9
jan
Seneste opdatering: 9/1-21 kl. 1808
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De lange knives nat i Washington. Elitens angreb på folk og demokrati

Lørdag vågnede vi op til næste fase af globalisternes statskup: Lukningen af større konservative stemmer. Præsident Trump raderet fra nettet som var han en anden Tommy Robinson. En ny tid er begyndt, men de fleste tror stadig på main stream mediernes eventyrhistorier, som om de ikke havde ejere med interesser og har løjet om Trump i fire år. Læs De lange knives nat i Washington, CNN vil lukke Fox News

Multikulturens 11 trinstrappe

Stefan Torssell, kaptajn, forfatter, politiker

11 trin Inbördeskrig

År 2013 konstruerade jag en elvastegstrappa vad som händer i ett land med mångkultur. Jag har skrivit om detta flera gånger. Ingenstans på jorden, varken historiskt eller geografiskt, kan man peka på en mångkultur som fungerar. Det slutar i värsta fall i folkmord, annars i förtryck och diktatur. Att olika etniciteter lever sida vid sida innebär inte mångkultur.

För att underlätta invandringen beslutades att Sverige skulle bli mångkulturellt. Det har rått total tankeoreda. Ett internationellt fotbollslag med sydamerikaner, afrikaner, och en och annan nordbo är inte mångkulturellt, det är mångetniskt. På fotbollsplan, i omklädningsrummet och på träningen råder bara en kultur. Den som avviker utesluts.

Likaså den som ingår i ett forskarlag med japaner, amerikaner, judar och en och annan nordbo lever inte i en mångkultur. Den vetenskapliga metoden och kulturen gäller lika för alla. Ett mångetniskt land kräver en kultur för att kunna överleva.

Mångkultur innebär att i en nation finns flera normsystem (sedvänjor och umgängessystem) och flera kodifierade regelverk (nedskrivna regler) för umgänget mellan samhällsmedborgarna. Det handlar inte om etnicitet.

Mångkultur handlar om olika högtidsdagar, olika normer för giftermål och relationer, olika syn på artighet och uppförande, olika syn på rättvisa, etik, upprättelse och straff, samt olika syn på individens, gruppens och det offentligas roll och funktion och rättigheter i samhället.

Mångkultur proklamerades 1974, men hölls tillbaka de första åren. Omkring 2010 accelererade mångkulturen med fullt pådrag från våra institutioner. Så här ser min elvastegstrappa ut som jag konstruerade 2013. Den är spöklikt profetisk.

Yttrandefriheten begränsas
Allmän känsla av oro ökar
Samhället blir mer segregerat
Ökad kriminalitet och ökat våld
Skilda språkliga koder
Institutionerna försvagas
Korruption tilltar
Ekonomin planar ut
Undantagslagar
Diktatur
Inbördeskrig

1, 2, 3 började märkas runt 2005 – 2010. Därefter hamnade vi på nedåtgående trappsteg 4, 5. Vissa ord blev inte längre tillåtna. I invandrarområden med egna kulturer utvecklades en ny svenska.

Omkring 2012- 2014 hamnade vi på 6 och 7. Domstolsväsendet, polisen, brandväsendet, skolan, polisen och journalistiken visade sig fungera dåligt.

År 2019 hade vi kommit ner till trappsteg 8. Kommunernas ekonomi var överansträngd. Finansministern aviserade höjda skatter.

År 2020 blev det värre med en enorm ökning av statsskulden.

Hela resan från 1 till 8 hade tagit endast 14 år. 1 år och 9 månader per trappsteg. Jag var förundrad över att undantagslagen dröjde.

Den kom i går.  Facebook

En uge i Sverige

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Om bare Sverige ville slutte sit forsøg at redde hele verden, istedet forsøge at redde sig selv, hvad efterhånden er blevet en umulighed! Der måtte for min skyld gerne komme 2 millioner etnisk svenske gerne flere til Danmark hvis de en dag må opgive kampen imod islam på svensk jord, på hinsidan. Rent faktiskt tror jeg snart det vil ske, at svenske må flygte for deres liv, svenske velkomne når det sker at islam slår til! Det er dog ingen selvfølge at ikke Danmark frontløbes først! Ja vi kan allerede nu forberede os på at modtage nogle millioner svenske flygtninge,… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Peter Krogsten
Peter Krogsten
1 year ago

Der findes også en “procentstige”. Den passer også ganske fint på virkeligheden: Ifølge den verdenskendte islamkritiker, dr. Peter Hammond, som har levet i mange år i forskellige, islamiske lande, vil islam gradvist erobre de europæiske lande efter følgende metode: 0-2 % Når den muslimske befolkning er under 2 % i et land, vil muslimerne primært blive opfattet som en fredelig minoritet, der ikke udgør nogen trussel. De bydes endda velkommen af den kulturelle elite som et eksotisk indslag i gadebilledet og af erhvervslivet som et tilskud til arbejdskraften. 2-5 % Når muslimerne udgør 2 til 5 % af befolkningen, begynder… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det kræver ikke andet end logikken hos et førskolebarn at kunne sige sig selv, at multikultur ikke fungerer. Der venter kun rædsler for enden af den tunnel. Det multikultihelvede vi er mast ud i, fortæller ikke andet, end at vi er styret af meget syge mennesker. Det fortæller også, at den borgerlige fløj må smide pænhedssyndromet og sige det, som det er: Mennesker, der befinder sig på den yderste venstrefløj, hvor det hele stammer fra, har et mentalt problem. Selvfølgelig skal man have lov til at stemme på så uligevægtige mennesker i et demokrati, men vores unge mennesker skal også… Read more »

