7
jan
Seneste opdatering: 7/1-21 kl. 2345
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem kortslutter hvad i U.S.A?

Af Klaus Ewald

Hvem stormede Capitol?

Hvis I tror man kan køre et demokrati ved at overrule millioner af amerikaneres opfattelse af, at der er foregået valgsvindel, så kortslutter I demokratiet som styringsmekanisme.

Mainstream medier og tilsvarende politikere har brugt 4 år på at sabotere og svine Trump til. Når han har givet igen er han blevet kaldt nazist og det der er værre

Demokraterne har transformeret sig om fra oprindeligt at have haft rod i et hvidt, rascistisk sydstats segment, til nu at repræsentere alt fra det absolut yderste venstre-fascistiske Antifa og BLM segment i storbyerne til Hollywoods feel good, politisk korrekte skuespiller kartotek.

Det er Demokraterne der har forandret USA og den politiske agenda. Hvor var Bidens afstandstagen da Antifa hærgede de amerikanske byer hele efteråret?

Det er til gengæld Trump der som den første har sat Kina skakmat, etableret fred mellem Israel og en stribe arabiske lande, og i ø forhindret at politi og militær ikke er blevet frataget så store økonomiske midler som Demokraterne har ønsket pga et dødsfald i f m Floyd Georges død.

Når 70% af alle republikanere af de 73 millioner som stemte på Trump benytter sin ret til at demonstrere kalder Enhedslisten dem fascister. Enhedslisten hvis åndelige vraggods stammer direkte fra Stalins Gulag ølejre.

Når en lille gruppe demonstranter bryder ind i Kongressen bliver alle Trump tilhængere slået i hartkorn. Bemærk at flere af the intruders har været registrerede Antifa provokatører

Jeg giver ikke meget for mediernes troværdighed ved fra starten af at have nedtonet tusindvis af edsvorne erklæringer om organiseret valgsvindel.

Hvis man tror man lukker låg på en trykkedel ved at sige tak for ingenting som far away dansker som kun læser Stiftstidende og hører Jesper Steinmetz slet skjulte Biden-propaganda, så har man ikke forstået meget af hvad demokrati er for en størrelse, og hvordan utilfredshed skal tackles i USA.

Velkommen til en Kina-styret fremtid, og et USA som vil blive styret af en præsident der i de sidste 50 år har været regnet som et nul. Lige fra han snød med sin jura eksamen i 1965 til han i 1977 modsatte sig raceblandede skoler

Velkommen til venstre-journalismens yndlings kæledægge og Wall Street finans folkenes favorit. Biden sikrer billig arbejdskraft kan komme lettere ind i USA igen mens den almindelige amerikaners løn bliver presset

De gode græder, de onde ler, but he will be back!

Se ogsĂĄ Mark Steyn: Potemkin Parliament, Pseudo-Legislature og videoer:

Jeg blev betalt for at demonstrere

Cops just let them all in

It’s not patriots!

Antifa

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Uhyggeligt med en Vice President Mike Pence der helt ubegrundet falder Præsidenten i ryggen, efter seneste nyt fra det Hvide Hus er Trump da ogsĂĄ mere end rasende pĂĄ Mike Pence! Trump der endnu kæmper for det Hvide Hus, kampen er derfor langt fra tabt! I Danmark har vi det Radikale Venstre, de stĂĄr for import af radikal islam knivstikkere der falder folket i ryggen, ogsĂĄ indbyrdes falder det Radikale Venstres folketingsgruppe hinanden i ryggen! Jeg kunne slet ikke forestille mig hvordan det ville være at være Radikal eller Socialdemokrat, ondskaben deres dĂĄrlige samvittighed, at dagligt skulle se sig selv… Read more »

Last edited 3 years ago by Jan Ulrik Friis
Mv jensen
Mv jensen
3 years ago

Venstrefløjen, magthaverne, msm og den økonomiske overklasse har alle til fælles at de ikke bryder sig om frie uafhængige folk. Folk som ikke gider at blive bestemt over mere end højst nødvendigt, som kan tænke selv, ikke gider at arbejde for peanuts og kan slukke for idiot-tv’et. Derfor græder folket i dag ved at se fuldbyrdelsen af 4 ĂĄrs rænkespil og sabotage af den demokratiske “fejltagelse” Trump. MĂĄske nĂĄr han ogsĂĄ lige at blive afsat, idet hans tilhængere løb ind i den seneste opsatte fælde, sĂĄ er man ogsĂĄ nogenlunde sikker pĂĄ at han ikke kan stille op igen. Der… Read more »

Michael
Michael
3 years ago

Capitol-urolighederne var et Charlottesville II. Velorkestreret af den dybe stat med hjælp fra antifa-provokatører med det formål at legitimere den klapjagt på Trump-tilhængere og alt konservativt som sætter ind den 21. januar.
Er ovenstående en konspirationsteori? Tja, klapjagten skal nok komme, råbene om begrænsning af ytringsfriheden er her allerede.

