23
jan
Seneste opdatering: 24/1-21 kl. 2133
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ingen køn

Som en af sine første handlinger har præsident Biden besluttet at gøre noget ved et af USA’s mest påtrængende problemer, nemlig forskellen på kvinder og mænd. Så langt vi kan se tilbage i historien, har den almindelige opfattelse været, at der er biologiske skel mellem to køn, som bl.a. har givet sig udslag i, at de forhenværende mænd ikke kunne få børn.

Nu har den netop indsatte præsident imidlertid proklameret, at der ikke findes biologiske køn, og at det er en personlig afgørelse, hvad man vil være. Hvis en, der ligner en mand, siger, at han er kvinde, får han adgang til kvindernes toiletter, omklædningsrum og sportsudøvelser.

Biden har således med et pennestrøg løst mange problemer. Blandt andet det med den skæve repræsentation i bestyrelser. Det giver ikke længere mening at klage over det, fordi kvinder er afskaffet, og hvis de fortsætter med deres feminisme, fordi der sidder 11 mænd og en kvinde i bankens ledelse, kan seks af mændene kalde sig kvinder. Så der er ikke noget at komme efter.

Mod den bidenistiske nyordning vil mange nok pege på, at de fleste forhenværende mænd stadig foretrækker at gifte sig med tidligere kvinder. Men det er ikke noget argument, da mandslignende personer blot kan anføre, at de er lesbiske.

“Svenskar mest otrygga i Norden”

I åldersgruppen kvinnor mellan 20 och 24 år uppgav 35,8 procent (!) att de blev utsatta för sexualbrott

Enligt den senaste versionen av den nationella trygghetsundersökningen (NTU) som årligen utförs av Brottsförebyggande rådet (Brå) väljer nästan en fjärdedel av den svenska befolkningen ofta en annan väg eller ett annat färdsätt på grund av att de känner sig otrygga. Bland unga kvinnor – i åldersgruppen 20-24 år – är siffran 42 procent. Andelen av befolkningen som ofta avstår från aktiviteter på grund av upplevd oro är 12 procent.

Jämfört med våra nordiska grannländer – som i många avseenden är jämförbara med Sverige – är skillnaden dock stor: i Danmark känner sig 7,8 procent otrygga i sitt bostadsområde och i Finland är motsvarande siffra 6,2 procent. I Norge är det endast 3,8 procent som upplever otrygghet i anslutning till sin bostad.

År 2017 uppgav 6,4 procent av befolkningen i åldersgruppen 16-84 år att de utsatts för sexualbrott – år 2012 var i siffran 1,7 procent. I åldersgruppen kvinnor mellan 20 och 24 år uppgav 35,8 procent (!) att de blev utsatta för sexualbrott under 2017. Svenskar mest otrygga i Norden

BRÅ Rapport: Nationella trygghetsundersökningen 2020 Om utsatthet, otrygghet och förtroende

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er intet mindre end en forbrydelse, der er begået mod den svenske befolkning.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Muhamedanere.

Charles
Charles
1 year ago

Jeg var ikke færdig med den forige. derfor roderiet.
En nyhed der ikke skal gåes glip af.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2016-01-26-s-kraever-svar-fra-stoejberg-hvad-vidste-du-om-barnebrude?fbclid=IwAR1JZH-RRHOMgvQFs77V1B3VRoZd-jNBafkm7qIFoTYgPBaJxAawWICQfYI

S kræver svar fra Støjberg: Hvad vidste du om barnebrude?
der er meget mere.

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
1 year ago

Se Ann-Christine Hjelm undersøgelse af svenske retsafgørelser (landsret) og sammenhæng med etnicitet på http://www.respublica.dk

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Sverige har end ikke tænkt, og har end ikke tænkt på deres egne kvinder, de underlægges en ond en totalitær en mellemøstlig mandsdomineret voldskultur!

Vi kender det fra Syrien & Irak, mænd og drenge bliver skudt, kvinder voldtaget gjort til slaver!

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Alle de “rystede” inklusiv Henrik Dahl, hvordan kan I være så blinde over for det, hun har sat i gang med antidemokratiske adfærd?

Når vi for alvor er endt som Sverige, skal politikrne nok længes tilbage til dengang det bare var dukker…

Husk at skrive under.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Transparens, ökad anmälningsbenägenhet och högerextrema okynnesanmälningar som vill störa bilden av Sverige brukar vara förklaringen från etablerade källor. I själva verket är det ju tryggare än nåååågonsin. ; )

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x