3
feb
Seneste opdatering: 4/2-21 kl. 2125
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmarks tidligere utlending-, integrerings- og boligminister Inger Støjberg, sto i sin tid tid på god fot med sin daværende norske kollega, Sylvi Listhaug (FrP). Folketinget vedtok tirsdag vedtok å stille Støjberg for riksrett, mens i USA sammenligner en tidligere CIA-topp Trumps supportere med Al-Qaida. Velkommen til patologiens verden! I kveldens Dagsorden tar Hans Rustad og Geir Furuseth utgangspunkt i Støjbergs foreløpige farvel med dansk politikk. Hun ble felt på en teknikalitet danske dysdsposører ikke finner seg i.

Sverige: “829 kristofobiska hatbrott under senaste fem åren”

“Kristofobisk” er TV4 s udtryk, jeg ville ikke frivilligt bruge det. TV4 mener, de der angriber kristne er “højreekstremister og psykisk syge pyromaner.” Mon dog. Begge de kirker der nævnes, Spånga og Västra Skrävlinge, ligger under 600 meter fra et “udsat område.”

Västra Skrävlinge Kirke ligger 500 meter fra Rosengård Censtrum, så mon ikke vi har at gøre med et tilfælde af magtens ønsketænkning, for hvem forfølger kristne i denne verden? Det ved vi en del om, se nederst.

Der er 3.600 kirker i Sverige så der kan ligge travle år forude. Jeg kan desværre ikke finde oplysningerne på BRÅ, der skal have foretaget undersøgelsen. Måske gemmer det sig under Anmälda brott 2020 – preliminär statistik.

Kristofobiska hatbrott ökar • Polisen har svårt att utreda. Antalet hatbrott mot svenska kyrkor har ökat mellan åren 2012-2018. Sammanlagt har polisen fått in 829 anmälningar enligt Brottsförebyggande rådet. Polisen har även svårt att klara upp många av dem då det ofta saknas både vittnen och motiv. Video Fördubbling av antalet hatbrott mot kristna. De ikke statsbetalte medier går mere direkte til sagen 829 hatbrott mot svenska kyrkor – TV4 skyller på “högerextremister”

De ti værste kristenforfølgere

1. North Korea
2. Afghanistan
3. Somalia
4. Libya
5. Pakistan
6. Eritrea
7. Yemen
8. Iran
9. Nigeria
10. India

The 50 Countries Where It’s Most Dangerous to Follow Jesus in 2021

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
9 months ago

Ingen journalist har nogensinde spurgt sig selv hvad “de udsatte områder” er udsat for.

Laurids
Laurids
9 months ago

Hat forgæves forsøgt at poste dette indlæg under Julia Cæsars. Interessant men også uhyggeligt. Jeg tjekkede, hvem der fik Nobelprisen for fred i 1939, og det var der ingen, der gjorde. Heller ikke de næste år. I dag er det nemt at stille sig uforstående og forarget overfor begejstringen over Hitler, men det er et faktum, at ledamot Brandts mening langtfra var enestående. Hitler var rent faktisk lykkedes med på få år at rejse et knækket og udpintTyskland efter Versaillefreden. Hitler stod for det nye og moderne, og det blev beundret i hele Europa. Jeg fik selv et chok forleden,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Længe siden sidst vores store huspoet Arne Rud har begunstiget os med et digt, så jeg gør forsøget nu “et svensk forår” hænger i luften!!! Arne Rud alt for store fodspor for mig at følge, vanskeligt at digte, jeg kunne ikke finde noget der rimer på Sverige, kun død og ulykke!!! _ Sverige en plåga en eld, som inte slocknar, tortyr otänkbar grymhet, rädsla för att dö! Sverige en plåga en eld, som inte slocknar, döda vet ingenting, ätas av ormen och elden! Sverige en plåga en eld, som inte slocknar, om inte de döda vet någonting, vad kan de… Read more »

Last edited 9 months ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  steen

Det værste at i Sverige sker alt sådant bevidst, import af islamiske voldtægtsmænd del af en systematisk etnisk udrensning udrydelse af det svenske folk!

En dansk redningsaktion om hvide busser ville møde stor modstand i Sverige, men kun at opfordre Danmark at sende hvide busser nonstop til det svenske folk, ville være en god symbolsk handling fra Danmark, signalerer at nu har Danmark fået nok!

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Fromme kristne er vor tids terrorister. De beder til den forkerte religion. Der er kun en religion man bør deltage i i henhold til vores højt begavede statsreligionsparti: socialistisk internationale. Det er den helt skingrende sindssyge religion: socialismen, som 98,2% af befolkningen da også har underkastet sig gennem de sidste over 100 års socialistiske stats-tyranni og fupdemokrati hvor religionstilhængerne alle blindt har lært at adlyde den socialistiske virus og acceptere samtlige fupafstemninger kendt som folketingspartivalgene og sluge alle socialistløgnene, klimavanvidsteorierne, bøsseselvmordskulturen, de statskontrollerede kommunistiske propagandister ansat på alle propagandamedierne, den kontrollerede nedrivning af tvillingtårne i hovedstaden NYC, den åbenlyse tilslutning… Read more »

Last edited 9 months ago by Cat Girl
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x