31
jan
Seneste opdatering: 31/1-21 kl. 1524
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vinterlys, januar 2021 © Snaphanen.dk, klik f helskærm

Demokraterne er blevet mere ondskabsfulde end nogen sinde

For et par dage siden præsenterede Tucker Carlson fra Fox News en bemærkelsesværdig analyse af USA efter Trump. Det USA, som Mogens Lykketoft glæder sig over er blevet normalt.

Det underlige er, at Demokraterne – i stedet for at fejre sejren – er blevet mere ondskabsfulde end nogen sinde. I stedet for at søge en forståelse med deres politiske modstandere og behandle dem som voksne har de indledt en udrensning. Med et pennestrøg er platformen Parler blevet udraderet – ikke fordi Parler har gjort noget kriminelt, men fordi Big Tech ikke kunne kontrollere indholdet. En mand er blevet arresteret for at have gjort grin med Hillary Clinton på Twitter. Han står til 10 års fængsel.

Demokraterne har erklæret krig mod de 74 millioner, der stemte på Trump. De er ikke politiske modstandere, men farlige terrorister, der bliver sammenlignet med al-Qaeda. For at forhindre dem i at gå til angreb er kongresbygningen blevet omgivet af pigtråd og beskyttet at tusinder af soldater. I et normalt demokratisk samfund ville en sådan forholdsregel blive betragtet som et tegn på et forestående sammenbrud.

Det demokratiske parti har intet andet formål end magt

Demokraterne er så bange for republikanerne, at de truer med at smide Trump-tilhængere ud af Kongressen. De signalerer også, at folk, der støttede Trump, ikke skal kunne få offentlig ansættelse.

Hvorfor? Som Tucker Carlson forklarer, har det demokratiske parti intet andet formål end magt. Ingen principper, ingen politik, der skal hjælpe den brede befolkning. Og efter at Trump har forladt Det Hvide Hus, er de mere rædselsslagne, end da han var præsident. De frygter nemlig at stå over for en virkelig og voksende populisme blandt de millioner, der nu skal miste deres arbejde, kastes ud i armod og berøves deres fremtidshåb.

Et land, hvor alle økonomiens frugter opsamles af de superrige, står for fald. Det indså Donald Trump, og det gør Demokraterne sikkert også. Men da de er storkapitalens redskab, kan og vil de ikke gøre noget ved det.

Som afledningsmanøvre mod det ulmende folkelige oprør forklarer den herskende klasse, at løsningen på problemerne er “mangfoldighed” og identitetspolitik. De opsætsige skal på genopdragelse og lære, at de ikke er amerikanere, men bøsser, lesbiske, sorte, hvide, kvinder, latinoer eller mangekønnede.

Demokraterne har nemlig indset, at nationen er en trussel. Et folk er sværere at regere end et stort antal identiteter, som intet har tilfælles, og som de rige kan spille ud mod hinanden.

Tucker: The American government is at war with its own people

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I dag sidste frist at nominerer til Nobels Fredspris!

Kun at anbefale Danmark nominerer: Lars Hedegaard, som er skyldig i den anklage at tale sandhed!

Anbefale Sverige inden deadline nominerer: Lars Bern, ærlig og klog dementral modsætning til Greta Thunbergs selvdestruktive katastrofekurs imod undergang og den evige polarvinter!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Tror også at sandhed har trange kår i Nobelkomitéen, intet magteliten frygter mere end sandhed!

Steen den dag du igen slippes fri, er Danmark ikke længere dansk men et islamisk kalifat!

Muhamedanerne vil måbe når de ser dig, tænke hovedløst at du gik fri, hvor alle vi andre gammeldanske måtte af med hovedet!

Så ja det betaler sig at tale sandhed, selv om netop anklagen imod dig at du taler sandhed, mangt og meget kan der gives køb på, men aldrig nogensinde på sandhed!

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

De rigtige magtmennesker er de der styrer. Egentlig har det ikke så meget med penge at gøre, tror jeg. Fra den franske revolution til de tre kendte Hitler, Lenin og Mao var ikke andet end spidserne i en fanatisk flok uden meget økonomisk støtte før de satte sig på apparatet. Omend der er forskelle er det jeg her vil fremhæve- deres lille flok hensynsløse følgere. Der kan være nok så mange almindelige mennesker, embedsmænd og vælgere der såfremt de kunne stemme i frie valg ville have frabedt sig de herres lederskab. Men det er her uvæsentligt. Den brede befolkning, langt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  steen

Penge styrer meget i den henseende man lader dem styre.
Som tidligere nævnt kan man for få midler, og nogen indsats opretholde en ganske anstændig levefod som andre bruger meget mere tid og langt flere penge på.
Friland, https://start.friland.org/om-friland/ start.friland.org/erhverv-2/ Svanholm men den slags giver ikke umiddelbart store forandringer i samfundet for flere end- ret få.
udsnit fra tidligere kommentar.
Men sådanne steder vil beboerne såfremt der sker større sammenbrud stå langt stærkere, hvis stederne ikke overrendes, alt ødelægges og de bliver dræbt.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT – Rockefeller Foundation

EUSTACE MULLINS – THE ROCKEFELLER MEDICAL CONSPIRACY (1990)

Bitchute hash: jgARNUaWHLoR

Last edited 1 year ago by Cat Girl
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x