Charles
Charles
3 years ago

Hold da kæft hvor er det irriterende at man ikke kan svare pĂĄ “Valgsvindel eller ej”
Så er jeg jo nød til at gøre det her.:
Ja. Og derfor ville Indenrigsministeriet ikke være med til en omtællingen.

Det lugter.

Det gør det også her, Da samme ministerium sagde at Stram kurs havde svindlet sig til vælgererklæringerne. Hvad med Klaus Riskjær. Nåe nej, det tales der ikke om. (Indelysende)

Her kan der ikke svindles overhovedet, da det er via NemID dette skal gøres.

For mig at se er Demokrater, bĂĄde her og i USA svindlere.

Nielsen
Nielsen
3 years ago

“angrep pĂĄ demokratie” -som om vi har demokrati.
Og jeg mistænker at samme svindel eller anden svindel foretoges,da Stram Kurs skulle i Christiansborgs børnehave.

John M
John M
3 years ago

George FLOYD , officinel dødsattest rapport , er ikke betjentens knæ men narko. Men IGEN OG IGEN kan kommunisterne sætte agenda . Det er nemt . Vi har ikke brug for GLOBLAISME og neo kapitalisme. MEN SOCIAL NATIONALISME. ikke socialisme ! som S ej heller er HITLER NAZI tænker du Nej det er snart nye tider . Hvis Ikke S gĂĄr højre , fĂĄr vi kommunisme. NB og neo kapatalister taber .hvis de ikke afskaffer os og forfører inden 40 døde BLM protest. 56.000 +”small ” forretninger game over konkurs. Enhver . by i USA. ENHVER by i europa SĂ…… Read more »

Last edited 3 years ago by John M
Arne Rud
Arne Rud
3 years ago

Undervisning er tegning, en skitse med ord, li’ som en lærer bruger en tavle, men De kommunale Graffitimalere er ordblinde.

John M
John M
3 years ago

NEO KApatalisme, vi er nu modstand, lønmodtagernes væbner.
evig modstand evig DANER. idioter.
dø med ære

John M
John M
3 years ago

NÅ så der redireres og shadowbannes også her i ens indlæg .
Flot . farvel

Arne Rud
Arne Rud
3 years ago

Den vestjyske Skoleordning er Unge hjems Højskoler som Forenings- og Idrætsskoler efter almindelig skoletid, hvor skolegårde er Sankt Georg Gårdens Legecentre med sandkasser og højbede for børnehaver, byggelegepladser med træning af Noesgaards mest nødvendige danske ord og træningsbaner til bedsteforældre og børnebørn, hvor skolefysioterapeuter har hobbyhold med forebyggende fysioterapi. Kredslægen har velholdte skoletoiletter uden økologisk grafitti, hvor en sognebetjent er pedel, dirigent i skoleorkestret, idræts- og færdselslærer med en cykeltræningsbane på skolens parkeringsplads.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  Arne Rud

Jeg er ikke sikker på, at Unge Hjems Højskole eksisterer længere. Jeg var på kursus i en lille uges tid der i 1968, og det var et glimrende sted.
Har man ryddet op pĂĄ den gamle losseplads under Sankt Georg GĂĄrdens Legecentre?

Arne Rud
Arne Rud
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

En skolegård er ingen kasernegård, men Sankt Georg Gårdens Legecenter med en friluftsscene med folkedans og skolekomedier, hvor sognehuset er Ældre hjems Højskole.

John M
John M
3 years ago

CMO (betyder kom nu ) Steen. FJERN focus fra SverigeStan. Der er langt bedre analyser fra vores Tyske / engelske venner. INGEN i KRON Jylland forstĂĄr svensk. Ej heller pĂĄ Fyn Steen er du en Kbh. wanna be elite . `? DANMARK ER JYLLAND . Hvis alle jyder forlod kbh. idag . var der kun ! kommunister, narkomaner. Jihadister og lomme tyve tilbage. stop det svenske pis. Sverige er FORTABT ! ,KBH: er en rotterede. det er slut , finito game over, det eneste I kbh.skal focure pĂĄ er hvornĂĄr det nordiske pas samarbejde stopper og sprængning af broen. Hvis… Read more »

Last edited 3 years ago by John M
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x