4
feb
Seneste opdatering: 7/2-21 kl. 1238
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En skandale: Mange tusinde liv kunne være reddet hvis skolemedicinen havde sat patienterne først og anvendt hydroxiklorokin

En hydroxiklorokinbehandling koster kun 2 kroner om ugen. Det er i al korthed big pharmas motiv til at undertrykke denne viden. Vi ved, at Trump  ville gribe ind overfor industriens exorbitante avancer. Den behøver ikke bekymre sig om indtjeningen nu.

Lars Bern nævner også Frontline Doctors, som jeg omtalte forleden, og som Googles søgninger politiserer stærkt imod. Jeg gentager: Tag D-vitamin, zink, selen og C-vitamin (op til fem gram) præventivt og for at mildne Corona, hvis du skulle få det.

Jeg lægger denne post på Facebook, og de vil sørge for, at ingen ser den, for big tech har ingen interesse i at fremme demokrati eller kure, der ikke gavner big pharmas indtjening. (De sidste tyve minutter er en samtale mellem Wilgert og Bern.) Se også På flera arbetsplatser inom hemtjänsten vill nio av tio inte vaccinera sig.

Lars Bern förklarar att det finns en viktig medicin skulle ha kunnat rädda många tusen personer från död i Covid-19. Det handlar om hydroxiklorokin, en välkänd medicin som har använts under många år vid behandling av malaria. Den används av miljontals människor i Afrika mot malaria och kostar nästan ingenting och ger vid normal behandling inga speciella biverkningar.

Luai Ahmed: Koranen er en syg og absurd bog

“Sverige er et matriarkat – det er kvinder og deres følelser der styrer alt i dette land. Jeg flygtede fra Yemen for at være fri – ikke for at komme til en borgerkrig”

Og “svensk massindvandring er naiv og absurd,” der kun er i de rigeste sveskeres interesse. Eks-muslimen Luai Ahmed siger: “Som arab har jag större yttrandefrihet än svenskarna”. Ahmed, der kom fra Yemen i 2014, er en interessant iagttager i Sverige som homoseksuel og eks-muslim. “Islam er voldelig og vil altid dominere og erobre. Den kan ikke sameksistere med andre religioner.”

Luai Ahmed är flykting från Republiken Jemen som släppt en självbiografi på engelska som handlar om hans första fem år i Sverige. Ahmed berättar i intervjun hur hans politiska intresse uppstod, hur det kom sig att han blev kritisk till politisk islam och hur han upplevde det nya land som han kom till som flykting 2014.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
C--
C--
9 months ago

Der er kraftig misinformation i det han siger om hydroxychloroquin, også – især på svensk – stavet hydroxyklorokin. (Han udtaler det konsekvent forkert som “hydroklorokin”). Dosis ved malariaforebyggelse er så lav som 400 mg ugentlig. Ved COVID har man brugt 400-800 mg daglig, eller endda op til 1200 mg. Når det bruges mod leddegigt og lupus er dosis 200-400 mg, og så skal man gå til øjenlægekontrol, da det kan give retinopati (skader på nethinden). Der findes også en stribe andre mulige bivirkninger. Desværre øges bivirkningerne kraftigt ved dosisøgning. Det regnes for et middel med høj potentiel giftighed (når man… Read more »

Last edited 9 months ago by C--
Santor
Santor
9 months ago
Reply to  C--

Tak for et informativt indlæg 🙂

Laurids
Laurids
9 months ago
Reply to  C--

C.. Også tak herfra. Det har skuffet mig, at Swebbtv har ladet Anders Bern gå så langt i sine betragtninger. Mikael Wilgert har haft mange spændende gæster, og jeg tænker, at også de blilver sværere at få fat i, hvis man helt udelader kritik af Bern, der også flere gange har betegnet frygten for covid-19 som overdrevet. De voldsomt mange dødsfald i fx UK, USA, Italien, Spanien, Brasilien og nu også Portugal fortæller en anden historie, og vi ved fortsat ikke nok om sygdommen og bør være ydmyge. For nu skal vi til at lære at leve permanent med virus’en,… Read more »

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Og selén.

