2
feb
Seneste opdatering: 3/2-21 kl. 1313
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvorfor skal raske mennesker tage helt utilstrækkeligt testede, eksperimentelle vacciner mod en sygdom, som kun promiller dør af og som ville være døde alligevel?

Dr. Simone Gold is one of the Frontline Doctors who has been speaking the truth about COVID-19, the treatment options such as hydroxychloroquine, and the newly released vaccines. This video was just pulled from YouTube and Vimeo for violating their terms of service.

Hvis man googler American Frontline Doctors lyder de første hits ‘America’s Frontline Doctors’ Continue to Misinform on COVID og No Evidence That Doctor Group in Viral Video Got Near Covid frontline, ikke sammenslutningens hjemmeside selv. Bruger man andre søgemaskiner får man helt andre og mere neutrale resultater. Google er således stærkt politiserende til fordel for globalismen og industrien. Det vidste vi i forvejen.

Jeg skal ikke tage stilling i komplicerede videnskabelige spørgsmål, men jeg synes på den anden side heller ikke at big pharma (hvis priser Trump jo ville tvinge ned) eller Google skal manipulere min viden og forhindre andre synspunkter i at nå ud. Jeg synes, man skal se dr. Gold og bedømme sagen selv. Se Newspeek info der er specialist i at finde Covid information.

I dag kan man også høre Vladimir Putins tale til Davos/World Enonomic Forum. Det er ét langt forsvar for nationalstaten imod Klaus Schwab globalisternes nye verdensorden. Disse globalister har hadet Trump og Putin lige meget, men de har ikke kunne fjerne Putin med samme lethed, de skaffede sig af med Trump. – Se også Mikael Jalving. Derfor tabte EU vaccinekrigen og Many Dying In Israel after Receiving Vaccine

Med Støjbergs afgang mister Venstre sit røgslør

I forbindelse med diskussionen om, hvad Inger Støjberg burde gøre, peger en ven på websitet Atterdag, som i januar bragte en interessant analyse skrevet af Christian Grann.

Han mener, at Støjbergs strammer-retorik og symbolpolitik har tjent som røgslør for, hvad hun ikke har villet gøre, bl.a. at indføre asylstop og holde op med at uddele statsborgerskaber til vildt fremmede.

Derfor ser han hendes politiske nedtur som en gave til Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. For hvem skal underholde befolkningen med Venstres omsorg for landet, når hun er væk? Inden jeg læste Christian Granns artikel, var jeg begyndt at mene det samme. (Lars Hedegaard)

Støjberg: “Lægge udlændingepolitikken død, hvad skal vi så vinde valg på?”

At Støjberg var en nyttig lynafleder har jeg ment i et års tid, og deri var jeg rørende enig med Lars Løkke. Han indså naturligvis at Støjbergs image som “hårde Inger” ville blive ødelagt af at tage til Marrakesh og skrive under, så han gjorde det selv.

Støjberg var for mange stemmer værd til at undvære, for som hun selv har sagt: “Lægger udlændingepolitikken død, hvad skal vi så vinde valg på?” (citeret i Jalvings podcast på JP) Løkkes egen gik alligevel på hæld, den tog ingen yderligere skade af, at han rejste til Marokko og forrådte Danmark. Det var ikke det han var synligt ærgerlig over, at var at han ikke sammen med dansk presse kunne holde emnet udenfor offentlig diskussion, nu det var gået så godt i et år.

Vælgere er røget på Støjbergs tomme retorik. Venstre importerede i deres seneste regeringsperiode 2015-2019 over 80.000 fremmede – trods “straksopbremsning.”

Støjberg har været en meget skadelig figur for Danmark, tilhængere af nationalstaten og modstandere af islam, men folk er røget på hendes tomme retorik i hundredetusindvis. De har ikke opdaget, at man bedømmer politikere på, hvad de gør, ikke hvad de siger.

Støjbergs parti importerede i deres seneste regeringsperiode 2015-2019 over 80.000 fremmede til vores land – trods “straksopbremsning.” Venstre holder dig for nar og anser dig for at være imbecil.

Politikere der har lignende roller er Tesfaye, Jarlov og Henrik Dahl. De udretter ikke noget videre, men de overbeviser med deres retorik hundredetusindvis af bekymrede midtervælgere, om at der råder en slags overordnet fornuft i de store gamle partier, skønt de ser med egne øjne hvad der sker i virkeligheden.

Præcis sådan blev DF decimeret ned til ukendelighed, og lad mig love én ting: De laver samme trick ved næste valg. Smart partitaktik fra drevne rotter som Løkke, for hvis der er NOGET han kan efter 35 år i politik…….Støjberg er teater for folket, og nu skal Venstre blot finde en ny lynafleder. Vælgerne er de mest betydningsløse statister. (Snaphanen)

Atterdag: Inger Støjbergs politiske død er højrefløjens brød

Inger Støjberg er færdig som næstformand i Venstre, efter hendes formand, Jakob Ellemann, og resten af partiets Forretningsudvalg krævede hendes afgang på grund af samarbejdsvanskeligheder. Under normale omstændigheder skulle man som højreorienteret synes, at det er en dårlig ting, når en ”udlændingestrammer” køres ud på et sidespor til fordel for politikere, der ikke ønsker at stramme udlændingepolitikken nævneværdigt. Dét standpunkt manifesteres vidt og bredt på sociale medier, ligesom partierne Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti – sandsynligvis i forhåbning om et partiskifte fra Støjberg – gør sig til talsmand for samme standpunkt. Nærværende indlæg differentierer sig fra denne opfattelse ved at hævde og beskrive, hvordan Støjbergs afgang som næstformand er en fordel for vores fløj, og altså ikke en ulempe. læs videre Inger Støjbergs politiske død er højrefløjens brød

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
10 months ago

Videoen neden for med læge Claus Hancke blev også hevet af Youtube fra den ene dag til den anden. Da den var blevet vist op mod 50.000 gange blev det åbenbart for meget for YT’s shareholders. Ingen skal vove at røre ved deres vacccine-guldæg. Claus Hancke nævner også i indslaget at en større (meta)undersøgele, med 10 mio mennesker afslører, at forestillingen om “raske smitttebærere” er en myte. Jeg skrev straks til Claus Hancke og bad om et link til den undersøgelsen, og jeg fik den. Guld værd for os, der nægter at blive vaccineret! For den seneste finte i vaccinekrigen… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
10 months ago

<i>Politikere der har lignende roller er Tesfaye, Jarlov og Henrik Dahl.</i>

Og Pernille Vermund.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
10 months ago

Beträffande Inger Stöjberg och riksrätten, ett ynkligt och dåligt kamouflage för att Mette Frederiksen skall slippa gå i minkpäls resten av sitt usla liv.
Jag skäms som Danmarks beundrare att Jakob Eelleman sjunkit så djupt. Hyst en viss aktning för hans mor, knappast fadern!

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Ideen bag corona-løgnen er simpelthen, at reducere verdens befolkning ned til omkring nul, startende med den vestlige verdens befolkning og allerførst fjerne den engelske og australske. Her er en dokumentar publiceret idag:

GENOCIDE
bitchute hash: RpOkJdqKMxte

Peter Buch
Peter Buch
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvorfor ikke sætte link på, jeg kan klikke på?

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Peter Buch

Det har ikke virket tidligere

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Peter Buch

Det er en IQ test, ligesom beslutningen om at tage vaccinen

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x