altså skal være formynderstatens.

Det gode ved det er, at storkapitalen, medierne, akademia, identitetspolitikerne og de sexbesatte nu får uhindret mulighed for at virkeliggøre deres utopi.

USA bliver noget helt andet, og befolkningen får rig lejlighed til at nyde resultaterne af de herskende klassers propaganda. Måske kan de ikke lide det, og udfaldet kan ikke forklares med Donald Trumps ondskab eller russiske sammensværgelser. Det vil medierne selvfølgelig blive ved med at hævde, men hvor mange vil tro dem?

Også den danske ekspertise og danske medier, som er 100 pct., som i HUNDREDE PROCENT, antirepublikanske, kan ende med at få problemer med troværdigheden.

De næste år bliver interessante, og i forbindelse med den klassekamp, der forestår, er der risiko for, at taberne – de afmægtige, som ingen gider lytte til – mister skarpheden og kaster sig ud i spekulative beskyldninger.

Vi kan kun vinde, hvis vi holder os til det, der kan bekræftes efter kildekritiske regler.
Vi gør klogest i at holde os til sandheden, for den holder i mange generationer.

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Blev der svindlet mod Stram Kurs’ vælgere ved sidste FT-valg?

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Nielsen

Lignende skjedde i Sverige..Sverigedemokraterna Åkesson siste valg.
Stor framgang,,så ble det noe kluss med tellingen,,den opphørte..når den så var tilbake stoppet den helt opp på den siffran de fikk tilslutt.
Så ja,, jeg tror både Stram kurs og Sverigedemokraterna ble svindlet av systemet.
Ett tilfelle..ok, men 2 hvor begge er konservativt..nei.
Noen har lagt inn en sperre i datasystemet.,tror jeg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Trump kan når som helst indkalde militæret, lade Joe Biden fælde for valgsvindel ved en militær domstol.

Også derfor Trump ikke benåder Julian Assange, da Trump har brug for militærets fulde støtte på sin side imod Joe Biden.

Sandsynligvis må USA ud i krig for at tækkes militæret, præsidentposten har sin pris, allerede sabelraslen vendt imod Kina og Iran.

Trump bestemmer derfor selv om han vil betale prisen, fortsætte som præsident i bytte for sin sjæl, Joe Biden ender i helvede uanset!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

MSM, er ikke længere med, men imod folket, går ind for en befolkningsudskiftning, til fordel for islam! Fatalt nu 2021 hvor langt flere katastrofer rammer Danmark på en og samme gang, ja vi kommer ud i frit fald! Løsningen ellers legende let for Danmarks vedkommende, også for Sverige hedder løsningen: ÅTERVANDRING! Sådant vil vi aldrig høre om i MSM, de er ikke længere på folkets side, men del af den islamiske magtovertagelse af Danmark såvel som udslettelsen af Sverige! Det er så her hvor Snaphanen kommer ind, at med sådanne som Snaphanen behøver vi ikke længere MSM! Ondt i det… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

I 2012 lavede journalisten.dk en meningsmåling blandt journalister, man ville undersøge deres politiske ståsted. 80% stemte på rød blok Enhedslisten, SF og RV kunne danne en flertalsregering! I blå blok blev venstre størst med 8%, konservative fik sølle 1% og DF et rundt nul! NB var endnu ikke opfundet! Ingen i denne verden skal bilde mig ind at det ikke afspejler sig i emnevalg, vinkling, valg af “eksperter” og navnlig hvad man ikke skriver om! Vi ser også at journalister bor stort set de samme steder, Nørrebro og Vesterbro, endda i stor stil i samme gade – Absalonsgade, og det… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Lars Hedegaard har så evigt ret: “Vi kan kun vinde, hvis vi holder os til det, der kan bekræftes efter kildekritiske regler. Vi gør klogest i at holde os til sandheden, for den holder i mange generationer.” Vi er oppe imod løgnen, det Main Street Media og globalisterne nu censurerer er sandheden! Lars Hedegaard har ret, intet globalisterne frygter mere end sandheden, Hedegaard har været med så længe i magtens korridorer set skyggesiden indefra, mon ikke også Hedegaard om kunne gå tilbage i tid ville gøre ting anderledes, om det danske folk kunne gå tilbage i tid gøre alt anderledes… Read more »

Michael
Michael
1 year ago

Trist med USA, men efter demokraterne har lært at tælle stemmer, var det alligevel kun et spørgsmål om det skulle være nu eller om 2 år ved midtvejsvalget. USA er fra i dag et woke diktatur eller et styret demokrati, hvor alle med de forkerte meninger bliver straffet hårdt. Nu er der bare at vente på at USA bliver splittet i to. En woke langs vestkysten, i nordøst og nogle by-enklaver inde i midten, og et traditionelt frihedsorienteret bestående af resten, dvs. fly-over staterne minus by-enklaverne. Processen i den retning skal nok blive underholdende, bare man er på god afstand.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Uden barnebrude ingen familiesammenføring.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Det är bara att konstatera: ATT SOCIALISTERNA ALDRIG MER UNDER MIN LIVSTID SKALL FÅ STJÄLA MIN RÖST!
Valfusket i Sverige år 2018 är ännu inte avslöjat.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Vesterhavsdrengenes Roklub har en kajakklub med konebåde til hjemtransport af fisk fra havbrug som kolonihaver i Ho Bugt, hvor hjulemænd og søspejdere har trommedans og skolekomedier i Jannerup, feriekolonier med spejdersport i weekendhytter i Marbæk Plantage og på Søfartsøen Fanø, der også har en Fiskeri- og Søfartsefterskole med grønlændere i praktik hos en skipperfamilie eller hos en fiskemester med fiskeopdræt her til lands.
Fiskeriministeriets Forsøgslaboratorium i Esbjerg, Torshavn og Godthåb har naturligvis et fiskeribiologi- og fiskeriteknologistudie med havbrug som kolonihaver, for 2/3 af Jorden er hav.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Kredslægen anbefaler: Journaler, vaccinationer og skolepsykologiske journaler hører mere naturligt hjemme hos en familie- og skolelæge end hos regionspersonaler.

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago

“Også den danske ekspertise og danske medier, som er 100 pct., som i HUNDREDE PROCENT, antirepublikanske, kan ende med at få problemer med troværdigheden” Lars Hedegaard har som sin ven Hans Rustad et HUNDREDE PROCENT enøjet og negativt forhold til danske medier. De er begge prototyper på de sociale mediers mange dommedagsprædikanter. Og psykiatere og psykologer står p.t. i kø for at forklare sammenhængen mellem angst, raseri og konspirationsteorier i form af købt og betalt propaganda. Der har været dybdegående artikler og interviews om forholdet mellem angst og afreagering af angst. Der har også været masser af artikler og interviews,… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago
Reply to  Niels Andersen

Tak for de mange nedadvendte tommelfingre.

Jeg har netop set og hørt Mike Pence tale om en af de mørke dage i USA’s historie, og læst om endnu flere døde. Det var i sandhed en hey day for de hjernedøde, og forhåbentlig vil Pence og andre ordentlige republikanere få styr på det videre forløb.

Jeg er sikkert på, at Steen Raaschou, Lars Hedegaard Jensen og Hans Rustad vil fortsætte med at ophidse pøbelen, små mænd små glæder. Heldigvis er der meget få tilbage her på bloggen,

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x