Rebekka
Rebekka
1 year ago
Reply to  steen

Steen. Venligst forklar mig,hvad du lægger i begrebet “globalist”. Jeg spørger, fordi jeg ikke kender svaret. Din blog lider af en fatal begrebsforring, som kan være selvfølgelige og belejlig for nogle men stærkt forvirrende og irriterende for andre, fordi der har udviklet sig et indforstået blogsprog. Jeg har vel at mærke ikke problemer med at forstå en Margrethe og andre, der blot skriver ligeud ad landevejen. Jeg forstår også Morten Uhrskov Jensen og Søren Hviid Pedersen, der begge tager uforbeholdent afstand fra Trump, men hvad er du, Hedegaard og Rustad egentlig ude på andet end at rive ned og hælde… Read more »

Rebekka
Rebekka
1 year ago
Reply to  steen

Ork jo, du har masser af tid til at gøre din blog mere forståelig. Du vælger blot at være overlegen og uforskammet, for det er din standard reaktion., når du har et problem. Desuden spiller du straks bolden videre til andre. Ordet globalist findes ikke i den danske ordbog, det gør derimod ordet globalisere, og det handler næsten udelukkende om kommunikation og samhandel. Er du modstander af kontakt med resten af verden, handel med udlandet og dansk søfart? Er dine nærmeste allierede ikke tæt forbundet med store fonde i Nordamerika, der finansierer politisk propaganda, og synes du, at de købte… Read more »

ino
ino
1 year ago
Reply to  Rebekka

Gad vide om du ikke selv, Rebekka, kunne bruge noget mere tid på at gøre dig selv forståelig. Hvilke nordamerikanske fonde fabler du om? Ordet “globalisme” findes i den danske ordbog, og en globalist er simpelthen en person der går ind for globalisme, som er “politisk og økonomisk ideologi der lægger vægt på internationalt samarbejde og udveksling af kapital, varer, information, arbejdspladser og mennesker mellem lande og verdensdele”. Ingen herinde er formentlig modstander af kontakt med resten af verden. Har du fulgt med, ville du vide at Steen har boet i flere år i Sverige. Det gale ved globalismen er… Read more »

Rebekka
Rebekka
1 year ago
Reply to  ino

Ino. Jeg har også boet i Sverige, er delvis af svensk afstamning og ikke imponeret over Steens viden om landet og folket. Det virker ikke, som om han har kendskab til de store og ældgamle forskelle inden for landets grænser. Jeg. fabler ikke, jeg har i årenes løb set Steen og andre bloggere bringe propaganda ofte af voldsomt injurierende art, der stammede fra et israelsk agentægtepar, fra canadiske kilder og den amerikanske David Horowitchfonden. Ex. Robert Spencer og den frygtelige ultraultralieberalist Pamela Geller i New York. Jeg har set dem reklamere for alt fra våbensalg til britisk underklasseromantik og -oprør.… Read more »

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  Rebekka

Tror sgu du har behov for et kursus i social intelligens, Rebekka. Dine blogindlæg er decideret mærkelige, og skrevet i fjendtlig tone. Hvad tror du helt ærligt du får ud af det – et positivt modsvar? Fis dog ud af det her site og kom tilbage når du har noget konstruktivt at skrive. Globalisme er i øvrigt en betegnelse for politikere der sætter internationale hensyn højere end nationale.. Fjols.

Jomes
Jomes
1 year ago
Reply to  steen

Den lille japaner var aldrig en intellektuel ørn. Håber myndighederne holder øje med ham. At kolportere løgnepropaganda og sende pøbelen på gaden er forhåbentligt strafbart i Danmark

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Rebekka

Vedrørende globaliseringen nu Danmarks selvstændighed er truet, Danmark som nationalstat ved at blive nedlagt, på grund af EU og på grund af Christiansborg, mange års fatal udlændingepolitik! Søren Krarup der husker besættelsen siger med henvisning til globaliseringen: “Det der truede os under besættelsen, er intet at regne imod det der truer os nu!” https://www.youtube.com/watch?v=dpKYP1lFwuI Søren Krarup gør os opmærksom på at mere end noget som helst andet er globalismen uhyggelig, det at vi som folk bliver udskiftet! “Dette handler om hvordan vi kan overleve i eget land!” “Det at være dansk er ikke noget med mavefornemmelse, det drejer sig om… Read more »

Charles
Charles
1 year ago

Mike Pence er en forræder kort og godt i min optik. Han er helt færdig.
Fordi:
Han kunne have sørget for at Trump blev i det hvide hus, bare ved at nægte at tælle valgmændene fra de Svingstater der har svindlet ved valget.

Trump opgiver ikke bare vent: Se f.eks. På hans barndom, prøv og læs.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-01-20-den-blonde-dreng-med-knivene-gjorde-far-gal-afstraffelsen-tog-fem-aar

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Det DR derude ved Coronalufthavnen har de største højtalere.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

Det var meget fint og klart, at Torssell skelner mellem multikulturelt og multietnisk. Det giver rigtig god mening, og det er en god afklaring i en politisk argumentation.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x