himlens sendebud
himlens sendebud
9 months ago

Det oldgræske ord PHARMAKEIA betyder gift og er historisk set relateret til heksekunst. Det er ligestillet med afgudsdyrkelse og forbydes ved Guds Ord. At moderne medicin går under denne betegnelse er selvfølgelig ikke et tilfælde, men et bevidst vidnesbyrd for dem med et lydhørt hjerte og åbne øjne. Og sådan findes sandheden skjult i mange ord som anvendes den dag i dag. Intet nyt under solen. Herren giver livet, og han tager livet, efter sin viljes fortsæt. Og ‘Den, der søger at redde sit liv, skal miste det, men den, der mister det, skal vinde det.’ PHARMAKEIA Deception Om de… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Fuldstændig korrekt. Psykiatri er samme fupnummer. Psyken henviser til sjælen og psykiatri er et angreb på psyken, hvor metoderne der anvendes i psykiatrien går ud på at nedbryde psyken, hvor ved psykiatrien fremstiller deres egne patienter. Hele corona-svindlen er skabt af psykiatere og går ud på at tildele en imaginær “sygdom” til raske mennesker

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Da muligheden for at ytre sig er noget begrænset søger jeg her at give Laurids et svar, der burde være sat under en tidligere post: Hitler stod for det nye og moderne, og det blev beundret i hele Europa… skriver Laurids. Ja, hvis demokratiske former ses som forældede, og uønskede. Mord på forsvarsløse er nu engang moderne. Og beundringsværdige. Naturligvis. Hvis bekæmpelse af rivaler og mord og lignende ses som nyt, moderne og beundringsværdigt. Det samme for masseudryddelse af fjender, erobring af andre lande og andres værdier, anvendelse af tvangsarbejdere og omkring 10-11 millioner krigsfanger, Var Hitler repræsentant for det… Read more »

Laurids
Laurids
9 months ago
Reply to  Peter Buch

Her er sandelig slettet meget. Peter Buch. Tak for svaret, men det er ikke mig, du skal rette forargelsen imod, for jeg skrev blot, hvad man kan læse i historiebøgerne. Jeg tog mit udgangspunkt i den svenske politikers opfordring til den norske Nobelkomité om at give Hitler fredsprisen. Dette var i det tidlige forår 1939, og Anden Verdenskrig og de rædsler, du henviser til, startede først i september, da Hitler angreb Polen. Folk vidste ikke, hvad der var på vej og heller ikke meget om det, der allerede gik i svang. Som før nævnt blev fredsprisen fra 1939 og nogle… Read more »

C--
C--
9 months ago
Reply to  Laurids

Jeg ved ikke hvad du skrev, det må være i en anden tråd, men jeg kan oplyse at den svenske socialdemokrat Erik Gottfrid Christian Brandt var antifascist. Han foreslog Hitler til Nobels Fredspris i 100 % sarkastisk ærinde. Der kom aldrig nogen officiel nominering af Hitler.

Dette kan man nemt slå op hvis man er interesseret i fakta.

Laurids
Laurids
9 months ago
Reply to  C--

Mine bemærkninger var såmænd ment som et forsvar for Nanna, der er blevet heftigt udraderet og for Brandt, der i en kommentar til det foregående indlæg bringes på banen med forslaget om Hitler og fredsprisen. Som jo – det skriver jeg også – ikke blev uddelt.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Laurids

Massemord blev blot større senere, erobringer var allerede sket. Massemord var sket allerde inden foråret 39. Partimedlemmer, rivaler, modstandere døde og fængsledes.
At svenske politikere ikke aner hvad de udtaler sig om, med evnesvages utallige tilfælde, Rhinlandet, Østrig og Tjekkoslovakiet som eksempler i tidsrammen, er næppe noget nyt.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Corona vira er forbundet med influenza og forkølelse. De har været med os siden menneskets skabelse og der er intet at bekymre sig om, udover det igangværende globale folkemord via genterapierne, som påtvinges befolkningerne, som ikke fatter ret meget af ret meget

Nyheder om den store løgnekonspiration:
https://rumble.com/user/HealthImpactNews

Hovedårsagen til denne løgn er konsolidering af den militære magt på de førende nationer. En redegørelse findes her i en af de mest uploadede videoer på bitchute, hvis ikke den mest genuploadede overhovedet:

CATHERINE AUSTIN FITTS | FULL INTERVIEW | PLANET LOCKDOWN
https://www.bitchute.com/video/lf1iYYxarqEg/

Last edited 10 months ago by Cat Girl
Nanna
Nanna
10 months ago

Fint, så hopper I vaccinen over, og I indtager jeres kosttilskud. I kan sikkert få fat i noget ulovlig hydroxiklorokin, måske er hashandlerne snart leveringsdygtige.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Nanna

Må vi virkelig godt få lov af dig? Tusind tak, hvor er du dog storsindet

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Nanna
19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x