11
jan
Seneste opdatering: 19/7-21 kl. 1447
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvis mit liv havde været et filmmanuskript i 2011, ville det være blevet afvist”

Peder Jensen, som har en fortid som bloggeren Fjordman, har i tre og et halvt år forsøkt å få jobb i Norge. Men det har vist seg umulig. Arbeidsgiverne vil ikke ha ham. Det er et eksempel på kollektiv avstraffelse av en person, for noe andre har gjort. Se intervjuet i Dagsorden Spesial.

Mediene pisket opp en stemning mot Peder Jensen i tiden etter 22. juli, og han ble utpekt som Breiviks favorittforfatter og inspirator. Det inntrykket har vært vanskelig, for ikke å si umulig, å vaske vekk.

Peder Jensen har aldri før gitt noe tv-intervju på disse 9,5 årene som har gått siden 22. juli 2011. Nå står han frem og snakker med Documents redaktør Hans Rustad i denne Dagsorden Spesial.

Peder  Jensens år i Danmark: En flygtning krydsede mit spor..

Peder tilføjer i en kommentar (se alle de andre der kommer)

Siden 22. juli 2011 har jeg aldri vært på TV. Det er nesten litt oppsiktsvekkende, når man tenker over hvor absurd mye som har vært skrevet om meg siden da. Jeg har derimot aldri hatt noe ønske om å være på TV, og har sagt konsekvent nei til alle tilbud om dette. Jeg har heller ikke tillit til NRK eller norsk TV2.

For første gang har jeg i januar 2021 gitt et videointervju til Hans Rustad og Document TV. Det er bare noen måneder til det er ti år siden Breiviks angrep. Grunnen til at jeg gir dette intervjuet akkurat nå er derimot personlig: Jeg flytter fra Norge for andre gang på ni og et halvt år.

Dette blir etter all sannsynlighet det eneste intervjuet på video som jeg vil gi om denne saken på mange år, i alle fall på norsk. Det er på tide å gå videre med mitt liv. Med min bok Vitne til vanvidd og denne videoen har jeg sagt det jeg ønsker å si om 22. juli.

Det er en offentlig hemmelighet at jeg har bodd i Norge igjen siden år 2017. Jeg har i flere år prøvd å få arbeid der. Dette har vist seg å være mer eller mindre umulig. Kanskje kan jeg gjøre noe nettbasert frilans arbeid, men noen vanlig jobb vil jeg ikke få i Norge.

Nesten ti år etter 22. juli kan jeg fremdeles ikke ha et normalt liv i Norge. Jeg har innsett dette og vil skape meg et nytt liv i eksil.

Andre kommentarer

Dette var en fantastisk opplevelse! Takk til Peder Jensen og også Doc.no v/red. H. Rustad. Klar, stringent tale og autentisk god norsk språkbruk – sjelden kost faktisk

Dette er et av de beste intervjuene jeg har sett. At Peder Jensen fortsatt står oppreist etter en slik grotesk kafka-prosess viser en person med høy integritet, «rent mel i posen» og sterk karakterstyrke.

Dette er en sending man absolutt bør få med seg som en tankevekker fra det siste tiåret frem til dagens tilstander.

Denne mannen vil nok greie oppgaven å bygge seg opp til å få en viktig posisjon i norsk historie. I tidens fylde vil disse som med all sin fantasi og kraft bak tastaturene prøvde å ta livet av ham, ligge strødd og avvepnet. De bygget på løgn, og de vil innhentes av løgn.

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Men terrorister/barnemordere fra Syrien står Norge vel på spring for at hjælpe, både med bolig og arbejde!? Norge er et sjukt land!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Her er der så en nordmand der ikke længere kan få et job i Norge, fordi hans navn ikke er Nordmand men Fjordman! Imellem linjerne fremgår det tydeligt at ligesom i Danmark i Sverige at nu også i Norge, de mange der er for islam for en befolkningsudskiftning, og imod folket deres eget folk, i den tro at de frelser hele verden, men kan end ikke redde sig selv! Om det norske folk indbyrdes ikke loyale med hinanden, ikke står sammen 100% imod islam, da vil det også gå Norge som det gik Danmark og Sverige hvor de folkevalgte ikke… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Var kommer islam från? Historikern Tom Holland pratar om islams ursprung. 

https://www.facebook.com/100036578197822/posts/401727954389808/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Hele forelæsningen

The Origins of Islam

https://m.youtube.com/watch?v=eDQh2nk8ih4

Last edited 1 year ago by Niels Henriksen
Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago

Kommentar lukket under Great reset. Skriver her
da det er Vigtigt. Læs eller genlæs Ida Aukens
Blogindlæg hos netop World economic forum.
“Velkommen til 2030”. Hold Krudtet Tørt

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Fiskerne kan sejle snaphaner i sikkerhed i Neksø, Rødbyhavn, Nakskov og Bagenkop, hvor de skolepsykologiske journaler hører hjemme hos familielæger til gavn for Cavlingprisen.

John
John
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Arne Rud. Er du retaderet???

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x